Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kompilacja By Kostek
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
Zoller
no kostek respekt! Tricki wyje... w kosmos. Żebym ja stary koń takie coś potrafił.. smile.gif Aż się wierzyć nie chce, że chłopak młodszy o 2lata ode mnie zjechałby mnie jak.. Technicznie jesteś bardzo dobry, a skoro szybki to po prostu już 'pełnia'. Chciałbym zobaczyć keidyś twój mecz. Pzdr wink.gif
korzen
Oj, zajebitste to było ;pWidac ze jestes fachowiec ;d
szyma
Zajebista kompilacja Kostek najbardziej podobało mi sie jak z ta pilka biegałeś tak samo jak C.Ronaldo tylko on jest ciut lepszy heheh tongue.gif
dzenda_dzenda
siemasz Kost3k bylbyś tak dobry i zamieściłbyś swoja kompilke na jakimś innym serverze niż rapid? proponuje www.yousendit.com Bardzo chętnie obejrzałbym Twoje wyczyny chopie wink.gif Pozdro i z góry dziękuje smile.gif

chodzi mnie o kompilki wcześniejsze ode piąteczki
Rivaldinho
Dzendza ,nie ma sensu wcześniejszych ściągać, bo ta jest najlepsza. biggrin.gif
Dj_Dario
Pierwszy raz widziałem Twoją kompilacje i powiem Ci że wywołała we mnie pozytywne wibracje, pełen podziw, życzę owocnej pracy i czekam na coraz to bardziej urozmaicone kompilki, pozdro KOSTEK
kostek
.
Pelas
no wiesz na boisku tak nie potrickujesz pokaz cos z meczow filmik nie zrrobil na mnnie wraznie bo moj qmpel dosc dobry jest we freestyl ja osobiscie jednak nie jestem wirtuzoem free(pare trickow raptem umiem) ale jakbys cos pokazal na boisku a ogolnie umiejtnosci oceniam na 6,5\10
Fidos'ek
ee nie jest zle, a na pilke zawsze milo jest popatrzec wink.gif
Nelson
Co tu dużo mówić, jesteś zajebisty...!!! Bardzo mi się podobały wszystkie tricki!!!

Od ciebie to tylko mogę się uczyć.

Czy nie był byś zły gdybym kilka twoich tricków spróbował zrobić to mojej kompilki vol.3 ??

Pozdro smile.gif
Pelas
jak zrobisz je na zywca sam to co on ma do gadania a dla zainteresowanych free polecam stronke na ktorej masz objansione duzo tricokow mozna sie czego nauczyc(nawet taki amator jak ja) wykonalem raz podrzucenie i obrot pilki w gorze:D a oto stpnka http://www.freestyle-lg.prv.pl/
milego oglodania i naukI:D
karol9
no nawet niezle.Fajne triki...Sam z kumplem tez nakrecilem filmik...w nawiazaniu do joga bonito:];];]
zapraszam do sciagania,ogladania i do wystawiania obiektywnych komentarzy;];]
tutaj jest link do naszego tematu: http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3912 pozdro all
wojczech7
Całkiem nieźle kostek. Fajnie robisz dookoła świata lewą nogą i ten obrót o 360 stopni. Szkoda, że po niektórych trickach piłka spada Ci na ziemię, ale to do dopracowania. Fajnie opanowałeś elastico, ale spróbuj teraz robić je w tróchcie (na początek) smile.gif Ogólnie nieźle Ci to wszystko wychodzi, jednak nigdy nie jest tak, żeby nie mogło być lepiej, także trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj wink.gif pzdr
kostek
.
kostek
..
Gienia
Bardzo fajne tricki, zajefajne boisko. Ładnie robisz ATW i HTW(chyba wiesz co to jest). Zajefajny ten bieg ala C.Ronaldo. Masz niesamowicie dopracowane elastico, naprawde idealne. Nigdy nie próbowałeś robić TATW(podejrzewam ze wiesz o co chodzi) i uważam ze jesteś w stanie go zrobić. Ja od ok. 2 dni sie go ucze i myśle ze za ok. 2 tygodnie bedzie mi wychodził.
delus
No coz. Nie chwalac sie z free umiem troche wiecej od Ciebie. Wszystko to co zrobiles zrobie bezproblemowo. W sumie wydalem jeden filmik ale byl skopany ( malo trickow + beznadziejna jakosc i duzy rozmiar ) Jak zrobie jakis nastepny to umieszcze ; ) Cwicz cwicz cwicz. Pzdr
Mortin
QUOTE(delus @ Aug 2 2006, 23:28:55) [snapback]82256[/snapback]

No coz. Nie chwalac sie z free umiem troche wiecej od Ciebie. Wszystko to co zrobiles zrobie bezproblemowo. W sumie wydalem jeden filmik ale byl skopany ( malo trickow + beznadziejna jakosc i duzy rozmiar ) Jak zrobie jakis nastepny to umieszcze ; ) Cwicz cwicz cwicz. Pzdr

no wiec czekamy, samochwalo tongue.gif chetnie sciagne filmik jaki nakrecisz, ale mam nadzieje ze bedzie w nim o wiele lepszej jakosci trickow niz tych u kostka, bo inaczej zawiode sie tongue.gif
delus
Nie no nie chwale sie. Filmik kostka mi sie podoba tylko mowie ze umiem to co on + costam. Jak znajde czas to chetnie zrobie nowy smile.gif Tylko bede musial znow potrenowac bo sie przez wakacje opuscilem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.