Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Pieczar
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3
Pieczar
Dzis (a własciwie wczoraj i dzis smile.gif ) Zrobiłem swoją pierwszą twarz do PES5.
Wiem ze mozna sie wystraszyc, ale to moje pierwsze "dzieło" prosze o komentarze
Pozdrawiam

user posted image
T-Mac
hmmmmmmm kogo to przypomina nie wiem biggrin.gif
dobrze ze potrafisz sie przyznac ze zla morda (przestraszenie) bo sa tacy co daja podobne mordy i jak im sie wystawi slaba ocene, to sie rzucaja jak pchla na grzebieniu smile.gif
rav
U Ballacka najważniejszy jest nos, ale ten tutaj jest bardzo zwalony wink.gif Pozdro i powodzenia przy następnych pracach.
T-Mac
nos !?! tu jest wszystko zwalone !!!!
gosc wyglada jak gornik ktory co wyszedl z kopalni

nie obrazaj sie ale taka prawda
zycze powodzenie w dalszym robieniu mord
Pieczar
Oto moja druga praca wydaje mi sie troche lepsza od poprzedniej znów miałem małe problemy z nosem w Oedit ale jak wiadomo trening czyni mistrza i moze w przyszlości będzie lepiej smile.gif

user posted image

Proszę o komentarze

Pozdrawiam
calwin
a co to za poczwara po co dajesz takie twarze lipa straszna
jastrzab
.
>Kornel<
ludzie Wy nie widziecie co pokazujecie ? to "cos" ma byc Dida ? biggrin.gif chlopie troche samokrytyki i wiecej czasu nad tym spedzonego biggrin.gif pracuj,pracuj...pzdr biggrin.gif
daniel1990
Dida wygląda jak jakiś orangutan tongue.gif Nie łam sie próbuj dalej
Riki101
Od razu widac ze robiles na bmp king kong
ale na serio twarz slaba pracuj dalej
Pieczar
Oto trzecia twarz w mojej karierze. Oczy mi nie wyszły to wiem, i nie wiem dlaczego po bokach głowy zrobiło się takie ciemne w Oedit było normalnie, ale cuż dopiero moja trzecia twarz smile.gif

Oto ona:

user posted image

Prosze o komentarze

Pozdrawiam
kostek
'oszty w morde' można by powiedzieć...bardzo bardzo bardzo słabo tongue.gif ale to dopiero początki więc...nie martw się wink.gif MUSI być lepiej ;P possdro
Skoczylas666
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahałehehehehehehehhe O CZŁENIU WEŹ SIĘ ZA COŚ INNEGO NIŻ ZA ROBIENIE TWARZY TO JEST POPROSTU KOMPROMITACJA QRWA CO TY DAJESZ WEŹ CZŁOWIKU PRZESTAŃ
lookass
Skompromitowałeś to się swoją inteligentną do bólu wypowiedzią popracuj jeszcze w swoim mózgowym OEDIT nad wypowiedzią a nie się z chłopaka śmiejesz ...
Piotvex88
QUOTE(Skoczylas666 @ Jan 14 2006, 23:33:36)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahałehehehehehehehhe  O CZŁENIU WEŹ SIĘ ZA COŚ INNEGO NIŻ ZA ROBIENIE TWARZY TO JEST POPROSTU KOMPROMITACJA QRWA CO TY DAJESZ WEŹ CZŁOWIKU PRZESTAŃ
[right][snapback]48960[/snapback][/right]

ale zabawny jestes.... zrub lepszego
tak jak powiedz lookas popracuj nad swoim mozgowym OEDICIE
co do twarzy robisz male postepy
twarz calkiem calkiem(jak na twoja trzecia twarz)8.2/10
>Kornel<
QUOTE(Skoczylas666 @ Jan 14 2006, 23:33:36)
laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahałehehehehehehehhe  O CZŁENIU WEŹ SIĘ ZA COŚ INNEGO NIŻ ZA ROBIENIE TWARZY TO JEST POPROSTU KOMPROMITACJA QRWA CO TY DAJESZ WEŹ CZŁOWIKU PRZESTAŃ
[right][snapback]48960[/snapback][/right]

