Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Maly Turniej We 2002
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
RuDi
Turniej WE 2002

Wyniki zglaszamy do mnie na IPB Image
Drabinka (1/2 gramy do poniedzialku):
Gramy mecz i rewanz:

1/2
pudek357 : lukassoronaldo
korzen : mati
1/4:
Bushmen 6:8 pudek357
michu 3:5 lukassoronaldo
korzen 5:3 Wojtuslodz
mati 4:2 makgregor

Grupa A:
Nick-------M-----Pkt
Bushmen-9-------23
Zidane----7-------10
justyn-----10------10
machel----6-------8
michu-----7-------12
Lesiu------4-------0
[/size]

Grupa B:
Nick----M-----Pkt
korzen-9-------24
mati----8-------19
Suri-----4------3
Johnes--7------0
Mario----5-----5
owenik--8-----10

Grupa C:
Nick-------------M-------Pkt
Barti-------------3--------9
Rudi-------------3-------1
makgregor------5-------12
Lampard_mistrz-3-------3
Rivaldinho--------4------0
Wojtuslodz-------6-------10

Grupa D:
Nick-------------M-------Pkt
pudek357-------10--------17
snake------------3--------7
lukassoronaldo--8-------21
Giuly-------------8-------2
tom21-----------6-------9
Wierzba----------7-------5

Lista uczestnikow:

Rudi (gg: 1411257) Dania
pudek357 (gg: 2604908) Turcja
makgregor (gg: 2046296) Nigeria
snake (gg: 2818352) Polska
justyn (gg: 8906907) WKS
Johnes (gg: 9519757) Chile
Mario (gg: 2820982) Belgia
Bushmen (gg: 9038848) Kamerun
michu (gg: 4660526) Rosja
Rivaldinho (gg: 4607765) RPA
tom21 (gg: 5927503) Kolumbia
korzen (gg: 4720695) Austria
Zidane (gg: 2427807) Senegal
mati (gg: 5634545) Grecja
Barti (gg: 1502431) USA
owenik (gg: 2140019) Chorwacja
Wierzba (gg: 5277734) Serbia i C.
Suri (gg: 2346525) Ukraina
Wojtuslodz (gg: 4853971) Irlandia
lukassoronaldo (gg: 4485209) Peru
Giuly (gg: 3118413) Japonia
machel (gg: 1099578) Paragwaj
Lesiu (gg: 6575023) Australia
Lampard_mistrz (gg: 7286751) Walia

Rezerwa:

macq (gg: 6720659)

Krotko o zasadach:
-gramy tak aby wszystkim bylo milo
-nie uzywamy 1-2
-najpierw beda grupy, potem systemem pucharowym

pozdro
Justyn1987
Panowie zapisujcie sie do tego turnieju ja juz to zrobilem!~im nas wiecej tym lepiej!!

pozdro for all

Rudi informuj czy turniej bedzie czy nie bedzie !
makgregor
Ja tez.

Bledem autora tematu jest ten email bo temat nie jest podbijany i szybko spada (nie z powodu zaiteresowania). dyby gracze sie tutaj wpisywali pewnie juz by byl komplet.
RuDi
Dobra narazie jest 6 osob, mozna zapisywac sie tez tu, tak bedzie prosciej i jak juz mowiliscie temat bedzie podbijany wink.gif
RuDi
Ok. Sa juz 24 osoby (suri i macq jak chcecie mozecie sie dopisac do rezerwy). Lemie za Ciebie wpisalem Rivaldinho (granie tylko po 23 utrudnilo by gre). Postaram sie na jutro wylosowac grupy i druzyny i startujemy biggrin.gif
PS. Jakby ktos nie wiedzial wszelkie informacje, grupy i terminarze beda podawane w pierwszym poscie tego tematu wink.gif
djsroka
SORKI RUDI

Musze zrezygnowac bo mam taki dupny ping ze nawet niemam co myslec o narmalnej grze!! mad.gif
Mam radiowke i to dlatego!!

