Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Film Który Potrafi Wstrząsnąć:)
board.issonline.pl > Inne > Filmy & Seriale
Stron: 1, 2, 3, 4
dikhet
ogladalem wczoraj "300" oj potrafi wstrzasnac:) kapitalne efekty
tomek828
ostatni film ktory ogladalem i ktory mnie wstrzansnol byl "6 zmysl" naprawde polecam rolleyes.gif
Hayalet
Deja Vu wyje.biste jest.

Szczerze polecam.
P@vel
A j podpisuje sie pod którymś kolegą który wypisał "Miasto Boga" świetny film opowiadający o prawdziwym zyciu na przedmieściach Rio de Janeiro wink.gif Film Cudowny i godny obejrzenia biggrin.gif
Faktycznie Mały Ze był dobry ale Kurczak Mane i Bene ohmy.gif Poezja!
ronaldo33
kompania 9 ten film jest bardzo dobry polecam go
Bushmen
Ostatnio 'kids', mega film ryje psyche niezle smile.gif najgorsze jest to, ze ten problem istnieje takze w Polsce, moze nie na taka skale, ale istnieje ;]
Albo tez Requiem dla snu, podobne klimaty, tylko duzo ciezszy ;]
JEZIOR
Człowiek w ogniu
300
John Q
Zielona Mila
Bartolomeus
ja jestem wielkim fanem horrorów!

Bardzo dobry film to "Zejście","Zły skręt" i "Delikatna"
a najbardziej badziewny to "ziemia żywyh\ch trupów"

zna ktoś jakieś dobre horrory?
oczywiście takie które straszą a nie np o robotach albo filmy typu "WILK"
kacper_
Dla mnie najlepsze filmy to :

Wojenne : "Szeregowiec Ryan" i "Imperium Słońca"

Obyczajowe : "Forrest Gump" (nie wiem czy dobrze napisalem laugh.gif ) i "Krótka Piłka"

Fantastyczne : Wszystkie części "Władca Pierścieni"
siara_acm
Cytat(Bartolomeus @ Jul 5 2007, 18:26:36) [snapback]160850[/snapback]
"Zły skręt"

nazywasz to horrorem? biggrin.gif uśmiałem się przy tym co nie miara laugh.gif
ostatnio poszedłem na nowego Shreka i trafiłem na Hostela 2... cóż... chyba mogę nazwać to horrorem rolleyes.gif choć "wstrząsnęło" moją przponą nie raz... ogólnie warty polecenia. 2 słowa go opisują: "psychiczny film" biggrin.gif
perONE
jezeli ktos lubi filmy typu Szybcy i Wsciekli to serdecznie polecam film pt. Red Line wlasnie sobie sciagnalem i po obejzeniu powalil mnie na kolana
JEZIOR
Cytat(siara_acm @ Jul 5 2007, 21:19:38) [snapback]160877[/snapback]
nazywasz to horrorem? biggrin.gif uśmiałem się przy tym co nie miara laugh.gif
ostatnio poszedłem na nowego Shreka i trafiłem na Hostela 2... cóż... chyba mogę nazwać to horrorem rolleyes.gif choć "wstrząsnęło" moją przponą nie raz... ogólnie warty polecenia. 2 słowa go opisują: "psychiczny film" biggrin.gif