Ten cwaniaczek chyba dlugo tu nie zawita...oby tak bylo biggrin.gif pzdr i zycze wytrwalosci w pracy
rav
Bardzo słaby Stam. Nie wiem, po co go tak pokrzywdziłeś. W grze jest niemalże perfekt odwzorowany wink.gif Pozdro.
BartekRym
Stam jest bardzo słaby aczkolwiek lepszy niż twoje poprzednie prace. Jest coraz lepiej i pracuj dalej, to może ci się uda zrobić dobrą mordę.
Pieczar
Zmajstrowałem nową twarz do pesa moze nie jest piękna powiem nawet ze nie dorasta do pięt twarzom niektórym facemakerom ale jak na moją 4 twarz jest nieźle.

Proszę o komentarze smile.gif

user posted image
rav
Aha, jak dla mnie, to to jest Smolarek z gry, tylko bardzo zblurowany. Bardzo nikłe podobieństwo. Bardziej przypomina Rosickiego niż Ebiego. Włosy chociaż mogłeś lepsze wybrać, by choć trochę odwrócić uwagę od tej twarzy wink.gif Hm, mimo, że to początek, to i tak nie jest zbyt dobrze :/
Smoti
słabiutko sad.gif
konsej15
bardzo slabe twarze...pracuj pracuj i jeszce raz pracuj...pzdr
Pieczar
Następna twarz Lucio mysle ze nie jest najgorsza

Oto Lucio!!

user posted image

Pozdrawiam i proszę o komentarze.
rav
Oczy małe i kiepski kontrast między ustami a resztą twarzy. Nie widać nosa. Ty używasz opcji Indexed Color i takie tam gówna z paletami? Nie rób tego ... Po prostu zamień na kolory RGB i pracuj normalnie, bez żadnych palet (ja tak przynajmniej robię).
Karol Johnn
QUOTE(Pieczar @ Jan 20 2006, 01:28:13)
Następna twarz Lucio mysle ze nie jest najgorsza

Oto Lucio!!

user posted image

Pozdrawiam i proszę o komentarze.
[right][snapback]49559[/snapback][/right]

Jest tragicznie slaba... oczy zle, usta zle, wszystko zle! wiem ze to poczatki...
pozdro
Pieczar
Lucio (Preview)

user posted image
Hayalet
eeeeee... a co zmieniono w nowej wersji? huh.gif
Tomak
Cieenko...
Czemu wszyscy początkujący zaczynają od Lucio tongue.gif ??
Pieczar
Następna twarz Woodgate

Prosze o komentarze i ocenki

user posted image

Pozdrawiam
Smoti
ojojoj bardzo bardzo słaby,i w dodatku niepodobny sad.gif wszystko do porawy,a poza tym skad ty mu takie wlosy wytrzasnołes????
Pieczar
Nie spoczne douki nie usłyszę że zrobiłem chociaż niezłą twarz smile.gif

Oto następna

KRZYNÓWEK

IPB Image

Pozdrawiam i proszę o ocenki oraz komentarze.
_DEVIL_
Lucio Wyglada jak by byl przymulony! Woodgate jak by byl wku***ony na kogos na maxa ( zrobil taka wace)
ale za to z krzynowek nawet, nawet ladny! Pracuj dalej a bedzie z ciebie kiedys dobra mordoklejka! tongue.gif Pozdrawiam
Pieczar
i Następna mordka

