Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By adam920
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
lookass
Nie wiem czy wy też to zauważyliście ( w sumie trudno nie zauważyć blink.gif ) że ostatnio na forum namnozyło się jakiś gnojów którzy zakładają bezsensowne topici zadają głupie pytania i ogólnie sa bardzo wkurwiający (głownie w tematach dotyczących aktual;nych patchów) skąd on i sie biora sad.gif

Zacytuję teraz woźna z naszej szkoły która jest choleryczka i ma problemy z psychiką smile.gif( tekst do nas podczas dyżuru w szatni) :

Banda debili skąd wy sie bierzecie? Szkoda mi waszych rodziców że wychowali takich tępaków
Simi93
QUOTE(Mortin @ Apr 10 2006, 19:12:23) [snapback]61550[/snapback]

hmm nie wiem i nie jestem pewien, ale chyba oedit wzial z takiej strony... kurde.. zapomnialem nazwy :/ koles gdybym byl modem dostalbys juz %... oo przypomnialo mi sie jak ta strona sie nazywa! to www.google.pl ... nastepnym razem zanim napiszesz glupote na forum to wejdz na google i sam poszukaj :/

No Szukałem w googlach i znalazłem tylko Oedita do PES4 !!!!
jastrzab
QUOTE(Simi93 @ Apr 10 2006, 17:39:42) [snapback]61557[/snapback]

No Szukałem w googlach i znalazłem tylko Oedita do PES4 !!!!

LOL, tobie to tylko sie zwarzyc huh.gif toc oedit z pes4 pasuje do pes5... a nie lepiej było wysłac wiadomosc dla kogos kto robi twarze huh.gif
adam920
Sami ocencie podobienstwo. Po 1. na pewno nie jest w 100% taki sam jak cigmana. Po 2. Twarzy nie robie po to zeby od razu byc jakims super facemarkerem. Spojrzcie na oczy, usta i ksztalt mordy. Nie jestem taki glupi zeby pokazywac nie swoje twarze.
Quaresma by Cigman z WC patcha
IPB Image
Moj Quaresma
IPB Image
jastrzab
QUOTE(adam920 @ Apr 10 2006, 17:57:06) [snapback]61561[/snapback]

Sami ocencie podobienstwo. Po 1. na pewno nie jest w 100% taki sam jak cigmana. Po 2. Twarzy nie robie po to zeby od razu byc jakims super facemarkerem. Spojrzcie na oczy, usta i ksztalt mordy. Nie jestem taki glupi zeby pokazywac nie swoje twarze.
Quaresma by Cigman z WC patcha
IPB Image
Moj Quaresma
IPB Image

jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, kradziona twarz jest twarzą kradzoną... zajebałes model i sie jeszcze glupo tłumaczysz, ze dokopałeś juz idealnie zrobionej twarzy huh.gif jakby cigmana naszła chęc sam by ją poprawił, a ty nie musisz tego robic, myslałes ze Cie ktos pochwali i poprosi o bina do tej zpartolonej mordy:blink: pewnie admini nie dadzą Ci bana, ze względu na zblizające się święta...

Mozliwe ze CIgmana szukalem wlosow i znalezlem te.

to mnie rozwaliło laugh.gif a gdzie je niby znalazłes?
rav
Spokojnie bartosz wink.gif Szkoda nerwów.
adam920
A wiec...
Wszystkie biny wyciagam teraz z oryginalnego 0_text i nie bedzie juz takich incydentow jak z Quaresma.
Widze ze cos ostatnio moda na Kuyta to ja tez postanowilem go zrobic
Kuyt(hair by s'n poprawilem ich model na potrzeby tej twarzy)
IPB Image
adam920
Poprawilem model Kuyta i zrobilem mu wloski
IPB Image
A teraz Heitinga
IPB Image
Prosze o ocenki!
Zoller
Szkoda, że nic nie widać huh.gif

ok już jest, nie najgorsi są..
>Kornel<
nie przesadzaj bo Kuyt nie ma az takich radarow biggrin.gif a Heitinga taki sobie ...
adam920
Zrobiłem Carlosa. Oceniajcie i mówcie co poprawić
IPB Image
Mortin
obydwaj slabi, a w szczegolnosci heitinga, ktory wyglada jak by przez tydzien pil i cpal :/ a wlosow dla kuyta nie zrobiles bo sa identyczne jak te s'n...
adam920
Wiem, wiem, Heitinga mi nie wyszedł. Bartosz łap fote Carlosa
IPB Image
Lanek
No Carlos ci w miare wszedl, ale on ma w grze bardzo dobry juz model.
adam920
Podolski(preview) Mówcie co poprawić i oceniajcie. Włosy są moje.
IPB Image
adam920
Jesli kradziony model to czyj niby. Model jet w 99% mój(1% jest konami)
Mortin
hahahaa stary dostaniesz banana tylko admini albo moderatorzy zajrza tutaj
a na poparcie stanowiska bartosza i mojego zreszta daje screena podolskiego by mystiq
IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.