Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: <<we2oo2_orange Ekstraklasa >>
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Justyn1987
Justyn(Wisla) - Seba90 (korona) 2:0

Bramki:Pawel Brozek 2
kaimada
seba90 1:0 snake
fajnie przegrał i mi grozi ze mnie z tura wywali bo 3 razy w końcówce dałem bramkarzowi "odbić" piłkę 3 razy- a czy w regulaminie jest, że nie można grać na czas??
snake
Jeśli taka gra na czas jest tolerowana w tym turnieju, to ja się wypisuje, dziękuję za grę.
PS. kreuje nam się kolejny frajer ala wiadomo kto wink.gif
Nieposłusznym dzieciom mówimy stanowczo NIE! wink.gif

Pozdrawiam.
kaimada
no sorki, ale pooglądaj sobie jakiś mecz prawdziwy smile.gif
Rivaldinho
Wynik jest wynik ale po frajersku grac to nie tu.Mecz rozegracie panowie ponownie i bez jaj.
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 25 2006, 15:19:03) [snapback]58762[/snapback]

Wynik jest wynik ale po frajersku grac to nie tu.Mecz rozegracie panowie ponownie i bez jaj.

smile.gif Widze że nie wszyscy już postradali rozum wink.gif
Seba: Przecież co z tego że grałeś na czasi wygrałeś skoro psujesz rozgrywkę, przecież to jest tylko gra i gramy dla zabawy, a nie o jakieś pieniądze, więc rób tak że za wszelką cenę chcesz wygrać bo to jest poprostu nie fair, swoją drogą pragnę dodać że pierwszy raz się z potkałem z takim zachowanie, a gram już online od ponad roku, mam nadzieje że to da Ci do myślenia.
PS. mam nadzieje że znajdziesz czas na rozegranie tych dwóch meczyków.
Rivaldinho
Ja ostatnio zanotowałem taki przypadek z Koniuszym : gra na czas,gra w "dziada",oglądanie powtórek kilka razy.Nadzieja w tym że pijani byli...
kaimada
no sorki chłopaki, ale:
1) przytrzymanie piłki to coś normalnego
2) a jak ty np. po rzucie rożnym stoisz i zasłaniasz piłke ciałem to to nie jest to samo??
3) ja mogę grać nawet 10 obroncami a wam to chyba nic do tego. Sorki, ale jak mam 0 pkt. i nareszcie mam szanse wygrać to po prostu gra sie na czas na całym świecie!! Zwykle bramkarz odbija 2-3 razy. Mój odbijał 4. Ale gdybyś wygrał to też byś się czepiał??
snake
snake 1-0 seba90

Niestety kolega nawet nie podziękował za mecz.

CODE

seba 90, 2006-03-25 17:29 :
zadowolny??
snake, 2006-03-25 17:29 :
Dzięki, kiedy zagramy drugi?
seba 90, 2006-03-25 17:29 :
<papa>

Bez komentarza.
kaimada
nie podziekowalem bo mialem juz zaraz 2. mecz z lukasem:)
przecież to jest tylko gra i gramy dla zabawy

i dlatego z tobą zagrałem, choć nie wiem czy dla mnie to takie fajne ze po zwycięatwie przegrywam, ale........ nie wracajmy juz do tego.
seba90 1:1 lukassronaldo
Justyn1987
Mati-Justyn 2:1

Justyn-Mati 0:0

W oby meczach mati otrzymywal czerwone kartki. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Pozdro!
snake
snake 3-2 Justyn
Przegrywałem 0-2
Justyn1987
QUOTE(snake @ Mar 26 2006, 20:52:29) [snapback]59028[/snapback]

snake 3-2 Justyn
Przegrywałem 0-2

wszystko sie syplo po tym jak dostalem czerwona kartke....snake bramke na 3:2 strzelil w ostatniej akcji meczu!Ja obie bramki strzelilem po stalych fragmentach gry! Pozdro Snake
lukasso
lukassoronaldo 3-0 justyn1987
Justyn1987
Justyn(Wisla) - Bushmen (LKS) 1:0

Bramke dla Wisly strzelil Pawel Brozek!

W tym meczu mialem przewage,chociaz Bushmen mogl w samej koncowce wyrownac!!

Pozdro!
Bushmen
czy taka przewage to nie dokonca sie zgodze ;P ale dodam ze moi pilkarze(?) mieli ogromne problemy zeby celnie podac (nie mowiac o celnym strzale, udanej glowce) hehe pozdrawiam
Rivaldinho
Snake chyba można już tobie pogratulować wygranej. cool.gif
Justyn1987
Snake juz wygral przeciez nikt juz nie ma nawet matematycznych szans na wyprzedzenie go!

GRATULACJE SNAKE

hehe maly jubileusz to moj 100 post!
mati
mati (Lech) 1:1 Korzen (Legia)

Korzen (Legia) 1:2 mati (Lech)

Korzen prawie przez cały mecz grał w osłabieniu, a ja nie wykorzystałem karnego smile.gif
Justyn1987
Seba90 - Justyn 1:3

Bramki dla Wisly:Penksa 2 i Paulista
Bramke dla Korony zdobyl Gajtkowski

Pozdro!
snake
Może seba90 zagrałby ze mną bo na GG nie odpowiada w ogóle.

snake 2-1 mati.

Czekam już tylko na seba90.

Pozdro
kaimada
snake jak mam czas to ciebie nie ma to gram z innymi:) A wo to nie dam:P
snake

snake 3-2 seba90
kaimada
ehhhhhhh 0:3 do przerwy. Pozniej 2 bramki i 6 w turnieju słupek- czyli jak zawsze smile.gif
ps. To był mój najlepszy UZNANY mecz w lidze ( no najlepszy nie został uznany:)) biggrin.gif
edit: mam nadzieje, że bedzie druga edycja tej ligi:)
Rivaldinho
Z powodu ptasiej grypy sezon Orange Ekstraklasa zostaje zakończony.ZWYCIĘZCĄ ZOSTAJE ŁKS-SNAKE`A

W nagrode otrzymuje on wirtualnego pada:

_______ triangle.gif __________
____ square.gif ___ circle.gif ___
_______ x2.gif ___________
kaimada
szkoda, ze niedokonczone- rozum iem ze teraz juz tylko rank:P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.