Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By lookass
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
lookass
Poprzedni temat tak jak wiele innych w dziale Pokemon Arena zniknął z niewyjaśnionych przyczyn ... huh.gif Zrobiłem dzisiaj popularnego w Polsce "kiełbase" (mój kolega widział go dzisiaj w centrum mody pod Warszawą z synem i jakoś mnie natchnął biggrin.gif) oto on powiedzcie co myślicie o tej mordce smile.gif

IPB Image
Riki101
Bede szczery slaby zbyt rozmazany a ust wogule nie widac
chyba widzisz ze ci nie wyszedl
Crawler
Jak dla mnie zero podobieństwa i ogólnie brzydka twarz. Popracuj nad nim a nie dajesz takiego Digimona.
norek
...nie udala Ci sie mordka piechny...
sprobuj moze z innego zdjeica bo widac ze
to z ktorego robiles to za duze nie bylo..
lookass
W necie są tylko dwa zdjęcia laugh.gif
lookass
Wyedytowałem dzisiaj troche twarz Pawła Brożka, którą robiłem chyba z rok temu jeszcze do PES4...

user posted image
lookass
Zrobiłem Artura Boruca oceniajcie huh.gif

user posted image
Tomak
Calkiem wporzo, ale jest gładki jak pupa niemowlaka ;] Za mało szczegółowe BMP tongue.gif
T-Mac
he jak na focie nie ma szczegolow to chyba nu nie bedzie dorabial np piegow pryszczow zmarszczek smile.gif
Tomak
W sumie to masz rację, słaby ze mnie fachowiec ;] hehe

Pozdro 0-700!
lookass
Poprawiłem nos kształt twarzy minimalnie wydaje mi się ze na lepsze ... może być ? smile.gif

user posted image
kostek
no najgorzej nie jest...5/10 possdro
lookass
Naoglądałem się Pucharu Narodów Afryki i wpłynął on na mnie znacząco biggrin.gif na tyle że postanowiłem zrobić Trabelsiego. Mam nadzieję że za niego mnie nie zbesztacie wink.gif

IPB Image

Proszę o ocenki w skali od 1-10 i ewentualnie co poprawić unsure.gif
norek
QUOTE(lookass @ Jan 26 2006, 15:03:18) [snapback]50439[/snapback]

Naoglądałem się Pucharu Narodów Afryki i wpłynął on na mnie znacząco biggrin.gif na tyle że postanowiłem zrobić Trabelsiego. Mam nadzieję że za niego mnie nie zbesztacie wink.gif

IPB Image

Proszę o ocenki w skali od 1-10 i ewentualnie co poprawić unsure.gif

za model daje Ci 9/10...sa drobne niedociagniecia smile.gif ale bmp moze byc znacznie lepsze smile.gif moze zrobimy collaba?:> dasz mi to co stworzyles ja poprawie bmp i model i powinno byc cacy smile.gif co Ty na to?smile.gif odpisz mi w PM smile.gif
lookass
Zrobiłem jeszcze jedną twarz Bonaventure Kalou z PSG

IPB Image
kostek
mmmmmmmm lookas coraz lepiej smile.gif dwóch murzynków fajnei wykonałeś wink.gif possdro
lookass
mmmmmmmm lookas coraz lepiej smile.gif dwóch murzynków fajnei wykonałeś wink.gif possdro

Dzięki motywujące biggrin.gif A co do murzynków to zauwazyłem że mi lepiej wychodzą niz biali tak więc podsyjałcie jakies fajne fotki murzynków którzy nie zostali zrobieni przez konami... smile.gif pozdro
kemocik
Znaczy się lookass lubi bardziej murzynków ? ... biggrin.gif
Jeszcze o fotki prosi ... tongue.gif
jastrzab
.
lookass
QUOTE(kemocik @ Jan 26 2006, 21:47:28) [snapback]50514[/snapback]

Znaczy się lookass lubi bardziej murzynków ? ... biggrin.gif
Jeszcze o fotki prosi ... tongue.gif

Heh nie skomentuje biggrin.gif

QUOTE(bartosz05 @ Jan 26 2006, 21:49:29) [snapback]50515[/snapback]

twórz dalej a będziesz robił dobre mordy smile.gif pracuj nad bmp więcej bo modele robisz spoko tongue.gif pozdro