No film jest "psychiczny". Z takich filmów to jeszcze może byc Wzgórza maja oczy 1 i 2, i Piły
Bushmen
szczerze to smiesza mnie te wasze pseudo horry o niby istotach w lesie smile.gif idzie sobie do lasu na trzezwo na pare godzin to zobaczycie co to strach biggrin.gif:D a nie te udawane historie z pila mechaniczna hah ;D lol biggrin.gif wkrecacja filmy dokumentalne z rozkmina, a nie bez sensowne filmo horory, Pozdro
snake
Blair Wich Project 1
Songo Q
Film, który potrafi wstrząsnąć? "Wstrząsy". biggrin.gif
zywul
Moim zdaniem 300 i Deja Vu. Polecam.
milanista
Co do 300 to oglądałem go kompletnie w ciemno i na początku byłem trochę zawiedziony. Spodziewałem się realistycznych, morderczych bitew w pięknych sceneriach. A tu okazało się że to taki ożywiony komiks po prostu biggrin.gif Ale i tak był fajny tongue.gif A co do filmów to polecam "Piękny Umysł". Zachęcam do oglądania w ciemno. Na mnie wywarł duże wrażenie.
kostek
Wakacje Jasia Fasoli...
Dzisiaj oglądałem - wymiata. wink.gif
seen
oglądnij se mecz V ligowy - poziom wstrząsający xD
Nelson
'11:14' - bardzo ciekawy film smile.gif .
baski18
Transformers - na prawdę świetne animację i troche dobrego humoru. Polecam

Pozdro
Shared
Najlepszy film jaki widziałem i który naprawdę potrafi wstrząsnąć to "Siedem" - szczerze polecam.
andree-e
300-genialny film..efekty wrecz miodzio..siedem tez extra-niezła klima
Hayalet
Cytat(andree-e @ Jul 25 2007, 02:38:19) [snapback]167239[/snapback]
300-genialny film..efekty wrecz miodzio..

Nie oceniaj książki po okładce - nie oceniaj filmów po efektach.

Na 300 myślę wiele osób się zawiodło i ja również jestem w tym szanownym gronie, ot taki film na 3+.
sawyer
Dla mnie najlepsze filmy to:
- Wszystkie czesci Piły biggrin.gif
- Hostel(1 i 2)
- Wzgorza maja oczy
- Deja vu
- Borat biggrin.gif
To te chyba najpopularniejsze z tych co lubie tongue.gif
adison88
Z serialow to ja lubie Herosow i Lostow biggrin.gif(all seasons).
andree-e
ja sie na 300 nie zawiodłem,efekty dodaja temu filmowi tego czego np brakuje aleksandrowi lub troii(bez urazy do maaniaków tych filmów).Jest dzięki temu ciekawszy..pozatym fabuła jest dobra..Dobre też jest STEP UP-taniec zmysłow-dla maniaków hip hop,rap itd tak jak ja,no i 3 częsci PIŁY-klima jest genialna,a z komedii to BORAT:)smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
GooFy
jeśli chodzi o film który naprawdę wzrusza i potrafi sprawić że nawet największemu ,,Twardzielowi" zakręci się łezka w oku... To niezastąpiony jest ,,Forrest Gump" Niewierzę w to że ktoś z was o nim niesłyszał... Poprostu niemożna było chodź raz w życiu nie natknąć się na tą nazwę. Film wg mnie to mega bomba, życiowy, miejscami śmieszny, i dramatyczny. Niewyobrażam sobie też tego że to nie Tom Hanks zagrałby Forresta... On poprostu Genialnie zagrał tą role.
I ostatnio pod moje oko trawił Film Trio Belleville ... Wg to także doskonały film a właściwie kreskówka przeznaczona raczej dla tych starszych. Sposób w jaki jest narysowana i fabuła jest stworzona mnie zachwycił. Tyle mam do powiedzenia.
T-Mac
no widzisz a ja nie ogladalem nigdy tego filmu ale sluchalem w radio audycje jak czytali ksiazke smile.gif

z nowszych produkcji polecam Number 23 z genialna rola Jima Carrey'a (jeszcze go w takim filmie nie widzialem)

moze poleci mi ktos jakis dobry film kryminalny-sensacyjny smile.gif cos w stylu kolekcjoner kosci, kolekcjoner itp..
dikhet
Cytat(T-Mac @ Aug 3 2007, 22:50:47) [snapback]170458[/snapback]
no widzisz a ja nie ogladalem nigdy tego filmu ale sluchalem w radio audycje jak czytali ksiazke smile.gif

z nowszych produkcji polecam Number 23 z genialna rola Jima Carrey'a (jeszcze go w takim filmie nie widzialem)

moze poleci mi ktos jakis dobry film kryminalny-sensacyjny smile.gif cos w stylu kolekcjoner kosci, kolekcjoner itp..

