Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By daniel1990
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit > Początkujący.
Stron: 1, 2
daniel1990
Moje twarze jako początkującego facemakera. Oceny mile widziane !!!

IPB Image
daniel1990
user posted image

Dlaczego nikt nie ocenia ? Piszcie co poprawić.
lookass
Siemka. No twarze w miare w miare... tylko źle zrobiłes że takiej słabej jakości zdjęcia ... zrób screeny twarzy na najlepszej grafie i dopiero wrzuć będzie łatwiej ocenić ale wydaje mi się że i Cech i Camoranesi w miare dobre twarze jak na początkującego tyle że Camoranesi troche za krzywy nos ma wink.gif
Lanek
Jak na początek twarze niezłe. Na przyszłość dawaj screeny na większych detalach wink.gif
daniel1990
user posted image

user posted image

Ocenki !!! tongue.gif
rav
Buffon - 7-/10 - te włosy już mnie wkvrwiają, brwi zbyt ciemne, reszta bdb.
Lucio - 4/10 - nie podobny, za bardzo przypomina jakiegoś żółtka, usta jakby się całował cały dzień wink.gif
Lanek
Ostatnie dwie twarze dobre
Buffon 8/10
Lucio6,5/10
lookass
Niezłe nie złe tyle że miałeś robić na lepszych detalach za pixelowate są te zdjęcia...
norek
1.Buffon---> bardzo slaby...slaba jakosc bmp...i ta otwarta buzia...buffon otwiera buzke wtedy jak pusci gola badz juve strzeli tak to nie bardzo
2.Lucio ---->nawet podobny...ale musisz posiwecic wiecej czasu w oedicie oraz poprawic bmp..

pracuj dalej
daniel1990
user posted image

user posted image

user posted image

Ocenki !!! tongue.gif
Mortin
podoba mi sie tylko thuram, nedved slabe bmp, zambrotte musisz w oedicie dopracowac
lookass
Nom tylko Thuram w miare się nadaje Nedved jakiś dziki a Zambrotta za bardzo się świeci smile.gif
kostek
thuram chyba zmęczony bo taki czerwoniutki smile.gif
daniel1990
user posted image

user posted image
bobex77
daniel1990 na tle thurama ktory fajny jest te twarze niestety ci nie wyszly:)ale nie martw sie bo to napewno jakis wypadek przy pracy pozdro:P
norek
thurama nie problem zrobic...gdyz panowie z konami zrobili go niemal idealnie...
daniel1990
Mój pierwszy facepack oceniajcie :

user posted image

POBIERZ
lukasso
ciekawe kto to ściagnie?
cech najlepszy jest
brawo
daniel1990
Biny dałem tak dla formalności :0
rav
Co się stało Cechowi? Od kiedy to ludzie szare głowy maja? Jakby się głębiej przypatrzeć, to Cech ma kolorki tego forum tongue.gif
Lanek
Bardzo słaby facepack. PRacuj dalej musi być lepiej wink.gif
Tomak
Facepack hitowy! Właśnie go ściągam.
-Fantastyczne cztery oka Buffona
-Camoranesi ma jakąś pipkę zamiast ust tongue.gif
-Czech zapomniał zdjąć maseczkę na zmarszczki przed sesją zdjęciową na cover do Twojego facepacka ;]
-Drogba się spasł ostatnio tongue.gif
-Lucio ma sexy brwi ;]
kostek
Co się stało Cechowi? Od kiedy to ludzie szare głowy maja? Jakby się głębiej przypatrzeć, to Cech ma kolorki tego forum

rav jedziesz po kolesiu a sam nie lepsze robisz...

ciekawe kto to ściagnie?
cech najlepszy jest
brawo
(rav) moze mi sie wydaje...ale nie pierwszy raz zauważam jak poprstu piszesz to co ktoś wczesniej napsiał....;p

miej własne zdanie stary!

