Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Manie, Fobie Itp
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Stron: 1, 2
Simon
ja mam taka fobie ze jesli slucham odtwarzacza mp3 to musze miec gloscnosc ustawiona na 5 10 15 20 25 lub 30. musze miec rowne wartosci. nie moge miec np 16. nie wiem czemu tak mam. laugh.gif
KSG
Ja jeszcze mam tak jak slucham muzyki z komputera przez sluchawki to co chwile patrze do tylu czy ktos za mna nie stoi biggrin.gif
siara_acm
QUOTE(bartosz05 @ May 16 2006, 12:53:42) [snapback]67749[/snapback]

Zapomniałem dodac, ze odswiezam pulit co chwila smile.gif

QUOTE(KSG @ Jul 13 2006, 10:44:28) [snapback]77865[/snapback]

Co chwile odświezam pulpit( nie wiem po co)

Na to gówno chyba chorują wszyscy, łącznie ze mną ohmy.gif
Caly czas patrze na komorke czy nie przyszla nowa wiadomość

Szpanerze jebany biggrin.gif
Jak mam wlosy na żelu to caly czas ich dotykam zobaczyc czy dalej stoją

Rzadko sobie stawiam ale mam to samo ph34r.gif
QUOTE(Simon @ Jul 13 2006, 11:00:58) [snapback]77867[/snapback]

ja mam taka fobie ze jesli slucham odtwarzacza mp3 to musze miec gloscnosc ustawiona na 5 10 15 20 25 lub 30. musze miec rowne wartosci. nie moge miec np 16. nie wiem czemu tak mam. laugh.gif

Mam podobnie w Winampie wink.gif
Maesky
Widzę, że mania odświeżania nie dotyczy tylko mnie...powiedzcie skąd to się bierze tongue.gif

Często spoglądam na komórkę czy nie ma nowych smsów/połączeń.

Najczęściej mam wyciszony dzwonek, a włączony wibrator(ten w telefonie rzecz jasna) - nie chcę żeby na lekcji nagle mi zadzwoniło(a mój telefon to szrot i ma paździerzowe dzwonki, no i byłby troche wstyd np. na polskim, kiedy analizujemy utwór) biggrin.gif

W supermarkecie jak wychodzę z sali bocznym wyjściem(nic nie kupiłem), zawsze patrzę się, czy ochroniarz nie lampi się na mnie podejrzliwie (wkurza mnie to, ale sam prowokuję swoim wzrokiem jego spojrzenie tongue.gif)

Kawałek chleba muszę mieć posmarowany masłem dokładnie, aż do krawędzi(a nie niedbale - tylko na samym środku)

W plecaku zawsze mam spakowane podręczniki i zeszyty chronologicznie z lekcjami w danym dniu.

Telefon komórkowy zawsze noszę w prawej kieszeni, w lewej miałbym swoistego rodzaju...dyskomfort

Zawsze muszę mieć jakiś opis na gg...

Muszę mieć porządek na playliście w winampie, łącznie z tagami...nie dopuszczam żadnych niewłaściwych znaków. Dla przykładu: papa_roach-08-gawm- scars ->musi być Papa Roach - Scars biggrin.gif

(to już ktoś napisał)Jak gram w PES-a to nie może mi być zimno w ręce, bo gram wtedy fatalnie.

Podczas układania włosów na żel potrzebuję 2 luster(1 ścienne, 2 małe, ręczne), aby móc dobrze ułożyć sobie włosy z tyłu głowy tongue.gif

Boję się ciemności(ale np. w lesie, w mrocznych miejscach, itp.)...nie ma co ukrywać - uderzają mi do bani głupie myśli.

Jak coś mi się jeszcze przypomni to dopiszę...
Crawler
Ja nie mam czegoś takiego z odświeżaniem blink.gif to głupie biggrin.gif
Grabi
Okey, to teraz ja biggrin.gif

- wyobrażenie o piszczących bramkach w Supermarkecie, to jak większość

- obsesja na punkcie porządku i równo ułożonych rzeczy (dotyczy czegokolwiek wink.gif) [często nie dotyczy mojego pokoju biggrin.gif]

- częste mycie rąk

- komórka w prawej kieszeni, portfel w prawej tylnej

- jeśli leże w łóżku i usiłuję zasnąć a męczy mnie jakaś rzecz/myśl np : czy klucze aby na pewno wiszą na wieszaczku, czy na pewno zgasiłem światło w łazience...zawsze wstaje i to sprawdzam, bo inaczej nie zasnę.

