Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Ligowy.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2
Rafalinsky
ale obudź się i skumaj że to nie rzeczywistość tylko rozrywka którą skutecznie psujesz grając w ten sposób.ta liga to dla Ciebie chyba całe życie...

P.s. "tak wielcy gracze jak Korzeń , Rafaliński , Lucio " - zagrywka psychologiczna wink.gif
korzen
Nie pomyslales ze my 'wielcy' moglismy mieć dołek formy, moglismy byc nie dysponowani? Twoj tok myslenia w tej sprawie jest co najmniej dziwny. Chodzi mi dokladniej o to ze przez iles tam grasz, a potem klamka zapada, i grasz na czas .Myślę ze wszystko w tym temacie zostało powiedziane. Najwazniejszy tu jest głos Arosa, ktorego popierają chyba wszyscy co się w tym temacie wypowiedzieli....a jest nas duzo.

PS. Ladnie tak sie nam 'wielkim' podlizywac? ;d
Borinho
Tak głosa arosa bedzie najwazniejszy jesli wszyscy sie wypowiedza a dużo jest głosów że nie należy nikogo karać za styl gry jaki prezentuje . Po to jest tolerancja ligowa ktorej wy nie macie . Mnie można by ograć w bylejaki sposób gromiąc 10-0 czy odając jeden strzał i wygrać 1-0 nie miał bym pretensji ale wy go macie dlatego robicie głupie problemy. LIGA TO LIGA , NIE KAŻDY MUSI SIĘ BAWIĆ TAK JAK WSZYSCY .
W ogóle nie ja zacząłem i nie ja chciałem to wypisywać ten problem jest głupi i wyolbrzymiony jak ktoś nie umie strzelać goli to jego problem. Dajcie grać ludziom w spokoju i nie każcie ich za to !!!!.
LeMie
Hmmm
Czytam te wasze wypowiedzi i dochodzę do wniosku ze:
-Borinho nie powinien byc karany za to ze gra na czas bo to nie jest zabronione w regulaminie !!
-z drugirej stronie owy Borinho zachwouje sie nie fairplay w stosunku do innych graczy:poniewaz jak kazdy mialby grac stylem"Borinho smile.gif"to ta liga nie miala by wogole sensu...

A borinho niech sie zastanowi nad sobą i nad swoja grą smile.gif i powinno byc wszystko ok smile.gif

pzodrawiam smile.gif
i zycze udanego Sylwka %%% smile.gif
>Iras<
Ja wygrałem z Borinho 2 ostatnie mecze ligowe i w obu tych meczach strzeliłem bramkę na 1:0 w 90 minucie i to dopiero może być frustrujące...tongue.gif Nic nie mam do jego stylu gry, nie zauważyłem żeby przetrzymywał piłkę grając ze mną...
Borinho
Chciałem się przyznać że w meczu z Shaiganem ostatnie 10 minut przetrzymywałem piłke na połowie tzn nie dążyłem do strzelenia gola ponad wszelką cene , rywala cofając ją czasami na własną połowe , nie grałem jednak z bramkarzem , nie zależało już mi na ataku ale na obronie wyniku gdyż grałem w 10 i prowadziłem 2-1 , stwierdziłem że lepiej przetrzymać 2-1 niż dostać gola na 2-2 . Prosze o ewentualne wyciągniecie konsekwencji ukaranie punktowe lub wykluczenie z ligi ? wobec mnie . Przypominam także o nagrywaniu meczów z mną i zgłaszaniu ich do arosa. Gram nie fair gdyż gram tak jak pozwalają na to przepisy gry w piłke nożną pzdr.
Rafalinsky
dobra,przestan pierdolic,wszyscy wiedza ze grasz cwelowato pod koniec.

chyba nie skumasz nigdy ze to tylko gra a nie walka o mistrzostwo swiata.
halladin
bo to sa mistrzostwa Polski rolleyes.gif
Cinek
Proponuje zakonczyc ten temat
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.