Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej We2002 Tylko Dla Nowych...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
Stron: 1, 2
ArekŁDZ
Ja tez nie mam nic przeciwko i zaczekam smile.gif .Pozdrawiam
Czarny
A więc wszystko jasne wink.gif
Termin rozegrania ćwierćfinału DuMiaN vs el_Craczek mija w środe 8.03

Leo
ArekŁDZ
Mamy mały problem bo jutro o 13 wyjeżdżam i będe dopiero w niedziele po 21 :/.
Jeśli nie uda nam sie w ciągu tych 24 godzin dograć do końca tego turnieju to proponuje żeby drugiemu finaliście zapisać zwycięstwo ,bo nie ma chyba co czekać na mnie do niedzieli i znów przedłużac turniej...
DuMiaN
Jeśli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko zaczekaniu aż będziesz mógł zagrać, w końcu na mnie też czekaliście wystarczająco długo.
Ja i el Craczek zagramy swój mecz dziś najpozniej do 21, (jesteśmy umówieni) nietety przejściówka już jest, ale nie działa, Windows wykrywa ją jako nieznane urządzenie dry.gif WinXP powinien sam wykryć sprzęt, mimo to wgrałem stery ale nadal dupa :/ Pewnie format by pomógł laugh.gif ale na to już nie mamy czasu. Pozotaje klawa, formacja 7-2-1 i czekanie na karne, a nóż się uda tongue.gif
el Craczek
DuMiaN 2-0 el Craczek

Pierwszy mecz, wchodzimy w formacje i o mało nie dostałem palpitacji serca. Moji dwaj najlepsi naopastnicy i 2 najlepsi pomocnicy mieli strzalki w dol. extra-pomyslalem. no trudno. wiec zaczeliscmy gre. na poczatku bylo nerwowo bo jeszcze nawet pilki nie dotknalem a dumian juz oddal strzal.. na szczescie niecelny. potem raczej nie dawalem sie juz tak latwo ale i tak dumian strzelil pierwszego gola. pilka z bardzo ostrego kata wpadla tuz obok slupka. kilka minutek pozniej dumian znow zdobyl gola. myslalem ze sie zalamie. druga polowa. wprowadzilem 3 zawodnikow i zaczalem gre. jeden atak... potem drugi... potem nikopolidis czaruje w bramce... potem slupek. to bylo nie samowite. pilka nawet nie chciala wpasc do bramki. dumian wreszcie zaczal sie skutecznie bronic i wynik siee utrzymal do konca meczu..

el Craczek 1-0 DuMiaN

Forma moich "kochanych" zawodnikow taka sama.... nosz by go pieron strzelil. Gramy... Pileczka przez pierwszy kwadrans wedrowala sobie srodkiem pola, nic ciekawego sie nie dzialo. postanowilem za ktoryms razem zaskoczyc dumiana... dobry atak ale strzal joba wybija goalkepper grecji, dobitka mezague ale znow bezskutecznie. potem dumian zaczal atakowac. nie mial zamiaru sie tak bronic, ale moi obroncy grali swietnie, nie dawali mu dochodzic do pilki, extra, obrona gra swietnie a atak sie meczy. Druga polowa nie zmienila sie wiele od pierwszej. zapomnialem wpuscic eto'o w drugiel polowie i zagral tylko 25 minut. od kiedy zaczal grac czulem ze moge jeszcze zagrac w finale, ale nikopolidis byl niezawodny, wyciagal kazda petarde z 30 czy 25 metrow!!! w koncu 80 min meczu. zmasowany atak kamerunczykow... eto'o przebiegl 30 metrow z pilka, zagral do na przeciwko stojkaacego kumpla z druzyny a ten pieknym strzalem umiescil pilke w okienku bramki...... potem wolny z 25 metrow dla grekow.. bylem pewien ze juz po mnie. jednak pilka przeszla obok slupka. zaczalem jeszcze wiecej atakowac. w koncu mialem zagrywac do wybiegajacego na pozycje job'a ale sedzia sobie gwizdnal... i tak oto gralem najciekawsze 2 mecze jakie dotad rozegralem... pozdro 4allllll papapapapa
Czarny
Finał Turnieju Na Najlepszego Nowego Zawodnika na IO

