Tak jak wiele osób mi to powtarzało wróciłem do mojej dawnej "pasji" jaką tworzenie twarzy do serii najlepszych piłek nożych na PC czyli Pesa. W moim temacie bede głównie się opierał na twarzach polaków, więc gdy ktoś posiada
DOBRE zdjęcie jakiegoś rodzimego kopacza byłbym wdzięczny. Żeby być sprawiedliwym także zaczynam od Pokemon Areny

Pierwszą gębą po mojej bardzo długiej przerwie jest świetnie ostatnio prezentujący się Maciej Zurawski, grasz Celticu Glasgow (jakby ktoś nie wiedział

)
Maciej Żurawski (Celtic Glasgow) (preview)
Oczy jakieś takie dziwne i po prawej jakby mu ktoś w mordę dał (taka pipa przy ustach)

Ale i tak bardzo fajny.
piotrek3
Feb 13 2006, 18:21
Fotki polskich pilkarzy centralnie z przodu sa na stroni canal + z tym ze troche male. Ale moze sie przydadza:)
Canal +
kostek
Feb 13 2006, 20:58
ooo ghost widać że długo mordek nie robiłeś...żuraw nie jest tragiczny ale są lepsze magici...ale nie długo jak wrócisz do wprawy to napewno będzie lepiej

3m sie pzdr
QUOTE(::kostek:: @ Feb 13 2006, 21:53:21) [snapback]52752[/snapback]
ooo ghost widać że długo mordek nie robiłeś...żuraw nie jest tragiczny ale są lepsze magici...ale nie długo jak wrócisz do wprawy to napewno będzie lepiej

3m sie pzdr
Jak to dobrze ze ktos we mnie wierzy

mam nadzieje ze wroce do wprawy a mord od wakacji nie robilem

teraz kolejny jak narazie Pokemon ale mam nadzieje ze bedzie lepij

byly pilkarz m.in Bayernu Monachium
Sławomir Wojciechowski (preview)
..::SHADOW::..
Feb 14 2006, 00:18
Prawde mówiać dawno nie widziałem Wojciechowskiego wiec cięzko mi go ocenić
Mógłbys wrzucic fotke z której robiłeś było by porównanie
QUOTE(..::SHADOW::.. @ Feb 14 2006, 01:13:41) [snapback]52781[/snapback]
Prawde mówiać dawno nie widziałem Wojciechowskiego wiec cięzko mi go ocenić
Mógłbys wrzucic fotke z której robiłeś było by porównanie

Prosze bardzo

Kolejny (mam nadzieje ze nie Pokemon

) zawodnik. Nie wiem jakie teraz ma włosy więc dałem 2 screeny
Radosław Kałużny(preview)

Za bardzo rozmazane, wyostrz BMP.
onix_the_chosen
Feb 14 2006, 11:48
QUOTE(GHOST @ Feb 14 2006, 00:31:47) [snapback]52768[/snapback]
Jak to dobrze ze ktos we mnie wierzy

mam nadzieje ze wroce do wprawy a mord od wakacji nie robilem

teraz kolejny jak narazie Pokemon ale mam nadzieje ze bedzie lepij

byly pilkarz m.in Bayernu Monachium
Sławomir Wojciechowski (preview)

fuck, starszny pokemon, z tego co widze to jeszcze nie wyszla ci narazie zadna przynajmniej przecietna morda w tym temacie, ale coz - poczekamy, zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo
kostek
Feb 14 2006, 22:17
fuck, starszny pokemon, z tego co widze to jeszcze nie wyszla ci narazie zadna przynajmniej przecietna morda w tym temacie, ale coz - poczekamy, zobaczymy co sie bedzie dalej dzialo
nie podobny...model nie taki jak trza...cieniutko ghost...
ale chłopaki dajmy mu troche czasu
Petersen
Feb 14 2006, 22:22
Bardzo słabe mordy.
Nie dziwią mnie wasze komentarze

ale myśle że powoli wracam do wprawy

z czasem bedzie coraz lepiej

kolejna gęba (moim skromnym zdaniem dobra

)
Mirosław Spiżak(preview)
Tomasz Kłos (preview)
QUOTE(GHOST @ Feb 15 2006, 10:12:44) [snapback]52857[/snapback]
Tomasz Kłos (preview)

