Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Freestyle By Nelson & Solidus
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
Nelson
Jak w temacie... Tutaj będe umieszczał co jakiś czas moje freestyle z piłką...

Proszę was oto żebyście oceniali...

Mam dopiero 14 lat,i nie jestem jeszcze wielkim freestylowcem... Myślę,że ciągłe trenowanie przyniesie efekt w postaci nowych świetnych tricków...

A oto,co ostatnio nakręciłem...

CLICK

Pozdro
Morte
No, no Nelson całkiem ładnie. Ćwicz dalej to będą z Ciebie ludzie tongue.gif
_fucio_
...no jak na 14 lat (choć widziełem 10-cio latków wymiatających lepiej ) to dam 8\10, bo robisz to czego ja nie umiem ( bo praktycznie nie żągluje) ale wykonuj więcej tricków, bo jakoś było ich mało... no 8+\10... tongue.gif biggrin.gif
zborek
NO kozak......niezle jak na 14 lat......7/10.

Ps.I tak jestem lepszy hahah(joke)

tongue.gif tongue.gif
LeMie
Hmmm...mi sie podobało smile.gif ja na 14-latka to wporzo smile.gif

za około tydzien ja wrzuce moją kompilacje smile.gif bedzie tam duzo tricków no i wycinki z meczy :)pozdrawiam
SOLIDUS
Więc tak.........NELSON nie jest zle faktycznie troszeczke mało tu pokazales ale widac ze jednak cos potrafisz, popracuj troche nad dokładnoscją TRICKÓW i nad ich wykonaniem TRENUJ DALEJ A BĘDZIE oK (a i jeszcze czekaj na Ocene "Kostka")Pozdro dla niego tongue.gif
P.S juz niedlugo kompliacja SOLIDUS vol2.
Rivaldinho
Jesteś lepszy od Kostka biggrin.gif spoko Maroko.
p.s fajna koszulka Portugalii ;]
SOLIDUS
Ta lepszy od "Kostka" tongue.gif tongue.gif ............no coments

P.S : Ja mam 15 i to moja komplika vol1 http://www.streetball.forall.pl/ wchodzicie na stronke klikacie DOWNLOAD i sciągacie filmik "freestyle Błażej" bo tak sie nazywam tongue.gif tongue.gif......NESLON sorki ze sie tu reklamuje....zagadam do ciebie na PW jutro PoZdRo!!!
korzen
Hm, widze ze to sie powoli staje modne ;p Nelson moze byc smile.gif Jako ze jutro jest wolne to sobie tez pojde potrenowac...narazie bez nagrywania bo niemam czym ;p zobaczymy co z tego wyjdzie ;p
Andzi
No niezle Nelson 8/10 smile.gif . Czekam na nastepne czesci tongue.gif
rav
Fajne, fajne wink.gif Pamiętam jak w zeszłe wakacje z kumplem katowaliśmy się po 6 godzin dziennie na korcie wink.gif Efekty były - takie podbicie piłki od ziemi hmm tak jakby naduszając ją górną częścią stopy i automatycznie schodząc w dół nadając piłce rotacji i inne bzdury.
lukaperry
Nieźle, niźle Nelson jak na twoj wiek. Trenuj a wyjdziesz na ludzi biggrin.gif
Jak macie to wzucajcie inne swoje popisy
Chetnie obejrze co musze jeszcze poprawic biggrin.gif
kostek
no wiec tak:
jezeli mam byc szczery i obiektywnie ocenic Twoje umiejętności to...spodziewałem sie dużo więcej. Musisz jeszcze sporo popracowac dlatego ze na tym fimliku tak naprawde z tickow ktore sa warte umieszczenia w kompilacji free jest góra 2... staraj sie tez jak najwięcej przebywac z piłka bo widac ze ci nieco odskakuj przy dosć prostych ewolucjach. No ale wiadomo ze nikt nie jest odrazu Touzani albo coś...wiec ćwicz smile.gif