possdro
rav
Czy ja po nim pojechałem? Zastanów się człowieku co wypisujesz, zaśmiecając przy okazji bazę danych tego forum takimi bzdetnymi postami. Jakbyś nie zauważył, to ostatnie zdanie w mojej wypowiedzi miało charakter humorystyczny. Bardzo mi przykro, jeśli nie odpowiada Tobie moje poczucie humoru.
Czy lukassoronaldo napisał coś o szarej głowie Cecha? Nie wydaje mi się. Jeszcze jedno - tego posta zacząłem pisać, kiedy pod faces-packiem nie było żadnego komentarza. Pewnie uczepisz się, że taki krótki post, a pisałem go całe 20 minut. Od kompa odszedłem na chwilę z, nieprzypomnę sobie teraz jakich, kilku powodów.
Czego się mnie człowieku czepiasz. Równie dobrze mógłbyś się każdego na tym forum uczepić np. w temacie Norka. Każdy zachwala jego pracę, czyli robi to samo. Przypieprz się, a jak!
Takie zwracanie komuś uwagi nie na prv jest z deka porypane. Żekłbym nawet, że jest to nabijanie postów.
Ciekawe, czy za to również dostanę 10% ostrzeżenia.
Aha, na koniec jeszcze coś. Po co się przypieprzasz w tym temacie do moich mord? Chcesz wyrazić na ich temat opinię, zapraszam do mojego tematu lub na prv. I czy gdziekolwiek napisałem, że robię lepsze twarze niż te tutaj (choć nie przeczę, tutejszy Cech woła o pomstę do nieba, takiego cuda to ja w życiu nie zmajstrowałem).
Wkurzyłem się, poniosło mnie.

edit

Chciałem to wcześniej na końcu dopisać. Wyleciało mi z głowy.

rav moze mi sie wydaje.....

Tak, wydaje Ci się.
lookass
  Czy ja po nim pojechałem? Zastanów się człowieku co wypisujesz, zaśmiecając przy okazji bazę danych tego forum takimi bzdetnymi postami. Jakbyś nie zauważył, to ostatnie zdanie w mojej wypowiedzi miało charakter humorystyczny. Bardzo mi przykro, jeśli nie odpowiada Tobie moje poczucie humoru.
Czy lukassoronaldo napisał coś o szarej głowie Cecha? Nie wydaje mi się. Jeszcze jedno - tego posta zacząłem pisać, kiedy pod faces-packiem nie było żadnego komentarza. Pewnie uczepisz się, że taki krótki post, a pisałem go całe 20 minut. Od kompa odszedłem na chwilę z, nieprzypomnę sobie teraz jakich, kilku powodów.
Czego się mnie człowieku czepiasz. Równie dobrze mógłbyś się każdego na tym forum uczepić np. w temacie Norka. Każdy zachwala jego pracę, czyli robi to samo. Przypieprz się, a jak!
Takie zwracanie komuś uwagi nie na prv jest z deka porypane. Żekłbym nawet, że jest to nabijanie postów.
Ciekawe, czy za to również dostanę 10% ostrzeżenia.
Aha, na koniec jeszcze coś. Po co się przypieprzasz w tym temacie do moich mord? Chcesz wyrazić na ich temat opinię, zapraszam do mojego tematu lub na prv. I czy gdziekolwiek napisałem, że robię lepsze twarze niż te tutaj (choć nie przeczę, tutejszy Cech woła o pomstę do nieba, takiego cuda to ja w życiu nie zmajstrowałem).
Wkurzyłem się, poniosło mnie.