DuMiaN vs ArekŁDZ

Medal czeka na Zwycięzce!!! smile.gif
macho_21
Dumian gratuluje wejscia do finalu i trzymam kciuki...szkoda ze tak zjebalem w cwiercwinale:( bo tak spotkalibysmy sie w finale. powodzenia....dla ArkaŁDZ równierz tongue.gif
szyma
A ja trzymam kciuki za Arka byl ze mna w grupie i prezentuje naprawde dobry poziom chociaz troche obawiam sie ze moze nie podolac Dumianowi ale final to i tak wielki sukces pzdr Arek
Rivaldinho
Pozotaje klawa, formacja 7-2-1
dumian i co ,grałeś na klawie i z taką formacją czy to były tylko słowa które po krótce opisywały twoją depresję/
snake
Powodzenia Arek smile.gif
DuMiaN
Rivaldinho o żadnej depresji nie ma mowy, w końcu to tylko gra wink.gif
Na szczęście godzine przed meczem udało mi się pożyczyć pada od kumpla i mogłem zagrać po ludzku tongue.gif
Czarny
Dumian nie zawiedż mnie w finale i rozwal Łks'iaka wink.gif
PS.
Zagłębie Lubin&Zawisza Bydgoszcz tongue.gif
Braci się nie traci smile.gif
snake
QUOTE(Czarny @ Mar 10 2006, 00:15:05) [snapback]55892[/snapback]

Dumian nie zawiedż mnie w finale i rozwal Łks'iaka wink.gif
PS.
Zagłębie Lubin&Zawisza Bydgoszcz tongue.gif
Braci się nie traci smile.gif

laugh.gif laugh.gif
Najśmieśniejsze jest to że ŁKS też ma zgode z Zawiszą i nawet o tym nie wiesz biggrin.gif
BTW to jedna z lepszych zgód w Polsce.
el Craczek
DuMiaN znisz kolesia!!! Szkoda, że odpadłem, ale odpadłem z tobą, a skoro już MNIE pokonałeś, to dokończ dzieła. Szkoda, że miałem takie formy napastników... dry.gif
Czarny
Meczy Finałowy
Rozgrywacie oczywiście 1 mecz, najlepiej ustawcie odrazu dogrywke w przypadku remisu wink.gif
Mile widziana relacja video z meczu smile.gif Termin na rozegranie jest dowolny i zależy od Was ale niech to będzie max tydzień. Życzę Wam powodzenia, niech wygra lepszy i zdobędzie Trofeum Najlepszego Nowego Gracza WE2002 na IO cool.gif Pamiętajcie o nagrodzie i prestiżowym meczu ze StraYem tongue.gif

Leo
MeGa
widzę że walka zacięta.
Tak mi się wydaje że skoro wszyscy (ci co doszli do conajmniej do 1:4) grali swoje mecze z należytym szacunkiem to powinno się dać im szansę na grę w prawdziwej lidze issonline biggrin.gif
ArekŁDZ
No i turniej skończony smile.gif.
Chciałbym tylko przeprosić tych któzi we mnie wierzyli bo przegrałem 1:2 sad.gif,DuMiaN niedługo wrzuci film z finałem.
Dzieki wszystkim za gre i do następnego turnieju wink.gif
macho_21
Gratulacje dla Dumiana wiedzialm ze wygra smile.gif widac ze uczył sie chlopak odemnie...

Rivaldinho
gratki dumian!!!
DuMiaN
FINAŁ
IPB Image (Grecja) Dumian 2 : 1 ArekŁDZ (Turcja) IPB Image

Z chwilą pierwszego gwizdka do ataku przeszli Grecy, co jednak skończyło się groźną kontrą reprezentantów Turcji. Początek spotkania układał się raczej pod dyktando Grecji, przy okazji oddali oni kilka niegroźnych strzałów na bramkę Rustu. Zmasowany atak Greków przyniósł w końcu w 12stej minucie upragnionego gola. Giannakopoulos nie dał szans goalkeaperowi i wynik meczu ustanowił się na 1:0. Nie trzeba było długo czekać na odpowiedz Turcji, która remisuje po błędzie greckich obrońców tuż przed polem karnym. Dalsza część spotkania przebiegała dosyć nerwowo, naprzemienne ataki obu reprezentacji nie spowodowały jednak poważnego zagrożenia bramki po żadnej ze stron. W 32 minucie Turcja była bliska zdobycia gola jednak całą sytuację w ostatniej chwili uratował Basinas. Turcja nie dawała za wygraną jednak obrona Grecji tym razem spisywała się bezbłędnie. W końcu w 41 minucie Giannakopoulos strzałem z główki trafia niefortunnie w słupek, nie dając jednak za wygraną odbiera piłkę tureckiemu obrońcy i skierowuje ją prosto do siatki. Idąc za ciosem Grecja nie przerywała ataków stwarzając groźne sytuacje pod bramką Rustu. Pod koniec pierwszej połowy w dogodnej sytuacji znalazł się Charisteas trafiając pechowo w słupek.
Druga część spotkania i kolejna groźna akcja ze strony Grecji skończyła się niestety nieudanym strzałem Basinasa. Nieprzerwane ataki Greków i po raz kolejny Charisteas nie spełnia oczekiwań stojąc oko w oko z Rustu. W 20stej minucie po silnym uderzeniu Emre kapitalną interwencją popisał się Nikopolidis. 10 minut pózniej po raz kolejny Charisteasowi nie udaje się umieścić piłki w siatce dzieki świetnej interwencji tureckiego obrońcy.
Na boisku zapanowała nerwowa atmosfera, gdy chwilę później arbiter zakończył spotkanie i Grecy cieszyli się ze zwycięstwa w finale.

