Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prawda O Narkotykach?
board.issonline.pl > Inne > Melina
Stron: 1, 2
siano
QUOTE(Mani3k @ Oct 18 2006, 21:16:07) [snapback]93072[/snapback]

I love sport, a sportowcy się nie zabijają.

Powiedz to Cechowi wink.gif
Karol Johnn
Mialem stycznosc jedynie z tzw. "zielskiem", ale to bylo sporadyczne, zadnych gowien nigdy nie bralem, ostatni raz jaralem gdzies z 2 lata temu i sie zrazilem, bo mialem wizje ze sikam po sobie, pozniej sie okazalo ze ta"trawa" byla czyms zakrapiana i od tamtej pory nic. A alko i owszem czesto... fajek nie pale
pzdr
kaczor
hehe... Smiac m isie chce jak czytam Wasze wypowiedzi... Wiekszosc z Was nie mial blunta w ustach a mowi ze to gowno. Macie podejscie jak poprzednie pokolenie. Wszystkie dragi to to samo i wszystko jest tak samo trujace. A moim zdaniem jest jednak roznica miedzy hera czy amfa a ziolkeiem. Jesli chodzi o trucie to akurat szlugi sa bardziej trujace niz THC, tyle ze THC troche na psyche wjezdza(po np. 2, 3 latach palenia codziennie), ale to juz bardziej od czlowieka zalezy. A no i na pewno nie uzalezniaj tak jak szlugi. Ci co pala papierosy czemu maja takie problemy z rzuceniem? Czemu kreci im sie w bani, czemu sie chujowo czuja jak odstawia szlugi? Za to jak jarasz jointy zalozmy "nałogowo" to jak je odstawisz na pare dni to nie masz zadnych akcji... A i jeszcze jakbyscie mogli mi powiedziec oc jest takiego lepszego w alko od dragow (konkretnie od jointow)? Po bluntow nikt sie nie staje bejem, zulem a po wodzie, winie, browarach i owszem. Dlatego zastanowcie sie na dtym ;]
Simon
nie trzeba miec gówna w ustach zeby stwierdzic ze to gowno filozofie
who_me
,,apropos twojego IQ to wysokie to ni jest. ja badałem się tylko w szkole postawowej w 6 klasie i miałem 124,, -- 80 % populacji na swiecie takie ma wiec nie wiem czego akurat sie tym chwalisz bo jest ,,przecietne,, .. poza tym wyniki potrafia byc rozne w zaleznosci od testu,kolejnosci i innych bardzo wplywajacych na to czynnnikow. tak na zakonczenie chcialem dodac;] ,ze o poziomie ,,inteligencji,, nie swiadczy test z danym wynikiem.Jest to sprawa bardziej skomplikowana . Jestem na 2 roku psychologii wiec juz troszeczke o tym wiem tongue.gif

ps: jestescie w bledzie myslac ,ze majac 140 jest sie bardziej ,,inteligentnym,, od osoby majacej przykladowo 100
norek
Dla mnie to mozesz se gotowac z rana krowiego placka i tak mnie to wali. Pojawila sie opinia wyzej ze jeden nie dorownuje drugiemu, zgadzam sie przeciez wiadomo ze nie wszystkie maja tak samo silne dzialania ale nawet ta marihuana...to niby dlaczego jest zaliczana do grona narkotykow? Bo nim jest tyle ze o slabszym dzialaniu. A i jeszcze jedno mistrzu...nie porownuj papierosow do thc czy tez trawy bo to dwie inne bajki. Wypal napoczatku cala paczke fajek jeden za drugim a nastepnie sprobuj zjarac tyle samo ziola...zobaczymy co sie stanie. Pozdro.
Lisek
zle ze otwarliscie temat, narkotyki smierdza bardziej niz fifa... z powrotem do zamkniecia
Voytec
QUOTE(samuel666 @ Oct 19 2006, 15:09:02) [snapback]93175[/snapback]

,,apropos twojego IQ to wysokie to ni jest. ja badałem się tylko w szkole postawowej w 6 klasie i miałem 124,, -- 80 % populacji na swiecie takie ma wiec nie wiem czego akurat sie tym chwalisz bo jest ,,przecietne,, .. poza tym wyniki potrafia byc rozne w zaleznosci od testu,kolejnosci i innych bardzo wplywajacych na to czynnnikow. tak na zakonczenie chcialem dodac;] ,ze o poziomie ,,inteligencji,, nie swiadczy test z danym wynikiem.Jest to sprawa bardziej skomplikowana . Jestem na 2 roku psychologii wiec juz troszeczke o tym wiem tongue.gif

ps: jestescie w bledzie myslac ,ze majac 140 jest sie bardziej ,,inteligentnym,, od osoby majacej przykladowo 100