- porządek na dyskach i na pulpicie

- nigdy staram się nie patrzeć w nocy na drzwi od pokoju, zawsze sobie myślę, że zobacze jakąś postać tongue.gif

- jeśli nie zjem kolacji, nie mogę iść spać, bo nie zasnę

- po powrocie z miasta, czy z innego miejsca pierwsze co robie to włączam komputer

- nie moge nie zagrać choć chwili na swojej gitarze ; )

- mania na punkcie poprawności pisowni

- obsesja na punkcie muzyki

- prześcieradło, pościel muszą być równo naciągnięte, a poduszki (muszą być 2) muszą być na środku pod głową

- co chwilę odwiedzam swoją skrzynke pocztową (mailową)

- jeśli czekam na przesyłkę, nie wychodzę z domu, co chwilę dobiegam do okna

- za nim zapalę światło zawsze zasłaniam żaluzje

- jeżeli czegoś szukam (kluczy, portfela itp) nie spocznę dopóki tego nie znajde [nawet jeśli miałbym szukać przez tydzień]

- jeśli zapomniałem jakiegoś słowa, wyrazu czy czegokolwiek z tym związanego to mnie to męczy i nie daje mi spokoju, musze sobie przypomnieć za wszelką cene wink.gif

- przed zaśnięciem zawsze biorę do pokoju picie, wode, szklanke czegoś do picia, inaczej nie zasnę

- jeżeli jadę autobusem, boję się że wsiądzie jakiś niechlujny i smierdzący Pan pod wpływem alkoholu i przy pustym autobusie usiądzie właśnie obok mnie biggrin.gif

Jeżeli sobie jeszcze coś przypomnę to napisze wink.gif - zapewne ominąłem sporo ważnych rzeczy wink.gif
Crawler
QUOTE(Grabi @ Jul 20 2006, 20:41:30) [snapback]79425[/snapback]

Okey, to teraz ja

- wyobrażenie o piszczących bramkach w Supermarkecie, to jak większość

- obsesja na punkcie porządku i równo ułożonych rzeczy (dotyczy czegokolwiek [często nie dotyczy mojego pokoju ]

- częste mycie rąk

- komórka w prawej kieszeni, portfel w prawej tylnej

- jeśli leże w łóżku i usiłuję zasnąć a męczy mnie jakaś rzecz/myśl np : czy klucze aby na pewno wiszą na wieszaczku, czy na pewno zgasiłem światło w łazience...zawsze wstaje i to sprawdzam, bo inaczej nie zasnę.

- porządek na dyskach i na pulpicie

- nigdy staram się nie patrzeć w nocy na drzwi od pokoju, zawsze sobie myślę, że zobacze jakąś postać tongue.gif

- jeśli nie zjem kolacji, nie mogę iść spać, bo nie zasnę

- po powrocie z miasta, czy z innego miejsca pierwsze co robie to włączam komputer

- nie moge nie zagrać choć chwili na swojej gitarze

- mania na punkcie poprawności pisowni

- obsesja na punkcie muzyki

- prześcieradło, pościel muszą być równo naciągnięte, a poduszki (muszą być 2) muszą być na środku pod głową

- co chwilę odwiedzam swoją skrzynke pocztową (mailową)

- jeśli czekam na przesyłkę, nie wychodzę z domu, co chwilę dobiegam do okna

- za nim zapalę światło zawsze zasłaniam żaluzje

- jeżeli czegoś szukam (kluczy, portfela itp) nie spocznę dopóki tego nie znajde [nawet jeśli miałbym szukać przez tydzień]

- jeśli zapomniałem jakiegoś słowa, wyrazu czy czegokolwiek z tym związanego to mnie to męczy i nie daje mi spokoju, musze sobie przypomnieć za wszelką cene wink.gif

- przed zaśnięciem zawsze biorę do pokoju picie, wode, szklanke czegoś do picia, inaczej nie zasnę

- jeżeli jadę autobusem, boję się że wsiądzie jakiś niechlujny i smierdzący Pan pod wpływem alkoholu i przy pustym autobusie usiądzie właśnie obok mnie

Jeżeli sobie jeszcze coś przypomnę to napisze wink.gif - zapewne ominąłem sporo ważnych rzeczy

Grabi mamy wiele wspólnego
Np.
- za nim zapalę światło zawsze zasłaniam żaluzje ( ja mam rolety)
- jeżeli jadę autobusem, boję się że wsiądzie jakiś niechlujny i smierdzący Pan pod wpływem alkoholu i przy pustym autobusie usiądzie właśnie obok mnie biggrin.gif (normalnie nie jeżdzę autobusami...)
- jeśli zapomniałem jakiegoś słowa, wyrazu czy czegokolwiek z tym związanego to mnie to męczy i nie daje mi spokoju, musze sobie przypomnieć za wszelką cene wink.gif (mam identyko)
- mania na punkcie poprawności pisowni ( moja mama jest polonistką biggrin.gif, walłem... poszłem... kopłem...)
- jeśli leże w łóżku i usiłuję zasnąć a męczy mnie jakaś rzecz/myśl np : czy klucze aby na pewno wiszą na wieszaczku, czy na pewno zgasiłem światło w łazience...zawsze wstaje i to sprawdzam, bo inaczej nie zasnę. ( no jasne)
- porządek na dyskach i na pulpicie (^^)
- częste mycie rąk (higiena ponad wsyzstko)