Niech wygra najlepszy!!

Narazie biggrin.gif
RuDi
Dobra grupy i teamy sa juz wylosowane wiec mozemy juz zaczac grac wink.gif. Wszystkie grupy, informacje itp macie w pierwszym poscie. Wyniki zglaszamy na pm. Mozna tez pisac w temacie jakies relacje itp wink.gif
zycze powodzenia wink.gif
korzen

korzen 3-0 suri
Mecz w byl prowadzony w tak okropnych lagach, ze az się nie nagrał a to się nieczęsto zdarza [Były 3 losty ;D] Udało się go dograc...kto wie jaki byłby wynik, gdyby nie to.

korzen 3-0 Johnes
Pewne zwyciestwo. Bombardowałem bramke przeciwnika, on odpowiedzial dwoma strzałami. Do przerwy jednak 0-0. W przerwie, Johnes zmienił taktyke. 1-5-3-1-1...z tym ze wszystkie strzałki ustawil na defensywne...Wiedzialem ze to bedzie trudna połowa. Jednak, podczas meczu jakos niezauwazylem, ultradefensywnej taktyki przeciwnika. Do 'setek' dochodziłem z łatwoscia. Pzdr. Johnes bo jak na tydzien gry prezentujesz się bardzo dobrze. Z całego serca [biggrin.gif] zachęcam do sciagania relacji z meczu. Profesjonalnie wykonana, swietna jakość z fajną muzyczką ;p Zachęcam.
Ps.Zwroćcie uwagę na astystę do mojego drugiego gola....stadiony swiata:)

SKRÓT
Zidane
Gr. A

Zidane(Senegal) - Justyn(WKS) 5 - 1

Te dwie drużyny jeszcze niedawno toczyły zażarte boje o prymat w Pucharze Narodów Afryki ale los chciał ze spotkały się ponownie. Żadna z drużyn tanio skóry nie chciała sprzedać i dlatego mecz był dość emocjonujący. Już pierwsze minuty meczu pokazały że Senegal był dzisiaj nastawiony wyjątkowo ofensywnie a to za sprawą gola zdobytego przez niezawodnego E.H.Diouf'a, który wykorzystał świetne podanie pomiędzy obrońców i umieścił piłke w siatce w sytuacji sam na sam. Ta bramka ewidentnie podrażniła dume WKS i to oni w nastepnych minutach meczu przejeli inicjatywę. Probowali sforsowac obrone senegalu na różnorakie sposoby jednak ta tworzyłą monolit nie dając sie zaskoczyć. Nadeszła 30 minuta i WKS został skontrowany...szybka piłka do E.H.Dioufa i pomimo że był naciskany przez dwóch obrońców zdołał oddać strzał z 16 metrów który zaskoczył bramkarza WKS, w tym momencie było 2 - 0. W końcu ataki WKS przyniosły porzadany rezultat, szybka akcja lewą stroną, mocna piłka w pole karne a tam niezawodny Drogba strzałem głową daje nadzieje WKS na korzystny wynik, jest 2-1. Początek drugiej połowy to ponownie szybka bramka dla Senegalu, którą zdobywa niezawodny E.H.Diouf. Po tej bramce jakby zeszło powietrze z WKS i całkowicie oddali pole Senegalowi. W końcu faul na E.H.Diouf'ie, ten łapie kontuzje...ale zastępuje go H.Camara i zaraz po wejściu na boisko zdobywa bramkę, jest 4-1. Ostatnie minuty meczu to ciagły napór senegalu ktory próbuje zdobyc kolejne bramki i ku uciesze jego kibiców, na 5 minut przed końcem udaje im się podwyzszyć na 5 - 1 a zdobywcą bramki jest nie kto inny jak H.Camara.

