Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By lookass
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
norek
QUOTE(lookass @ Mar 10 2006, 22:44:49) [snapback]56041[/snapback]

Postanowiłem że zrobie kilka twarzyczek piłkarzy z Orange Ekstraklasy ... zawsze jakaś praktyka a i może jak mi się uda nawet jakąś twarz odwzorować to i do patcha użycze ale zobaczymy... na pierwszy ogień idą piłkarze pogoni szczecin ponieważ mają w miare przystępne fotki na swojej stronie smile.gif

JULCIMAR DE SOUZA

IPB Image

...przesun usta nieco w dol i bedzie naprawde b.ladna twarz...pozdro
lookass
Dzięki za rady. Zgodnie z nimi poprawiłem Julcimara. Obniżyłem usta troche poprawiłem policzki i minimalnie oczy i o to co wyszlo. Wydaje mi się że teraz jest już podobny no i bmp było z małej foty więc wydaje mi się że nawet mi się udał ale jak co to proszę o opinie biggrin.gif

JULCIMAR DA SOUZA (Pogoń Szczecin)

IPB Image
konsej15
no lookass spisales sie...swietna twaryczka julcimara...pzdr
lookass
bardzo bardzo miło mi to słyszeć smile.gif

ADRIAN SIKORA (GROCLIN)

IPB Image

Proszę o ocenki Sikory i Julcimara smile.gif
olivier
musisz zmienić kolor twarzy a narazie 6/10 a Julcimar 7.5/10
bobex77
julcimar bardzo dobry ale sikora juz nieco gorszy z jakiej foty robiles bo ja mam bardzo dobra i duza fotke sikory pozdro
lookass
No właśnie robiłem go z tej dużej foty z dyskobolia.pl unsure.gif
Baros
Julcimar to narazie najlepsza twoja twarz 7.4/10
Sikora nieweim jak wygloąda ale technicznie jest nawet nawet 6/10
Megadriano
Stary kopsnij bina do Sikory i do Julcimara plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
lookass
Dariusz Gęsior

IPB Image
kostek
całkiem nieźle..tylko zabardzo go 'zżółciłeś' i uszy troche kwadratowe ma wink.gif
lookass
Poprawiłem kolor skóry Gęsiorowi na bardziej różowy...

IPB Image

Kolega Gęsiora z drużyny

Bartosz Ślusarski

IPB Image
lookass
Update Barbareza.... wiem że mi nie wyszedł do końca ale chce go pokazać bo mi się nudzi tongue.gif idzie mi coraz lepiej a po poradach bartosza bede robil jeszcze zajebistrze bmp biggrin.gif fotka miala napis na nosie i polowie twarzy wiec nie bylo latwo... dla porownania Barbarez dziś i poprzedni przezemnie wykonany laugh.gif

IPB Image
IPB Image
kostek
cos ty zrobił z tym barbarazem wink.gif ?
lookass
CEZARY KUCHARSKI (L)

IPB Image
kostek
czarus cacy smile.gif bardzo dobra morda...ja bym moze tylko lekko wysotrzył BMP.

czarus cacy smile.gif bardzo dobra morda...ja bym moze tylko lekko wysotrzył BMP.
ps zrob kogos z zgałebia jak masz fotki ;p
lookass
QUOTE(kostek @ Mar 19 2006, 17:15:23) [snapback]57687[/snapback]

ps zrob kogos z zgałebia jak masz fotki ;p

Dzięki... jak chcesz to mogę zrobić kogoś z Zagłębia tylko musiałbyś mi jakies foty zapodać najlepiej tych piłkarzy co mają być w Orange Ekstraklasa patch i co zostały jeszcze nie zrobione smile.gif pozdro
lookass
LUKAS PODOLSKY (FC KOELN)

IPB Image

Proszę o szczere opinie i oceny tej twarzy...

PS. Special Hairstyle nie mój ...
kostek
słabiutko...wogóle nie podobny...pokaz moze fotke z ktorej robiłes. widzialem ostatnio 2 fejsy poldiego i byly swietne...Tobie sie niestety nie udał wink.gif ale zdarza sie smile.gif
lookass
LUKAS PODOLSKI

IPB Image

Kilka poprawek głównie kształtu twarzy i oczu...

Sądżę że nie jest on tak tragiczny i że da się go poprawić zeby był dobry tylko proszę o szczegółowe wskazówki co dokładnie poprawić ...

