Witam.
Kumpel zapodał mi ciekawą mp3. Posłuchajcie tego jest troche długawe...ok 30 minut, ale naprawde Wam polecam.
Koleś dobrze prawi.. mówi co powodują narkotyki jak są robione, i takie tam.
Przykład?
Młode małżeństwo w Łodzi, mają dziecko, wiek pare tygodni, idą na techno zajawke, wpierdalają tam kwasy i inne piguły, wracają do domu, są głodni wkładają coś do piekarnika, rano się budzą i uświadamiają sobie że zjedli własne dziecko. Troche szok 
Pozdrawiam.
słuchaj mp3
lub
ściągnij
edit: siano ale wiele osób nie zdaje sobie z tych rzeczy sprawy, mam nadzieje ze niektórym da to troche do myślenia.
ano bodek nawija niezwykle ciekawie, ale nie moowi nic odkrywczego 
•volvo
Jan 19 2006, 16:28
Koleś gada naprawde ciekawie, szkoda tylko, że prawdopodobnie to nic nie da ...
Polecam "Requiem for a Dream".
_DEVIL_
Jan 19 2006, 17:39
Przesluchalem to chyba ze 3 razy! Naprawde gosciu dobrze mowi! Wont z Dragami!
halladin
Jan 19 2006, 18:47
hahaha.... sluchalem tego niedawno:),
oczywiście się nie zgadzam z wami o droga młodzieży

ponieważ:
ten koleś jest pojebanym nawiedzonym schizolem, zdefektował sobie mózg i ma fobie....reasumując to przekłuty cymbał <nie przekuty:)>......oczywiście nie zamierzam nikogo przekonywać do żadnych dragów, ani prawić prelekcji, że dżointy to nie heroina. Moim celem jest tylko zwrócenie uwagi na to, że ten wykręt pierdoli od rzeczy a wy to łykacie <kaszpirowskiemu i lepperowi chyba nikt z was nigdy nie dawał wiary ...a bin laden produkuje 80% koki na świecie:)
Hehe młodzieży
A co do tematu to każdy ma swoje zdanie, u mnie koleś na osiedlu też się zawiesił i chodzi teraz kręcąc głową w kółko i wymachuje rękami.
Co za nie fart
BTW koleś ode mnie pali już chyba z 5 lat i nie jest żadnym ćpunem czy żulem, teraz studiuje i jest ogólnie bardzo spoko i potwierdza to wszystko co ten koleś opowiedział.
kostek
Jan 19 2006, 20:33
qrde nie mogiem tego zassać...a chętnie bym posłuchał...
edit: ok. juz ściagam

thx snake
Czarny
Jan 21 2006, 01:32
zajebiste
uważam że koleś ma bardzo dużo racji w tym co mówi
kostek
Jan 21 2006, 11:02
eee tam pirdzieli farmazony chyba....ja wyłączyłem po 5 minutach co bym się potem nie schizował
Rivaldinho
Jan 21 2006, 11:10
gość omówił ciężki temat.
kostek
Jan 23 2006, 00:33
gość omówił ciężki temat.
ano może i omówił ale ile w tym prawdy? to chya tylko on wie

dla mnie troche przesadza...
Dobra ta .mp3 ale gosciu nie mowi nic nowego. Zresztą ostatnio...a chuj nieważne. Wszystkim dobrze radze nie ruszajcie nic. Sa tacy ktorzy potrafia sie ograniczyc ale to sa wyjatki a reszta predzej czy pozniej skonczy zle... [*] - trzymaj się Marcin...
>Kornel<
Jan 23 2006, 10:57
Snake dzieki za linka bo szukalem tego po necie ...ostatnio ksiadz puscil nam to na religii i wszyscy sluchali

dzieki bardzo

pzdr
kostek
Jan 23 2006, 11:32
Polecam "Requiem for a Dream".
miażdżący ten film...POLECAM WSZYSTKIM!
jest jeszcze podobny i tytule: Trainspointing(jakoś tak) też bardzi fajny...chociaż mniej dramatycznie się kończy. Zresztą kto chce niech obejrzy. pzdr
QUOTE(::kostek:: @ Jan 23 2006, 11:27:07) [snapback]49977[/snapback]
Trainspointing(jakoś tak) też bardzi fajny...chociaż mniej dramatycznie się kończy. Zresztą kto chce niech obejrzy. pzdr
Trainspoting i wszystkie inne angielskie filmy tego typu: Human Traffic, kurde cos tam jeszcze bylo ale nie pamietam juz tytułów. Anglicy bardzo dobre filmy robia szczególnie gdy chodzi o narkotyki...
Witam po dłuższym czasie forumowej abstynencji...
W końcu jakiś ciekawy temat więc postanowiłem dodać swoje 3 grosze