masz racje. w sumie to tez zależy jak sie podejdzie to testu. ja zawsze się stresuje makymalnie. z byle jakich testów. nawet z powodu głupiej kartkówki. a co do tego że napisałem że miałem 124 to pisałem w 'ciemno' bo nie chcieli uczniom dradzać ich iq. wiedzieli o tym rodzice i wychowawcy. ;P sory za wprowadzenie w błąd.
StraY
a ja IQ nie mam bo sprzedalem na allegro, narkotykow nie biore, bo jestem fajny, pije duzo zeby byc jeszcze fajnieszym, dostaje stype sportowa bo na uczelni mysla, ze jestem fajny i mam tak ostro nasrane we lbie, ze wydaje mi sie, ze jestem fajny; a siano jest gejem
Prz3m4s
QUOTE(StraY @ Oct 21 2006, 20:36:25) [snapback]93518[/snapback]

a ja IQ nie mam bo sprzedalem na allegro, narkotykow nie biore, bo jestem fajny, pije duzo zeby byc jeszcze fajnieszym, dostaje stype sportowa bo na uczelni mysla, ze jestem fajny i mam tak ostro nasrane we lbie, ze wydaje mi sie, ze jestem fajny; a siano jest gejem

ciekawe skąd to wiesz...?;d
StraY
zalezy co, ale niewazne co by to mialo nie byc to i tak kazdy to wie :] r2.gif
had2
THC THC tego właśnie chcę tongue.gif byle zmuły nie złapać!
kostek
had2, wyluzuj. Palisz? To pal. Nie musisz tego tak emanować. Nie wiem czy to jakaś chluba czy coś. Jak dla mnie to coś normalnego, zwykłego. Jak szlugi czy alko, tylko, ze zakazane... Nie wiem czym się tak jarasz... 8 lat masz, czy co? tongue.gif Tak to odebrałem ph34r.gif
geforc
bo to jest tak : trawka > amfa > kompot > strzykawa > AIDS (dworzec) > Trumna (śmierć) > i mozecie sobie jarać TRAWKE ale od dołu hahaha wiocha taka ze niepogadasz huh.gif blink.gif
StraY
to tak nie jest... kazde kolejne nie musi z soba implikowac, a ze moze to niefart
halladin
o to jest tak : trawka > amfa > kompot > strzykawa > AIDS (dworzec) > Trumna (śmierć) > i mozecie sobie jarać TRAWKE ale od dołu hahaha wiocha taka ze niepogadasz huh.gif blink.gif

hahah wiem o co chodzi koledze ale to sa polaczenia speed-pigula-heroina-kompot-a gdzies pomiedzy byc moze centryk <dworzec>-laska za 50-40-30

edit..bo sie zagadalem i zapomnialem dokonczyc...wiec jointy nie mają nic wspolnego z tym łańcuszkiem, tak to wyglada

a nawiasem od wódy, szlugów, heroiny, itp umiera co roku za duzo ludzi

od lsd, dzointów nie stwierdzono nigdy przenajnigdziej zgonu....ku przemysleniom i bardzo bym prosil niedoinformowanych osobnikow o nie zabieranie glosu, ponieważ to na prawde widać.

p.s zaznaczam ze wcale nie jestem jakims zwolennikiem 'specyfikow', ale irytuje mnie wypowiadanie sie na temacz czegos o czym nie ma sie pojecia-inaczej 'bo ziemia jest plaska, a kazdy z nas chce zostać kołchoźnikiem'
kostek
QUOTE(halladin @ Oct 23 2006, 15:50:33) [snapback]93859[/snapback]

o to jest tak : trawka > amfa > kompot > strzykawa > AIDS (dworzec) > Trumna (śmierć) > i mozecie sobie jarać TRAWKE ale od dołu hahaha wiocha taka ze niepogadasz huh.gif blink.gif

hahah wiem o co chodzi koledze ale to sa polaczenia speed-pigula-heroina-kompot-a gdzies pomiedzy byc moze centryk <dworzec>-laska za 50-40-30
edit..bo sie zagadalem i zapomnialem dokonczyc...wiec jointy nie mają nic wspolnego z tym łańcuszkiem, tak to wyglada

a nawiasem od wódy, szlugów, heroiny, itp umiera co roku za duzo ludzi

od lsd, dzointów nie stwierdzono nigdy przenajnigdziej zgonu....ku przemysleniom i bardzo bym prosil niedoinformowanych osobnikow o nie zabieranie glosu, ponieważ to na prawde widać.

p.s zaznaczam ze wcale nie jestem jakims zwolennikiem 'specyfikow', ale irytuje mnie wypowiadanie sie na temacz czegos o czym nie ma sie pojecia-inaczej 'bo ziemia jest plaska, a kazdy z nas chce zostać kołchoźnikiem'