Dzięki ... wiem że mi bmp nie wychodzą nie jesten specem od photoshopa i to mnie zawsze irytuje robie fajna twarz a bmp skaszanie :/

Nowa twarz oczywiśćie piłkarza z czarnego lądu biggrin.gif, reprezentanta Gwinei i piłkarza VFL Wolfsburg - Pablo Thiama
Ver 1

IPB Image

Ver 2

IPB Image

Która wersja lepsza?
lookass
Bawiłem się Klose i o to co wyszło czekam na szczere opinie czy warto jeszcze się nim pobawić (zmieniłem bmp bo tamto było dziwne smile.gif musze troche podszkolić się w edycji bmp)

IPB Image
saviolka
QUOTE(lookass @ Feb 8 2006, 18:59:14) [snapback]52021[/snapback]

Bawiłem się Klose i o to co wyszło czekam na szczere opinie czy warto jeszcze się nim pobawić (zmieniłem bmp bo tamto było dziwne smile.gif musze troche podszkolić się w edycji bmp)

IPB Image

nie podobny
pracuj więcej w oedicie..
..::SHADOW::..
Rzeczywiście Klose nie podobny
Ja nigdy twarzy nie robiłem
wiec nie bede tego komentował
ale moze jakby było lepsze zdjęcie lepiej by to wyszło biggrin.gif biggrin.gif
lookass
Kolejna mordka tym razem Ali Karimi.

IPB Image

PS. Nie myślcie że ja nie wiem że robie same pokemony sad.gif ale wciąż łudze się że zrobie w końcu jakąs porządną twarz a wstawiając tu te pokemony licze na to że ktoś fachowo doradzi mi co robie źle. Nie oczekuje odpowiedzi w stylu:

"ogólnie kiepska twarz" (to ja myślałem że jestem lepszy od Norka huh.gif ) "słabe bmp" (sądziłem że robie wyjebane bmp a tu suprajs) "popracuj nad nią" smile.gif"

Tak więc jeśli ktoś mógłby coś podpowiedzieć np używasz za dużo blura albo popraw policzki itp a nie tak ogolnikowo to byłbym wdzięczny. Wiem ze moja twarze maja wiele niedociagniec ale jesli pare osob cos by podpowiedzialo zawsze to bylaby jakas pomoc... eh no to by było na tyle ... ;P

Saviolka: jeśli chodzi o Klose to napisałem że zmieniłem bmp może nie wyraziłem się jasno ale akurat nic nie zmienialem w oedicie bo bylem ciekawy co powiecie o jakosci bmp bo teraz nad tym glownie pracuje by moje twarze byly lepsze...
rav
Hm, mordę najpierw wydłużyć, rozciągnąć w dół nos i usta niżej dać (i poprawić je). Kształt szczęki nie ten - bardziej zaokrąglić. Fakt - używasz za dużo rozmycia. Wyostrz trochę BMP. Aha, popracuj w oedicie nad brodą, bo kiepsko się na nią BMP wcisnęło.
lookass
Nie poddaje się... wciąż próbuje robić twarze choć wiem że wszystkie to pokemony ale wydaje mi się że w końcu udało misię zrobić dobre bmp i wyostrzone... chyba najlepsze bmp jakie dotychczas zrobiłem ... zresztą sami oceńcie...

CHRISTIAN PANDER

IPB Image
olivier
no naprawde dobry cwicz oby tak dalej
Lanek
dobry Pander, czekam na kolejne prace zobaczymy jak dalej pójdzie
bobex77
twarz bardzo dobra .. udalo ci sie tak jak powiedziales najlepsze twoje bmp zobaczymy dalej:)
lookass
Aż chce się pracować biggrin.gif Tylko dobrych fotek nie mam sad.gif
lookass
Próbuje ostatnio zrobić mordki ze zdjęć jakie znajduje na forum... tym razem Bartnetta czekam na ocenki...

IPB Image
olivier
masz opcje edytuj a twarz dobra
lookass
OK sorry nie zwróciłem uwagi na poprzedniego mojego posta zawsze edytowałem...