IPB Image

Oceniajcie i komentujcie moje twarze Prosze i z góry Dziękuję

Pozdro!!
rav
W większości Twoje twarze mają bardzo wyblakłe kolory (szczególnie ostatnio - Lucio, Howard). Może jak już zrobisz BMP (tak jak robisz dotychczas), to walnij trochę większy kontrast (Image > Adjustments > Brightness/Contrast). Twarz dzięki temu nabierze rumieńców (dosłownie i w przenośni). Porównaj kolor uszu, to koloru twarzy. Dzięki B/C kolor będzie bardziej wyrazisty i oczojebny. Pozdro.
Pieczar
Następna mordka

IPB Image

Proszę komentujcie i oceniajcie moje fotki, bo jakaś cisza sie zrobiła w moim temacie sad.gif

Pozdrawiam
saviolka
slabe te twarzyczki pracuj i jeszcze raz pracuj POzdro
Lanek
Metzelder nawet dobry tylko ma chyba za geste brwi.-nie jest zle. wink.gif
konsej15
bardzo slabe mordki...ale nie trac wiary...trening czyni mistrza
Pieczar
Zrobiłem Frankowskiego, nie wyszedł mi za specjalnie, ale z tej foty jak na moje umiejętności (jestem początkujący smile.gif ) nie da się więcej wyciągnąć.

IPB Image

Mówcie co do poprawy itp...

Pozdrawiam
rav
Na jakimś żółtku go robiłeś? A może żółtaczki po prostu dostał? Nie, no żartuję wink.gif Ale to nie zmienia faktu, że jest po pierwsze zbyt żółty. Po drugie czarne włosy psują końcowy efekt. W ogóle bardzo nikłe podobieństwo sad.gif Wygląda jak zupełnie ktoś inny ... Pozdro.
lookass
Mówcie co do poprawy itp...

Pozdrawiam

Nic laugh.gif Pytasz się co do poprawy człowieku nie widzisz ze on ma dziwnie zółtą twarz w porównaniu do różowych uszu itp a po za tym to nie mówie już o tym żę nie ma czarnych włosów. Poprzednie twoje twarze (Howard, Metzelder) nie były rewelacyjne ale przynajmniej wyglądały jak twarze ludzkie. Pracuj pierczar i bez obrazy pozdro smile.gif
Pieczar
Następna Mordka Sylvinho

IPB Image

Prosze o ocenki i komentarze smile.gif

Największy minus to moim zdaniem brak kontrastu twarzy z szyją :/

Pozdrawiam
kostek
za mełego skrina dałeś...z tej mało widać. Może po za tym właśnie że twarz od szyji się zbyt odróżnia. spróbuj ją wrzucić do " żółtków" chyba wtedy będzie troche lepiej tongue.gif possdro
Mortin
QUOTE(::kostek:: @ Jan 25 2006, 13:39:59) [snapback]50279[/snapback]

za mełego skrina dałeś...z tej mało widać. Może po za tym właśnie że twarz od szyji się zbyt odróżnia. spróbuj ją wrzucić do " żółtków" chyba wtedy będzie troche lepiej tongue.gif possdro

tylko ze ta twarz jest na palecie y xD chlopak za bardzo go zżółcił XD
Pieczar
Sylvinho (Previev)

http://img59.imageshack.us/my.php?image=sylvinho5nz.png
Lanek
Sylvinho w miare dobry ale nadal widac róznice kolorów miedzy szyja a twarza
Pieczar
Następna Mordka Koller

IPB Image

Proszę o oceny i komentarze.

Pozdrawiam smile.gif
lookass
Coś mi w nim nie pasuje chyba usta ... popraw je a będzie w miare dobrze pozdro smile.gif
norek
QUOTE(Pieczar @ Jan 27 2006, 23:32:05) [snapback]50620[/snapback]

Następna Mordka Koller

IPB Image

Proszę o oceny i komentarze.

Pozdrawiam smile.gif

bardzo slaba twarz...tak naprawde to prawie wogole nie przypomina kollera,
oczy do poprawy no i usta...a przedewszystkim ksztalt mordki gdyz panowie z
konami zrobili nieco kanciasta...pozdrawiam
Pieczar
Koller (Previev)

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.