Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Freestyle By Nelson & Solidus
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
Nelson
QUOTE(saper @ Jul 23 2006, 13:41:41) [snapback]79863[/snapback]

No i co z tego ? ;-)

Nikon Jevtić Urodzony w Anglii 11-latek waży 33 kilogramy i ma 1.50 cm wzrostu. A potrafi dużo więcej od Ciebie. Pokazuje dużo tricków, nie tylko na tej kompilacji. A u Ciebie te tricki są takie same...dodasz sciągniecie buta\koszulki ROFL na boisku też tak zrobisz ?;DDDDD

O
lol
nie każdy się rodzi geniuszem blink.gif

Bo zapewne nikt tego nie ćwiczy ;-) jakby każdy ćwiczył to byłbyś szaraczkiem wsród setek osób :>

Gówno wiesz, tyle ci powiem. Bo ja nie cwiczę freestyle`u w ogóle.
Jak mam nakręcić jakiś vol. to po prostu ide i kręce bez żadnych ćwiczeń..
Wiadomo nie jestem jakiś Touzani czy ktoś, freestyle się zajmuję dla hooby żeby inni mogli ocenic.

IMO na boisku ten freestyle się nie przyda.

NO co ty nie powiesz ?
Zobacz co wyżej napisałem.
SOLIDUS
Siemka smile.gif...troche mnie tu nie było, ale wrocilem i juz niedlugo mam zamiar WyDaĆ kolejny : FreeStylLe...ten będzie troszeczke inny od reszty poniewaz skupiam sie tylko na typowym Freestyleu (jak to sie pisze:P) a nie : Strzałami, kiwkami itp.

NaRazIE...ZosTałO mI jeSzCZe tRoChe do NaGraNia....PozDro.. smile.gif tongue.gif
Węgluś
QUOTE(Nelson @ Jul 23 2006, 19:25:36) [snapback]79945[/snapback]

Gówno wiesz, tyle ci powiem. Bo ja nie cwiczę freestyle`u w ogóle.
Jak mam nakręcić jakiś vol. to po prostu ide i kręce bez żadnych ćwiczeń..

lol. no nie wcale nie ćwiczysz. gdzieś mi sie obiło o uszy jak pisałeś, że musisz troche poćwiczyć do następnej kompilki. mów chociaż troche prawdy wink.gif
Gienia
QUOTE(SOLIDUS @ Aug 12 2006, 22:35:25) [snapback]84060[/snapback]

Siemka smile.gif...troche mnie tu nie było, ale wrocilem i juz niedlugo mam zamiar WyDaĆ kolejny : FreeStylLe...ten będzie troszeczke inny od reszty poniewaz skupiam sie tylko na typowym Freestyleu (jak to sie pisze:P) a nie : Strzałami, kiwkami itp.

NaRazIE...ZosTałO mI jeSzCZe tRoChe do NaGraNia....PozDro.. smile.gif tongue.gif

No fajnie sie zapowiada, chce zobaczyć co teraz potrawisz, dużo wiecej niz na Freestyle_3?? Ja przymierzam sie do nakręcenia filmiku, myśle że ujrzy on światło dzienne ok. pierwszej połowy września.
delus
Hahahaah niezle xero ze zdejmowaniem koszulki tak Kostek jak i Ty ; ) Ja pierwszy to rzucilem w komplikacje ; ))))))))
vego21
Filmik dla wszystkich użytkowników przedstawiających swój freestyle w tym temacie, a także dla tych, którzy dzieła forumowiczów chcieli by porównać.
Film mam z jakiegoś torrenta, zresztą nie ważne. Ważna jest jego treść, a kolesie co w nim występują poprostu wymiatają, triki są bardzo rozmaite i płynne tak więc jest się z czego uczyć.
Dodam tylko, że to amatorka.
POLECAM smile.gif

LINK ==> http://www.bestsharing.com/files/ms0019876...10mins.wmv.html
kostek
QUOTE(delus @ Aug 15 2006, 06:59:53) [snapback]84418[/snapback]

Hahahaah niezle xero ze zdejmowaniem koszulki tak Kostek jak i Ty ; ) Ja pierwszy to rzucilem w komplikacje ; ))))))))

Hahaha, dawno się tak nie uśmiałem. Po pierwsze - nie oglądałem zadnej Twojej kompilacji, więc owego tricku w Twoim wykonaniu nie widziałem. Po drugie - zapewne trick ten był wykonywany, gdy Ciebie (Nas) na świecie jeszcze nie było. Chyba, ze to ty go wymyślieś x lat temu... Jeśli tak, przedstaw jakieś dowody, konkrety czy coś...
Po... kolejne, jezeli zrobienie jakieś tricku, który jest juz u kogoś na filmie to xero, to 99,9 osób ćwiczących freestyle to xeroboy'e. Mam nadzieje, ze zrozumiałeś...

pozdrawiam, i nie kozacz.
kostek

EDIT:
po....kolejne, kostek z małej litery. Ja nie pisze delós, tylko delus jak coś...
delus
1.Ok przejde do odpowiedzi : to był ..... ŻART. Niewiem jak Ty interpretujesz zarty no ale coz, kiepsko z Toba kolego ; ) Wiecej luzu i powinno byc dobrze.
2."Nie kozacz" HAHAHAHAAA czlowieku .. a dobra nic nie bede mowil. Po prostu ludzie, na forum kazdy moze sobie pisac i byc twardy. Ale to tylko internet. Zapamietaj to kostek ; ) I to raczej Ty nie kozacz, bo sam zaczynasz kolejna ciezka dyskusje.

SRY ZA OT
Nelson
Kiepsko to jest raczej z tobą... .
Ja twojego filmiku nie widziałem to po pierwsze, po drugie to nie mam prawa tego zrobić ? blink.gif
Zastanów się.
delus
Czytales ostatni post? Nie? To przeczytaj sobie. I nie napinaj sie tak czlowieku ; )
Nelson
QUOTE(delus @ Aug 19 2006, 19:02:48) [snapback]85109[/snapback]

Czytales ostatni post? Nie? To przeczytaj sobie. I nie napinaj sie tak czlowieku ; )

Nie napinał bym się, ale walnąłeś prowokującą bzdurę..
wg twojego toku myślenia, to nie mam prawa robić dookoła świata itp, bo ktoś zrobił to w innym filmiku...

Nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać blink.gif
Węgluś
QUOTE(Nelson @ Aug 19 2006, 21:54:25) [snapback]85160[/snapback]

Nie napinał bym się, ale walnąłeś prowokującą bzdurę..
wg twojego toku myślenia, to nie mam prawa robić dookoła świata itp, bo ktoś zrobił to w innym filmiku...

Nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać blink.gif

zdecydowanie płakać. też mnie dobiła ta dyskusja
P.S. Nelson z racji tego, że delus jest od Ciebie starszy i zaczął 1szy oddychać, chodzić itp. ty nie możesz tego robić. Nie wiem jak to zrobisz ale nie bądź xeroboy'em wink.gif
delus
Mam powiedziec jeszcze raz?

IT WAS JOKE

I koniec, bo odbiegamy od tematu ; )
Węgluś
[qoute]
Mam powiedziec jeszcze raz?

IT WAS JOKE

I koniec, bo odbiegamy od tematu ; )
[/qoute]
spoko. pisz po polsku, jesteś w Polsce
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.