Justyn1987
QUOTE(Zidane @ Feb 25 2006, 17:44:54) [snapback]54244[/snapback]

Gr. A

Zidane(Senegal) - Justyn(WKS) 5 - 1

Te dwie drużyny jeszcze niedawno toczyły zażarte boje o prymat w Pucharze Narodów Afryki ale los chciał ze spotkały się ponownie. Żadna z drużyn tanio skóry nie chciała sprzedać i dlatego mecz był dość emocjonujący. Już pierwsze minuty meczu pokazały że Senegal był dzisiaj nastawiony wyjątkowo ofensywnie a to za sprawą gola zdobytego przez niezawodnego E.H.Diouf'a, który wykorzystał świetne podanie pomiędzy obrońców i umieścił piłke w siatce w sytuacji sam na sam. Ta bramka ewidentnie podrażniła dume WKS i to oni w nastepnych minutach meczu przejeli inicjatywę. Probowali sforsowac obrone senegalu na różnorakie sposoby jednak ta tworzyłą monolit nie dając sie zaskoczyć. Nadeszła 30 minuta i WKS został skontrowany...szybka piłka do E.H.Dioufa i pomimo że był naciskany przez dwóch obrońców zdołał oddać strzał z 16 metrów który zaskoczył bramkarza WKS, w tym momencie było 2 - 0. W końcu ataki WKS przyniosły porzadany rezultat, szybka akcja lewą stroną, mocna piłka w pole karne a tam niezawodny Drogba strzałem głową daje nadzieje WKS na korzystny wynik, jest 2-1. Początek drugiej połowy to ponownie szybka bramka dla Senegalu, którą zdobywa niezawodny E.H.Diouf. Po tej bramce jakby zeszło powietrze z WKS i całkowicie oddali pole Senegalowi. W końcu faul na E.H.Diouf'ie, ten łapie kontuzje...ale zastępuje go H.Camara i zaraz po wejściu na boisko zdobywa bramkę, jest 4-1. Ostatnie minuty meczu to ciagły napór senegalu ktory próbuje zdobyc kolejne bramki i ku uciesze jego kibiców, na 5 minut przed końcem udaje im się podwyzszyć na 5 - 1 a zdobywcą bramki jest nie kto inny jak H.Camara.

zgodze sie z tym ale moim zdaniem wynik nie odzierciedla calej gry...ale nie mowie ze nie byles lepszy Zidane!
POZDRO

Dobry skrot Korzen !!ale miales przewage!!
korzen
No nie watpliwie mialem przewage wink.gif Dzięki za sciagnięcie wink.gif
makgregor
Nigeria - Walia 3 : 2
(Makgregor - Lampard_mistrz)
Mialem lepsza druzyne.Poziom wyrownany.Emocje jak zadko smile.gif
korzen
korzen 7-0 mati
Od początku bombardowalem brame Matiego, malo wchodzilo bram. Ale jak w 2 drugiej połowie się wstrzelilem to skonczylo się na 7-0. Jedna brama genialna....z 16m z głowy w okienko...strzał nie do obrony.

PS.W tym momencie robie skrot. Bedzie on dostepny ok. 23.Pzdr
mati
Jakby to opisać.....chęci na gre starczyły do utraty pierwszego gola , jakoś nie chciało mi się grać. Ale brameczki niczego sobie smile.gif

ps: niedługo 1/16 MŚ
szyma
chcialbym sie zglosic jako rezerwowy gg 6989600
korzen
Jestem winny relacje z meczu. 10mb, na nowym kodeku wink.gif Zachecam do sciagania, napracowalem się chyba z 2h. Dzieki Tom21 za pomoc z nowym kodekiem wink.gif Pzdr.