Chyba jako jeden z niewielu nie mam tego czegoś z tymi supermarketami.
Gienia
-nie moge grać na kompie bez włączonego telewizora, nawet jak jest to program który jest beznadziejny, ale musi być włączony
-gdy leże w łóżku nigdy nie spojrze na drzwi, bo sie boje ze coś zobacze
-na gg mam nawyk pisania polskich znaków
-gdy idę gdzieś sam i nie mam ze sobą MP3 to zawsze gadam sam do siebie(nawet w myślach), jakieś głupoty np. opisuje swoją kariere piłkarską, albo wyobrażam sobie ze jestem w GTA 8 i jest tam taka grafika
-gdy siedze na klopie i stawiam klocka nigdy nie moge mieć założonej koszulki(mam to od dzieciństwa)
-nie moge jeść bez czytania czegokolwiek
-zawsze jak wchodze na kompa po dłuższej przerwie to wchodze na wszystkie strony w ulubionych po kolei i sprawdzam poczte na 5 stronach(wp,onet,interia,gazeta,o2,)
-gdy dojde do szkoły, zawsze przechodzi mnie myśl że nie zamknąłem drzwi
-nigdy nie moge mieć w jednej kieszeni kluczy i pieniędzy
-czasami moge podczas 2 minut, mogę 30 razy sprawdzić godzine na zegarku w telewizorze, ale i tak po 5 minutach zapomne która godzina

Węgluś
QUOTE(adam_gienia @ Jul 20 2006, 22:40:15) [snapback]79445[/snapback]

-gdy siedze na klopie i stawiam klocka nigdy nie moge mieć założonej koszulki(mam to od dzieciństwa)

a jak jesteś w szkole, jakimś miejscu publicznym to co robisz?
kucharz
Przy kazdej potyczce w Pro Evo 5 ..czy to z kumplem lub..z nieszczesnym blaszakiem musze gonic do lazienki i umyc rece......jak mam klejace "lapy"...to kuTwa nie umiem grac ^^
kostek
Przy kazdej potyczce w Pro Evo 5 ..czy to z kumplem lub..z nieszczesnym blaszakiem musze gonic do lazienki i umyc rece......jak mam klejace "lapy"...to kuTwa nie umiem grac ^^

Tez tak mam. Do tego dochodzi jeszcze, ze ręce nie mogą być zimne.
Gienia
a jak jesteś w szkole, jakimś miejscu publicznym to co robisz?

wtedy podwijam koszulke do góry
Hehe tą fobie mam, bo kiedyś jak miałem 3 lata, to nałożyłem koszulke taty i ona była tak długa, że siągała po tyłek i tak niefortunnie usiadłem, że ubrudziłem koszulke taty:D:D
RuDi
-Zawsze gdy przechodze w markecie kolo bramki wydaje mi sie ze zaraz bedzie pipczec
-Za kazdym razem gdy ide do sklepu biore wiecej kasy niz potrzebuje bo wydaje mi sie ze bede mial za malo
-Gdy zabieram sie do gry czy to na konsoli na padzie czy na kompie mycha musze miec czyste rece i sprzeciora zeby lapy sie nie lepily
-Kluczy i telefonu nie trzymam w jednej kieszeni, zawsze musza byc oddzielnie
-Zawsze jak ide/jade gdzies sam musze sluchac muzyki na Mp3
-Gdy gdzies wychodze zawsze kawalek od bloku zauwaze ze czegos nie wzielem i sie wracam
Capitan Tsubasa
QUOTE(RuDi @ Sep 4 2006, 18:31:22) [snapback]87844[/snapback]

-Za kazdym razem gdy ide do sklepu biore wiecej kasy niz potrzebuje bo wydaje mi sie ze bede mial za malo

hahaha dokladnie : laugh.gif mam identycznie

Nie bede pisal o moich fobiach, bo chyba wszystkie mozliwe, zostaly wymienione juz w tym temacie...
Buffon93
Ja mam manie sprawdzania wszystkiego 10x Np. zablokuj Fona i musze 5 razy zobaczyć czy jest zablokowany dry.gif dry.gif
Z tymi klejącymi rękami też tak mam nie mogę nic robić gdy mam klejące ręce rolleyes.gif
seen
kucharz Napisano Aug 7 2006, 21:38:25

NAszczęscie mam chillstream`a to mi chłodzi dłonie biggrin.gif ale wczesniej tak bywało biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.