Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Calwin
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
calwin
QUOTE(Smoti @ Aug 2 2006, 23:39:11) [snapback]82262[/snapback]

Owen BDB tylko czy on ma teraz takie włosy??

nie niema teaz ma dłuższe będę je robił :-)

IPB Image
Vadim06
Mnie się bardzo podoba ten Vukowic, chodż ja bym troszeczkę BMP wyostrzył, bo troszku jest rozmazane..

Super..
Mortin
podbrodek i nos troszeczke za dlugi, zmroz mu bardziej oczy, glowe zrob mu bardziej 'kaczą'(wlosy troche poszerz) i bedzie bardzo dobry vukovic
pozdro
kostek
całkiem niezły ten vuko, gratki.
calwin
IPB Image
rav
Teksturka świetna, ale chyba zbyt szeroki baniak w stosunku do reszty głowy, zwęź model włosów w najszerzej rozstawionych punktach smile.gif
Vadim06
No włoski kapitalne..Dostosuj się do tych porad rav'a i będzie very good smile.gif

Pozdrawiam
Smoti
no z tymi włoskami rewelka;)wprowadz poprawki o ktorych napisał rav i bedzie gitarka smile.gif narka
kostek
Faktycznie teksturka z włosami świetna, gratulacje wink.gif
Mortin
widze, ze sie ostro rozkreciles, potrafisz naprawde zajebiste texturki wlosow robic tongue.gif oby tak dalej
pozdro
Vadim06
Racja..

Czekamy na jakiegos FP no i na kolejne mordki kopaczy z naszej ligi..Bo trzeba przyznać, że ich to malutko powstało wink.gif

Pozdrawiam
.::Diego::.
QUOTE(calwin @ Aug 3 2006, 14:44:47) [snapback]82387[/snapback]

nie niema teaz ma dłuższe będę je robił :-)
IPB Image

Dostaniemy go? tongue.gif Świetna mordka mojego klubu smile.gif Tak 3maj!
reS
Całkiem przypadkowo natknąłem dziś na chyba całkiem niezłą fotkę Patryka Rachwała..

http://img403.imageshack.us/img403/4695/rachwaka0.png

Może Ci się do czegoś przyda..pozdro
Simon
czemu tak wszyscy nagle owena robia?smile.gif wg mnie powinien miec wezsza glowe tam gdzie ma czolo i cala twarz troche dluzsza
calwin
tnx za ocenki

IPB Image
Vadim06
QUOTE(calwin @ Aug 4 2006, 19:46:30) [snapback]82606[/snapback]

tnx za ocenki

IPB Image

Teraz już dopicowany wspaniale..Jeden z lepszych (jak nie najlepszy) Owen, który do tej pory powstał wink.gif
Mortin
no to jest jeden z fajniejszych owenów jakich widzialem, ale najlepszy IMO to ten produkcji DPZONE
zamieszczam screena
IPB Image
Vadim06
QUOTE(Mortin @ Aug 4 2006, 19:58:19) [snapback]82618[/snapback]

no to jest jeden z fajniejszych owenów jakich widzialem, ale najlepszy IMO to ten produkcji DPZONE
zamieszczam screena
IPB Image

No też zajebisty ..Do tego włoski od Calwina i Owen jak się patrzy wink.gif
Riki101
QUOTE(calwin @ Aug 4 2006, 21:46:30) [snapback]82606[/snapback]

tnx za ocenki

IPB Image

Włoski wymiatają ale mordka tez moze byc
calwin
IPB Image

jak się spodoba to bina dam jutro, pozdro
Smoti
Ja mysle ze mozesz smialo dac bina bo praca jest niezła,i napewno sie bedzie podobac smile.gif
Bartosz gdzie mozna ogladnac prace Ami'ego???Pozdro
Riki101
QUOTE(calwin @ Aug 5 2006, 02:02:01) [snapback]82666[/snapback]