Najlepsza morda do tej pory ( w tym temacie of kors) a co do kaluzy juz kiedys zrobiles duzo duzo lepszego...pozdro
QUOTE(norek @ Feb 15 2006, 09:33:36) [snapback]52858[/snapback]
Najlepsza morda do tej pory ( w tym temacie of kors) a co do kaluzy juz kiedys zrobiles duzo duzo lepszego...pozdro

wiem o tym

ale wszystkie twarze bedą poprawiane (niektóre od nowa robione) ale już powoli wracam do wprawy

... pozdro
Kolejna morda (myśle że już na lepszym poziomie

) zresztą oceńcie sami
Grzegorz "Kiełbasa" Piechna(preview)
saviolka
Feb 15 2006, 09:56
no naprawde GHOST Piechna na wysokim poziomie.. dobra robota..
Ostatnia mordka i mykam do szkoły
Bartosz Karwan(preview)
Ghost Karwan nawet podobny, ale wciąż przeciętna jakość bmp. Pozdro.
Mnie się tam Piechna za bardzo nie podoba (w kwestii podobieństwa), kształt szczęki jakiś taki mało kwadratowy

Ale wykonanie dobre.
Mnie tez jak narazie zadna twarz specjalnie nie przypadła do gustu,jednak nie twierdze ze twoje twarze sa złe

Pozdro.
Petersen
Feb 15 2006, 20:57
Piechna beznadziejny, niepodobny. Karwan troszeczkę podobny, ale słaby.
QUOTE(Petersen @ Feb 15 2006, 21:52:56) [snapback]52890[/snapback]
Piechna beznadziejny, niepodobny. Karwan troszeczkę podobny, ale słaby.
Człowieku krytyke potrafie znieźć ale pisząc że Piechna beznadziejny to sie chyba bardzo pomyliłeś bo jedyne co tu jest beznadziejne to ty i twoje kretyńskie komentarze ...... piszesz takie posty zeby licznik zwiekszyc a tak patrzac to one nie maja sensu i swiadcza o poziomie twojej inteligencji (pewnie ma wskaznik ujemny) ..... nie oczekuje odpowiedzi na tego posta bo nie zamierzam sie klucic z kims o poziomie inteligencji równym kijkowi który rzuca sie psu a ten go przynosi z powrotem...
Jak narazie najbardziej do gustu przypadl mi Piechna naprwde dobra robota pzd
kostek
Feb 16 2006, 12:57
twarz Kłosa naprawde bdb

a reszta wciąż średnio....ale widać postępy hehe

pzdr
Petersen
Feb 17 2006, 20:32
QUOTE(GHOST @ Feb 15 2006, 22:13:55) [snapback]52901[/snapback]
Człowieku krytyke potrafie znieźć ale pisząc że Piechna beznadziejny to sie chyba bardzo pomyliłeś bo jedyne co tu jest beznadziejne to ty i twoje kretyńskie komentarze ...... piszesz takie posty zeby licznik zwiekszyc a tak patrzac to one nie maja sensu i swiadcza o poziomie twojej inteligencji (pewnie ma wskaznik ujemny) ..... nie oczekuje odpowiedzi na tego posta bo nie zamierzam sie klucic z kims o poziomie inteligencji równym kijkowi który rzuca sie psu a ten go przynosi z powrotem...
Napisałem, że Piechna jest beznadziejny, bo jest! Wogólnie nie podobny, bmp takie sobie, jeżeli chcesz oceny to 3,5/10. Co mnie obchodzi licznik postów. Przy tak niewielkiej mojej bytności na tym forum i tak nie doczekam się nigdy tylu postów co ty
P.S. O moją inteligencję się nie martw (podejżewam, że sam nie wiesz co to słowo dokładnie oznacza). Jestem przekonany, że poziom twojej, sądząc po ataku na mnie, jest mierny
Petersen
Feb 18 2006, 10:07
Dobra Piechna jest super, ekstra 10/10 - pasuje? To jest wolny kraj, w którym będę oceniał tak jak widzę, a nie tak jak chce tego jakiś niewydarzony typ.
"Piechna mojim zdaniem najładniejszy z mord" - tak... trzeba polizać przynajmniej raz dziennie? Jesteś jedną z trzech osób, którym ten Piechna się podoba.
P.S. Pisze się moim
Po przerwie zrobiłem kolejna mordke
Hedwiges Maduro(preview)

