Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 14 Teams League By Deni
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Czarny
QUOTE(Deni @ Mar 29 2006, 13:31:50) [snapback]59389[/snapback]

Plagiant to jest twoje zycie w ktorym nie mozesz sie wyrobic na czas smile.gif

Plagiant laugh.gif
Deni Ty chyba nie wiesz co to nawet znaczy...
Poza tym nie kopiuje się od czyjegoś opisu tylko pisze się samemu jak coś organizujesz.
Może być podobnie ale nie copy&past wink.gif Zresztą nieważne...
Nie wiesz ocb? Pomyśl, to naprawde nie boli. Może jakiś leksykon by Ci się przydał? smile.gif
Zauważyłeś [ciach] tongue.gif tego posta?
QUOTE(Czarny @ Mar 26 2006, 01:55:56) [snapback]58847[/snapback]
QUOTE(Deni @ Mar 25 2006, 23:57:31) [snapback]58837[/snapback]

Proszę podać tylko swój numer GG
Nicku nie trzeba, ponieważ przyjmujemy automatycznie nicki które macie na forum aby ułatwić prace i kontakt .

PROSZĘ WSZYSTKICH CHĘTNYCH, NIECH PRZED ZAPISANIEM SIĘ DOKŁADNIE PRZEMYŚLĄ 10 RAZY- CZY W NAJBLIŻSZYM MIESIĄCU BĘDĄ MIELI CZAS I CHĘCI NA GRĘ W TYM TURNIEJU ORAZ CZY SPEŁNIAJĄ WARUNKI TECHNICZNE, ŻEBY POPRZEZ REZYGNACJE, WALKOWERY CZY NIECHĘĆ DO GRY- NIE ZEPSUĆ ZABAWY INNYM GRACZOM ORAZ ORGANIZATOROWI.

fajnie to ułożyłeś wink.gif

EDIT-snake
Mam dysortografię ale znam znaczenia słów wink.gif błędy orto przydarzają mi się ale staram się ich unikać smile.gif
snake
Czarny: w ogóle.
A i takie sprawy sobie załatw na GG a nie tu zaśmiecasz forum.
szyma
szyma2 5:1 Bartosz05
Wynik calkowicie odzwierciedlal sytuacje na boisku na pocztku byly lagi ale w 40 min troche puscilo no i przez te 5 min 2 bramki strzelil Carew po przerwie podwyzszylem na 3:0 nastepnie jedna z nielicznych akcji Chelsea no i 3:1 nastepnie swietne podanie Carewa do Freda jednak Carvalio fauluje go i dostaje druga zolta karte potem to juz nacisk Lyonu ktory dobil Chelsea jeszcze dwiema bramkami pzdr Bartosz i powodzenia
jastrzab
QUOTE(szyma2 @ Mar 29 2006, 13:01:24) [snapback]59405[/snapback]

szyma2 5:1 Bartosz05
Wynik calkowicie odzwierciedlal sytuacje na boisku na pocztku byly lagi ale w 40 min troche puscilo no i przez te 5 min 2 bramki strzelil Carew po przerwie podwyzszylem na 3:0 nastepnie jedna z nielicznych akcji Chelsea no i 3:1 nastepnie swietne podanie Carewa do Freda jednak Carvalio fauluje go i dostaje druga zolta karte potem to juz nacisk Lyonu ktory dobil Chelsea jeszcze dwiema bramkami pzdr Bartosz i powodzenia

Trudno smile.gif , uderzam, czekam na gg... od razu daje do informacji innym użytkownikom
ze wieczorem nie mam czasu (brat siedzi), więc cały dzień po szkole jest mój...
vego21
QUOTE(Deni @ Mar 29 2006, 13:31:50) [snapback]59389[/snapback]

Plagiant to jest twoje zycie w ktorym nie mozesz sie wyrobic na czas smile.gif

Jak widze nie jesteś człowiekiem na poziomie, z którym mam ochotę dyskutować. Tylko weź pod uwage, że nie wszyscy siedzą całe dnie przed kompem marszcząć pingwina są również tacy, którzy pracują.
Nastęnym razem przemyśl co piszesz i posiedź nad słownikiem jezyka polskiego.
I jeżeli wywaliłeś mnie z powodu nie rozegrania jednego meczu w terminie z powodu lagów to respect dla Ciebie.
ArekŁDZ
ArekŁDZ-Kasper20 0-3 wo

Myśle że zbyt pochopna decyzja,szkoda ze dopiero teraz jest terminarz z jedno dniowym wyprzedzeniem dry.gif .
Ale trudno,mój błąd
snake
snake 2-0 Rivaldinho, snake 1-0 bartosz05
uderzam
podaję wynik meczu

uderzam (Celtic) 2:0 Bartosz05 (Chelsea)
pozdro

Deni
QUOTE(vego21 @ Mar 29 2006, 16:12:21) [snapback]59419[/snapback]

Jak widze nie jesteś człowiekiem na poziomie, z którym mam ochotę dyskutować. Tylko weź pod uwage, że nie wszyscy siedzą całe dnie przed kompem marszcząć pingwina są również tacy, którzy pracują.
Nastęnym razem przemyśl co piszesz i posiedź nad słownikiem jezyka polskiego.
I jeżeli wywaliłeś mnie z powodu nie rozegrania jednego meczu w terminie z powodu lagów to respect dla Ciebie.

