Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 4 Liga
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2
Ciacho
Tez jestem za z checia bym pogral w lidze iss smile.gif
Rivaldinho
rasialdinho to musisz byc przynajmniej tym nowym a nie łamagą totalną. unsure.gif
Czeres4
ja też sie zgłaszam smile.gif chętne przystąpie do rozgrywek 4 ligi!! czekam na rozwój wydarzeń smile.gif
Czarny
http://xoomer.virgilio.it/winning_eleven_2...line/index.html
na tej stronce postaram się zorganizować WIELKIE TURNIEJ DLA NOWYCH GRACZY smile.gif
Rivaldinho
może czarny byś lige zrobił biggrin.gif?
Aros
Ehh!

Jak się nad tym zastanawiam, to sam nie wiem ile dobrego, a ile złego może przynieść 4 liga.

Już mieliśmy 4 ligę, było w niej 64 miejsc dla zawodników.

Z miejsc tych skorzystało przeszło 100 osób w ciągu sezonu, co oznacza, że ruch był tak wielki, że nie wyrabialiśmy się z korektą tabel po rezygnacjach.

Sami zawodnicy byli niezadowoleni, bo dziś wygrali jako jedyni z kimś i się z tego cieszyli, a później ów taki rezygnował i Ci co z nim przegrali dostawali z -3 pkt na +3 pkt.
Ten jedyny, który wygrał wcześniej tracił - i go rozumiem - chęć do gry...

Idea powstania rankingu urodziła się właśnie po to, by rozwiązać tego typu problemy.

Ranking jest otwarty, dla każdego, nie wiem więc skąd opinie, że nie jest dla wszystkich.

Stoję na stanowisku, że pozostaniemy z trzema dwudziestoosobowymi ligami.

Do ludzi chętnych gry w 4 lidze - grajcie w Rankingu, on wcale nie jest mniej prestiżowy.
Jeśli ktoś chce sie do niego dostać piszcie do mnie (gg: 294731) lub do siana (gg: 2493978).

Aros
mlody_dg
Też jestem za i zgłaszam chęc brania udzialu w 4 lidze:)
Rivaldinho
Ślepoto nie będzie 4 ligi,może to i dobrze.
snake
Jest bardzo dużo miejsc w obecnej 3 lidze, najlepsi tram trafią.
Czarny
QUOTE(snake @ Mar 28 2006, 18:28:30) [snapback]59312[/snapback]

Jest bardzo dużo miejsc w obecnej 3 lidze, najlepsi tram trafią.

Pisałem to już na początku tego tematu wink.gif
13 miejsc + rezygnacje przedsezonowe to będzie myśle około 20 miejsc.
więc po co tworzyć 4 lige? wink.gif
vego21
Ja myśle, że jednak powstanie 4 ligi byłoby dobry posunięciem. Zobaczcie w rankingu ilu jest teraz dobrych graczy, którzy pokazali, że mają ochotę grać i nie będą walić w ch....A napewno wszyscy do 3 ligi się nie zmieszczą sad.gif. Z innej strony natomiast 4 liga wyłoniła by najlepszych, którzy grają teraz w rankingu, bo ranking napewno najlepszych nie wyłoni.
Takie jest moje zdanie. Pozdro

owenik
QUOTE(vego21 @ Apr 17 2006, 22:42:19) [snapback]62932[/snapback]

Ja myśle, że jednak powstanie 4 ligi byłoby dobry posunięciem. Zobaczcie w rankingu ilu jest teraz dobrych graczy, którzy pokazali, że mają ochotę grać i nie będą walić w ch....A napewno wszyscy do 3 ligi się nie zmieszczą sad.gif. Z innej strony natomiast 4 liga wyłoniła by najlepszych, którzy grają teraz w rankingu, bo ranking napewno najlepszych nie wyłoni.
Takie jest moje zdanie. Pozdro

Podzielam zdanie vego21. Niektórzy wysokie miejsce w ranku zawdzięczają "nabijaniu" meczy ze zdecydowanie słabszymi rywalami, a inni, którzy chcieli się sprawdzić z najlepszymi, zajmują niższe lokaty. Ranking nie odzwierciedla w pełni czyichś umiejętności, więc myślę, że w walce o miejsce ligowe powinny być rozegrane dodatkowe, decydujące mecze pomiędzy potencjalnymi kandydatami.
Pozdrawiam
Fidos'ek