Piotr Trochowski... w końcu Deutsch czy PL ?

IPB Image

Oczywiście proszę o ocenki Barnetty i Trochowskiego biggrin.gif
olivier
Trochowski bardzo dobre bmp twarzy a barnetta niestety gorszy
Smoti
Barnetta ok:) ale Trochowski juz gorszy!.pozdro
kostek
trochowski gorszy znacznie...za duzo wyostrzony. i czolo kicha =/ popraw ;p
lookass
Próbowałem poprawić Artura Boruca (swojego) jeszcze nie jest idealny ale widze że wychodzi mi coraz lepszy (przynajmniej lepszy od tego pierwszego biggrin.gif)

Proszę o ocenki i co poprawić...

IPB Image

UPDATE włosków i wysokość twarzy bo tamta była za okrągła ... brwi postaram się poprawić ...
Karol Johnn
QUOTE(lookass @ Mar 3 2006, 16:11:41) [snapback]54967[/snapback]

Próbowałem poprawić Artura Boruca (swojego) jeszcze nie jest idealny ale widze że wychodzi mi coraz lepszy (przynajmniej lepszy od tego pierwszego biggrin.gif)

Proszę o ocenki i co poprawić...

IPB Image

UPDATE włosków i wysokość twarzy bo tamta była za okrągła ... brwi postaram się poprawić ...

Wyglada jak zdjecie Boruca z pierwszej komuni św.!
lookass
Kolejna poprawka Boruca jeśli jeszcze się nie podoba to nie wiem naprawdę co mam i jak mam poprawić

IPB Image
kostek
nie teraz nie zabardzo...broda zbyt wyostrzona smile.gif wyglada jakby miał parcha =] ale poprz. ver jest ok. lepiej zrob nowa twarz a nie sie uczepiłes artka wink.gif
lookass
OK po prostu nie daje mi spokoju bo zacząłem już robić jako takie te bmp a tu zwykłej brody nie potrafie smile.gif
Za niebawem dorzuce jakąs nową twarz i sprawdzicie czy utrzymałem formę smile.gif

Obiecana twarz... prosze o oceny no i ewentualnie pomocne podpowiedzi takich jak bartosz05 smile.gif

IPB Image
norek
QUOTE(lookass @ Mar 7 2006, 13:41:23) [snapback]55544[/snapback]

OK po prostu nie daje mi spokoju bo zacząłem już robić jako takie te bmp a tu zwykłej brody nie potrafie smile.gif
Za niebawem dorzuce jakąs nową twarz i sprawdzicie czy utrzymałem formę smile.gif

Obiecana twarz... prosze o oceny no i ewentualnie pomocne podpowiedzi takich jak bartosz05 smile.gif

IPB Image

bardzo dobra morda...niezle bmp jednakze moglo by byc 'wiecej 'koloru'...
popraw jeszcze brode bo jest nico kanciasta...pozdro
konsej15
naprawde dobra twarzyczka smile.gif dobra robota
lookass
Dzięki za komenty jeszcze nikt nie oceniał tak zrobionych przezemnie twarzy tongue.gif

Poprawiłem brode i sądze że teraz powinien sie podobać...

JUANFRAN UPDATE

IPB Image
bobex77
No teraz twarzyczka cacy:)
pozdro
szyma
Bardzo dobra morda 9/10 pzdr tongue.gif
Lanek
Dobra twarz ale tak na 7,5/10 smile.gif
lookass
Robert Huth... średni mi wyszedł bo był z kiepskiej fotki ale juz go postanowiłem pokazać...

Następna twarz będzie lepsza bo coraz lepsze wychodzą mi bmp tongue.gif

IPB Image
konsej15
no widac ze slaba fotka byla...bo twarz zdecydowanie ci nie wyszla...biggrin.gif pzdr
lookass
Postanowiłem że zrobie kilka twarzyczek piłkarzy z Orange Ekstraklasy ... zawsze jakaś praktyka a i może jak mi się uda nawet jakąś twarz odwzorować to i do patcha użycze ale zobaczymy... na pierwszy ogień idą piłkarze pogoni szczecin ponieważ mają w miare przystępne fotki na swojej stronie smile.gif

JULCIMAR DE SOUZA

IPB Image
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.