Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej: Nationality States
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2, 3, 4
szyma
No wlasnie i dlaczego az 5 pkt a szczegolnie dotyczy to mnie i innych uczestnikow mojej gr uwazam ze to nie sprawiedliwe a jesli chodzi o moje mecze to rozegram pare z nich dzis wieczorem albo wczesniej jak ktos bedzie bo nie moge sie z nikim skontaktowac
macho_21
Koniuszy ty to potrafisz czlowieka rozpierdolic... takiej akcji to jeszcze nie widzialem...
SooSh
No co ty Koniuszy + 5 pkt za rozegrane mecze.....blink.gif To jest nie fair i tyle...... mad.gif
kaimada
No ale cóż trza grać dalej:)
SooSh
Noo smile.gif I sprawiedliwosci stalo sie zadosc biggrin.gif
Koniuszy
aktualizacja turnieju przebiegła sprawnie wyniki dodane + tabele zaktualizowane
lukasso
szyma2 1-0
szyma2 0-0
dwumecz to jeden wielki lag,szyma ciagle wykopywal,ja jebalem setki nie miłosiernie ale jakos mi gola wpakowal
no cóż
pozdro szyma2
robinho37
kto dostal do chuja +5 pkt. co????[b]
SooSh
Juz nikt smile.gif wink.gif
pawel_szulc
szyma2 wogole nie jest do zlapania, wiec nie wiem w jaki sposob mam rozegrac z nim mecze ...
MksPogon
MksPogon - seba90 2-0
dobry mecz ale przed rewanzem zaczal cos kombinowac niby pad niby to tamto sram to
czekam na rewanz pozdro seba
kaimada
QUOTE(MksPogon @ Mar 16 2006, 18:13:37) [snapback]57126[/snapback]

MksPogon - seba90 2-0
dobry mecz ale przed rewanzem zaczal cos kombinowac niby pad niby to tamto sram to
czekam na rewanz pozdro seba

serio miałem kłpoty z padem- nie mialęm biegu :/
robinho37
ej koniuszy czemu mam napisane ze rozegrałem 10 mecz jak musze jeszcze zagrac po 2 z korzeniem i daro co wyjasnij mi to??albo sie popraw
robinho37
nie moge złapać daro 1984 niewiem czemu jakos nie mozemy sie wychwycic
owenik
owenik 1-0 Kamyk

rewanżu nie zagraliśmy, bo Kamyk nie mógł rozegrać od razu dwóch meczy

Pozdo
MksPogon
MksPogon - seba90 0 - 0
kurcze remis, mecz wyrównany dostalem czerwona kratke na poczatku 2 polowy i juz nie bylo czym grac heh remis sprawiedliwy biggrin.gif

jeszcze tylko mecz z koniuszym i mam wszystkie
robinho37
ej czemu korzen nie rozgrywa zadnych meczy co
michu
michu 4-1 Wierzba

Wierzba 0-2 michu

pozdro wierzba smile.gif
Rivaldinho
rivaldinho 1:1 mati
mati 3:0 rivaldinho
pozdro mati
kaimada
kiedy uaktualnienia?? super siano caly czas nie ma, kamyk to tylko wieczorami, a koniuszy ciagle z/w i "udaje" ze go nie ma. I jak tu grac??
owenik
QUOTE(kaimada @ Mar 17 2006, 19:07:56) [snapback]57295[/snapback]

kiedy uaktualnienia?? super siano caly czas nie ma, kamyk to tylko wieczorami, a koniuszy ciagle z/w i "udaje" ze go nie ma. I jak tu grac??

Niestety muszę się pod tym podpisać... Koniuszy, jak już robisz turniej, to rób go jak najlepiej potrafisz, a nie na odwal... i jeszcze sam w nim uczestniczysz, czyli powinieneś dawać przykład innym
Koniuszy
juz spokojnie smile.gif owenik odezwij sie zaraz zagramy tylko aktualke zrobie
kaimada
QUOTE(Koniuszy @ Mar 17 2006, 21:13:58) [snapback]57323[/snapback]

juz spokojnie smile.gif owenik odezwij sie zaraz zagramy tylko aktualke zrobie

no my juz zagralismy:( przegralem z honorem 1:3
Koniuszy
aktualka zrobiona od teraz jedziemy z profesjonalzimem smile.gif grajcie mecze w poniedziałek walkowery poleca wink.gif korzen rezygnuje z gry wiec wszystkie mecze oddaje walkowerem
pawel_szulc
zadecyduj co z szyma2 bo dzisiaj probowalem z nim zagrac ale jego radiowe lacze nie nadaje sie zupelnie do gry online ;/
owenik
owenik 1:1 Koniuszy Kamerun strzelił Polakom bramkę w ostatniej akcji meczu...
owenik 2:2 Koniuszy

