Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Maly Turniej We 2002
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
Rivaldinho
QUOTE(Czarny @ Mar 7 2006, 18:47:12) [snapback]55575[/snapback]

a co to pudek jest jakimś bossem? tongue.gif

Nie,poprostu moim zdaniem konkretnie gra.Strzela praktycznie zawsze jak jest w polu karnym,porównałbym go nawet do samego Irasa.

RuDi
Witam. Dzisiaj zrobilem aktualke. Nie aktualizowalem tabel poniewaz nie mialem w ogole czasu ;/ (Klan w enemy territory przerobilismy w multiclan [kilka gier] i bylo troche roboty ;/). Niektorzy nie zagrali kilku meczy ale nie widze sensu zeby to dokanczac. Z grup zostali wylonieni najlepsi. Pary 1/4 finalu macie w pierwszym poscie. Mecze gramy do czwartku (mecz+rewanz).
korzen
Ja dzis swoje zagram ;p
lukasso
michu 1-2 lukassoronaldo
lukassoronaldo 3-2

1 mecz
kontrolowałem przebieg gry,szybko zdobyte dwie bramki, w drugiej polowie michu zaczął grać i zdobył bramke na 1-2
2 mecz
prowadzenie obejmuje michu,
piłke głownie rozgrywał michu ,nastawiłem sie na gre z kontry co przyniosło efekt w postaci 3 goli
mecze bardzo ciekawy
koncowy wynik 3-2
korzen
korzen 5-3 wojtuslodz [wynik całego dwumeczu]
RuDi
dobra 1/4 rozegrana, gramy 1/2 wink.gif
pudek357
Bardzo dobre mecze, duzo bramek, sytuacji, a to jest chyba najwazniejsze w we2002 nie? tongue.gif, odegralem sie za dwie porazki w grupie z lukassem...

IPB Image
IPB Image

pozdro
korzen
korzen 3-2 mati
korzen 1-1 mati

a więc finał smile.gif
makgregor
To juz i tak nie ma zadnego znaczenia ale male sprostowanie wynikow:
mati - makgregor 1:1
makgregor - mati 2:4
mati
Podalem 4:2 bo myślałem że gramy tylko jeden mecz smile.gif
korzen

Finał Rudi Cup
korzen 2-1 pudek
Znane sportowe przysłowie mowi "gra się tak, jak przeciwnik pozwala", o dziwo, pudek pozwolił mi na bardzo duzo. Dostateczna swoboda w rozgrywaniu akcji ofensywnych zaprocentowala wygraną w turnieju. Mecz byl bardzo rowny, i ja mialem kilka 'setek' i pudek tez. Tym bardziej się ciesze, bo mialem chyba najslabszy team w calym turniejowym gronie...Austrie. Pzdr. Zachęcam do sciagania skrótu

Skrót [7mb, muzyka: U2-Last Night On Earth, czas 1min]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.