mysle ze Mr. Brooks to dobra pozycja
andree-e
a FORREST GUMP też oglądałem-klasyka gatunku.Z sensacyjnych to TEORIA CHAOSU jest dobra i SIN CITY-MIASTO GRZECHU-fajną metodą zrobili ten film...Polecam też ALONE IN THE DARK-wyspa cienia i szczególnie nową wersje horroru THE FOG-mgła,ale ta z lat '80 bodajże też jest warta obejrzenia.pozdro
Cooltys
te akurat raczej tobą nie wstrząsną tongue.gif ale warto obejżeć

Equilibrium

Plan Doskonały

Polecam!!
andree-e
no raczej chodziło mi o te które warto obejrzeć rolleyes.gif
GigaByte
Z seriali to Gotowe na wszystko. :]

Z filmów to 'Wtorek' - masa dobrego humoru ;]
Nelson
Cytat(T-Mac @ Aug 3 2007, 22:50:47) [snapback]170458[/snapback]

Polecam CI " Zabójczy Numer " - świetna obsada, film bardzo wciągający.

a tak baj de łej, to " Kids " .
Bardock
Nie ma takiego...
Przemoo90
Polecam "Simpsonów" wersja kinowa jeżeli ktoś chce sie pośmiac.
Raffels
Kompania Braci
Wróg u Bram
Szeregowiec Ryan
Najdłuższy Dzień
Lot nad kukułczym gniazdem
Skazani na Shawshank
Lista Schindlera
Pianista
Requiem dla snu
Pluton
Łowca androidów
Helikopter w Ogniu
Zakładnik
Trainspotting
Nelson
Cytat(Stifler @ Aug 16 2007, 23:27:17) [snapback]174895[/snapback]
Nie ma takiego...

laugh.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Kids_(film)
drugi
trzeci
Vamikeeper
"Kids" oglądałem jakies pół roku temu, był w telewizji bodajże na tv4 lub tvn7 ok. 2 w nocy... Naprawdę może wstrząsnąć, przykładowo scena gdy czterech dzieciaków siedzi na kanapie, pali trawę i rozmawia o Bogu...
hajtas
Eeeeee odświeżymy troszkę temacik:P
Jeśli chodzi o wstrząsający film to jak dla mnie "straszny film" - tyle że wstrząsa moimi wnętrznościami podczas śmiechu laugh.gif
hmmm wydaje mi sie jeśli chodzi właśnie o ten film to jednak część pierwsza była naj naj najlepsza wink.gif kolejne części też dobre ale troszkę sie na nich zawiodłem rolleyes.gif
Hayalet
28 dni pozniej - fajny klimat, który aż "wylewa" się z ekranu.
OskaR
Chyba chodzilo Ci o 28 Tygodni pozniej tongue.gif
Hayalet
No chyba nie sleep.gif
OskaR
O przepraszam nie wiedzialem ze 28 tygodni pozniej jest kontunuacja jakiegos filmu, moj blod, zwracam honor.
A tak wogole ogladales tez 28 tygodni pozniej ?
Hayalet
Jeszcze nie, ale mam ochotę się zabrać.

W "28 dni później" miecie ost ;]
OskaR
A ogladales moze cala trylogie Bourne'a ?
Mi sie bardzo podobala, a trojka jest najlepsza warto isc do kina, ja ogladalem na PC ale do kina i tak pojde smile.gif
Hayalet
Nie lubie tego aktora - Matt'a Damon'a, sztucznie dla mnie gra ;/, taki chłoptaś do ciut poważniejszych filmów akcji.
OskaR
Mi tam pasowal w tej roli Bourne'a.
Z tych ktore ostatnio ogladalem to podobal mi sie film Interstate 60. troche smiesznych rzeczy i troche do myslenia, bardzo mi pasowalo to polaczenie. No i trzeba dodac jeszcze mila dla oka gre Garego Oldmana
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.