Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Simi93
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
kostek
Kolejna dobra praca, brawo.
szołpas
Morda bardzo fajna ale moglbys jakies inne włosy skrecic ;D
rychal(rsix)
Ostatnie mordki wypas rolleyes.gif..
Simi93
Edwin Van Der Sar

Hair By CMP

FOTA

Oceniajcie

Edit:
Dzięki za rady ! Dopracuje jeszcze tego Edwina, włosów robić nie będę bo wiadomo jak mi wychodzą unsure.gif a te są BDB.
Następną mordką będzie najprawdopodobniej Dirk Kuyt cool.gif. . .
the-bhoys
Bardzo fajny, podoba mi się wink.gif
zywul
Bardzo dobry fejs. Tak trzymaj
switek
Jakosciowo podoba mi sie, ale IMO oczy moglbys poprawic po troche odbieraja mu podobienstwa. Pozdrawiam wink.gif
szołpas
Bardzo fajny ten Van der Sar ale moglbys poprawic oczy,usta ...i spróbuj moze zrobic własne włosy smile.gif
anthony
Van der Sar bardzo podobny wink.gif
ryba
Niezly,ale ten od Norda o niebo lepszy(:

Pozdro
jarek1989
w zupełności zgadzam się z rybą ;D

ale fotka świetnie odwzorowana ;D
Pelas
całkiem f pytke ale do Best Evera bardzo dużo mu brakuje;D:P .... szczena do poprawy a także policzki bardziej wystające zrób i bardziej większe wgłebienie koło ust zrób ...;
kostek
Wygląda nieźle, ale Norda nie przebiłeś.
Simi93
Van Der Sar Preview II

Poprawiłem tylko oczy, ale i tak dużo mi to zajęło...
W wersji nr. 3 poprawie to co napisał Pelas...

PZDR.
Simi93
Van Der Sar FINAL

Hair By CMP

AND

Kuyt PREVIEW

Hair By Mortin

szołpas
Van der Sar badzo mi sie podoba smile.gif
a Kuytowi moglbys jakies inne włosy zrobic bo te juz sie troche znudzily ;ppp
pozdro;)
P@vel
NOm Simek fajny ten Kałt a i VDS-owi też niec nie brakuje wink.gif Ogółem fajne mordasy tongue.gif
anthony
Cytat(P@vel @ Jul 20 2007, 11:05:26) [snapback]165544[/snapback]
NOm Simek fajny ten Kałt a i VDS-owi też niec nie brakuje wink.gif Ogółem fajne mordasy tongue.gif

Zgadzam się z P@velem w 100%
Mortin
jednak wole swojego kuyta ;D
the-bhoys
Wszystkie dwie mordy na dużym, wysokim poziomie wink.gif Tak 3maj!
ryba
Kuyt mi sie podoba,Van Der Sar juz mniej wink.gif
.::NorD::.
Simi możesz wyciągnąć z tej fotki ( choć nawet nie widizałem ) najlepszego VDS , wyostrz mu bardziej czubek nosa, popraw kształt oczu i warg i bedzie best e. Najlepiej pokaż fotkę a ci podpowiem co i jak ;-)
Simi93
Cytat(.::NorD::. @ Jul 20 2007, 13:48:25) [snapback]165610[/snapback]
Simi możesz wyciągnąć z tej fotki ( choć nawet nie widizałem ) najlepszego VDS , wyostrz mu bardziej czubek nosa, popraw kształt oczu i warg i bedzie best e. Najlepiej pokaż fotkę a ci podpowiem co i jak ;-)

.::NorD::.
Fakt fotka średniawa ale i tak pokombinuj z jakością czubka. Co do modelu to zwęż mu troszkę jego lewe oko ( bez żrenicy ), poszerz lekko czubek nosa i wogóle skróć mu nieco mordkę ( zaznacz czubek nosa i wszstko co ponieżej i podciągnij lekko w górę żeby proporcje były takie same jak na fotce ).
Powodzenbia :-]
Simi93
Van Der Sar

Dzięki Nord ! wink.gif
bartek-brt
No bardzo dobra morda. Jedyne czego co sie dopatrzyłe to lepiej zmapuj czoło i pobaw się szczęką bo troche jest nie taka.
Simi93
Artur Boruc

Oceniajcie smile.gif
the-bhoys
Fajny, fajny wink.gif A bina dasz? rolleyes.gif
anthony
No właśnie dasz bina wink.gif Bym se do PES'a wrzucił rolleyes.gif
bartek-brt
Nawet dobry ten Boruc ale fajniej wyszedł by jednak z innej fotki. Na tej fotce ma taką dziwną mine i oczy jak u górnika jak ktos kiedyś napisał. Zobacz moze na oficjalnej stronie Celtiku bo może była już prezentacja to byś zrobił z oficjalnej (lepszej).