SKRÓT MECZU korzen 7-0 Mati

Jakby ktos mial problemy z otworzeniem tego filmiku to sciaga :
TO [Program do odtwarzania tego kodeka]
I TO [Kodek]
Mysle ze warto sciagnac te kodeki, bo coraz wiecej filmikow bedzie sie pojawialo wlasnie w tym formacie. Pzdr.
Rivaldinho
Maine matches:
IPB ImageRivaldinho 0:4 wojtuslodzIPB Image
(Walia)Lampard 1:0 RivaldinhoIPB Image
IPB Image makgregor 3:0,1:0 Rivaldinho IPB Image
IPB Image Rivaldinho 1:3 ,1:1 bartiIPB Image

Strzelcy :
McCarthyIPB Image-1 bramka

NomvetheIPB Image-1 bramka
RuDi
Sorki ze nie zostaly wpisane ostatnie wyniki, ale przez ostatnie kilka dni nie mialem dostepu do kompa tongue.gif Wszystko zostao nadrobione
Cziter
w mojej grupie jest snake wiec chcialem sie wycofac z tego turnieju zanim snake znowu cos odpi**doli przez to ze jest ograniczony jesli chodzi o jego net ,geez (nie pytajcie o so chosi bo to zalosne jest )
p.s snake cokolwiek powiesz od razu mowie ze ...masz racje , nie chce mi sie komentowac czegokolwiek i robic komus przykrosci
aha podziekujcie snakowi
snake
QUOTE(Cziter @ Feb 28 2006, 16:23:54) [snapback]54571[/snapback]

w mojej grupie jest snake wiec chcialem sie wycofac z tego turnieju zanim snake znowu cos odpi**doli przez to ze jest ograniczony jesli chodzi o jego net ,geez (nie pytajcie o so chosi bo to zalosne jest )
p.s snake cokolwiek powiesz od razu mowie ze ...masz racje , nie chce mi sie komentowac czegokolwiek i robic komus przykrosci
aha podziekujcie snakowi

Buahaha żałosne.
Ja coś odpierdalam?
I za co ma ktoś mi dziękować? Za to że nie ma Cie w tym turnieju. Jeśli tak to rzeczywiście jest za co dziękowac. Hehe tak to jest jak dzieci mają internet. I się obrażają na cały świat smile.gif
PS. i ja nie jestem ograniczony jeśli chodzi o mój net, bardziej Ty jesteś.
RuDi
QUOTE(Cziter @ Feb 28 2006, 16:23:54) [snapback]54571[/snapback]

aha podziekujcie snakowi

sa ludzie i taborety tongue.gif czy tam parapety tongue.gif
Ps. Za czit'a gra tom21 wink.gif
korzen

korzen 1-0 owenik
Mialem wyrazna przewagę, slupki poprzeczki. Cieszę się z trzech punktow, ale bilans moglbyc znacznie lepszy. Owenikowi napewno gralo sie ciezko, bo jego największe gwiazdy mialy słabe strzalki smile.gif Pzdr. Owenik smile.gif
kusik
Zauwazylem, ze strasznie ostatnio narzekacie i bluzgacie na nas adminow. Jak wy chcecie zeby cos robic, jak tylko nas zniechecacie? Brechtam kurwa bo gadac to kazdy potrafi i krytykowac a zeby samemu cokolwiek zrobic to kazdy siedzi cicho. Szacunek jakis sie nalezy, poswiecamy ku temu nasz wolny czas ktorego i tak za wiele kazdy nie ma... sux
Rivaldinho
IPB Image RUDi 3:7 RivaldinhoIPB Image

Nie było takiego meczu mistrzu biggrin.gif musiałeś się pomylić rudi. blink.gif blink.gif blink.gif
makgregor
QUOTE(Rivaldinho @ Feb 28 2006, 21:17:35) [snapback]54632[/snapback]

IPB Image RUDi 3:7 RivaldinhoIPB Image

Nie było takiego meczu mistrzu biggrin.gif musiałeś się pomylić rudi. blink.gif blink.gif blink.gif

hehe bez paniki smile.gif Rudi pomyli Cie ze mna smile.gif

Wiec i ja sie pochwale wynikami:

Rudi : Makregor 3:7 (Dania - Nigeria)
Makgregor : Rivaldinho 3:0 (Nigeria - RPA)
Makgregor : Wojtuslodz 2:1 (Nigeria - Irlandia)

