A to prawda ,że www.torrenty.org mają takie zabezpieczenia ,że jak nie ma się czegoś skonfigurowanego to można ściągnąć ,np. zamiast gry która ma 4 gb to 4gb wirusów ??
dr_idea
Mar 21 2007, 17:37
QUOTE(Lampard_8 @ Mar 21 2007, 15:29:46) [snapback]132442[/snapback]
A to prawda ,że www.torrenty.org mają takie zabezpieczenia ,że jak nie ma się czegoś skonfigurowanego to można ściągnąć ,np. zamiast gry która ma 4 gb to 4gb wirusów ??
A słyszałeś, że jak mama zrobi placki z 4 jabłek to mogą wypadać Ci zęby? LOL nie mogę, rozjebałes mnie tym.
Lampard_8
Mar 23 2007, 17:38
QUOTE(dr_idea @ Mar 21 2007, 17:41:00) [snapback]132562[/snapback]
A słyszałeś, że jak mama zrobi placki z 4 jabłek to mogą wypadać Ci zęby? LOL nie mogę, rozjebałes mnie tym.
DZięki Bo taki koleś mi takich bajerów nawciskał
D4vID
Mar 23 2007, 18:12
Mam prosbe moj kumpel potrzebuje zaproszenie na jakąś dobrą stronę torrentową oprocz torrent leech, byłbym bardzo wdzięczny i on rowniez! Zaproszenia przesyłajcie na adres: [email protected]
abus
Mar 24 2007, 14:19
Proszę o zaproszenie na Polish Tracker. Piszcie PM lub GG.
snake
Apr 5 2007, 16:20
Nie miałem internetu przez ponad miesiąc i potraciłem kilka konto na stronach torrentowych.
Jeśli ktoś ma zaproszonko na polishtracker.org torrentleech.org To z chęcią je przyjmę. W zamian mogę zaoferować zaproszenie na blackcats-games.net Krótki opis strony: Jest to zagraniczna strona BitTorrenta, jest dobrą stroną, posiada dużą liczbę userów. Strona jest stroną monotematyczną. Znajdziemy na niej gry na różne platformy Play Station, XBOX PC, i wiele innych. Jest prawdopodobnie najlepszą stroną z grami na Play Station2 xboxa ps3 i x360
Masz może zapki na jakieś dobre torrenty (polishtracker.org, heaventracker.org lub inne), bo są mi bardzo potrzebne.
Pozdrawiam
snake
Aug 12 2007, 12:46
Niestety nie mam.
Paput
Aug 12 2007, 14:53
Poprosił bym o zaproszenie do polish tracker [email protected] Z góry dzięki
OskaR
Aug 25 2007, 04:50
I co dostal ktos juz zaproszenie na polish tracker ? Szczerze w to watpie. niestety polish tracker nie rozdaje juz zaproszeni(chyba). Np. moj kuzyn ostatnie zaproszenie do wyslania dostal 2 lata temu na mikolajki, wiec chyba koniec z nowymi userami(no chyba ze ci best uuploaderzy dostaja zapy.)
snake
Aug 25 2007, 13:03
Niedawno rozdawali, ale z reguły rozdają tym co nie mają zaproszeń.
poszukuje zaproszenia na heaventracker.org ma ktos moze potrzebuje tego bardzo... [email protected] THX...czekam
whitelk
Aug 19 2008, 11:51
Poszukuje zaproszenia na takie stronki jak tranceroute.com i trancetraffic.com (potzrebna mi swieża muzyka do robienia nowych setów,i nie tylko)CO zrobić gdy jest się maniakiem e-mail [email protected]