To zna ktoś nazwe tej nuty z leci w tym filmie z C.Ronaldo i Zlatanem?? Jak ktoś wie niech sie podzieli
Lanek
Apr 12 2006, 08:18
Wlasnie zna ktos tamten utwór? Zalożylem nawet temat ale nikt nie odpisal.
BoBaN
Apr 12 2006, 10:56
Kozacki ten utworek:) ja już od paru tygodni poszukuję jego nazwy. Przyłaczam się do prośby o podanie nazwy tego utworku jak ktoś bedzie wiedział
CJ-2005
Apr 12 2006, 11:30
ja tez sie przylanczam
lala6000
Apr 12 2006, 11:48
Jak wam zalezy na tej pisoenkce to poszukajcie tytułu w grze TOTAL OVERDOSE...niedawno gralem i ta muza leci w menu caly czas....powinien byc jej tytul tam...(raczej to ta muza ale mohe sie mylic ) napiszcie jak znajdziecie czy to ta pisoenka!!
Molotov, Control Machete czy Delinguent Habits-->to chyba piosenka jednego z tych zespołow (meksykanski hardrock)
mati**
Apr 12 2006, 14:21
Cześć wam jestem tu nowy. bede tu często pisał bo kocham pes i fubtol !! a do rzeczy ja wiem co to za piosenka......... jest to....Delinquent Habits - Return Of The Tres. jak ją będe miał to dam linka pozdro
kucharz
Apr 12 2006, 16:08
zupelny...totalny OT Pytanie do Szanownego Grona.......czy ma ktos moze czcionke Joga Bonito Dziekuje z gory za pomoc pozdrawiam
lukaperry
Apr 12 2006, 20:07
A z tego filmiku z C.Ronaldo i Zlatanem to nie wiecie gdzie można dostać taka kórtke w jakiej gra tam C.Ronaldo?? Bardzo mi sie spodobała i mam zamiar ja kupic wiec prosze o namiary jak wiecie, Pozdro
po prostu przegiecie kutasa ze tak powiem Henry kreci az glowa boli ... z filmiku z Crisem i Zlatanem najbardziej podobaly mi sie te strzaly czyli ten co Cris strzelil kolesiowi miedzy rece a Zlatan stracil slupek z glowy ...nie wiedzialem ze Zlatan jest az tak dobrze wyszkolony technicznie ...dawajcie wiecej tych filmikow...
Lanek
Apr 12 2006, 21:59
dzieki za muzyczke,ale nie wiem jaki jest sens wrzucać filmiki Joga Bonito skoro są na nikefootball.com,
•volvo
Apr 12 2006, 22:49
Mógłbym prosić o wrzucenie tych filmików na jakiś mirror? Jestem w GB i mam poblokowane rapidshare
Heh alez to nie jest wersja z filmiku.w filmiku ma inną muzyke znaczy się troche dodane jest cos tam i są inne słowa. ja jej szukam cały czas.
lukaperry
Apr 13 2006, 07:46
No tak to jest orginał, jak chcesz to ci pozniej wzuce ten kawałeczek z filmiku ale razem ze słowami Jogi, czyli sam podkład. Bluze znalazłem 180 zł, niezła cena ale chyba zabule na nia Ps. Zaraz wzuce na megauploda
A ten filmik z Henrym wypaśny. Ja był bym zatym zeby dalej tu wzucać te filmiki bo ja np. nie moge ich ściągnąć z nikefootball Wiec jak ktoś ma to niech wzuca.
Sory ze post pod postem ale chciałem zeby to widoczne było
No tak to jest orginał, jak chcesz to ci pozniej wzuce ten kawałeczek z filmiku ale razem ze słowami Jogi, czyli sam podkład. Bluze znalazłem 180 zł, niezła cena ale chyba zabule na nia Ps. Zaraz wzuce na megauploda
mógłbyś zapodać tą muze z filmiku:P a zamieszcze jeszcze dziś kilka filmików, min. Młody Ronaldinho pykający dzieciaków w swoim wielu w nieprawdopodobnym stylu:) Pozdro!!