QUOTE(Czarny @ Mar 12 2006, 13:13:50) [snapback]56342[/snapback]

Słuchajcie jest 13 wolnych miejsc w 3 lidze (przez rezygnacje w 7 sezonie rozgrywek we wszystkich ligach) do tego jestem pewny że dojdą rezygnacje przedsezonowe i się zrobi 20 miejsc... więc trzeba się poważnie zastanowić nad powstaniem 4 ligi, czy to wogle ma sens...? bo przyjmować wszystkich jak leci jest wielkim błędem... Trzeba zrobić selekcje a jeżeli stworzymy 4 lige to będzie 40 miejsc a nie sądze że jest teraz 40 graczy zasługujących na grę w lidze... Myśle że nabór do 3 by wpełni wystarczył, selekcja byłaby większa ale napewno wyeliminowałaby olewatorów... pozatym należy też patrzeć na umiejętności graczy, słabsi mimo że mają wielkie chęci muszą się rozegrać i powalczyć o miejsce w ranku.

QUOTE(Aros @ Mar 28 2006, 16:52:23) [snapback]59290[/snapback]

Ehh!

Jak się nad tym zastanawiam, to sam nie wiem ile dobrego, a ile złego może przynieść 4 liga.

Już mieliśmy 4 ligę, było w niej 64 miejsc dla zawodników.

Z miejsc tych skorzystało przeszło 100 osób w ciągu sezonu, co oznacza, że ruch był tak wielki, że nie wyrabialiśmy się z korektą tabel po rezygnacjach.

Sami zawodnicy byli niezadowoleni, bo dziś wygrali jako jedyni z kimś i się z tego cieszyli, a później ów taki rezygnował i Ci co z nim przegrali dostawali z -3 pkt na +3 pkt.
Ten jedyny, który wygrał wcześniej tracił - i go rozumiem - chęć do gry...

4liga mmm... kuszące bo sam bym pogral w lidze ale jak widac nie ma to narazie sensu
szyma
Czyli z 4 ligi nici sad.gif szkoda bo jest wielu zawodnikow ktorzy pograli by napewno w 3 lidze ale poprostu nie starczylo dla nich miejsca(np ja) ale coz moze w nastepnym sezonie sad.gif
snake
69 szyma2 30 15 5 10 59 36 1632

Za nisko byłeś w rankingu żeby awansować, a szkoda.
szyma
Wiem własnie ale mówiłes żeby grac z lepszymi bo jak bedzie się grac z cieniasami to sie nie awansuje do ligi więc posłuchałem a tu zonk poprostu nie byłem dosc sprytny tongue.gif bo jesli chodzi o umiejetnosci to np makgregor awansowal a ja nie a gralem z nim w turze czarnego i w oby dwóch meczach bym remis a w rank z nim wygralem wiec nie chodzi tu o moje umiejetnosci smile.gif tylko posłuszenstwo biggrin.gif pzdr
michu
Szyma szkoda ze nie wszedłeś do ligi ale proszę Cię nie pisz takich głupot, fakt że wygrałeś z makgregorem a on wszedł do ligi a Ty nie nic nie oznacza. Idąc twoim tokiem rozumowania: Barcelona nie powinna być na pierwszym miejscu w lidze hiszpańskiej bo przecież przegrała z Osansuną smile.gif i to ona powinni być pierwsza chociaż ona też nie może być pierwsza bo przegrała z Villarreal, z kolei Villarreal przegrał z Realem Mallorca itd. Zakręcone to jak słoik dżemu ale mam nadzieje że mnie zrozumiałeś. tongue.gif

pozdro smile.gif
szyma
Heh rozumiem wiem o co ci chodzi spoko moze troche przesadzilem:D poprostu trzeba sobie to powiedziec jestem cienki i sie nie dostalem tongue.gif pzdr
sledz
kurde dobra sprawa ta 4 liga bedzie na pewno duuuuuuuuuzo chetnych a ja w szczegolnosci wiec jak cos to ja sie na to pisze. Pozdro YO smile.gif
Rivaldinho
Uuuu to jest was dwóch,ale na serio to nie wypali,ja mówiłem żeby 4 liga była-pograłem ,powalczyłem i jestem w 3 lidze,wam to samo proponuje.pozdro biggrin.gif:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.