Tak sobie przesłuchałem co ten koleś nawija. Niby ma dużo racji ale niektóre historie sa mocno przesadzone.
Nie można mówić że drugi (ogólnie) to jakieś zło ostateczne czy coś w tym stylu, że KAŻDY sie uzależnia,
że nie zależy to od psychiki. Oczywiście że zależy to również od psychiki, choć nie tylko. Hall dobrze napisał że ten typ jest przecież schizolem. Pewnie i jest doświadczony w tych sprawach, ale nie można zwalać całej winy za swoje nieszczęścia na drugi. Nie odkryję Ameryki jeśli napiszę tutaj że trzeba znać we wszystkim umiar. I tu jest tak samo. Znam kolesia który pali zioło już baaardzo długo i dosyć często i nie jest jakimś wykrętem i na pewno w najbliższym czasie nie skoczy na line jak to niby jest po paleniu squna. Poza tym nikt (prawie

) z moim znajomych nigdy nie próbował hery i pewnie tak zostanie. A jak kolega od tego właśnie zaczynał to nic dziwnego że ma teraz takie zdanie a nie inne. Co do skuteczności takiej "propagandy" to pewnie wielu to zniechęci, jednak kto chce się uwalić ten i tak to zrobi.
Morał tej bajki jest jednak taki, że z dragami naprawde trzeba uważać bo łatwo można się w to wkręcić i obudzić z ręką w nocniku...
Amen
PS. Co do filmów to oczywiście "Dzieci z dworca ZOO" (klasyk)
QUOTE(Regz @ Jan 24 2006, 21:25:30) [snapback]50238[/snapback]
Morał tej bajki jest jednak taki, że z dragami naprawde trzeba uważać bo łatwo można się w to wkręcić i obudzić z ręką w nocniku...
Polej mu Żubrówki, dobrze mówi
Rafalinsky
Jan 31 2006, 23:44
malo sie nie pozygalem od tego pierd..... mam kolesia co jaral przez okragly rok i powiem szczerze ze jak odstawil temat to wcale inny nie byl,moze sie nie zaciagal

a tak na powaznie to duzo od psychiki zalezy to co on gada to skrajne przypadki... ale jak go slucham to mam wrazenie ze sam od niemowlaka lufke ciagnal
Jesli dobrze mysle to ten gosc jest z Oddzialu zamknietego
macho_21
Mar 10 2006, 20:30
musze przyznac...Koles ciekawie gada...I w pewnej czesci sie z nim zgadzam. ale faktycznie odnioslem wrazenie ze facet tez jest troche zeschizowany...No coz moge powiedziec...kazdy wybiera sobie swoja droge zycia...
P.S tekst z "kupą" byl swietny
_fucio_
Apr 6 2006, 20:08
minotoro
Apr 6 2006, 21:52
Znam pewien film, niedotyczący narkotykow, ale także poruszający bardzo ważny temat w naszym życiu... Mianowicie chodzi mi o film 300 mil do nieba (albo jakkolwiek by to inaczej brzmiało). Film jest naprawdę świetny... Dwaj chłopcy uciekają od swojej matki, która piła (może i jarała Jointa). Uciekają na (a tak naprawde pod) ciężarówką. Jadą do Szwecji (nie pamiętam skąd wyjeżdżali, przejeżdżali przez Polskę). Chłopcy, po kilku tygodniach informują swoją matkę, że uciekli i są w Szwecji. Matka nalega, aby wrócili do domu, lecz tamci już dostali Visy, i nie mają sie ruszać z tamtego kraju... Kto chce niech oglądnie... Naprawde, świetny film...
Mystiq
Apr 14 2006, 20:01
Po co brac i jesc wlasne dzieci jak mozna nie brac i nie jesc wlanych dzieci.
To co gada ten koles to jest jaka akcja antynarkotykowa. Ciekawe rzeczy gada ale prawdy to za duzo ja w tym nie widze
Justyn1987
May 15 2006, 07:15
Koles gada bardzo ciekawie ,lecz w wiekszosci sytuacji ubarwia troche zdarzenia,np:nie wierze tej sytuacji z dzieckiem w mikrofali!!No ale coz kazdy wybiera swoja droge zyciowa.
Nelson
May 15 2006, 22:20
QUOTE(Mystiq @ Apr 14 2006, 20:49:06) [snapback]62343[/snapback]
Sam na to wpadłeś ??