lukaperry
Apr 13 2006, 13:20
Lipa, nie mogę wyciagnąć na żywca z filmiku. Musicie sie pełnym orginałem zadowolic czekam na nowe filmy Pozdro
Ja posiadam ta bluze tylko ze kupiłem ją w Łodzi w sklepie NIKE za 325zł a widze ze na Allego jest troszke tańsza no ale cóz .........za pozno
troche tańsza :] i podrobiona !! skoro podrobiona to nie wiecaj jak 100 koles mogl by za nia skasowac !! ale teraz przynajmniej wiemy jaka ona na serio ma cene a to jest taki śliski materiał ?? czy jak to z nia jest
SOLIDUS
Apr 17 2006, 10:53
ta bluza jest wykonana z bawełny ale wątpie ze czysto naturalnej.....jest bardzo ciepła i wygoda Naprawde polecam
ta bluza jest wykonana z bawełny ale wątpie ze czysto naturalnej.....jest bardzo ciepła i wygoda Naprawde polecam
a ja słyszałem że z pyty kangura
lukaperry
Apr 17 2006, 16:14
Oj widzę że się rozpętała niezła dyskusja na temat tej bluzy Powiadacie że 325 zł?? Czyli w h** kasy Ale raczej nie powstrzymam się przed kupnem, ale odradzacię tą z allegro?? Wiec tylko sklep został PS. Jak ktoś ma adres porządnego sklepu internetowego z tą bluzą (ale full orginał) to niech zażuci. Pozdro
SOLIDUS
Apr 18 2006, 00:34
Siemka odbiegając od tematu bluzy to naprawde gorąco polecam ten FILMIK : http://rapidshare.de/files/18275769/B_a_ej...onaldo.rar.html A najlepsze ejst to ze sam w nim występuje troche mi sie nudzilo i nie mialem co robic wienc stworzyłem to !! PrOsZe O OcEnKi
KoczO
Apr 18 2006, 02:00
Na www.nikefootball.com w dziale produkty wybierasz tą bluzę, a następnie opcję "znajdź sklep" --> wybierasz swoje miasto i już wiesz gdzie możesz kupić na 100% oryginalną bluzę, jak i inne produkty JOGA BONITO.
BoBaN
Apr 22 2006, 09:57
Witam po krótkiej przerwie, widziałem, że temat zamienił się w dyskusję o bluzie:P ale co tam;P mam dla was paczkę wszystkich filmów joga bonito które do tej pory pojawiły się.
Ja juz wszystkie widziałem i powiem tyle oni tam cuda wyprawiaja szczegolnie Henry i Ronaldinho. Ciut słabiej sie prezentuje ten z Rooneyem ale tez niczego sobie. Ps. Wracamy całkiem na temat filmików
Justyn1987
Apr 29 2006, 11:25
Obczajcie se ten filmik:http://www.maxior.pl/?p=index&id=13715&20-to sie nazywa FAIR PLAY!
Witam po krótkiej przerwie, widziałem, że temat zamienił się w dyskusję o bluzie:P ale co tam;P mam dla was paczkę wszystkich filmów joga bonito które do tej pory pojawiły się.
mozesz jeszcze raz wyslac ten filmik? bo zostal usuniety z wylsijto.pl
BoBaN
May 3 2006, 12:36
spokojnie wrzuciłbym po raz kolejny paczkę tylko prosiłbym o to, by ktoś podał mi kilka dobrych stron z duzym limitem i szybkim uploadem. zebym mógł tam zmieścic paczke około 300 MB
wie moze ktos jaki to jest kawałek w reklamie JOGA BONITO??... tej najnowszej... o druzynie brazylii, co piłkarze sa najpierw w szatni...
Master p
May 3 2006, 21:12
Mas Que Nada-Black eyed peas
Węgluś
May 3 2006, 22:09
QUOTE(BoBaN @ May 3 2006, 13:24:30) [snapback]65666[/snapback]
spokojnie wrzuciłbym po raz kolejny paczkę tylko prosiłbym o to, by ktoś podał mi kilka dobrych stron z duzym limitem i szybkim uploadem. zebym mógł tam zmieścic paczke około 300 MB