Zgadzam się w 100% ;]
geforc
a ja sie w 100% niezgadzam , zaczynasz od trawki a konczysz na wąchaniu jej od dołu z tego co widze macie po 15 lat albo i mniej a jak wiadomo młode > glupie ohmy.gif laugh.gif
Karol Johnn
QUOTE(halladin @ Oct 23 2006, 19:50:33) [snapback]93859[/snapback]

ale irytuje mnie wypowiadanie sie na temacz czegos o czym nie ma sie pojecia-inaczej 'bo ziemia jest plaska, a kazdy z nas chce zostać kołchoźnikiem'

Te "pojecie" jest wzgledne, zalezy od interpretacji... dla jednego jest gownem a dla drugiego zajebista sprawa tak samo jak ze wszystkim...

Narkotyki i inne uzywki to zajebista sprawa ale tez zajebiscie niszcza - targaja organizm... fajnie jest jak specyfik dziala ale pozniej to nie bardzo
pzdr
eecik
nom ja jestem uzalezniony od peska; i jest mi z tym dobrze nawet jak nie moge w niego grać to wyobrażan sobie jak przeprowadzam kolejny rajd Cristiano Ronaldo...
kusik
QUOTE(geforc @ Oct 25 2006, 08:51:10) [snapback]94213[/snapback]

a ja sie w 100% niezgadzam , zaczynasz od trawki a konczysz na wąchaniu jej od dołu z tego co widze macie po 15 lat albo i mniej a jak wiadomo młode > glupie ohmy.gif laugh.gif

Skad to wiesz? Ogladales TV czy przeczytales w bravo/popcornie/internecie? Szkoda, ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja Ci co tak naprawde nie maja nic do powiedzenia ;] Posluze sie podpisem siana:

" Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. "
cambel
Powiem tak piekno pes mozna poznac dopiero wtedy kiedy siedzisz z kolegami zajebany zielskiem i gracie sobie turniej pozdrawiam
Bo0os
pięknie to podsumowałes biggrin.gifD ale jednak wole wypić cos oprocentowanego i potem sie pięknie wyzygać[czyt: przeczyścić żołądek] co mi wyjdzie na zdrowie, niz niszczyc płuca które są przecież tylko jedne, znaczy dwa tongue.gifP

a tak naprawde to nie jestem w temacie i gówno wiem o medycynie, ale w tym wszystkim chodzi o jedno.. aby mieć zajebistą jazde i ubaw po 'jądra'
eecik
ja nie przepadam za "zyganiem" i wole pograc na trzezwo;]
pozdro
Modulo
QUOTE(Boski1985 @ Nov 5 2006, 17:10:20) [snapback]96051[/snapback]

Powiem tak piekno pes mozna poznac dopiero wtedy kiedy siedzisz z kolegami zajebany zielskiem i gracie sobie turniej pozdrawiam

Dokładnie, trafiłeś w 100 stary, ta gra na "zboofańca" jest poprostu piękna!! Peace homies!! :]
eecik
czyli co jak sieczemy na trzezwo to ta gra jest hooyowa???
Modulo
QUOTE(eecik @ Nov 7 2006, 13:44:01) [snapback]96356[/snapback]

czyli co jak sieczemy na trzezwo to ta gra jest hooyowa???

Jak tak sądzisz ziomek, to może dla Ciebie jest, ja w życiu nie napisałem i nie napsizę na ta grę zlego słowa, poprostu jak sobie przypalę to mam większą inwecję i radośc z gry, cieszy każda dobrze rozegrana akcj. więc nie pisz tutaj jakiś śmiesznych ironicznych tekścików biggrin.gif
eecik
nie ironizuje tylko poprostu pytam, i szanuje Twoje zdanie:P POZDR
Kempu
Przyznaję, że raz paliłem, ale nie wiem czemu sie tak niektórzy podniecają zę palą zioło.
Opis mojej i moich kolegów reakcji na zioło, wszyscy się śmieją oczy zaczerwienone, wszyscy smięją się ze wszystkiego. Potem uznałem że nie ma po co palić i więcej nie paliłem, Bo właściwie to nie ma to żadnego sensu.
Pozdrawiam niepalących nieczego! Oczywiście w piecu możecie!
Bo0os
Prawda czy nie, o to jest pytanie.Jeśli chcecie znaleźć dopowiedz wysyłam was pod link podany na końcu tematu.Tam są wypowiedzi ludzi ktorzy rzeczywiscie w tym siedza, i maja pojęcie o narkomani i o autentyczności bajek naopowiadanych w tym materiale.Prosze uwaznie poczytac i wysnuc wnioski.