Jesteś lepszy od Kostka biggrin.gif spoko Maroko.
p.s fajna koszulka Portugalii ;]

rozumiem, że to jest twoje zdanie ale ja ćwicze juz prawie rok a nelson z tego co wiem niedługo. pozatym jego filmik jest z przed kilku dni a moje z przed pół roku. A pół roku w free to szmat czasu. Zresztą moze niedługo nagram to wszystko czego sie nauczyłem przez ten czas więc wtedy porównanamy kto umie najwięcej biggrin.gif
ps. która kompile moja widziałeś? bo chyba nie ostatnią huh.gif

pzdr nelson...ĆWICZ
Zoller
Nelson spoko kompilka. Jak na twój wiek to jest wporzo. Powodzenia w dalszych trickach tongue.gif
Nelson
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie,napewno w kompilacji vol.2 będzie o wiele lepszy montaż, będą lepsze tricki muza itd...

________

A tak na marginesie,chciałem wam oznajmić,że Od tej pory nasze filmiki(moje i Solidusa) będą w tym jednym temacie...

Bardzo prosimy o sciąganie i ocenianie naszych klipów...

Pozdro
Patriota
Muza była wporzo taka może być w części drugiej tongue.gif
tomek_czyz
spox chlopaczki biggrin.gif, pelen respekt dla was tongue.gif ale popatrzcie sobie na ta laske i pomyslcie jeszcze raz co tak naprawde umiecie biggrin.gif, mam nadzieje ze to bedzie motywacja dla was, bo zeby dziewczynka umiala wiecej od was tongue.gif

http://www.megaupload.com/?d=3T3IDSDK

Pozdro ! cool.gif
SOLIDUS
http://rapidshare.de/files/18052990/Filmik-B_a_ej.rar.html <------tutaj daje kompilacje SOLIDUS vol.1 w jednym linku zebyscje nie musieli wchodzic na strone.PoZdRo biggrin.gif (jesli ktos nie widział to prosze o ocenki)
Nelson
Yo!

Nakręciłem kilka filmików nowych i oto ich efekt ...........

Link do:

Freestyle vol. 2 by Nelson

Proszę o sciąganie i ocenianie!!!

Pozdro!
Węgluś
QUOTE(SOLIDUS @ Apr 13 2006, 00:13:35) [snapback]62005[/snapback]

Ta lepszy od "Kostka" tongue.gif tongue.gif ............no coments

P.S : Ja mam 15 i to moja komplika vol1 http://www.streetball.forall.pl/ wchodzicie na stronke klikacie DOWNLOAD i sciągacie filmik "freestyle Błażej" bo tak sie nazywam tongue.gif tongue.gif......NESLON sorki ze sie tu reklamuje....zagadam do ciebie na PW jutro PoZdRo!!!

hehe chłopaki z Pabianic jak ja smile.gif no wasz freestyle wypasiony. obejrzałem jak narazie wasz i Nelsona

QUOTE(Nelson @ Apr 18 2006, 16:38:50) [snapback]63055[/snapback]

Yo!

Link do:

Pozdro!

no nawet fajny ten filmik. w paru trickach gała ci troche odskakuje ale myślę, że w nastepnych klipach to poprawisz
Capitan Tsubasa
QUOTE(Nelson @ Apr 18 2006, 16:38:50) [snapback]63055[/snapback]

Yo!

Link do:

Pozdro!

Nie chce nic mowic ale drewno jestes straszne pozatym w tym fimiku robisz 2 czy 3 tricki na krzyz ... Najgorsze sa te drybligi na ziemi, ale cwicz, cwicz i jeszcze raz cwicz, bo cwiczenie podobno czyni mistrzem ...

PS. Tylko blagam nie odpisuj mi zeby sam nakrecil i pokazal co umiem wink.gif

EDIT :

BEZ ODBIORU ...
Nelson
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Apr 18 2006, 17:58:21) [snapback]63072[/snapback]

Nie chce nic mowic ale drewno jestes straszne

Potrafię przyjąć krytykę,ale nie jestem drewno... Wiesz w ogóle kto to jest drewno ??