Wszystkie mecze wyrownane z moja lekka przewaga.
4 mecze 12 punktow - no nie spodziewalem sie ale z takim talentem wyniki same przychodza biggrin.gif:D:D

EDIT:
Zagralismy jeszcze rewanz z Rivaldinho i ledwo mi sie udalo wygrac 1:0 .Ale nerwy byly:)
5 meczow komplet punktow. Jaja jak berety.
Rivaldinho
Ma farta makgregor z tą swoją Nigerią, ustawi na skrzydłach Marion Jones i Maurice`a Greena i zamiata.Jescze na środku zagra O`Neal i to cała Nigeria.
makgregor
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 1 2006, 00:38:28) [snapback]54652[/snapback]

Ma farta makgregor z tą swoją Nigerią, ustawi na skrzydłach Marion Jones i Maurice`a Greena i zamiata.Jescze na środku zagra O`Neal i to cała Nigeria.

Pięknie to ująłeś biggrin.gif
Mialem szczescie w losowaniu , to musze napisac bez bicia.
Ps.Ma ktos jakis kontakt z Bartim? Nie odpowiada.Nie wiem czy zyje smile.gif

QUOTE(kusik @ Feb 28 2006, 19:23:41) [snapback]54614[/snapback]

Zauwazylem, ze strasznie ostatnio narzekacie i bluzgacie na nas adminow. Jak wy chcecie zeby cos robic, jak tylko nas zniechecacie?

Hej no chyba mi nie powiesz ze sie przejmujecie jakims desperatem? laugh.gif
korzen

korzen 2-1 mario
Mecz w okropnych lagach. Mario po strzale z dystansu prowadzil 1-0. Kontrolowalem przebieg meczu, ale nie mialem jakiejs super przewagi. Strzeliłem 2 gole i wygralem. Warto dodac, ze w gdy mario był sam na sam...trafil sie lag...i przeciwnik nie miał jak oddac strzalu. Mialem troszkę szczęscia...ale bywa i tak smile.gif Szczesciu trzeba pomagac :] Koncze pierwszą runde z kompletem pkt, 16-stoma golami strzelonymi i zaledwie jednym straconym wink.gif Cieszę się ze moja nowa, trochę bardziej defensywna taktyka przynosi efekty.
Moje mecze :
korzen 3-0 Johnes
korzen 3-0 Suri
korzen 7-0 Mati
korzen 1-0 owenik
korzen 2-1 mario
Pzdr.
Johnes
Johnes (Chile) - owenik (Chorwacja) 0-2

Według mnie mecz był wyrównany, z lekkim wskazaniem na mnie, czego jednak nie oznacza wynik. Na początku spotkania gracze z Chile ostro atakowali bramkę strzeżoną przez Pletikose, ale Chorwaci nie byli im dłużni i to oni zdobyli po błedzie obrońcy, tzw. bramkę do szatni, która pozwoliłą im zejść na przerwę z prowadzeniem. A więc do przerwy 0 - 1. Po wznowieniu gry w drugiej części, znowu początek należal do Chilijczyków. Ataki graczy z Ameryki były przeplatane kontrami Chorwatów, którzy po jednej z nich zdobyli bramkę na 0-2.

owenik
QUOTE(Johnes @ Mar 2 2006, 18:02:34) [snapback]54859[/snapback]

Johnes (Chile) - owenik (Chorwacja) 0-2

Według mnie mecz był wyrównany, z lekkim wskazaniem na mnie, czego jednak nie oznacza wynik. Na początku spotkania gracze z Chile ostro atakowali bramkę strzeżoną przez Pletikose, ale Chorwaci nie byli im dłużni i to oni zdobyli po błedzie obrońcy, tzw. bramkę do szatni, która pozwoliłą im zejść na przerwę z prowadzeniem. A więc do przerwy 0 - 1. Po wznowieniu gry w drugiej części, znowu początek należal do Chilijczyków. Ataki graczy z Ameryki były przeplatane kontrami Chorwatów, którzy po jednej z nich zdobyli bramkę na 0-2.