https://talk.hyperreal.info/thread/321;nocount

pozdro

Muttley7
o lol...niezle xd
Phantom
Prawda jest taka, że można uzależnić się od wszystkiego np. od głosowania w wyborach, chodzenia do kościoła, "bycia" "dobrym" lub "złym". Alkohol jeżeli uzależni ma zdecydowanie bardziej "niszczące" działanie od jakiegokolwiek innego narkotyku ( bo alkohol jest narkotykiem tylko nie każdy o tym wie), gdyż działa na tak wiele receptorów i neuroprzekaźników w mózgu, że jeszcze nie odkryto ich wszystkich. To nie środek bądź półśrodek decyduje czy ktoś się od czegoś uzależni tylko wiele czynników biologicznych oraz społecznych. Świat nie jest płaski. Prawda jest jedna. Nikt nie ma racji i wszyscy ją mają. Prawda jest tam gdzie nie można jej znaleźć.
Mooner
Cytat(Phantom @ Apr 15 2007, 00:07:52) [snapback]139383[/snapback]
To nie środek bądź półśrodek decyduje czy ktoś się od czegoś uzależni tylko wiele czynników biologicznych oraz społecznych. Świat nie jest płaski. Prawda jest jedna. Nikt nie ma racji i wszyscy ją mają. Prawda jest tam gdzie nie można jej znaleźć.

ooooo lol!
I w ten sposób wytłumaczyłeś nam wszystko i zarazem nic.. Niezwykłe... biggrin.gif
WMM
Jeden chłopak z mojej szkoły po tym jak sie naćpał wyskoczył przez okno z 8 piętra. unsure.gif
Phantom
Cytat(Mooner @ Apr 15 2007, 12:40:51) [snapback]139486[/snapback]
ooooo lol!
I w ten sposób wytłumaczyłeś nam wszystko i zarazem nic.. Niezwykłe... biggrin.gif

Ja niczego nie tłumaczyłem. A tłumacząc wszystko niczego się nie tłumaczy.
Hojrak Red Devil
Co wy wiecie o narkotykach , próbował już ktoś z was ?
Bo0os
Cytat(WMM @ Apr 15 2007, 11:59:33) [snapback]139493[/snapback]
Jeden chłopak z mojej szkoły po tym jak sie naćpał wyskoczył przez okno z 8 piętra. unsure.gif

to tak jak Magik ;P

co oni kurwa mają zeby przez okno se wyskakiwac biggrin.gifD
Phantom
Jak kiedyś byliśmy z kumplem na zjeździe to on chciał wyjść przez okno bo myślał, że tam gra Metallica a muza leciała z wieży. Udało mi się go odciągnąć. smile.gif
szolpas
Mój kumpel miał tak że: Najpierw zjadł chyba ze 30,40 grzybów halucynów no i jak szedłem z koszem wyrzucić śmieci to myślał że niose walizki ph34r.gif
chazzzz
Nie no sorry chłopaki, ale większość z was pisze jakby gadała o czymś o czym pojęcia nie ma... nie mowie, ze każdy!
Brał ktoś włada, że pokazuje ścieżkę fuka-hera-aids itp? NIC oprócz hery nie uzależnia fizycznie. NIC. I znam ludzi, którzy już 8 rok nawalają włada 1-2 na tydzień i żyją, cały tydzień pracują, uczą się, są dobrymi ludźmi. A w piątek idą na 'białą' imprezę... oczywiście fatman jest zły, ryje mózg itp, ale mało jest ludzi, którzy przez niego umarli i zniszczyli sobie życie. Częściej przez dragi giną osoby, które mają raz doła czy raz chcą coś i od razu najczęściej here! nawet jak nikt kto wie jak jest nie chce tej osobie dać, to w końcu taki ktoś znajdzie dilera-degenerata, który jej da ile chce... I ona wciągnie gram włada albo walnie od razu tyle hery, że padnie.
Wszystko jest dla ludzi, jeśli umieją oni zachować umiar i rozum.
VelozBone
wiesz, jasne jestem przeciwko narkotykom, ale tą historię już słyszałem. byliśmy z klasą na takim spektaklu, na którym jakiś gość opowiadał to samo i był słabym aktorem.
pzdr.
szołpas
Cytat(VelozBone @ Feb 25 2008, 22:54:45) *
wiesz, jasne jestem przeciwko narkotykom, ale tą historię już słyszałem. byliśmy z klasą na takim spektaklu, na którym jakiś gość opowiadał to samo i był słabym aktorem.
pzdr.

Widziałeś date ostatniego postu? wacko.gif
FernandoLFC
nie brałem i nie mam zamiaru
Pelas
CYTAT(FernandoLFC @ Jan 13 2009, 12:59) *
nie brałem i nie mam zamiaru

nie odświeżałem starych tematów i nie mam zamiaru:)
biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.