Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserver 5.1.2.1+gdb Folder & Gdb Manager
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
Capitan Tsubasa
Whankus kiedy nowy GDB ??smile.gif
whan
Nie wiem, zobacze jak bedzie wyglądal ten w World Cup 2006 Patch, który wychodzi 1 kwietnia najprawdopodobniej.Tam może być już wszystko dopracowane bo Ariel z socceraccess pomyślał nawet o tym żeby model koszulki był taki jak mają teraz drużyny, czyli np numer z przodu po prawej stronie zamiast na środku. Ale jak premiera World Cup patcha sie opóźni to wrzuce swoją nową GDB( bo naprawde sporo tych strojów sie pojawiło).
cool.gif
Y.
QUOTE(whankus @ Mar 6 2006, 15:35:11) [snapback]55436[/snapback]

Ja mam radeona 9600 pro i wszystko działa.
Nie wiem od czego ci to może nie działać sad.gif
Może spr usunąć najpierw gdb(ten który jest razem z kitserverem) z folderu a później wgrać cały nowy ze wszystkimi strojami.
Może też nie działac właśnie od karty graf.Może to być podobny błąd jak z piłkami.Gdzie wychodzi do win na GF4 440MX.Wtedy trzeba zainstalować 3Danalyzera.
Z superpatchem 1.0 też powinno działać.
A co do Rapidshare'a to niestety tam jes najszybciej i najłatwiej zuploadować pliki.
A to że są limity... to też mnie wku....denerwuje.smile.gif

U mnie chyba tak jest, moglbys wyjasnic (albo ktokolwiek) co i jak ustawic w 3d analyzerze zeby ekran przy minikitsach nie migal jak szalony?? Help me unsure.gif
whan
QUOTE(Y. @ Mar 27 2006, 23:21:26) [snapback]59221[/snapback]

U mnie chyba tak jest, moglbys wyjasnic (albo ktokolwiek) co i jak ustawic w 3d analyzerze zeby ekran przy minikitsach nie migal jak szalony?? Help me unsure.gif

jutro ci napisze... bo nie mam 3danalyzera biggrin.gif
Y.
QUOTE(whankus @ Mar 28 2006, 00:47:59) [snapback]59224[/snapback]

jutro ci napisze... bo nie mam 3danalyzera biggrin.gif

Czekam i czekam... biggrin.gif Jak pomozesz to bede Ci naprawde bardzo "dzwieczny" biggrin.gif
whan
QUOTE(Y. @ Mar 27 2006, 23:21:26) [snapback]59221[/snapback]

ustaw (tzn zanacz je) w 3d analu takie opcje jak: force sw tl, force zbufer,disable two,emul. hw, emul. max, shader & textures, force 24 bit zbufer
Jak to nie pom to spr zainst stery do karty graf.Albo update'a do kitservera 5.1.2 który jest w 1 poście.
Y.
QUOTE(whankus @ Mar 29 2006, 18:43:30) [snapback]59437[/snapback]

ustaw (tzn zanacz je) w 3d analu takie opcje jak: force sw tl, force zbufer,disable two,emul. hw, emul. max, shader & textures, force 24 bit zbufer
Jak to nie pom to spr zainst stery do karty graf.Albo update'a do kitservera 5.1.2 który jest w 1 poście.

Dziekowka... ale niestety:
Sorry, ze znow zawracam d... ale jak klikam RUN to po paru sekndach wyskakuje blad "error while injecting dll into target process" unsure.gif
A i napisz czy mam zaznaczyc force 24 bit buffer (with stencil) czy (without stencil)... a moze obydwa?
Licze na pomoc a tymczasem pokombinuje z update'm do kitservera albo sterami.
Pozdrawiam.

TRESCI POSTA NIE KASUJE ALE JUZ JEST SPOKO. POMOGLO ZAINSTALOWANIE UPDATE'A. WIELKIE DZIEKI ZA POMOC WHANKUS!
A SWOJA DROGA JAK BEDZIESZ MIAL CHWILE NAPISZ CZY WIESZ CO TO ZA BLAD W TYM 3D ANAL. Z CIEKAWOSCI PYTAM.
POZDRAWIAM.
arm
Cześć Whankus!
Mam do Ciebie pytanie.
Czy mógłbyś trochę przerobić swoja GDB i wyrzucić z niej stroje reprezentacji i klubów dodanych do Superpatcha, a w to miejsce wrzucic stroje klubów i reprezentacji z oryginalnej bazy PES-a i dodatkowo w miejsce stroi "składaków" PES United i WE United wrzucić stroje Wisły i Legii?
I taką przerobioną GDB wrzucic do ściągnięcia.
grzesio1712
Whankus mam pytanie: czy w twoich GDB sa stroje dla klasycznych reprezentacji? (Holandia, Francja, Wloczy, Brazylia, Argentyna) nigdy nie sciagalem twoich GDB bo juz wczesniej sam uzupelnilem, jedynym brakiem sa wlasnie te koszulki klasykow.
whan
QUOTE(arm @ Apr 1 2006, 04:06:51) [snapback]59786[/snapback]

Cześć Whankus!
Mam do Ciebie pytanie.
Czy mógłbyś trochę przerobić swoja GDB i wyrzucić z niej stroje reprezentacji i klubów dodanych do Superpatcha, a w to miejsce wrzucic stroje klubów i reprezentacji z oryginalnej bazy PES-a i dodatkowo w miejsce stroi "składaków" PES United i WE United wrzucić stroje Wisły i Legii?
I taką przerobioną GDB wrzucic do ściągnięcia.

Mógłym i tak pewnie zrobie przy następnej GDB.Co do wisły i legii to raczej nie.

QUOTE(grzesio1712 @ Apr 1 2006, 15:49:55) [snapback]59905[/snapback]

Whankus mam pytanie: czy w twoich GDB sa stroje dla klasycznych reprezentacji? (Holandia, Francja, Wloczy, Brazylia, Argentyna) nigdy nie sciagalem twoich GDB bo juz wczesniej sam uzupelnilem, jedynym brakiem sa wlasnie te koszulki klasykow.

Tak są stroje reprezentacji klasycznych.
dzenda_dzenda
witam, mam problem, bo mam patcha WORLD CUP 2006 no i nie ma praktycznie żadnych kitsów zespołow klubowych, mianowicie taki Arsenal np. ma normalnie wszystko cacy, ale taka barca, real czy inne czelsi mają pokręcone te koszulki: http://img250.imageshack.us/img250/6393/b2ri.jpg . Inne zaś...hm... wygląda to tak: http://img250.imageshack.us/img250/2082/a7xi.jpg
Stało sie tak po zainstalowaniu owego patcha, wcześniej było cacy. Kitservera próbowałem zainstalować, ale bezskutecznie, zero zmian. Plis help...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.