Czy ja po nim pojechałem? Zastanów się człowieku co wypisujesz, zaśmiecając przy okazji bazę danych tego forum takimi bzdetnymi postami. Jakbyś nie zauważył, to ostatnie zdanie w mojej wypowiedzi miało charakter humorystyczny. Bardzo mi przykro, jeśli nie odpowiada Tobie moje poczucie humoru.
Czy lukassoronaldo napisał coś o
szarej głowie Cecha? Nie wydaje mi się. Jeszcze jedno - tego posta zacząłem pisać, kiedy pod faces-packiem nie było żadnego komentarza. Pewnie uczepisz się, że taki krótki post, a pisałem go całe 20 minut. Od kompa odszedłem na chwilę z, nieprzypomnę sobie teraz jakich, kilku powodów.
Czego się mnie człowieku czepiasz. Równie dobrze mógłbyś się każdego na tym forum uczepić np. w temacie Norka. Każdy zachwala jego pracę, czyli robi to samo. Przypieprz się, a jak!
Takie zwracanie komuś uwagi nie na prv jest z deka porypane. Żekłbym nawet, że jest to nabijanie postów.
Ciekawe, czy za to również dostanę 10% ostrzeżenia.
Aha, na koniec jeszcze coś. Po co się przypieprzasz w tym temacie do moich mord? Chcesz wyrazić na ich temat opinię, zapraszam do mojego tematu lub na prv. I czy gdziekolwiek napisałem, że robię lepsze twarze niż te tutaj (choć nie przeczę, tutejszy Cech woła o pomstę do nieba, takiego cuda to ja w życiu nie zmajstrowałem).
Wkurzyłem się, poniosło mnie.editChciałem to wcześniej na końcu dopisać. Wyleciało mi z głowy.
rav moze mi sie wydaje.....
Tak, wydaje Ci się.