QUOTE(Czarny @ Mar 27 2006, 22:06:47) [snapback]59220[/snapback]
Moim zdaniem nastała bardzo dziwna sytuacja na forum IO... zaraz po turnieju dla Nowych i MŚ wszyscy rzucili się organizować turnieje i tak powstawał jeden za drugim i tak jeden za drugim padają bez dokończenia... Powstały dział "Turnieje" jeszcze bardziej spotęgował to zjawisko, ale myślę że to bardzo dobre posunięcie, nie ma bałaganu na forum przynajmniej. Wygląda to tak że jak ktoś się nie załapał z zapisem do poprzedniego turnieju to zakładał swój i tak wkółko... Szczególnie jeżeli wzięli się za to całkiem nowi gracze... ja jeżeli się gdzieś zapisuje to zawsze rozgrywam wszystkie swoje mecze (tak jak u Ciebie vego21) a patrząc na kolejne turnieje i jakby to powiedzieć lipną organizację przestałem się zapisywać bo wiedziałem jak to się skończy... skończcie z tą manią turniejową... Jak się poprzedni turniej skończy zróbcie swój dopiero a nie tak wszystko na pałe... Najbardziej dziwie się osobą które się zapisują do każdego turnieju jak leci a potem olewają jak nie ten to tamten. Tyle ode mnie pozdro vego21!!!

Sa osoby ktore chca pograc w turniejach a nie daly rady sie zapisac przez przypadek.
Mnie smiesza ludzie ktorzy graja w 10 turniejach (nie Ty Czarny oczywiscie) i zapisujac sie do nowych nazekaja na ich ilosc

A rozwiazanie problemu jest bardzo proste.
Wziasc mooderatora i przeleciec turnieje.Tym co olali mecze dac procenty lub jakies nieusuwalne ostrzezenie np. na miesiac.Jak sie taki zglosi do tura to organizator odrazu da do rezerwy i jak nie pogra w zadnym turnieju przez np. miesiac to moze zmadrzeje.Tylko czy wsrod modow znajdzie sie taki Straznik Teksasu?