Dj_Dario
No fakt, trochę sztywno to wykonujesz, brak jakiejś płynności, robisz jeden trick i wykopujesz piłkę...........ale jak poćwiczysz napewno będą z Ciebie ludzie..........powodzenia.......3maj się
SOLIDUS
I wkoncu jest ukazała sie kompilka "Freestyle by Solidus vol2" tongue.gif
Zachęcam do sciąganie tutaj --------> http://rapidshare.de/files/18358318/Freestyle.rar.html
I oczywiscje OCENKI !! tongue.gif
Węgluś
QUOTE(SOLIDUS @ Apr 18 2006, 23:52:47) [snapback]63132[/snapback]

I wkoncu jest ukazała sie kompilka "Freestyle by Solidus vol2" tongue.gif
Zachęcam do sciąganie tutaj --------> http://rapidshare.de/files/18358318/Freestyle.rar.html
I oczywiscje OCENKI !! tongue.gif

no fajne fajne. kolejny chłopak z bugaju który robi wypasiony freestyle. no i ta skoda w tle tongue.gif
mazzyZiom
Nelson robisz to za szwtywno wyluzuj sie troche bo ta pilka strasznie Ci skacze...
Pozdrawiam
kostek
ja apropo kompilacji Solidusa...
moje główne odczucia są takie:
=robisz 2-3 tricki na tak zwanym poziomie beginner, nie urozmaicając tego żadną inną evolucją (nawet bardzo prostą)
=moja rada: postaw na tricki freestyle(bo jakis potencjał masz) a daj spokój na tzw ground (tricki all'a c.ronaldo). Robisz to bardzo sztywne z oczami zwróconymi non stop na piłkę i baaardzo powoli...
=zajebista miejscówka
=2x bardziej podobała mi się pierwsza kompilacja (na chacie co wymiatałes)
=ale ogólnie chwała Ci za to co robisz i jeżeli naprawde Cię to jara to nie zwracaj na nic uwagi tylko ćwicz wink.gif

mam nadzieje, że potraktujesz to jako motywacje i że w żadnym wypadku Cię nie uraziłem. Chciałem abyś poprostu usłyszałał moje skromne i subiekywne zdanie. mam nadzieje, że wyciągniesz wnioski. Czekam na vol 3 smile.gif

pzdr i ćwicz =p
SOLIDUS
"Kostek" spoczko ja sie raczej nie mogl bym obrazic a wszczegolnosci na ciebie tongue.gif wkoncu dostaje rady od samego MiStRzA tongue.gif Ogolnie juz wiem co poprawic i wszystko jest gites.....tylko nie ukazałem wzsystkiego tak jak chciałem bo cyfrowka byla kumpla i sam czasem wiesz jak to jest.......vol.3 bede juz krecil swoja CYFROWECZKA tongue.gif wienc bedzie CACY biggrin.gif .PoZdroo i czekam na NEXT komenty biggrin.gif
_fucio_
Nieźle, nieźle Nelson (aka Marek), ale coś z płynnością nie jest do końca... gdzie się podziały kocie ruchy tongue.gif Freestyle fajny, ale vol.1 przypadł mi bardziej do gustu, pod względem muzy i miejscówki... (znam tajemniec kto go kręcił, ale ciiiii... wink.gif ) Ale napewno coś z tego będzie w przyszłości, ćwicz dzień i noć (przy latarce) a będziesz najlepszy biggrin.gif biggrin.gif pozdro... 7\10 tongue.gif
SOLIDUS
Siemka Witam wszystkich po dość.....no dobra bardzo długiej przerwie.
Niestety nie mam dla was jeszcze kompilacji Solidus vol.3 ale za to mam cos
równie ciekawego : http://rapidshare.de/files/22306197/Joga_B...by_SBP.rar.html
Jest to tak zwany łańcuszek wykonany przez nas i nie tylko....
P.S - Kompilka Solidus vol.3 powinna ukazac sie jeszcze przed wakacjami PoZdRooo.... tongue.gif
justyn
Moim zdaniem tych tricków powinno być troche więcej.Ogólnie freestyle nie jest zły biorąc pod uwage to ,że masz 14 lat. Ćwicz dalej....
SOLIDUS
QUOTE(justyn @ Jun 6 2006, 08:50:45) [snapback]71244[/snapback]

Moim zdaniem tych tricków powinno być troche więcej.Ogólnie freestyle nie jest zły biorąc pod uwage to ,że masz 14 lat. Ćwicz dalej....