o tym arszczeniu pingwina to chyba mowisz na swoim przykladzie jak pracujesz czy cos takiego to po co siue zglaszasz do turnieju

QUOTE(Czarny @ Mar 29 2006, 14:11:21) [snapback]59393[/snapback]

Plagiant laugh.gif
Deni Ty chyba nie wiesz co to nawet znaczy...
Poza tym nie kopiuje się od czyjegoś opisu tylko pisze się samemu jak coś organizujesz.
Może być podobnie ale nie copy&past wink.gif Zresztą nieważne...
Nie wiesz ocb? Pomyśl, to naprawde nie boli. Może jakiś leksykon by Ci się przydał? smile.gif
Zauważyłeś [ciach] tongue.gif tego posta?

fajnie to ułożyłeś wink.gif
EDIT-snake
Mam dysortografię ale znam znaczenia słów wink.gif błędy orto przydarzają mi się ale staram się ich unikać smile.gif

wescie ludzie zejdzcie ze mnie skopioowalem to bo nie mam czasu na pisanie opowiadan ,masakra
snake
QUOTE(snake @ Mar 29 2006, 14:23:47) [snapback]59395[/snapback]

A i takie sprawy sobie załatw na GG a nie tu zaśmiecasz forum.

uderzam
podaję wynik spotkania z nibywczoraj

songo (PSG) 0:1 uderzam (Celtic)
machel
Deni wez przeloz moj mecz z matim bo cos widze ze nie zagramy juz dzisiaj ;P
Czeres4
Czeres4 - Songo 1:0
ArekŁDZ
ArekŁDZ - Szyma2 5:1

ArekŁDZ - Mati 3:0
songo
songo 4:0 dj dario
Czeres4
Chciałbym przełożyc mój mecz z dzisiejszej kolejki na jutro smile.gif
uderzam
UDERZAM SZYMA2 0:2
Deni
Deni-machel 2-2

Bardzo dobry mecz w pierwszej połowie trafiłem dwa razy w słupek . Moja przewaga była duża dopiero w drugiej połowie mecz sie wyrównał . POZDRO machel

KASPER20-Czereś4 0-3 walkower
KASPER20-Deni 0-3 walkower
Kasper umawialiśmy sie na wieczór ciebie nie ma no to walkower z czresiem tez sie umawiales tez chcial grac.
kasper20
Siemka sorry chlopaki za wczoraj ale niemoglem a niemaialem jak dac wam znac ale spoko moj blad dla was lepiej i tak jeszcze raz sorry
uderzam
uderzam 0:1 snake
uderzam
smile.gif
songo
snake 2:0 songo
ArekŁDZ
ArekŁDZ - Michu 3:0 wo

Michu nie chciał grać i chyba nie dokończy tego turnieju.

Przepraszam panowie ale bede sie musial wycofac z turnieju , sorki wszystkim którym zepsuje zabawe .

Czyli kolejny wo dla mnie blink.gif dry.gif .Moze jacys rezerwowi ?
machel
Przepraszam panowie ale bede sie musial wycofac z turnieju , sorki wszystkim którym zepsuje zabawe .
szyma
Kurde i znowu zepsuty turniej :/ szkoda bo liga zapowiadala sie fajnie i teraz tak albo wszystkim da sie walkowery albo sie da tych ktorzy polegli w eliminacjach ale to musieli by nadrobic mecze i to kolejna praca dla organizatora bo trza w tabeli roszady porobic ludzie nie zapisujcie sie do turow ktorych nie dokonczacie :/ bo wielu innych chcialo by w nich grac a nie moga wlasnie przez was
uderzam
mati 0:3 uderzam

nie graliśmy ale mati napisł mi na GG że moge podac 3:0 (walkower)
snake
szyma2 nie odpowiada mi na GG od dwóch dni...
szyma
QUOTE(snake @ Apr 2 2006, 18:52:18) [snapback]60115[/snapback]

szyma2 nie odpowiada mi na GG od dwóch dni...

Spoko snake zagramy nasz meczyk wink.gif
A z Songo gralem ale tylko pierwsza polowe po ktorej bylo 2:2 ale jeszcze nie dokonczylismy bo go nie ma
uderzam
a ten turniej to wogule jeszce trwa czy co bo sie nic nie dzieje tylko jest pierdolenie o szopenie na forum
ODPISZ DENI JAK BĘZIE GRAMY DALEJ CZY ZAMYKASZ TURNIEJ????????????????????????????
snake
Turniej zamykam bo widze że nic już niego nie będzie.

Aktualna tabela:

TABELA PO 4 KOLEJCE
rozegrane mecze/punkty
1.Snake 4/12pkt
2.Uderzam 4/9
3.Szyma2 4/7
- Czereś 4/7
5.Mati 3/6
- Songo 4/6
- ArekŁDZ 4/6
8.Deni 3/4
- machel 3/4
10.Michu 1/3
- rivaldinho 3/3
- Kasper 4/3
13.Dj Daro 3/0
- Bartosz 4/0
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.