Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Malutki Turniej
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
macho_21
Ćwiercfinał:
IPB Image VS.IPB Image
macho_21 vs T-Mac 1-0

Pierwszy mecz dosc wyrownany,duzo walki w srodku pola.Choc przyznaje ze to T-Mac mial wiecej sytuacji strzeleckich.Niestety dla T-Mac najgorsza okazala sie 90 minuta meczu, kiedy to udalo mi sie strzelic upragniona bramke.smile.gif

Rewanż:
macho_21 vs T-Mac 1-1

W Rewanzowym spotkaniu wogole nie dałem pograc T-Macowi.Bardzo szczelna obrona interu zatrzymywala zawodnków Valenci...Szybko wyprowadzane kontry sprawialy duzo klopotów obronie valenci.Jedna z takich kontr udalo sie zakonczyc bramka..T-Mac wyrownał okolo 70 minutu meczu.Ale niestety nie udalo mu sie juz strzelic baramki aby doprowadzic do dogrywki. cool.gif

IPB Image
Pozdro T-Mac. smile.gif
T-Mac
1 mecz spalil wszystko mialem spora przewage w sytuacjach pod bramkowych ale tak jak napisales 90 min goal
powodzenia
Justyn1987
CWIERCFINAL

1.mecz
Azorek-Justyn 2:1 -w 2 minucie meczu otrzymalem czerwona kartke praktycznie calym mecz przewazal azorek lecz udalo mu sie "tylko" dwa razy pokonac Kalaca!Bo jednym z kontratakow strzelilem bramke seginho!!

Rewanz:
Justyn-Azorek 2:1 -Szczelilem ladna bramke Gattuso z 16 metrow w samo okienko,Azorek szybko odpowiedzail bramka (chyba ) Alana...W dalszej faziem mecz dokladnie 54 minuta otrzymalem czerwona kartke za wslizg od tylu..mecz byl prowadzony w znakomitym tempie do 88 minuty utzrymywal sie wynik 1:1 (premiujacy Azorka do dalszej fazy) nastala 88 minuta piekny rajd szewczenki prawa strona boiska i przepiekna bramka Gilardino z bocznych nozyc strzal nie do obrony .Wynik nie ulegl zmianie wiec czekaly nas rzuty karne ktore wygralem 4:1

takim sposobem dostalem sie do dalszej fazy turnieju!!

pozdro!!
macho_21
No gratuluje Justyn!!! Kurcze no to czekamy w takim razie az chlopaki rezegraj pozostale dwa mecze w 1/4
i zaczynamy polfinaly!
pozdro
Justyn1987
QUOTE(macho_21 @ Mar 18 2006, 07:44:30) [snapback]57361[/snapback]

No gratuluje Justyn!!! Kurcze no to czekamy w takim razie az chlopaki rezegraj pozostale dwa mecze w 1/4
i zaczynamy polfinaly!
pozdro

Dzieki!!Oby tylko nie musial grac przeciwko swojemu ukochanemu INTEROWI!!!bo musialm bym go ograc tongue.gif tongue.gif tongue.gif
vego21
Cwierćfinał Songo Q-vego21 5:0 2:2
W pierwszym meczu mimo końcowego wyniku nie powiem że Songo Q robił ze mnie miazge, poprostu potrafił wykożystać wypracowane sytuacje co mi się nie udało. W strzałach na bramkę było 11-11
W drugim natomiast meczu zmieniłem taktykę na bardziej ofensywną (zresztą Songo Q już chyba nie przyłożył się do tego meczu jak do pierwszego) i zaowocowało to lepszą grą mojej drużyny. Akcja za akcje bramka za bramke.
Super grało mi się w tym turze i ciesze się że doszedłem tak daleko dzięki dr_idea za organizacje
Gratuluje Songo Q za dwumecz (byłeś lepszy i to pokazałeś ) i mam nadzieje że jeszcze kiedyś zagramy w jakimś turnieju
POZDRO for ALL
Songo Q
Po moim pierwszej połowie mojego pierwszego meczu ćwierćfinałowego z vego21, już wiedziałem, że mój przeciwnik nie może odebrać mi awansu do kolejnej rundy(wynik 3-0). A następne 15 minut meczu utwierdziło mnie w tym przekonaniu, bo wbiłem mu następne 2 gole. Nie zmiażdżyłem przeciwnika, ale w pełni kontrolowałem wydarzenia na boisku i ani na moment vego nie mógł podważyć kwesti mojego awansu smile.gif . O drugim meczu można napisac tylko tyle, że się odbył, ponieważ grałem go tylko aby dopełnic formalności. Mój awans jednak nie zmienia tego, że bardzo szanuję vego21 i życzę mu powodzenia w innych turniejach smile.gif . To mój pierwszy turniej i od razu udało mi się dojsć do półfinału, z czego jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję, że na tym się nie skończy smile.gif . Pozdrawiam
Justyn1987
Czekam jeszce na wyniki ostatniego cwiercfinalu!! Korzen-Machel. Panowie moze dzisiaj zagracie,bo chlopaki juz sie szukuja na polfinaly!