oto bramki z tego meczu:

Johnes(Chile) 0:2 owenik(Chorwacja)

Pozdro
the_barti
Dotąd rozegrałem 3 mecze, reszta kiedy indziej tongue.gif

Rivaldinho 1 - 3 Barti
Barti 1 - 1 Rivaldinho
Makgregor 0 - 2 Barti
wojtus 0 - 1 Barti
wojtus 2 - 0 Barti
Rivaldinho
Barti nie wieże że ograłeś makgregora,to chyba musiał być jakiś cud albo brak w składzie Nigerii 5 podstawowych zawodników biggrin.gif paranoja z Nigerią grać.pozdro
the_barti
Nie pamiętam, wiem tylko, że 1/5 moich zawodników zawsze ma białą strzałkę blink.gif

Ale jeszcze rewanż jest, który zaraz gram smile.gif

No i przegrałem z Makgregorem 1-3 smile.gif
makgregor
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 2 2006, 23:12:58) [snapback]54935[/snapback]

Barti nie wieże że ograłeś makgregora,to chyba musiał być jakiś cud albo brak w składzie Nigerii 5 podstawowych zawodników biggrin.gif paranoja z Nigerią grać.pozdro

Barti - Makgregor 1:3 (USA - Nigeria)

Wczoraj tez sporo strzelalaem (min.poprzeczka i slupek) ale stracilem potem gola i sie zaczely nerwy a wtedy gozej gram - nie udalo sie az do ok.87minuty kiedy stracilem 2 i sie zalamalem biggrin.gif

Dzis zagescilem srodek (nie bylo szalejacych skrzydel:).
Rewanz tez zaczolem od poprzeczki ale potem ladnie wchodzily.Choc jak Barti strzelil na 1:3 to nie powiem zebym sie nie zdenerwowal wink.gif

w sumie juz jest remis w golach (ale moje trzy na wyjezdzie wink.gif )
RuDi
Bradzo prosilbym zebyscie jak juz gracie rewanze zapisali se gdzies i podali jak bedzie tydzien rewanzowy bo pomiesza mi sie wszystko i bedzie balagan wink.gif
Mario
mati 1 - 1 mario ph34r.gif
mati
Ilu wychodzi z grupy? smile.gif
Rivaldinho
Barti 1:3 Rivaldinho
omyłka to barti wygrał biggrin.gif rudi popraw to bardzo cie prosze biggrin.gif
lukasso
REWANŻ
lukassoronaldo(Peru) 2-1 Pudek357 (Turcja)
1 bramke zdobył pudek
w drugiej czesci ja zdobylem szybko dwie bramki
mecz było dosyc ciekawy
pozdro pudek

moje mecze:
pudek357 3-4 lukassoronaldo
lukassoronaldo 6-0 wierzba
lukassoronaldo 3-1 giuly
snake - lukassoronaldo
tom21 3-2 lukassoronaldo
rewanże:
lukassoronlado 2-1 pudek357
wierzba 0-1 lukassoronaldo
giuly 1-2 lukassoronaldo
lukassoronaldo - snake
lukassoronaldo 2-1 tom21
Giuly
lukassoronaldo (Peru) vs. Giuly (Dżapan;) 3:1

Chociaż wyszedłem z bardzo ofensywnym ustawienie (3:4:3) to nie potrafiłem zbyt często zagrozić bramce Peru. Jednak w 30 minucie udało mi się wykorzystać błąd obrony Peru i zdobyłem gola na 1:0. Niestety 5 minut później było już 2:1 dla lukassoronaldo. W drugiej połowie próbowałem odrobić straty, lecz moje ataki najczęściej kończyły się przed polem karnym Peru. W 90 minucie po wzorowej kontrze Peru podwyższyło wynik na 3:1.