Tu nie chodziło o tricki tylko o samą FABUŁE tongue.gif ....ale i tak wielkie dzienx za ocene smile.gif PoZdRooo.
P.S - a tricki zobaczysz jak wyjdzie nowa kompilka.
Nelson
QUOTE(justyn @ Jun 6 2006, 08:50:45) [snapback]71244[/snapback]

Ogólnie freestyle nie jest zły biorąc pod uwage to ,że masz 14 lat. Ćwicz dalej....

Ja mam 14 lat smile.gif

...

Fajnie Solidus. Spkoko tricki ogolnie fabuła też. Muza też jakas brazyliska, ale fajna

Mam pytanko mogę to samo z Henrym zrobić jakos ?

pzdr
SOLIDUS
I wkoncu jest po dlugich kręceniach ukazała sie Kompilacja : Freestyle Solidus vol.3 - Reload
Zachęcam do sciągania i prosze o ocenki biggrin.gif
lukasso
spoko triki
zadna filozofia biggrin.gif
ale fajnie sie oglada
montaz spoko
fajne boisko macie
a masz 5
5\6 rolleyes.gif
tomek828
calkiem niezle ci idzie, potrenujesz troche i bedziesz jak Touzani smile.gif
Węgluś
QUOTE(lukassoronaldo @ Jun 20 2006, 06:14:48) [snapback]73500[/snapback]

spoko triki
zadna filozofia biggrin.gif
ale fajnie sie oglada
montaz spoko
fajne boisko macie
a masz 5
5\6 rolleyes.gif

a no niestety w naszym mieście tak wyglądają boczne boiska w klubach sad.gif
Nelson
QUOTE(SOLIDUS @ Jun 19 2006, 21:51:22) [snapback]73490[/snapback]

I wkoncu jest po dlugich kręceniach ukazała sie Kompilacja : Freestyle Solidus vol.3 - Reload

Pozostaje mi się tylko od ciebie uczyć rolleyes.gif ...

świetne tricki.

Gienia
A więc tak, ja też mam 14 lat i szczerze umiem odrobinę więcej. Zazdroszcze ci tylko miejscówy do trenowania, bo ja musze grać na betonie, bo trawy nie mam żadnej w pobliżu. Może po wakacjach coś nakręce i dam. Ogólnie nawet nieźle ci idzie i to ze jesteś drewno to nie prawda... spójżcie na Petera Croucha, albo Rasiaka. Obydwaj mają taką technikę po za boiskiem, że nikt z was takiej nie ma.

PS. Chodzi mi o Nelsona
Nelson
Freestyle by Nelson vol.3

Download

Ocenki... wink.gif
saper
QUOTE(adam_gienia @ Jul 14 2006, 23:15:19) [snapback]78132[/snapback]

A więc tak, ja też mam 14 lat i szczerze umiem odrobinę więcej. Zazdroszcze ci tylko miejscówy do trenowania, bo ja musze grać na betonie, bo trawy nie mam żadnej w pobliżu. Może po wakacjach coś nakręce i dam. Ogólnie nawet nieźle ci idzie i to ze jesteś drewno to nie prawda... spójżcie na Petera Croucha, albo Rasiaka. Obydwaj mają taką technikę po za boiskiem, że nikt z was takiej nie ma.

PS. Chodzi mi o Nelsona

Zakładając, że Crouch i Rasiak mają blisko dwa metry wzrostu a nelson hmm 160 ?;-)

Pozdrawiam,
saper
korzen
QUOTE(saper @ Jul 19 2006, 06:46:02) [snapback]78900[/snapback]

Zakładając, że Crouch i Rasiak mają blisko dwa metry wzrostu a nelson hmm 160 ?;-)

Pozdrawiam,
saper

swiete słowa saperku tongue.gif
Nelson
Widać, ze macie do mnie uprzedzenie, ale co tam ..
Przynajmniej vol.3 oceńcie.

