Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Winning League
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Deni
mecz niespodziewanie wyrównany bo przeciez wczesnie przegralem zdecydowanie poprzednie mecze ale sie dopiero rozkrecam mecz nie zwykle zaciety w pierwszych minutach objelem prowadzenie po bramce Nakamury . Szyma zwycieska bramke zdobyl dopiero w ostaniej minucie .POZDRO szyma wygraj ten turniejIPB Image
Rivaldinho
Proponuje walkowery w grupie C i kontynuacje w sobote.pozdro
szyma
QUOTE(Deni @ Mar 24 2006, 23:04:26) [snapback]58657[/snapback]

mecz niespodziewanie wyrównany bo przeciez wczesnie przegralem zdecydowanie poprzednie mecze ale sie dopiero rozkrecam mecz nie zwykle zaciety w pierwszych minutach objelem prowadzenie po bramce Nakamury . Szyma zwycieska bramke zdobyl dopiero w ostaniej minucie .POZDRO szyma wygraj ten turniejIPB Image

zwycieska bramke dokladnie zdobylem w 43 min drugiej polowy chyba strzelil Babel ale naprawde dobry mecz w twoim wykonaniu smile.gif a i dzieki ale nie sadze zebym wygral tura choc w cwircfinale trafilem dosc srednio na Koniuszego gorzej by bylo z vego(z ktorym nie wygodnie mi sie gra) lub Kostkiem(moj faworyt) pzdr
Rivaldinho
QUOTE(szyma2 @ Mar 25 2006, 02:46:40) [snapback]58672[/snapback]

zwycieska bramke dokladnie zdobylem w 43 min drugiej polowy chyba strzelil Babel ale naprawde dobry mecz w twoim wykonaniu smile.gif a i dzieki ale nie sadze zebym wygral tego tura jest przeciez bushmen,kostek sa poprostu lepsi ode mnie maja wieksze doswiadczenie ale postaram sie zajsc jak najdalej narazie tylko raz wyszedlem z grupy no i teraz drugi tylko ze wtedy trafilem na Lemie i mimo ze prowadzilem do przerwy 2:0 to przegralem 3:2 mam nadzeje ze teraz nie zakonczy sie to juz po grupie ale zalezy na kogo trafie pzdr

Uczestnicy :
Johnes Legia
kostek Wisła
Czereś Panathiniakos
rivaldinho PSG
Pietia Villareal
Sosh Bayer
Deni Celtic
Songo FC Porto
Koniuszy Fenerbahce
vego21 Dynamo K.
uderzam O. Marsylia
szyma2 Ajax

Bushmen(którego pozdrawiam) nie gra , a kostek(któego też pozdrawiam) gra w tą gre od może dwóch tygodni.Ciekawe typy. cool.gif
szyma
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 25 2006, 00:49:21) [snapback]58673[/snapback]

Uczestnicy :
Johnes Legia
kostek Wisła
Czereś Panathiniakos
rivaldinho PSG
Pietia Villareal
Sosh Bayer
Deni Celtic
Songo FC Porto
Koniuszy Fenerbahce
vego21 Dynamo K.
uderzam O. Marsylia
szyma2 Ajax

Bushmen(którego pozdrawiam) nie gra , a kostek(któego też pozdrawiam) gra w tą gre od może dwóch tygodni.Ciekawe typy. cool.gif

Pomylilo mi sie z tym Bushmenem ale kostek jest moim faworytem do wygrania tego tura choc ciebie tez biore pod uwage
kostek
1/4 FINAŁU

Kostek VS Vego

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

Dobry i wyrównany mecz. Vego juz na samym poczatku strzelił gola po moim głupim błędzie i potem wpełni kontrolował przebieg spotkania. W końcówce obaj mieliśmy po kilka dogodnych sytuacji ale nikomu nie udało sie zmienić rezultatu jakim zakończyła się pierwsza połowa.

Kostek VS Vego

1:1

W drugim meczu to ja miałem raczej przewage...z tego względu iż to ja musiałem strzelac bramki aby wejsc do daleszej fazy. Do przerwy prowadziłem 1:0 i niewykorzystałem jeszcze kilku świetnych sytuacji (vego tez swoje miał wink.gif ) rewanż był zdecydowanie bardziej zacięty i bardziej widowiskowy. Niestety(dla mnie) moje ataki nie przynosiły zamierzonego skutku i po jednym z błedów w ok. 80 minucie vego strzelił gola na 1:1 i sprawa awansu była już jasna....pozdr vego i powodzenia w daleszej fazie...
vego21
Dzięki kostek za 1\4. Ja miałem przewage w pierwszym meczu a Ty w drugim (chyba za bardzo odpuściłem sobie) i na moje szczęście jej nie wykorzystałeś bo w pierwszej połowie praktycznie nie istniałem tongue.gif
Pozdro
Rivaldinho
1.mecz-----Rivaldinho(psg)_2-1_songo(porto)
__________B.Kalou 2_________Mccarthy
2.mecz-----songo(porto)_1-1_Rivaldinho(psg)
__________Diego___________Rothen
pozdro songo
songo
Czesc, czy wolny los dostaje ten kto przegrał najmniejszym stosynkiem bramek, a jak nie to kto ?
Rivaldinho
wolny los to znaczy ze jeden gracz nie będzie musial grac półfinału smile.gif
szyma
Ale Songo chodzi o to kto go dostaje czy jest wybierany droga losowa czy inaczej

Koniuszy 0:3 szyma2
szyma2 3:0 Koniuszy -walkowery
Koniuszy
szyma nie zagalopowales sie ... ???? wczoraj nie mogłem zagrać a ty tu walkower piszesz :| LOL
Rivaldinho
vego21-rivaldinho___1 mecz
IPB Image
vego21(dynamo kijow)_1-2_rivaldinho(psg)-bramki z meczu 3.6mb

vego21-rivaldinho___2 mecz
IPB Image
vego21(dynamo kijow)_0-1_rivaldinho(psg)-bramki z meczu 740 kb
pozdro vego
szyma
QUOTE(Koniuszy @ Mar 26 2006, 06:39:24) [snapback]58853[/snapback]

szyma nie zagalopowales sie ... ???? wczoraj nie mogłem zagrać a ty tu walkower piszesz :| LOL

Nie nie zagalopowalem sie wczoraj byl termin nie chciales grac gadalem z Denim powiedzila ze walkowery wiec napisalem
Rivaldinho
FINAŁ[u]
Rivaldinho(psg)-szyma(ajax)___3-3___k.2-3
IPB Image
IPB Image
http://rapidshare.de/files/16504580/rivald..._ajax_.WMV.html]Bramki z meczu-ok 8mb
pozdro szyma no i gratuluje
szyma
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 26 2006, 23:41:19) [snapback]59072[/snapback]

FINAŁ[u]
Rivaldinho(psg)-szyma(ajax)___3-3___k.2-3
IPB Image
IPB Image
http://rapidshare.de/files/16504580/rivald..._ajax_.WMV.html]Bramki z meczu-ok 8mb
pozdro szyma no i gratuluje

Dzieki ale mialem duzo szczescia ta bramka na 3:3 w 89 min pzdr
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.