Pozdrawiam organizatora tongue.gif
szyma
QUOTE(pawel_szulc @ Mar 17 2006, 21:49:13) [snapback]57328[/snapback]

zadecyduj co z szyma2 bo dzisiaj probowalem z nim zagrac ale jego radiowe lacze nie nadaje sie zupelnie do gry online ;/

Mam jedno pytanie co ci nie pasuje jak takto mowiles ze mnie nie ma ciagle a bylem tylko zes napisal z raz czy dwa do mnie czy jestem to juz mnie ciagle nie ma teraz lacze czlowieku jakos innym to nie przeszkadza i gram normalnie bez lagow tylko ze rano lub wieczrem
owenik
owenik 1:0 Kamyk

Nieprawdopodobną bramkę strzelił nie kto inny, jak GRZEGORZ "GREG, ROSSI" RASIAK strzałem (uwaga!) z WOLEJA smile.gif

Pozdrawiam Kamyka
Czeres4
Wisełka - Czere4 4:2
Koniuszy
zostały 2 dni na rozegranie swoich zaległych meczy myslę ze w poniedziałek uda nam sie już rozpocząć 1/16
Rivaldinho
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 13 2006, 20:35:15) [snapback]56631[/snapback]

michu 3:0 rivaldinho
rivaldinho 2:4 michu

QUOTE(Rivaldinho @ Mar 13 2006, 23:03:55) [snapback]56662[/snapback]

rivaldinho 0:2 justyn
justyn 6:4 rivaldinho
pozdro dla justyna

rivaldinho 1:1 macho_21
macho_21 4:0 rivaldinho
pozdro dla macha

rivaldinho 4:1 Wierzba
Wierzba 2:4 rivaldinho
pozdro dla wierzba

QUOTE(Rivaldinho @ Mar 17 2006, 20:42:32) [snapback]57289[/snapback]

rivaldinho 1:1 mati
mati 3:0 rivaldinho
pozdro mati

biggrin.gif spoko turniej
Koniuszy
no moze nastepnym razem bedzie lepiej smile.gif)) zagramy potem klubami
SooSh
SooSh 0 - 0 Szyma2
SooSh 3 - 1 Szyma2

Kurde i nici z awansu mad.gif

robinho37
Robinho vs daro 1984 3-1 2-1
DaRo_1984
DaRo_1984 0:5 bushmen
DaRo_1984 1:6 bushmen sad.gif
robinho37
koniuszy po co juz dokanczac mecze jak sytuacja juz jest pewna we wszystkich grupach lepiej juz losuj cwiercfinal
Rasialdinho0
QUOTE(robinho37 @ Mar 18 2006, 19:49:18) [snapback]57540[/snapback]

koniuszy po co juz dokanczac mecze jak sytuacja juz jest pewna we wszystkich grupach lepiej juz losuj cwiercfinal

sytuacja nie jest jasna chociazby w gr 4,,,,,, koniuszy nie moge nigdy zlapac szymy na gg dry.gif
Koniuszy
bo on cały czas na niewodocznym siedzi smile.gif zagadacie to pogra z Wami tongue.gif moze wstdzi sie jest nieśmiały
Rasialdinho0
QUOTE(Koniuszy @ Mar 18 2006, 21:34:47) [snapback]57585[/snapback]

bo on cały czas na niewodocznym siedzi smile.gif zagadacie to pogra z Wami tongue.gif moze wstdzi sie jest nieśmiały

pisze do niego prawie codziennie a on nawet nie raczyl mi odpisac dry.gif
Koniuszy
dobra to co robimy w takiej sytułacji:) ?? ale kurcze:D w mojej grupie tez nie wszystko wiadome jeszcze
vego21
Szyme właśnie widziałem na serwie MSI e-wro jeśli wam to pomoże
POZDRO
Dj_Dario
właśnie skończyłem mecze z szymą, ciężko było, łącze słabe,

szyma 1-2 dj_dario
dj_dario 2-0 szyma

dzięki
Rasialdinho0
Rasialdinho - szyma

3-0
Koniuszy
jutro losowanie 1/16 biggrin.gif
pawel_szulc
no tak jak obiecywales, losuj pary do 1/16 biggrin.gif
kaimada
nie da rady złapać siano:( może dacie mi walkower za gre z nim:P
Dj_Dario
Kiedy będzie losowanie!! blink.gif
Koniuszy
no tak jak napisałem ... nie dostane wynikó od siana toleca walkowery jutro losowanie o 7:00 smile.gif !!
Koniuszy
1/12 Nationality States gramy do 22 marca smile.gif zycze powodzenia
pawel_szulc
michu zagra ze mna ... No nie powiem tongue.gif Bedzie troche ciezko ;] Ale wazne ze mecze beda prawdopodobnie ciekawe smile.gif Jedziemy dalej z turniejem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.