Pozdro!

dr_idea
Faza pucharowa: 16.03. - 19.03
macho_21__________ T 1 - 0 Mac_______________T-Mac___________ 1 - 1_____________macho_21
Songo Q____________ 5- 0 vego21______________vego21__________ 2 - 2 ______________Songo Q
Azorek_____________ 2- 1 justyn_________________justyn__________ 2- 1 (karne 4 : 1) _____________ Azorek
Machel_____________ - korzen________________korzen__________ - _____________Machel

Justyn1987
QUOTE(dr_idea @ Mar 19 2006, 18:55:41) [snapback]57747[/snapback]

Możecie już grać smile.gif Powodzenia.

Kto z kim??Ma grac??
dr_idea
Jako że Pan Machel i Pan Korzeń nie rozegrali meczu 1/4 finału, więc jestem zmuszony do wyjątkowej decyzji. smile.gif Songo Q, macho_21 i Justyn dokończycie Turniej systemem grupowym, czyli każdy z każdym i rewanże. Pozycja w tabeli po 4 meczach będzie ostateczną w całym turnieju. Poniżej macie terminarz. Powodzenia.

PS. Grajcie od razu mecz i rewanż smile.gif Na rozegranie wszystkich meczy macie czas do 25 marca.

______________ M. ______PKT.________BR.
Justyn_________4_________7__________10-8
macho_21______4________2_________7-11
Songo Q_______4_________7__________7-5

Terminarz______21 marca - 25 marca

macho_21_____________ 1 - 3 _______Songo Q___________Songo Q___________ 1 - 1 __________macho_21
macho_21_____________ 3 - 3 _______Justyn___________ __Justyn_________ 4 - 2 __________macho_21
Justyn_____________ 3 - 0 _______Songo Q___________Songo Q___________ 3 - 0 __________Justyn

Justyn1987
JUSTYN-MACHO21 4:2

JUSTYN-MACHO21 3:3 --mecz rozgrywany na 3 razy ciagle ,bylo oss!!

Wielki podziekowania dla macho21 ktory zachowal sie FAIR PLAY!!Oby wiecej bylo takich zawodnikow!Nie chce mi sie opisywac w jakich warunkach wyrownalem!!Sam macho21 wie!!POZDRO DLA NIEGO!
macho_21
QUOTE(Justyn1987 @ Mar 20 2006, 23:16:04) [snapback]57985[/snapback]

JUSTYN-MACHO21 4:2

JUSTYN-MACHO21 3:3 --mecz rozgrywany na 3 razy ciagle ,bylo oss!!

Wielki podziekowania dla macho21 ktory zachowal sie FAIR PLAY!!Oby wiecej bylo takich zawodnikow!Nie chce mi sie opisywac w jakich warunkach wyrownalem!!Sam macho21 wie!!POZDRO DLA NIEGO!

Spoko justyn nic sie nie stalo ,taka jest piłka. cool.gif

pozdrawiam
machel
Sorki Dr_idea ale rozegraliśmy mecz z Korzeniem z jakis tydzien temu i chyba nawet wysylalem Ci wynik ja dobrze pamietam ;P , bylo 1-0 i 2-0 dla niego .
Songo Q
Songo Q - macho_21 3:1
Songo Q - macho_21 1:1

Jestem zadowolony z tych wyników, założyłem sobie aby zdobyć conajmniej 4 punkty przeciwko macho i udało mi się to. O zwycięstwie w turnieju zadecyduje mój dwumecz z Justynem, oj będzie się działo!!! biggrin.gif
Songo Q
Songo Q - Justyn 0:3
Songo Q - Justyn 3:0

Mój pierwszy turniej i od razu finał(bo tak można określić ten mecz), sam ten fakt już mnie bardzo zadowalał. Miałem jednak ochotę na pokuszenie się o zwycięstwo, w końcu apetyt rośnie w miarę jedzenia smile.gif .
Pierwszy mecz zaczął się dla mnie nieźle, mecz był wyrównany , oboje mieliśmy szanse ale połowa skończyła się bezbramkowym remisem. 10 minut później miał miejsce incydent po którym doprawdy ciężko sie pozbierać. Miałem sytuację sam na sam, a przed polem karnym będącego przy piłce Makaaya skosił od tyłu obrońca rywali. Niedosyć, że nie nie dostał czerwonej, to jeszcze Roy złapał kontuzję mad.gif . Nie mogłem się po tym pozbierać, więc rywal mnie wypunktował. Moje szanse na zwycięstwo w 2 meczu były małe.....

Drugie spotkanie mimo wszystko zacząłem pełen wiary. Początek był w miarę wyrównany, z lekkim wskazanie na Justyna, pierwsza połowa 0:0. gdzieś 15 minut po rozpoczęciu drugiej połowy udało mi się objąć prowadzenie. 10 minut przed końcam Guerrero i jest 2:0 ! W ostatniej akcji meczu dośrodkowanie, z główki strzela Guerrero, broni Dida, Guerrero jednak rozpaczliwą dobitką ustala wynik na 3:0 i doprowadza do rzutów karnych. W rzutach karnych Justyn nie dał mi jednak większych szans, wygrał 4:3 i sięgnął po końcowe trofeum smile.gif .

