korzen
Mar 11 2006, 01:41
StraY po co się starasz jak potem trafisz na mnie i odpadniesz
Justyn1987
Mar 11 2006, 02:00
[quote name='szyma2' date='Mar 10 2006, 21:02:23' post='56019']
Beda decydowaly bramki strzelone
Z turnieju wycofal sie el Craczek z powodu niedyspozycji pada wrzuce rezerwowego tylko mam pytanie czy dacie mu rowne szanse i rozegrane z min mecze anulujecie czy tez nie prosze sie wypowiadac a konkretnie giuly-2 mecze
stray
mati
Czekam na wasza decyzje
Beda decydowac bramki strzelone
Moim skromnym zdaniem powinno decydowac spotkanie besposrednie....
Wiselka
Mar 11 2006, 10:07
Gr.4
Wiselka-machel 3-0
Wiselka-machel 4-0
Mati czekam na twoja decyzje czy anulujesz wynik z el Craczkiem czy nie
QUOTE(szyma2 @ Mar 11 2006, 15:59:01) [snapback]56122[/snapback]
Mati czekam na twoja decyzje czy anulujesz wynik z el Craczkiem czy nie
Chętnie zagram z Wisełką, czyli anulować
Wiselka
Mar 11 2006, 15:26
Wiselka-Giuly 5-1 (5-0)
Wiselka-Giuly 3-0 (0-0)
QUOTE(Wiselka @ Mar 11 2006, 15:21:13) [snapback]56133[/snapback]
Wiselka-Giuly 5-1 (5-0)
strzały : wisełka - 10 , Giuly - 11
Coś mi się skutecznośc spier....a heh

ale jeszcze mam szanse na awans
Wiselka
Mar 11 2006, 16:50
Wiselka-nejm 7-0
Wiselka-nejm 3-0 vo.
Z przykroscia stwierdzam ze nejm przegrywajac wysoko poddal sie i do drugiego meczu wogole nie podszedl. Kazal wpisac walkowera.
QUOTE(Wiselka @ Mar 11 2006, 15:21:13) [snapback]56133[/snapback]
Wiselka-Giuly 5-1 (5-0)
Wiselka-Giuly 3-0 (0-0)
QUOTE(Wiselka @ Mar 11 2006, 16:45:52) [snapback]56149[/snapback]
Wiselka-nejm 7-0
Wiselka-nejm 3-0 vo.
Z przykroscia stwierdzam ze nejm przegrywajac wysoko poddal sie i do drugiego meczu wogole nie podszedl. Kazal wpisac walkowera.
Wiselka wyniki dawaj mi na PW a nie w temacie pzdr
Wiselka
Mar 11 2006, 21:32
srka szymo ale nie doczytalem regulaminu:P to sie juz nie powtorzy:P
mozecie mnie nazywac ekspresowym rezerowym w 24 h zagralem wszystkie mecze
to jest moj bilans:
Wiselka 26 pkt 32-3 w brameczkach
dr_idea
Mar 12 2006, 18:22
no ja niestety muszę się wypisać. Przepraszam wszystkich uczestników, że tak wyszło Po prostu mam dośc tego windowsa, jednym słowem mnie wkur..., więc przesiadam się na starego dobrego linuxa. Pozdro for all. Sorki szyma2, daj za ten ostatni mecz walkowera dla przeciwnika

Jeszcze raz sorki, nie wiem po co to pisałem bo i tak nie wyszedłbym z grupy, ale chciałem być w porządku wobec innych.
Mam do was taka sprawe bo tak sobie pomyslalem ze w kazdej z grup sa dwaj b.dobrzy graczy ktorzy odbiegaja reszcie zdecydowanie tak jak i mi wiec pomyslem (chodzi mi tu takze o moj przypadek w swojej grupie mam Azorka i toma21 ktorzy niszcza wszystkich ktorzy stana im na drodze:P) zeby z tej fazy grupowej wychodzily 4 teamy z kazdej grupy a w nastepnej fazie grupowej beda 4 grupy po 4 druzyny i wtedy wyjda z kazdej gr 2 teamy i systemem pucharowym co wy na to ? pzdr
owenik
Mar 12 2006, 19:24
QUOTE(szyma2 @ Mar 12 2006, 19:01:12) [snapback]56433[/snapback]
Mam do was taka sprawe bo tak sobie pomyslalem ze w kazdej z grup sa dwaj b.dobrzy graczy ktorzy odbiegaja reszcie zdecydowanie tak jak i mi wiec pomyslem (chodzi mi tu takze o moj przypadek w swojej grupie mam Azorka i toma21 ktorzy niszcza wszystkich ktorzy stana im na drodze:P) zeby z tej fazy grupowej wychodzily 4 teamy z kazdej grupy a w nastepnej fazie grupowej beda 4 grupy po 4 druzyny i wtedy wyjda z kazdej gr 2 teamy i systemem pucharowym co wy na to ? pzdr
jestem za, a nawet przeciw