Aha, jeden koleś rzucił hasło , że robię to sztywno to od razu reszta musiała bardzo subiektywnie to samo od siebie powiedzieć.
Potrafię przyjąć krytykę, jak by ktoś powiedział "jeszcze słabo" .... "na razie marnie, ćwicz, ćwicz"...
Ale nie zgodzę się z tym , że "sztywno" unsure.gif
Jestem pewien, że co setny użytkownik potrafi tyle co ja, a co dopiero tyle co kostek, SOLIDUS czy tez evolution... czy też Wojczech

Aha, na każdym innym forum nawet nikt by nie pomyślał, żeby napisać ze robię to sztywno.
Tam dostałem normalne oceny...
wojczech7
QUOTE(SOLIDUS @ Jun 19 2006, 22:07:22) [snapback]73490[/snapback]

Wszystko ładnie, piknie tylko nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie, że każdy trick sprawia Ci ogromne kłopoty huh.gif Nawet podbijasz tą piłkę jakoś tak jakbyś chciał, a nie mógł tongue.gif Ale tricki całkiem całkiem, tylko tej płynności mi brak, heh

pzdr, ćwicz dalej smile.gif
saper
QUOTE(Nelson @ Jul 19 2006, 12:42:36) [snapback]78951[/snapback]

Widać, ze macie do mnie uprzedzenie, ale co tam ..
Przynajmniej vol.3 oceńcie.

Aha, jeden koleś rzucił hasło , że robię to sztywno to od razu reszta musiała bardzo subiektywnie to samo od siebie powiedzieć.
Potrafię przyjąć krytykę, jak by ktoś powiedział "jeszcze słabo" .... "na razie marnie, ćwicz, ćwicz"...
Ale nie zgodzę się z tym , że "sztywno" unsure.gif
Jestem pewien, że co setny użytkownik potrafi tyle co ja, a co dopiero tyle co kostek, SOLIDUS czy tez evolution... czy też Wojczech

Aha, na każdym innym forum nawet nikt by nie pomyślał, żeby napisać ze robię to sztywno.
Tam dostałem normalne oceny...

Bo na innym forum ludzię nie są tak obiektywni jak tutaj ;-D

Pozdrawiam,
saper
Nelson
QUOTE(saper @ Jul 19 2006, 12:22:59) [snapback]78982[/snapback]

Bo na innym forum ludzię nie są tak obiektywni jak tutaj ;-D

Pozdrawiam,
saper

Wręcz przeciwnie.

Pozdrawiam,
Nelson
Gienia
No nelson jest poprawa chłopie. Gratuluje ci tego ze umiesz 2xATW(czyli 2 razy dookoła świata). Umiesz kilka fajnych trików. Ten trick ze zdejmowaniem koszulki mi sie nie podoba...jakoś taki nie fajny. Ale ogólnie bardzo fajnie.

PS: Fajny blondi ;p
Nelson
QUOTE(adam_gienia @ Jul 19 2006, 22:33:20) [snapback]79207[/snapback]

No nelson jest poprawa chłopie. Gratuluje ci tego ze umiesz 2xATW(czyli 2 razy dookoła świata). Umiesz kilka fajnych trików. Ten trick ze zdejmowaniem koszulki mi sie nie podoba...jakoś taki nie fajny. Ale ogólnie bardzo fajnie.

PS: Fajny blondi ;p

Jedna z nielicznych normalnych ocen.
Dziękuję.
adam, zagadaj na gadu. (sprawę mam co do freestyle`u)
KOdz@K
Nelson git tricki biggrin.gif
saper
QUOTE(Nelson @ Jun 6 2006, 23:41:04) [snapback]71371[/snapback]

Ja mam 14 lat smile.gif

No i co z tego ? ;-)

Nikon Jevtić Urodzony w Anglii 11-latek waży 33 kilogramy i ma 1.50 cm wzrostu. A potrafi dużo więcej od Ciebie. Pokazuje dużo tricków, nie tylko na tej kompilacji. A u Ciebie te tricki są takie same...dodasz sciągniecie buta\koszulki ROFL na boisku też tak zrobisz ?;DDDDD

Jestem pewien, że co setny użytkownik potrafi tyle co ja

Bo zapewne nikt tego nie ćwiczy ;-) jakby każdy ćwiczył to byłbyś szaraczkiem wsród setek osób :>

IMO na boisku ten freestyle się nie przyda.

Pozdrawiam,
saper
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.