Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej By Vego21
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Czarny
QUOTE(snake @ Mar 23 2006, 20:15:07) [snapback]58458[/snapback]

A to Ty nowy jeszcze jesteś? huh.gif

a co stary wyjadacz z niego?? tongue.gif
dla mnie ludzie od 2006 to nowi, w 2007 będą już starsi tongue.gif
vego21
Macie jeszcze dwa dni na rozegranie meczy grupowych, tyczy to się szczególnie grupy 1.
Wyniki podawajcie na PW.
Pozdro for all
pawel_szulc
pawel_szulc vs. Drwal
2:1
7:1
szyma
QUOTE(snake @ Mar 23 2006, 20:15:07) [snapback]58458[/snapback]

A to Ty nowy jeszcze jesteś? huh.gif

QUOTE(Czarny @ Mar 23 2006, 21:19:20) [snapback]58474[/snapback]

a co stary wyjadacz z niego?? tongue.gif
dla mnie ludzie od 2006 to nowi, w 2007 będą już starsi tongue.gif

No Czarny ma racje jestem jeszcze nowy biggrin.gif gram w we moze z 2 miechy pzdr Snake and Czarny(mam nadzieje ze zdaze sie zapisac bo tego twojego turnieju) wink.gif
Czeres4
Czeres4 - D3JMON 3:1

D3JMON - Czeres4 0:4

W dwóch meczach miałem zdecydowaną przewage tongue.gif
kostek
kostek - d3jmon 3:0 val

dejmon oddał mecz walkowerem...
Czeres4
mecze miałybyć rozegrane do wczoraj!! I co w związku z tym?
robinho37
nie moge zlapac snake nigdy go na gg nie ma
pawel_szulc
ale sobie olaliscie ten turniej ...
snake
QUOTE(robinho37 @ Mar 26 2006, 20:51:13) [snapback]59027[/snapback]

nie moge zlapac snake nigdy go na gg nie ma

blink.gif
Nie mam żadnej wiadomości od Ciebie, teraz pisze i Ciebie nie ma...
ArekŁDZ
QUOTE(pawel_szulc @ Mar 27 2006, 19:58:27) [snapback]59177[/snapback]

ale sobie olaliscie ten turniej ...

własnie Panowie nie śpimy,gramy wink.gif
Vego 21 chyba przestał panowac nad sytuacją
Czarny
Moim zdaniem nastała bardzo dziwna sytuacja na forum IO... zaraz po turnieju dla Nowych i MŚ wszyscy rzucili się organizować turnieje i tak powstawał jeden za drugim i tak jeden za drugim padają bez dokończenia... Powstały dział "Turnieje" jeszcze bardziej spotęgował to zjawisko, ale myślę że to bardzo dobre posunięcie, nie ma bałaganu na forum przynajmniej. Wygląda to tak że jak ktoś się nie załapał z zapisem do poprzedniego turnieju to zakładał swój i tak wkółko... Szczególnie jeżeli wzięli się za to całkiem nowi gracze... ja jeżeli się gdzieś zapisuje to zawsze rozgrywam wszystkie swoje mecze (tak jak u Ciebie vego21) a patrząc na kolejne turnieje i jakby to powiedzieć lipną organizację przestałem się zapisywać bo wiedziałem jak to się skończy... skończcie z tą manią turniejową... Jak się poprzedni turniej skończy zróbcie swój dopiero a nie tak wszystko na pałe... Najbardziej dziwie się osobą które się zapisują do każdego turnieju jak leci a potem olewają jak nie ten to tamten. Tyle ode mnie pozdro vego21!!! wink.gif
vego21
Witam wszystko jest pod kontrolą smile.gif . Podjąłem decyzje, które są niepodważalne:
Drugi mecz tom21-Johnes nie odbył się w terminie więc wpisałem bezbramkowy remis. Nastąpił problem ponieważ obaj gracze obydwa swoje mecze zremisowali, zgromadzili taką samą ilość punktów a także taki sam bilans bramkowy, tak więc drogą losowania przeszedł Johnes (tym bardziej że tom21 nie daje oznak życia). Pary ćwierćfinałowe są dobrane. Część meczy została rozegrana tak więc czekamy na pozostałe dwa i przechodzimy do półfinału, który wyłoni trzech finalistów.
Pozdrawiam vego21
makgregor
QUOTE(Czarny @ Mar 27 2006, 22:06:47) [snapback]59220[/snapback]