nie no dobry pomysł
QUOTE(owenik @ Mar 12 2006, 19:19:32) [snapback]56441[/snapback]
jestem za, a nawet przeciw

nie no dobry pomysł
to fajnie

owenik popral moja deklaracje czekam na wasze opinie
Johnes
Mar 12 2006, 20:55
Pomysl jak najbardziej na miejscu, bo mam szanse na wyjście z grupy, a tak to z Azorkiem i Tomem jestem bez szans. Tylko już po wyjściu tych czterech graczy z grupy, w nastepnej rundzie grac tylko jeden mecz, bez rewanżu.
QUOTE(szyma2 @ Mar 12 2006, 21:01:12) [snapback]56433[/snapback]
Hmmm dziwne to jakiejs...z 6 ludzi z grupy 4 wychodzi :-/ = zero determinacji...bo po co mam sie meczyc jak moge sobie wygrac 2mecze i juz wychodze...teraz takie zmienianie juz nie ma sensu moim zdaniem...pomyslcie o tym na poczatku nastepnego turnieju,przeciez uczymy sie na własnych błędach...
Ale i tak zrobicie jak bedziecie chcieli

pozdro
lukasso
Mar 12 2006, 21:12
gg 4485209
moge pograć jakby co
Nie moge grac na starym patchu gdy go wlaczam w konsolce pisze cos takiego "error loading [plugins\WE2006.cpka.dll] wymienilem cpka na czysta i nic ciagle to samo pomoze mi ktos ?
Bushmen
Mar 13 2006, 17:33
ehh, szyma chyba zarty sobie robisz ;P zaczelismy grac na starym to grajmy na starym, nowy patch to nowa historia, nowa taktyka, nowe staty itd. ;// ncc
Justyn1987
Mar 13 2006, 19:43
Szyma zrobiles jakas drabinke turniejowa??
pawel_szulc
Mar 13 2006, 20:30
szymek jesli chcesz grac na starym usun ten plik we2006cpka i zostaw tylko orginalne cpka.dll od starego patcha.
Usonalem i dalej nic
Wiselka
Mar 15 2006, 09:00
Dla mnie to jest troche przesada ze az 4 druzyny wychodza z grupy

ja bym byl za tym zeby wychodzily 2 ale dostosuje sie do wiekszosci a co do patcha to dla mnie nie ma roznicy na ktorym zagramy dalej
A wiec tak chcialbym zakomunikowac dwie sprawy po pierwsze z grupy wychodza 3 teamy i po zakonczeniu grupy zrobie zastepna czyli beda 2 grupy po 6 druzyn z kazdej wyjda 2 teamy (bedzie tylko runda wstepna bez rewanzy) no a potem bedzie system pucharowy no i nastepna sprawa spowodu tego iz nie moge poradzic sobie ze starym patchem gramy na nowy patchu 2006 wiec prosze sie w niego zaopatrzyc pzdr (a i prosze nie wyrazac swoich opini na ten temat)
Bushmen
Mar 15 2006, 22:48
hmm, szyma dziwna decyzja ;P mam tylko jedno pytanie jakbys zajal 2 miejsce w grupie to tez by wchodzily 3 teamy

? bo to troche dziwne zmieniac zasady w srodku pucharu, gdybym wiedzial predzej sprzedalbym mecze ;P pzdr
Mecz na szczycie Gr.2
tom21 (Polska) - (Chorwacja) Azorek 3-0 i 5-1Udal sie rewanz za pewien final

W drugim meczu karny dla Azorka i 0-1. Pozbieralem sie szybko doprowadzajac do wyrownania i pod koniec 1pol do stanu 2-1. W 2 czesci wykorzystalem niepewna gre rywala w defensywie strzelajac kolejne bramki.
Pozdrawiam rywala i zycze mu powodzenia w dalszej czesci turnieju.
QUOTE(Bushmen @ Mar 15 2006, 22:43:05) [snapback]56999[/snapback]
hmm, szyma dziwna decyzja ;P mam tylko jedno pytanie jakbys zajal 2 miejsce w grupie to tez by wchodzily 3 teamy

