Justyn1987
Mar 24 2006, 23:21
Justyn(Valencia)-Aim(Bayern) 2:2 - w 80 minucie strzelilem bramke samobojcza.
rewanz:
Justyn(Valencia)-Aim(Bayern) 10:1 -Poprostu brak mi slow!!
Pozdro!
Na co Ci brak slow?

Na to, ze przy stanie 1:2 dostalem red'a i odpuscilem sobie?
Justyn1987
Mar 25 2006, 09:27
QUOTE(Aim @ Mar 25 2006, 00:08:31) [snapback]58669[/snapback]
Na co Ci brak slow?

Na to, ze przy stanie 1:2 dostalem red'a i odpuscilem sobie?
No wlasnie dlatego brak mi slow- powinienes grac do konca jak prawdziwy gracz!!(czerwona kartke dostales przey wyniku 3:1,a zaczeles sie bawic przy stanie 4:1!!)
Fakt... No ale coz, tak bywa.
Gratuluje
Dj_Dario
Mar 25 2006, 11:11
Kurcze
Z powodów technicznych Majcherinho nie może grać w turnieju, w takim przypadku postanowiłem nie dawać już nowej osoby, gdyż został jeden dzień, więc w grupie C awansują kolejno: z pierwszego miejsca Bushmen i z drugiego Rivaldinho.
Mam nadzieje, żę nikogo nie skrzywdziłem. I moja decyzja jest słuszna.
Powodzenia!!
Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia to proszę o kontakt gg.
Bardzo przepraszam, ale mój net świruje totalnie:/ na serwerach mam pingi po 350. nie wiem nawet czy dokoncze moj turniej choc moge awansowac:/ pozdrawiam
Songo Q
Mar 25 2006, 11:25
Sorry, że dopiero teraz to zauważyłem, ale ja wygrałem z Masterem P 4:1 ,a nie przegrałem....

Wiem, że nie ma to wpływu na dalszy przebieg turnieju chyba, ale wiecie sami....
Dj_Dario
Mar 25 2006, 11:36
Od dziś (od teraz) możecie rozgrywać fazę pucharową, czekamy tylko na mecz w pierwszej grupie i wszystko będzie jasne. Ci co mają już swoich przeciwiników mogą rozgrywać swoje spotkania. Gramy mecz i rewanż.
Songo Q
Mar 25 2006, 19:20
Songo Q - Uderzam 1:1
Songo Q - Uderzam 1:1
(karne 8-7)
2 fatalne, tragiczne, katastrofalne mecze w mym wykonaniu. Wstyd mi za siebie..... Mój awans w 100 procentach fuksiarski, mój przeciwnik miał sporo pecha. Obym następnych meczy nie zagrał tak tragicznie..... Pozdrawiam mojego rywala i życzę powodzenia w dalszych turniejach.
uderzam
Mar 25 2006, 19:43

Kurde, szkoda że nieudało mi sie awansować. Byłem blisko ale sam na sam nieumiałem wykozystać żadnej sytuancji. Jak sie nieumie strzelac bramek to sie odpada z turnieju, także mój przeciwnik awansował zasłóżenie.
Pozdro dla wszystkich któży mi nastukali w tym turnieju
Rivaldinho
Mar 25 2006, 21:03
paweł_szulc(barcelona)_2-1_rivaldinho(inter m)
rivaldinho(inter m)_3-1_paweł_szulc
pozdro paweł szulc
kostek
Mar 25 2006, 22:15
kostek vs justyn 1:4
wynik nie odzierciedla tego co działo sie na biosku. najpierw prowadziłem 1:0 ale szybko justyn wyrównał. W drugiej połowie w około 65 strzlił na 2:1 a ja sie odkryłem grałem praktycznie 5 napastników a 3 obronców. po chwili dostałem jeszcze czerwona kartke i było po meczu...justyn dobił mnie 2 golami i ...game over

pzdr justyn. powodzenia
uderzam
Mar 26 2006, 19:07
Ciekawe czy za rok będzie następna edycja:)
POZdro
Justyn1987
Mar 26 2006, 21:05
Justyn-Bushmen 2:2 -Przepiekna moja bramka z wolnego Aimarem w samo okienko!
Justyn-Bushmen 0:5 -Bushmen co uderzyl na bramke -padal GOL....mialem ok.5 sytuacji sam na sam ,raz nawet Kluivert z 3 metrow nie strzeli bramki(nie uderzyl nawet w swiatlo bramki) !!Dalem ciala !
Pozdro Bushmen !!Powodzenia!
Bushmen
Mar 28 2006, 11:44
justyn zapomniales dodac ze od 20 minuty (przy stanie 0-0) w 2 meczu gralem bez jednego gracza
Songo Q
Mar 28 2006, 15:05
Songo Q - Rivaldinho 2:1
Songo Q - Rivaldinho 2:1
Dość spokojne mecze, w obydwu prowadziłem długi czas 2:0. a w końcówce Inter Rivaldinho ustalał wynik na 2:1. Tak więc czekam na finał (Bushmen?).....

Pozdro Rivaldinho!
Drwal 0-0 Bushmen
Bushmen 1-1 Drwal
Dogrywka 30 min 0-0...
Karne nie wiem ile ale jedna bramka wygrał
Bushmen 
Gratuluje i zycze powodzenia w finale

Pozdro !
Bushmen
Mar 29 2006, 16:45
final:
Porto bushmen 2-1 SongoQ Celtic
Porto bushmen 3-2 SongoQ Celtic
Zasluzenie wygralem, kontrolowalem przebieg cale 2 mecze hehe

pozdrawiam moich przeciwnikow
Songo Q
Mar 29 2006, 16:49
Ehh te małe karakany z Porto....

Nie miałem wiele do powiedzenia, tym bardziej, że w ataku miałem Hartsona w słabej formie......
Do dupy ten Celtic, cieszę się, że już nimi nie będę musiał grać i tak się ciesze, że doszedłem nimi do finału..... Pozdrawiam
Gratulacje Bushmen
Dj_Dario
Mar 29 2006, 19:53
DZIĘKI WAM WSZYSTKIM !!!
Gratulacje dla Bushmena!!!
Temat do zamknięcia!!!
pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.