IPB Image

jak się spodoba to bina dam jutro, pozdro

Gratulacje bardzo ladna mordka i jeszcze te włoski smile.gif zarzuc binem
rav
Vukovic bardzo dobry, spróbuj mu jeszcze usta i nos troszkę wyżej podciągnąć, by miał większą brodę.
Vadim06
No racja Panowie..Super Vuko, bez wątpienia najlepszy jaki do tej pory powstał (raczej się w tej kwestii nie myle) Podciąg mu troszkę usta do góry i będzie w sam raz wink.gif
Czekamy na bin.
Mortin
swietnie, poszedles za naszymi radami i zrobiles mu 'kaczy' łeb i wyszlo to tej twarzy na dobre
pozdro
calwin
tnx za ocenki

IPB Image
Mortin
swietny! wyglada jak zywy. Teksturka wlosow jest masakryczna, wyrobiles sie na naprawde dobrego facemakera, oby tak dalej
pozdro
rav
Racja, włosy naprawdę wspaniałe ohmy.gif Sama morda także, robiona pewnie z małej fotki, a prezentuje się znakomicie! Tak trzymaj.
calwin
IPB Image
kostek
Chyba wiem, z której fotki robiłes i twarz wydaje mi się niemal idealna. Nos i broda minimalnie szersze i będzie gitara.
QUOTE(calwin @ Aug 9 2006, 05:42:01) [snapback]83447[/snapback]

IPB Image

Znakomita morda smile.gif Zresztą powoli już do tego przyzwyczajasz smile.gif
Mortin
swietny, nic tylko gratulowac, ze osiagnales wysoki poziom
w twarzy jak zwykle teksturka wlosow powala...
pozdro
Gienia
Naprawde ostatnie twarze pierwsza klasa. Jakosz prawie idealny, tylko na fotkach które mam wydaje się bardziej taki wkurzony. Włoski naprawde niesamowite. 9,9/10
FlAtRoN
Twarze bdb tak trzymac smile.gif
T-Mac
QUOTE(calwin @ Aug 9 2006, 07:42:01) [snapback]83447[/snapback]

IPB Image

no fajnie tylko teraz mam taka sprawe widzie ze robisz sporo mordek graczy naszej ligi
wez zapodawaj odrazu biny z ustawieniami to bede dodawal je do update OE2.0 bo pozniej jak mi sie to wszystko na raz zwali to sie zasypie robota
oczywiscie jak mozesz
calwin
jutro pozbieram te ryje i dam link

IPB Image

masz racje rav zmniejszyłem
rav
Wykonanie bardzo dobre, ale wielkość całego ryja chyba przesadzona tongue.gif Z resztą ... To może każdy sobie sam zmienić. Świetne mordy robisz ostatnimi czasy smile.gif Brawo.
Riki101
Ostatnie mordki świetne poczyniłeś duże postępy smile.gif
Mortin
swietny roger, wyglada jak prawdziwy biggrin.gif tak trzymaj
pozdro
Smoti
Bardzo dobre twarze Calwin,czekam na pake smile.gif
maciejbdg
siemka!calwin stworzyłeś już całą zawisze bydgoszcz ? jak tak to prosze daj link do ściągnięcia smile.gif
Gienia
Guerreiro wymiata. Świetna morda, wyraz twarzy, bmp. Bardzo duże postępy. Gratulacje smile.gif
Overmars
Zajefajne twarzyczki, a moglbym prosic o bin'y?? Naparawde, Twoje twarze bardzo mi sie podobają smile.gif
QUOTE(calwin @ Aug 9 2006, 18:23:35) [snapback]83534[/snapback]

jutro pozbieram te ryje i dam link

IPB Image

masz racje rav zmniejszyłem

super .. co tu dużo mówić smile.gif
calwin
IPB Image
kostek
Jak na tą fotkę, to dobra mordka...
Riki101
QUOTE(calwin @ Aug 27 2006, 18:22:35) [snapback]86429[/snapback]

IPB Image

Ładna mordka o ironio losu zdecydowanie lepiej wychodzą Ci twarze kopaczy z ligi polskiej biggrin.gif
KoZiKoS (L)
Siema jestem tu nowy smile.gif
A co do Rogera to elegancki czekam na paczke smile.gif
norek
No no bardzo ladne mordki. Cwicz cwicz a juz niedlugo bedziesz w scislej czolowce. Pozdro.
Mani3k
Świetne prace Calwin...
Polak potrafi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.