Moim zdaniem nastała bardzo dziwna sytuacja na forum IO... zaraz po turnieju dla Nowych i MŚ wszyscy rzucili się organizować turnieje i tak powstawał jeden za drugim i tak jeden za drugim padają bez dokończenia... Powstały dział "Turnieje" jeszcze bardziej spotęgował to zjawisko, ale myślę że to bardzo dobre posunięcie, nie ma bałaganu na forum przynajmniej. Wygląda to tak że jak ktoś się nie załapał z zapisem do poprzedniego turnieju to zakładał swój i tak wkółko... Szczególnie jeżeli wzięli się za to całkiem nowi gracze... ja jeżeli się gdzieś zapisuje to zawsze rozgrywam wszystkie swoje mecze (tak jak u Ciebie vego21) a patrząc na kolejne turnieje i jakby to powiedzieć lipną organizację przestałem się zapisywać bo wiedziałem jak to się skończy... skończcie z tą manią turniejową... Jak się poprzedni turniej skończy zróbcie swój dopiero a nie tak wszystko na pałe... Najbardziej dziwie się osobą które się zapisują do każdego turnieju jak leci a potem olewają jak nie ten to tamten. Tyle ode mnie pozdro vego21!!! wink.gif

Sa osoby ktore chca pograc w turniejach a nie daly rady sie zapisac przez przypadek.
Mnie smiesza ludzie ktorzy graja w 10 turniejach (nie Ty Czarny oczywiscie) i zapisujac sie do nowych nazekaja na ich ilosc rolleyes.gif

A rozwiazanie problemu jest bardzo proste.
Wziasc mooderatora i przeleciec turnieje.Tym co olali mecze dac procenty lub jakies nieusuwalne ostrzezenie np. na miesiac.Jak sie taki zglosi do tura to organizator odrazu da do rezerwy i jak nie pogra w zadnym turnieju przez np. miesiac to moze zmadrzeje.Tylko czy wsrod modow znajdzie sie taki Straznik Teksasu?
pawel_szulc
sypnac walkowerami i gramy dalej ...
vego21
Pozostał jeszcze jeden mecz ćwierćfinałowy do rozegrania. Musze złapać Wojtuslodz i będzie po wszystkim. Troszkę cierpliwości smile.gif
vego21
Doczekaliśmy się smile.gif. Ćwierćfinały zakończone. Pary półfinałowe rozstawione więc możemy grać.
Ciężko bylo mi przejść Wojtuslodz ale teraz musze myśleć nad meczem ze snake i zemstą na nim za ostatnią porażkę 1:6 smile.gif Snake mam nadzieje że Sheva Cię pogrąży tongue.gif hehehe
Tak więc powodzenia w następnej fazie rozgrywek. Pamiętajcie że w finale będzie grać trzech graczy, którzy rozegrają ze sobą po jednym meczu. Niech wygra lepszy smile.gif
Dj_Dario
Johnes CHORWACJA 1-1 WALIA dj_dario

Pierwszy mecz na remis zobaczymy co się będzie działo w rewanżu, czekajcie na dalsze relacje biggrin.gif Pozdro
pawel_szulc
pawel_szulc vs. ArekLDZ
6:0
3:2
vego21
Johnes, pawel_szulc, snake gratuluje dojścia do finału !! smile.gif. Od tej chwili możecie grać mecze finałowe. Każdy z każdym po jednym meczu, bez rewanży. Jeśli będą jakieś komplikacje na pierwszym miejscu, zagracie dodatkowy rozstrzygający mecz.
Jeszcze raz gratuluje i niech zwycięży lepszy smile.gif
Pozdro
pawel_szulc
pawel_szulc vs. Johnes
1:0
snake
snake 4-2 pawel_szulc
vego21
Zwyciężcą Turnieju by vego21 został snake za co gratulacje !!!!!

IPB Image

Dziękuje Wam za uczestnictwo w tym turnieju. Mam nadzieje, że dobrze będziecie go wpominać i nie macie zastrzeżeń co do mnie i sposobu prowadzenia turnieju.
Turniej uważam za zakończony i temat za zamknięty, dziękuje za dobrą zabawe.
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.