? bo to troche dziwne zmieniac zasady w srodku pucharu, gdybym wiedzial predzej sprzedalbym mecze ;P pzdr
A kto powiedzial ze nie mam szans na 2 miejsce przeciez jestem 2 a jesli chodzi o patcha no to wkoncu to moj turniej i chce w nim grac a ze mialem klopoty ze starym to taka jest moja decyzja i koniec
QUOTE(szyma2 @ Mar 15 2006, 16:14:17) [snapback]56909[/snapback]
A wiec tak chcialbym zakomunikowac dwie sprawy po pierwsze z grupy wychodza 3 teamy i po zakonczeniu grupy zrobie zastepna czyli beda 2 grupy po 6 druzyn z kazdej wyjda 2 teamy (bedzie tylko runda wstepna bez rewanzy) no a potem bedzie system pucharowy no i nastepna sprawa spowodu tego iz nie moge poradzic sobie ze starym patchem gramy na nowy patchu 2006 wiec prosze sie w niego zaopatrzyc pzdr (a i prosze nie wyrazac swoich opini na ten temat)
W takim razie ja sie wypisuje z turnieju bo to bez sensu zmieniac zasady w trakcie trwania turnieju, dziecinada jak chuj ;-/nie po to walczylem o wyjscie z grupy zeby teraz od nowa zaczynac tak jakby...a jak patcha nie umiesz zainstalowc tego starego spowrotem do wyczyść rejestr,sciagnij epsx ,patcha 2005-2006 i czysty rom a nie pier... żałosne
Cya
powodzenia...super turniej był
QUOTE(LeMie @ Mar 15 2006, 23:37:45) [snapback]57009[/snapback]
W takim razie ja sie wypisuje z turnieju bo to bez sensu zmieniac zasady w trakcie trwania turnieju, dziecinada jak chuj ;-/nie po to walczylem o wyjscie z grupy zeby teraz od nowa zaczynac tak jakby...a jak patcha nie umiesz zainstalowc tego starego spowrotem do wyczyść rejestr,sciagnij epsx ,patcha 2005-2006 i czysty rom a nie pier... żałosne
Cya
powodzenia...super turniej był

Twoja wola wiec LeMie sie wycofal wiec usuwam go i jego wyniki sa anulowane pzdr
Czarny
Mar 16 2006, 02:47

ładna popelina tu się zrobiła, moim zdaniem zmiana zasad w trakcie turnieju w żadnym wypadku nie powinna mieć miejsca a co ważniejsze zmiana pacza... szyma2 to że to jest Twój turniej nie oznacza że możesz robić co chcesz bo uczestnicy zrezygnują i turnieju nie będzie

powodzenia wszystkim
QUOTE(Czarny @ Mar 16 2006, 02:42:21) [snapback]57016[/snapback]

ładna popelina tu się zrobiła, moim zdaniem zmiana zasad w trakcie turnieju w żadnym wypadku nie powinna mieć miejsca a co ważniejsze zmiana pacza... szyma2 to że to jest Twój turniej nie oznacza że możesz robić co chcesz bo uczestnicy zrezygnują i turnieju nie będzie

powodzenia wszystkim

Wiem ze nie byla moze to najlepsza decyzja ale jak juz tak postnowilem to dkoncze tura na tych zasadach a jesli chodzi o patcha to nie sadze aby byl to jakis problem poniewaz i tak wszyscy juz napazaja na nowym 2006 pzdr
QUOTE(szyma2 @ Mar 16 2006, 12:25:51) [snapback]57035[/snapback]
Wiem ze nie byla moze to najlepsza decyzja
No to jak wiesz to po chuj zmieniasz zasady..żałosne...
ps. A tu zagadka do Ciebie:Masz 4 literki ułuż je w jedno słowo...
S I S J

podpowiem ze 3 literkę zamień z 2 !!
nara
QUOTE(szyma2 @ Mar 15 2006, 14:14:17) [snapback]56909[/snapback]
Fajnie że boisz się że nie wyjdziesz z grupy i dajesz, że 3 drużyny awansują. Teraz już się nie musisz bać bo możesz sie za mnie wpisać. Huj z takim turniejem, może w półfinale dasz że 4 awansują i grupa będzie bo nie wyjdziesz ?? Mnie możesz wypisać nara.
ps. S I S J podpowiem ze 3 literkę zamień z 2 !! (dopisuje sie do tego)
Dobra rada : nie organizuj więcej turniejów.
Skoro wszyscy sie wypisuja to tura uwazam za zamknietego temat mozna skasowac
QUOTE(szyma2 @ Mar 17 2006, 00:07:32) [snapback]57172[/snapback]
Skoro wszyscy sie wypisuja to tura uwazam za zamknietego temat mozna skasowac
No i o to chodziło

teraz juz widzisz do czego prowadzą nieprzemyślane decyzje
ps. A zagadke rozwiązałes już ?? <joke>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.