Ps. Koleś gada rzeczywiście ciekawie, ale tak jak wyżej koledzy napisali, mało w tym prawdy.
Karol Johnn
May 15 2006, 22:59
QUOTE(Mystiq @ Apr 14 2006, 22:49:06) [snapback]62343[/snapback]
hehe dobre, naprawde! Jestes cool! Proste a jak cieszy!

pzdr
Bart_io
May 23 2006, 22:56
Dobra to ja tez sie wypowiem, ale na poczatek bez sluchania tego prawdopodobnie pieprzenia goscia ktory byl na detoxie ( moze sie myle) i wzial go jakis xionc, ktory pracuje na plebanii i nie jest lubiany przez reszte za jakies nowoczesne podejscie do nawracania i nagral takiego typa i zalatwil mu nowy start w nowym zyciu, wiec jestem przeciwko narkotykom, ale za stuffem, poniewaz sam jestem uzytkownikiem tej uzywki od 4 lat tak raz na miesiac, moze 2 i nic mi sie nie dzieje, a znam ludzi ktorzy zasilaja pluco co 2 dni albo i czesciej i takze nie siegaja po nic mocniejszego, wiec wszystko zalezy od psychy bo mozna sobie wkrecic mala schizke i przyjac cos mocniejszego a mozna jarac dla relaxu i po to by odstapic np. od komandosa raz na weekend

wiec LEGALIZE Ganja, precz z koksem, hera, frytami i innym scierwem !!!! aha moze i jakbym posluchal tego to bym zmienil zdanie, ale wole nie zaprzatac sobie tym lba, bo wiem jak dziala slowo i jesli to jest tak skonstruowane, ze moze to zmienic moje podejscie, a nie jest to prawda to niechcialbym tego ;]
Jebać narkotyki! Lepiej się najebać!
kostek
Jun 10 2006, 22:15
Zależy też czy ktoś gandzie uważa za narkotyk...bo np ja nie...
Jebać narkotyki!
Narkotyki; zgodzę się, JEBAĆ! ale gandzie nie...gandzia dobra rzecz
korzen
Jun 10 2006, 22:17
W ogole uzywki są do dupy...chyba ze alkohol w srednich ilosciach
justyn
Jun 11 2006, 07:57
QUOTE(snake @ Jun 10 2006, 22:33:02) [snapback]72028[/snapback]
Jebać narkotyki! Lepiej się najebać!

ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ SNAKE W 100% QUOTE(kostek @ Jun 10 2006, 23:03:33) [snapback]72034[/snapback]
Zależy też czy ktoś gandzie uważa za narkotyk...bo np ja nie...
Narkotyki; zgodzę się, JEBAĆ! ale gandzie nie...gandzia dobra rzecz

Niestety Kostek gandzia to także narkotyk... ale czasem zajarać można...
Węgluś
Jun 18 2006, 23:48
zapoda jeszcze raz ktoś linka do tej MP3? bo jakoś nie działa a wcześniej nie wchodziłem w ten temat. jak chce przesłuchać to pisze, że jest w witrynie home.pl i nie wykupili jakiegoś tam serwera a jak chce ściągnąć to jest 404 Not Found
iiiiiiii don't liiiiiike the drugs (but the drugs liiiiiiiiiiiiiiiiikeeeeeeeeeeee meeeeeeeeeeeeeeeee) ;-)
Kakaesiak
Aug 30 2006, 17:52
Dzisiaj palisz TYLKO skręty, jutro wypróbujesz hasz, po strzykawkę tylko sięgniesz na 100% AIDSa masz !
Narkomańskie ścierwo społeczeństwa cierń, zamknąć do obozu albo wyciąć w pień !
Tak skomentuje to, i ogólną mode na narkomanie
QUOTE(Kakaesiak @ Aug 30 2006, 18:56:33) [snapback]86981[/snapback]
Dzisiaj palisz TYLKO skręty, jutro wypróbujesz hasz, po strzykawkę tylko sięgniesz na 100% AIDSa masz !
Narkomańskie ścierwo społeczeństwa cierń, zamknąć do obozu albo wyciąć w pień !
Tak skomentuje to, i ogólną mode na narkomanie