IPB Image

Proszę o oceny...
kostek
Dzięki... jak chcesz to mogę zrobić kogoś z Zagłębia tylko musiałbyś mi jakies foty zapodać najlepiej tych piłkarzy co mają być w Orange Ekstraklasa patch i co zostały jeszcze nie zrobione pozdro

Maciej Iwański
IPB Image
Daniel Madaric
IPB Image
Mariusz Liberda [troche młody =/ ]
IPB Image
Wojciech Łobodzinski [chyba najlepsza fotka sposrod tych co ci dalem]
IPB Image
Robert Kłos [usta trzeba by mu zakmnac ale to chyba nie jest duzy problem]
IPB Image
lookass
ehh dzięki ale troche małe te fotki nie wiem czy coś da się eleganckiego z nich wicisnąc może spróbuję potem sad.gif oceń Lincolna wink.gif
>Kornel<
Lincoln nie podobny...teraz ma dluzsze wlosy i 0 zarostu...
lookass
QUOTE(>Kornel< @ Mar 26 2006, 13:25:44) [snapback]58885[/snapback]

Lincoln nie podobny...teraz ma dluzsze wlosy i 0 zarostu...

No to już wina nieaktualnej fotki bo z niej miałem zarost i krókie włosy może masz jakąs jego aktualną fotke?
bayer9
Przepraszam ze pisze w twoim topicu ale niechcialem zamieszczac nowego tematu!
Czy moglby ktos tak raz dwa zdjac napisy z tej foty
:IPB Image
kostek
w phostoshop to zrobisz sobie sam w kilka minut. bierzesz narzedzie pędzel korygujący i z prawym altem pobierasz jakąś część która za moment kliknięcem wstawiasz w miejsce napisu.

sorry za OT....
======
lookas bedziesz cos skrobał z tych fotek co ci dałem?
lookass
Uppps dawno nie zaglądałem do swojego topicu... kolega bayer to nie ma co robic chyba trzeba bylo gdzie indziej to wrzucic a nie mi tu burdel robic huh.gif

Kostek sorry ale te foty sa troche male nie jestem jeszcze na tyle dobyrm facemakerem zeby robic cuda z cienkich fotek moze niebawem smile.gif

Rafał Lasocki Groclin Dyskobolia

IPB Image
pitbull229
siemka smile.gif moglbys zrobic kogos jeszcze z pogoni?? masz fotki :
Grzelak http://www.pogon.v.pl/kadra/grzelak.phtml
Peskovic http://www.pogon.v.pl/kadra/peskovic.phtml
Edi http://www.pogon.v.pl/kadra/andradina.phtml
tam jest jeszcze wiecej tongue.gif jak bys sie na ktoregos zdecydowal to bylbym bardzo wdzieczny
lookass
Luisao Benfica Lisboa smile.gif

IPB Image

PS. Pitbul jak będe teraz miał czas to zrobie .. zrobiłem z Pogoni Julcimara jak chcesz bina to daj znać na gg...
kostek
luisao znacznie słabszy niz poprzednie twarze...kolor bmp jest nieco zielonkowaty. do poprawy tez lewe oko, gorna warga, broda...
lookass
Henrik Larsson - model praktycztycznie po za oczami nie zmieniony spróbowałem zrobić bmp które jest moją piętą achillesowa proszę o rady i co mozna w tym bmp poprawić bo bez tego twarz wiele traci sad.gif

IPB Image
lookass
Tak wygląda LOOKASS może ktoś chce bina ? biggrin.gif

IPB Image
abus
daj bina chętnie bym sobie popykał Lookasem z nową mordką, a tak na poważnie to dobrze wykonałeś siebie. Może zaokrąglij trochę szczęke
lookass
Zrobiłem Edmilsona ... wydaje mi się że dobrze go wykonałem a przynajmniej na w miare poziomie... proszę o ocenki smile.gif

IPB Image
rav
BMP jest słabe, a model całkiem fpytkę (kanciata szczęka pod uszami).
lookass
Ok ale co jest złego w tym bmp wydaje mi się właśnie że dobre zrobiłem bmp ... wytłumacz mi może co ci się w nim nie podoba
kostek
no tak na moje oko to jest zbyt mało wyostrzone. Szczególnie brwi ale też oczy, nos, usta i w mniejszym stopni policzki. ustom mozna by dodac troche koloru.
lookass
O to mi chodziło dzieki Kostek smile.gif wypuszcze apdejt jak poprawie co trza tongue.gif
lookass
Edmilson update (final)

IPB Image
jastrzab
QUOTE(lookass @ Apr 21 2006, 14:12:11) [snapback]63485[/snapback]

Edmilson update (final)

IPB Image

brawo lookass!, robisz postępy z czasem dołączych do najlepszych smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.