Pozdro!
ryba
Dobra morda,ale wlosy moglbys lepsze zrobic wink.gif

Pozdrawiam
luke
Trochę komiczny preview, jakby on miał taką małą głowę w stosunku do ciała biggrin.gif A co do twarzy to średnio mi się widzi głównie przez fotę, bo bmp dobre, model trochę gorszy ale też podobny. Zrób kogoś innego, albo Boruca z innego zdjęcia smile.gif
Mortin
glownie oczy i wlosy do poprawy
a tak to nawet niezly wink.gif
pozdro
sawyer
Boruc zaczepista mine walna biggrin.gif, popraw to co napisal mortin i bedzie ok tongue.gif
don rxf
Twarz jest dosc niezla, ale wloski sa slabe, wez je moze od jakiegos innego facemakera.
Pelas
Boruc.... niezły a zarazem oryginalny fejs... ale z pewnością nie najlepszy na rynku....: pracuj dalej ziom:P
Bartolek
niezla twarz ale czegos jej brakuje wink.gif tongue.gif
Simi93
Artur Boruc NEW

Oceniajcie smile.gif
Pelas
Dobry fejs... ale Norda nie przebiłeś...tongue.gif
Bartolek
Cytat(Pelas @ Jul 22 2007, 13:33:57) [snapback]166327[/snapback]
Dobry fejs... ale Norda nie przebiłeś...tongue.gif

zgadzam sie z toba pelas unsure.gif
the-bhoys
Bardzo dobry Król Artur wink.gif
bartek-brt
Dobra morda a jak włosy twoje to również dobre. Miałem ci dać fajną fotke Boruca ale widze ze już z innej zrobiłes, ale jakby cos to masz:http://www.arturboruc.com/zdjecia/549.jpg Nawet fajnie by z niej wyszedł.
Bartezz
Pracujesz na przyklejenie.
Twarz b.dobra.
anthony
Cytat(the-bhoys @ Jul 22 2007, 13:50:48) [snapback]166335[/snapback]
Bardzo dobry Król Artur wink.gif

Dokładnie wink.gif
Simi93
Dzięki za ocenki...
Cytat
Dobra morda a jak włosy twoje to również dobre. Miałem ci dać fajną fotke Boruca ale widze ze już z innej zrobiłes, ale jakby cos to masz:http://www.arturboruc.com/zdjecia/549.jpg Nawet fajnie by z niej wyszedł.

wydaje mi się że ta fota nie odzwierciedla wyrazu twarzy Boruca...
Włoski dałem Nord'owe:P Więc niestety nie moje... dry.gif
Piszcie jeszcze co poprawić wink.gif
Pozdrawiam !
Damian.
Bardzo dobry Boruc IMO. Może i najlepszy.......
Pozdr
eye63
Cytat(Damianinho @ Jul 22 2007, 19:39:27) [snapback]166418[/snapback]
Bardzo dobry Boruc IMO. Może i najlepszy.......
Pozdr

Oj, na pewno nie. Z tej foty jest już kogoś dużo lepszy. Zresztą, w tym usta za szerokie, prawa strona głowy wygląda tak jakby ktoś go plasnął płaską dechą i ten fryz. Spróbujcie go zrobić z jakąś inną fryzurką, taką jak on ma najczęściej - po bokach wygolone, u góry ciut więcej włosów - nażelowana, jak choćby tutaj http://arturboruc.com/zdjecia/1291.jpg . I zanim ktoś na mnie naskoczy - to po prostu piszę, że nie ma sensu robienia gorszej wersji Boruca od tej co jest, tylko można naprawdę postarać się zrobić w końcu jakiegoś naprawdę porządnego.
Pozdrawiam i życzę owocnej pracy przy innych twarzach Simi.
szołpas
[quote name=http://arturboruc.com/zdjecia/1291.jpg[/quote]

laugh.gif Jaka tam melina ;pp
A co do Boruca to bardzo dobry fejśik ;DD
jarek1989
bardzo fajny biggrin.gif pozdro ":D
Mortin
ciekawa twarz, lepszy od poprzedniego, ale norda nie przebiles.. moze lepiej byloby gdybys sprobowal zrobic go z tamtej poprzedniej foty, ale postaraj sie lepsza teksture zrobic.. wtedy bedzie to taki niepowtarzalny boruc
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.