Skrót meczu dostępny w dwóch wersjach: jedna skompresowana kodekiem x264 i druga kodekiem Xvid. Polecam tą pierwszą ale gdyby ktoś jeszcze miał problemy z x264 to można zassać drugą wersję. Oto one:

Finał [x264]
Finał [Xvid]

IPB Image

Oglądanie uprzyjemnia podkład muzyczny: Active Bass - Tell Me Why

Enjoy smile.gif

Na koniec chciałbym jeszcze podziękować wszystkim za grę w tym turnieju oraz za wyrozumiałość i przedłużenie terminu w półfinale.
Co do samego finału, to pomimo zdecydowanie większej ofensywy z mojej strony Arek ani na moment nie dał mi wyraźnej przewagi a walka o zwycięstwo trwała aż do ostatniego gwizdka.

Pozdro
Czarny
Finał Turnieju Na Najlepszego Nowego Zawodnika na IO:

DuMiaN 2:1 ArekŁDZ

IPB Image

circle.gif square.gif Zwyciężył DuMiaN x2.gif triangle.gif

Gratulacje dla niego i pamiątkowy Medal smile.gif
StraY, Mistrz Nowych czeka na Ciebie wink.gif

Prosze napisać wynik ze StraYem wink.gif
Długo myślałem nad II Edycją Turnieju dla Nowych... Miała być ona znacznie poszerzona, myślałem o 8 grupach po 6 graczy czyli razem byłoby 48 miejsc. W tej chwili jest tyle innych Turniejów że narazie nie ma sensu chyba go organizować. Zastanawiam się czy uzbierałoby się wogule tylu nowych, chętnych graczy. Tak duży turniej wymagałby raczej organizacji na stronie, na forum jest dość niewygodnie z aktualizacjami... Dlatego postanowiłem troche nad tym popracować i miejmy nadzieję coś z tego wyjdzie. Co Wy o tym myślicie??? Chcielibyście II Edycję Turnieju dla Nowych???

Pozdrawiam
Leo
wink.gif
macho_21
Co do finaly zasluzone zwyciestwo Dumiana!!!
Jesli chodzi zas o druga edycje mysle ze to dobry pomysł...ale mam pare swoich sugesti:
Mysle czarny ze to moglby byc turniej ktory bylby eliminacja do ligi(ale o tym trzeba by bylo pogadac z adminami.) PO drugie lepsi zawodnicy powinni byc rozstawieni zeby nie bylo tak jak w innych turniejach ze w niektorych grupach taka scieczka ze ja pierdole.
no i fakt forum to niezbyt dobre miejsce na tak duzy turniej...Takie jest moje zdanie..niech wypowiedza sie tez inni

pozdro for all
Koniuszy
QUOTE(macho_21 @ Mar 14 2006, 00:33:44) [snapback]56701[/snapback]

Mysle czarny ze to moglby byc turniej ktory bylby eliminacja do ligi(ale o tym trzeba by bylo pogadac z adminami.)

o to byłby zajebisty pomysł smile.gif a co do samego tura to ja bym mogl pyknac:D tylko mowisz ze tyle uczestników to jakie teamy by były
vego21
Jestem za. To był by znakomity pomysł i sposób na wypromowanie nowych graczy. Co do rozstawiania to lepiej jednak żeby lepsi byli osobno.
Czarny
Jeżeli to by miały być eliminacje to by był turniej nie dla nowych graczy tylko dla graczy nie grający w lidze IO wink.gif
Dziś zacząłem coś robić w kierunku II edycji turnieju smile.gif narazie szkielet strony na której mam zamiar to przeprowadzić wink.gif
http://xoomer.virgilio.it/winning_eleven_2...line/index.html
Dj_Dario
QUOTE(Czarny @ Mar 14 2006, 02:45:00) [snapback]56705[/snapback]

Jeżeli to by miały być eliminacje to by był turniej nie dla nowych graczy tylko dla graczy nie grający w lidze IO wink.gif
Dziś zacząłem coś robić w kierunku II edycji turnieju smile.gif narazie szkielet strony na której mam zamiar to przeprowadzić wink.gif
link: http://xoomer.virgilio.it/winning_eleven_2002_online/

powiem szczerze że mi osobiście stronka się podoba, pomysł by zrobić na niej turniej WYPAS, gdyż już powoli gubię się w tym tematach na forum z turniejami, a tak to wchodzę na strone gdzie gram turniej i WYPASIK, dla mnie pomysł wypas, pozdrawiam i życzę powodzenia
Rivaldinho
Jasne,super patent z turniejem na stronce ;]Tylko te 48 miejsc ....
DuMiaN
Tylko 48 miejsc? Jak na turniej organizowany przez jedną osobę to jest aż 48 miejsc tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.