Jak czas pozwoli to wydam facepacka Ajaxu (lub innej drużyny jak natchnienie złapie

)
Wykonanie bardzo dobre, ale z podobieństwem to już troche gorzej (on ma chyba taki dziwny ksztalt glowy).Ale na początek (po tak długiej przerwie) dam 8/10.
3m się !!
BMP mnie sie osobiscie bardzo podoba,ale podobienstwo jest małe

Pozdo.
Ja go robiłem z tej foty

zagroo
Feb 24 2006, 17:19
no maduro bardzo dobry widac postep bo tatme twarze słabe bardzo
no fotka dobra(tak jak wykonanie)ale posiedz troche w oedicie nad krztałtem głowy,bo on ma taka SPECYFICZNY kwadratowy łeb,jakby go matka patelnia prała za malolata

Pozdrowionka
Capitan Tsubasa
Feb 24 2006, 18:06
Hmmm.... mysle ze z takiej dobrej foty da sie wyciagnac lepsze BMP twoje jest jakby pozbawione szczegolow, no i zupelnie inny ksztalt glowy maduro .... pracuj, pracuj ...
Popieram w pełni zdanie Smotiego. Jakość świetna, ale już z podobieństwem nie jest tak dobrze. Jak na razie najlepsza twoja twarz.
Dziękuje za komentarze

napewno ostateczna wersja maduro bedzie zawierać poprawki o których wspomnialiście

a tym czasem:
Angelos Charisteas(preview)
Charisteas dobry,ale (ewidentnie) nos i usta do poprawy (prawa,górna strona warg jest wyższa od lewej strony)
Charisteas narazie nie jest za dobry,robiłes go moze z fotki z ktorej ja robiłem?i ktora pozniej dałem w moim temacie??
QUOTE(Smoti @ Feb 24 2006, 21:35:50) [snapback]54091[/snapback]
Charisteas narazie nie jest za dobry,robiłes go moze z fotki z ktorej ja robiłem?i ktora pozniej dałem w moim temacie??
Angelos bedzie poprawiony

a co do fotki to nie pamiętam z której robiłeś

ja robiłem go z tej:

i kolejna twarz (jeśli chodzi o oczy to takie ma na fotce:))
Juanfran(preview)
Capitan Tsubasa
Feb 24 2006, 20:09
Nooo Jaunfran ma swietne BMP chodz troche przy zielone, ale reszta perfekcyjna szczegolnie nos. Troche w Oedit trzeba poprawic usta dokladnie kaciki a bedzie naprawde super ...
Mauro Rosales (preview)
Tomek16
Feb 25 2006, 15:30
Jaufran całkiem, całkiem 8/10. A co do Rosalesa to wyostrz mu bmp i popracuj jeszcze w oedicie.Jak na razie to 5.5/10. pozdro
Teraz bede pracował na 2 fronty

bede tworzył facepack Ajaxu i facepack Wisły Kraków

jeśli ktoś posiada dobre zdjęcia wiślaków chętnie bym je przeglądnął i jak bedą dobre to stworzył mordke

Jako 1-szy z zespołu Białej Gwiazdy idzie:
Dariusz Dudka(preview)
Kolejny Wiślak:)
Mauro Cantoro(preview)
olivier
Feb 26 2006, 12:43
no twarze coraz lepsze musisz nad nimi popracować
Mortin
Feb 26 2006, 12:44
cantoro-cienizna, wogole mi go nie przypomina.. i jeszcze ten kolor bmp, coz moge Ci zyczyc tylko powodzenia w nastepnych pracach i pozdro
QUOTE(Mortin @ Feb 26 2006, 14:39:47) [snapback]54336[/snapback]
cantoro-cienizna, wogole mi go nie przypomina.. i jeszcze ten kolor bmp, coz moge Ci zyczyc tylko powodzenia w nastepnych pracach i pozdro
Jak do tej fotki z której go robiłem to dla mnie jest dobry

...PZDR
mazzyZiom
Feb 26 2006, 13:24
ty chyba MAURO Cantoro nie widziales na oczy..to wogole go nie przypomina anie troszke ..polecam zrob go z innej fotki
olivier
Mar 4 2006, 13:24
GHOST robisz lepsze twarze ale musisz nad nimi popracować ćwicz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.