Świetnie grało mi się na tym turnieju, to był pierwszy w jakim grałem i chciałbym, żeby każdy był tak dobrze zorganizowany i poprowadzony jak ten smile.gif . Gratuluję też Justynowi zwycięstwa. Pozdrawiam jego, dr idea, oraz wszystkich uczestników tego turnieju smile.gif . Pozdro!!!
Justyn1987
hehe songo w karnych bylo 5:3 hihihi POZDRO!
dr_idea
Tak oto przezentuje się ostateczna tabela tego turnieju. Widać, że Songo Q i Justyn zdecydowanie odstawali od reszty zawodników grających w tym turnieju, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pokazali klasę, umiejętności i co tam jeszcze chcecie to se dopiszcie biggrin.gif Serdeczne gratulacje dla Justyna, nie mniejsze dla Songa i macha (nie wiedziałem zbytnio czy można ten nick odmieniać). Niestety z tego miejsca muszę jednocześnie pożegnać się ze sceną ISS/PRO. Chciałbym nadal udzielać się na niej, ale niestety nie mogę sad.gif Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję każdemu kto choć jednym słowem docenił moją pracę. Trzymajcie się.

______________ M. ______PKT.________BR.
Justyn_________4_________7__________10-8
macho_21______4________2_________7-11
Songo Q_______4_________7__________7-5

Terminarz______21 marca - 25 marca

macho_21_____________ 1 - 3 _______Songo Q___________Songo Q___________ 1 - 1 __________macho_21
macho_21_____________ 3 - 3 _______Justyn___________ __Justyn_________ 4 - 2 __________macho_21
Justyn_____________ 3 - 0 _______Songo Q___________Songo Q___________ 3 - 0 __________Justyn
Songo Q
QUOTE(dr_idea @ Mar 22 2006, 21:46:39) [snapback]58323[/snapback]

Tak oto przezentuje się ostateczna tabela tego turnieju. Widać, że Songo Q i Justyn zdecydowanie odstawali od reszty zawodników grających w tym turnieju, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pokazali klasę, umiejętności i co tam jeszcze chcecie to se dopiszcie biggrin.gif Serdeczne gratulacje dla Justyna, nie mniejsze dla Songa i macha (nie wiedziałem zbytnio czy można ten nick odmieniać). Niestety z tego miejsca muszę jednocześnie pożegnać się ze sceną ISS/PRO. Chciałbym nadal udzielać się na niej, ale niestety nie mogę sad.gif Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję każdemu kto choć jednym słowem docenił moją pracę. Trzymajcie się.

Ja przynajmniej( a wydaje mi się, że chyba wszyscy) doceniam bardzo Twoją pracę, był to jeden z lepiej zorganizowanych ostatnio turniejów, więc gratulacje dla Ciebie, że podołałeś zadaniu smile.gif . Będzie nam Ciebie brakować Doktorze Ideo (też nie wiedziałem czy można to odmieniać biggrin.gif ) i powodzenia na nowej drodze gracza, hehehe smile.gif . Pozdrawiam serdecznie.

PS: Nie wybaczę Ci tylko tego, że jesteś kibicem Juve tongue.gif . Forza Inter!!!! biggrin.gif
dr_idea
QUOTE(Songo Q @ Mar 23 2006, 00:05:38) [snapback]58327[/snapback]

PS: Nie wybaczę Ci tylko tego, że jesteś kibicem Juve tongue.gif . Forza Inter!!!! biggrin.gif

Hehe rozumiem smile.gif Przemilczę te 2 porażki, które z nami odniesliście tongue.gif Ti amo JUVE, FORZA BIANCONERI!!
Justyn1987
Na poczatku pragne ci podziekowac za zorganizowanie tego turnieju...byl przeprowadzony dobrze!!Niezmiernie mi przykro ze musisz odejsc ze sceny (jaki jest powod takiej decyzji?)

PS.INTER jest najlepszy we wloszch!!

POZDRO
dr_idea
QUOTE(Justyn1987 @ Mar 23 2006, 15:30:13) [snapback]58366[/snapback]

Na poczatku pragne ci podziekowac za zorganizowanie tego turnieju...byl przeprowadzony dobrze!!Niezmiernie mi przykro ze musisz odejsc ze sceny (jaki jest powod takiej decyzji?)
PS.INTER jest najlepszy we wloszch!!

POZDRO

Powód jest taki, że czas rzucić gry i zająć się czymś pożyteczniejszym smile.gif (a konkretnie linuxem). A co do tego ostatniego stwierdzenia, to nie będziemy się kłócić, bo każdy ma swoje zdanie, ale chyba w tym przypadku jakość drużyny i jej siłę odzwierciedla pozycja w tabeli tongue.gif FORZA JUVE, 29 SCUDETTO JEST NASZE!!

PS. Wiem, że jest wielu zwolenników i przeciwników JUVE, ale mam nadzieję że wszyscy kiedyś chociaż jednym słowem uczczą i uszanują to co Alessandro Del Piero zrobił dla nas (dla JUVE) i dla włoskiej piłki!! FORZA ALEX, FORZA JUVE!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.