Nie nazywaj mnie ścierwem.Do obozu? głosowałeś na PIS czy jak THC rulezzzz
NipponJapanBoy
Oct 13 2006, 22:04
QUOTE(minotoro @ Apr 7 2006, 00:53:11) [snapback]60902[/snapback]
Znam pewien film, niedotyczący narkotykow, ale także poruszający bardzo ważny temat w naszym życiu... Mianowicie chodzi mi o film 300 mil do nieba (albo jakkolwiek by to inaczej brzmiało). Film jest naprawdę świetny... Dwaj chłopcy uciekają od swojej matki, która piła (może i jarała Jointa). Uciekają na (a tak naprawde pod) ciężarówką. Jadą do Szwecji (nie pamiętam skąd wyjeżdżali, przejeżdżali przez Polskę). Chłopcy, po kilku tygodniach informują swoją matkę, że uciekli i są w Szwecji. Matka nalega, aby wrócili do domu, lecz tamci już dostali Visy, i nie mają sie ruszać z tamtego kraju... Kto chce niech oglądnie... Naprawde, świetny film...
ogladalem to...takie sobie...a tych chłopców tez dotyka problem alkoholu bo zajebali na promie browary z samochodu i je żłopali pod naczepą...
Mooner
Oct 14 2006, 15:49
eh.. linki już nie działaja.. ;/ a szkoda, chciałbym to usłyszeć... ;/
co do narkotykow i tych świństw... jebany shit, nigdy tego nie wyzmę, trzeba być nieźle pojebanym aby to tknąć.. ;/
eh.. linki już nie działaja.. ;/ a szkoda, chciałbym to usłyszeć... ;/
co do narkotykow i tych świństw... jebany shit, nigdy tego nie wyzmę, trzeba być nieźle pojebanym aby to tknąć.. ;/
Ja tam zielsko pale i sie nie rozwale kurwa mać!
QUOTE(had2 @ Oct 17 2006, 23:11:10) [snapback]92955[/snapback]
Ja tam zielsko pale i sie nie rozwale kurwa mać!
Stary powiem Ci tyle...Rambo jestes i wogole zajebisty maczo, imponujesz mi na kazdym kroku, jak czytam Twoje posty to mi stoi...ale IQ to Ty masz niewielkie
kolego had, tu sie nie przeklina, tu sie nie pisze postow o ogorkach kiszonych.
jesli uwaza Pan, ze jest inaczej, uzyje swojego dyktatoskiego zmyslu, coby Pana stad wyplenic.
QUOTE(norek @ Oct 17 2006, 23:23:47) [snapback]92959[/snapback]
Stary powiem Ci tyle...Rambo jestes i wogole zajebisty maczo, imponujesz mi na kazdym kroku, jak czytam Twoje posty to mi stoi...ale IQ to Ty masz niewielkie

Robiłem testy na IQ i mam 113 punktów czyli ponad przeciętną a przeciętnie to 100 więc obrócę to w żart ale na sianie to się zawiodłem uważałem że jest luz a tu jednak tatuś taki
BartekRym
Oct 18 2006, 16:46
113? woooooooooooooow!!! Nie szpanuj bo ludzi zawstydzasz...
Kolega tam palacy i sie nie rozwalajacy. Ile masz lat i jak czesto palisz? A tak w ogole, jestem z policji wiem gdzie mieszkasz
QUOTE(had2 @ Oct 18 2006, 19:25:58) [snapback]93035[/snapback]
Robiłem testy na IQ i mam 113 punktów czyli ponad przeciętną a przeciętnie to 100 więc obrócę to w żart ale na sianie to się zawiodłem uważałem że jest luz a tu jednak tatuś taki

Ja mam 140 i mnie to wali. Jednak Twoje wypowiedzi nawet w najmniejszym stopniu nie uwidaczniaja poziomu intelektualnego ktory posiadasz.
narkotyki to gówno a ja gówna nie dotykam. tyle ode mnie
Mani3k
Oct 18 2006, 18:15
Współczuję rodzicom takich dzieci...

Ja przez całe życie nie miałem w ustach żadnego papierosa, co pomyśleć o zielsku i innym gównie...
Alcohol? Hmmm, czasami trzeba okazyjnie, ale nigdy do nieprzytomnego sprócia.
I love sport, a sportowcy się nie zabijają.
Pozdro ;-)
Nelson
Oct 18 2006, 18:22
QUOTE(Mani3k @ Oct 18 2006, 21:16:07) [snapback]93072[/snapback]
Ja przez całe życie nie miałem w ustach żadnego papierosa, co pomyśleć o zielsku i innym gównie...
Pozdro ;-)
Jak tak samo.
Przyłączam, zgadzam się z każdym zdaniem.
Voytec
Oct 18 2006, 18:33
QUOTE(Mani3k @ Oct 18 2006, 19:16:07) [snapback]93072[/snapback]
Współczuję rodzicom takich dzieci...

Pozdro ;-)
czysty jak łza

a co do gówna to smak papierosw znam, alkoholu także. lecz dragów nie wezme żadnych. wiele razy mi proponowano grude lecz nigdy nie powiedziałem tak. nie mam zamaru się truć.
apropos twojego IQ to wysokie to ni jest. ja badałem się tylko w szkole postawowej w 6 klasie i miałem 124. teraz kończe gimpla więc napewno jest wyższe

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.