Pozdro lukassoronaldo tongue.gif
the_barti
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 3 2006, 19:21:11) [snapback]54997[/snapback]

Barti 1:3 Rivaldinho
omyłka to barti wygrał biggrin.gif rudi popraw to bardzo cie prosze biggrin.gif

Przecież napisał tu, wynik na pm i się pomylił? ohmy.gif

No ale ważne, że wygrałem, i mecz fajnie się grało cool.gif
Rivaldinho
QUOTE(lukassoronaldo @ Mar 3 2006, 20:29:58) [snapback]55013[/snapback]

REWANŻ
lukassoronaldo(Peru) 2-1 Pudek357 (Turcja)
1 bramke zdobył pudek
w drugiej czesci ja zdobylem szybko dwie bramki
mecz było dosyc ciekawy
pozdro pudek

łał ktoś wkońcu pudka ograł
gratulacje lukassronaldo.
macho_21
QUOTE(korzen @ Feb 26 2006, 02:28:56) [snapback]54315[/snapback]

Jestem winny relacje z meczu. 10mb, na nowym kodeku wink.gif Zachecam do sciagania, napracowalem się chyba z 2h. Dzieki Tom21 za pomoc z nowym kodekiem wink.gif Pzdr.

SKRÓT MECZU korzen 7-0 Mati

Jakby ktos mial problemy z otworzeniem tego filmiku to sciaga :
TO [Program do odtwarzania tego kodeka]
I TO [Kodek]
Mysle ze warto sciagnac te kodeki, bo coraz wiecej filmikow bedzie sie pojawialo wlasnie w tym formacie. Pzdr.

No korzen naprawde swietny skrot...No a ta bramka z glowki zajefajna:) faktycznie nawet Luki sie chowa
z tymi swoimi glowkami tongue.gif

pozdro dla wszystkich kibicow LEGII
korzen
hehe, dzięki ;] No coz...czas zaczynac rewanze ;]
Justyn1987
rudi kiedy zrobisz aktualke??
Czarny
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 4 2006, 14:57:56) [snapback]55119[/snapback]

łał ktoś wkońcu pudka ograł
gratulacje lukassronaldo.

a co to pudek jest jakimś bossem? tongue.gif
mati
mati (Grecja) 3:1 (Austria) korzen

Udany rewanż za 7:0 smile.gif
korzen
No matiemu udal się rewanz, mecz był rowny, nawet bardzo, sprawieliwszy był by remis. Ale bywa i tak. Gratulacje Mati smile.gif
RuDi
Rudi 1:3 Wojtuslodz
Rudi 1:1 Wojtuslodz

Takiego pecha jeszcze nigdy nie mialem...W pierwszym meczu chyba ze 3 razy trafilem w slupek, jeszcze wiecej strzalow na pierwszy rzut oka pewnych bramek bronil bramkarz przeciwnika. W drugim meczu bylo to samo, az sie normalnie zalamalem tongue.gif
lukasso
tom21(kolumbia) 3-2 lukassoronaldo (peru)
tom od razu przejął inicjatywe co zaowocowało 3 bramkami
w drugiej polowe zdobylem kontaktowego gola zza pola karnego prawie w okienko,
na 15 min przed konce 3-2 i zrobilo sie gorąco
niestety tom zagrał bardzo madrze w obronie i takim wynikiem zakonczyl sie mecz
REWANZ
lukassoronaldo(peru) 2-1 tom21(kolumbia)
niewątpliwie ozdoba meczu był moj gol z wolnego z 30m w samo okno od poprzeczki
mecz wyrównany,ciekawy z kilkoma ładnymi akcjami jednych i drugich
w drugiej polowie
tom jakos nie ruszył do odrabiania strat
ale po jednej z kontr zdobył bramke strzelając po ziemi
ja bardzo zmotywowany chęcia zdobycia 3pkt
ruszylem do ataku no i po jednej z akcji zdecydowali sie huknąć zza pola i po dlugim rogu
pokonałem golkipera gosci
pod koniec jeszcze tom mial jedna setke ale spudłował
koniec upragnione 3pkt
2-1
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.