Nom takie są fakty a Cech rzeczywiscie jest do dupy smile.gif ja tez robie dupne twarze ale czasami coś mi tam troszke wyjdzie ale umiem się śmiać z własnych prac...
kostek
rav moze mi sie wydaje.....
człowieku rusz banią i CZYTAJ dokładnie.
I czy gdziekolwiek napisałem, że robię lepsze twarze niż te tutaj
takie odnisłem wrażenie... nie mogłem?
possdro

KONIEC
norek
...witam, jesli zobacze jeszcze jeden post nie do tematu to pan ktory go napisze zrobi to poraz ostatni. Mam nadzieje ze sie zrozumielismy.Pozdrawiam
daniel1990
Helguera (zapowiedź)
user posted image

Co poprawić biggrin.gif

rav
Cieniutki Helgeura. Bardzo podobny do tego w grze, tyle że dodatkowo zmoczony. Popsułeś twarz zrobioną przez Konami. Co poprawić? Spójrz na zdjęcie:

user posted image

Już wiesz? Prawie wszystko wink.gif Pozdro i powodzenia.
norek
QUOTE(daniel1990 @ Jan 18 2006, 00:39:12)
Helguera (zapowiedź)
user posted image

Co poprawić  biggrin.gif
[right][snapback]49346[/snapback][/right]

nic nie poprawiaj....wez sie za kogos innegoo...totalnie Ci to nie wyszlo
daniel1990
user posted image
rav
To samo co przy Helguerze :/ Twarze prosto z gry, tyle że z deka spaprane. To moje odczucie ... Pozdro i powodzenia (przyda się).
Smoti
Daniel moja rada jest taka nie rob pilkarzy ktory sa juz swietnie wykonani,narazie nie jestes w stanie przbic Cigmana Norka,T-Maca czyManik3sa,poszukaj fotki kogos kogo nie ma w grze,zobaczysz oceny beda wyzsze.
Niestety musze sie dolaczyc do opini,facepack słaby :(no ale nikt nie był orłem odrazu.
Powodzenia
daniel1990
Posłuchałem rady Smotiego tongue.gif

Zając (podgląd)

IPB Image
Lanek
Dobry Zajac, popraw mu oczy. wink.gif
rav
Zdjęcie bardzo dobre, do tego gigantyczne, więc nie wiem dlaczego twarz tak przeciętna sad.gif BMP bardzo rozmazane, praktycznie żadnych 'zającowych' szczegółów mówiących, że to Marcin Zając. Model twarzy również kiepski. Pracuj, pracuj, pracuj. Pozdro.
Petersen
Oczy, nos i usta do poprawy u Zająca. No i BMP nie za ostre. 4/10
saviolka
zajac nawet nawet popraw troche oczy.. nos.. a bedzie cacy...
kostek
mało podobny....ale pracuj smile.gif
Lanek
kostek mi sie wydaje ze jest podobny do tej fotki. smile.gif
daniel1990
IPB Image

Wiem że słaby ale długo się nad nim męczyłem a więc chciałem pokzać.
norek
QUOTE(daniel1990 @ Jan 23 2006, 21:00:18) [snapback]50069[/snapback]

IPB Image

Wiem że słaby ale długo się nad nim męczyłem a więc chciałem pokzać.

oczy,nos ujda...ale usta do poprawy smile.gif
kostek
nawet niezły ten baumjohann...ale tak jak norek mówił popraw ustaw a będzie ok. pzdr
daniel1990
Dawno nie robiem mordek i straciłem troche wprawe tongue.gif

Acimovic (podgląd)
IPB Image
Mortin
wogole go nie przypomina
bobex77
popracuj nad bmp bo pogach pa normalna twaz i przechodzi tak jakby w maske slowem mowiac popracuj nad kolorem twarzya w oedicie mozesz poprawic...najbardziej sie rzuca w oczy wlasnie oczy i usta nos ujdzie;)pracuj dalej
Petersen
Nie jest za podobny, no i oczywiście kolor twarzy...nie rzuca ci się coś w oczy?
szyma
Acimovic slaby
daniel1990
Wiem że słaby te boki skopałem i wogóle niepodobny.

IPB Image
Lanek
Zebina nie jst zly. Robiles na swoim modelu?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.