Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepsza Druzyna W Europie Według Ciebie...
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2, 3, 4
andree-e
wg mnie najlepszy jest AC MILAN,SEVILLA FC tez w ostatnich dwóch latach pokazała piękny futbol i gromiła najlepszych..ULUBIONY KLUB TO OD ZAWSZE JUVENTUS TURYN
Hojrak Red Devil
Najlepsze drużyny w Europie wg. mnie to: Cheslsea i Sevilla , zaś ulubiona to JUVENTUS TURYN
mate
Najlepsza - Manchester United
Ulubiona - Lech Poznań
Ricardo
Najlepsza to Real Madryt
Ulubiona to Jagiellonia Białystok
ZiZi
Najlepsza drużyna: Real Madryt
Ulubiona drużyna: Real Madryt

Zacząłem kibicować razem z tatą kiedy miałem 4 latka... fajnie nie laugh.gif
Bulwion
Najlepsza drużyna:Manchester United
Ulubiona drużyna:nie moge wybrac ;p mam 2 ulubione druzyny Real Madryt i Manchester United
qwerte
Najlepsza : ... Sevilla
Ulubiona : Real Madrid CF
przemo14
Najlepsza: FC Barcelona
Ulubiona: Jagiellonia Białystok
Tomini
Najlepsza - Barcelona
ulubiona - rolleyes.gif Barca
batman
Mocny jest Real , Milan . Barca ale ULUBIONA I NAJMOCNIEJSZA CHELSEA!!!
bilak
batman kiedy zaczeles kibcowac chelsea ? tylko na serio ?

najlepsza : Juve, Milan

ulubiona : Legia Warszawa
OskaR
Najmocniejsza: AC Milan
Ulubiona: Manchester United, Legia
Orange_91
Najmocniejsza jest FC Barcelona.
A moje ulubione to AC Milan i FC Barcelona.
batman
Cytat(bilak @ Sep 13 2007, 13:04:37) [snapback]183492[/snapback]
batman kiedy zaczeles kibcowac chelsea ? tylko na serio ?

najlepsza : Juve, Milan

ulubiona : Legia Warszawa

Przeciez wiem bilak o co ci chodzi . Myslisz ze jestem jednym z wiekszosci kibicow tzw "sezonowcow" ktorzy zaczeli kibicować CHELSEA kiedy kupil ja Abramovich-jednak sie mylisz.Mowi sie ze gdyby nie on to bysmy mieli srodek tabeli.Ale juz chyba zapomnieliscie o takich gwiazdach jak Tore Andre Flo , J.F.Hasselbaink , Gianfranco Zola , Petit , to gwaizdy Światowego formatu koncowki lat 90 i poczatku 21 wieku.
bilak
spoko

pamietam dobrze Zole ...

Ronaldinho w dryblingu przy nim wymieka...
MYSZa7
Najmocniejsza to bez wątpienia Real Madryt po tym co pokazał ostatnio biggrin.gif
Jamnik
Najlepsza - Barcelona FC

Ulubiona - Manchester United smile.gif Glory Red Devils !!
realfun
oczywiście Real Madryt wink.gif
zomek
Cytat(realfun @ Sep 21 2007, 11:14:21) [snapback]185371[/snapback]
oczywiście Real Madryt wink.gif

ZGADZAM SIĘ REAL MADRYT RZĄDZI biggrin.gif
MakssPl
No to.. kolejny post taki sam!!
oczywiście Real Madryt

widać ze tutaj dużo fanów Królewskich!!

L
Karol Johnn
Oczywiscie "redsi" czyli Liverpool ale Real tez mi nie przeszkadza, a Barca ma juz za duzo "gwiazdek" io zrobilo sie z niej to samo co kiedys z realu za beckhama, ronaldo, zidana w pozniejszym okresie.
pzdr
bilak
po ostatnich meczach w Premier League i LM dodał bym Arsenal Londyn

Cytat(mexx @ Sep 21 2007, 19:57:11) [snapback]185531[/snapback]
No to.. kolejny post taki sam!!
oczywiście Real Madryt

widać ze tutaj dużo fanów Królewskich!!

L

pewnie dlatego ze w tamtym sezonie zdobyl majstra ...
batman
Myślę że po ostatnich wydarzeniach źle może sie dziać w CHELSEA i może ona zejść na drugi plan po odejściu Jose Mourinho. Sfrustrowani są tacy piłkarze jak : Didier Drogba , Terry , Lampard , Essien , Malouda , Carvalho i oczywiście reszta druzyny oraz wszyscy kibice NIEBIESKICH (w tym ja)!!!Ale wierzę że się podniosą!!!!!!
OskaR
No i Chelsea ma trenera ktory na dzien przed meczem z Manchesterem(ktory chyba juz lapie forme) nie chce pracowac.
W niedziele moze byc cienko
batman
Racja Oskar ten Grant jest wyznania judaizmu i ma jakieś ważne święto , które zabrania pracować!!!!!!!!!
bilak
dziwne tongue.gif

moje słowa o Arsenalu sie potwierdzaja

Cytat
Arsenal Londyn rozgromił Derby County 5:0 (2:0) w meczu 7. kolejki Premiership. Podopieczni Arsene Wengera umocnili się na pozycji lidera rozgrywek.
Trzy gole dla "Kanonierów" zdobył togijski napastnik, Emmanuel Adebayor. Po jednym trafieniu dołożyli Vassiriki Diaby oraz Francesc Fabregas i pogrom stał się faktem. na ławce rezerwowych cały mecz oglądał Łukasz Fabiański, zaś między słupkami stał Manuel Almunia.

Arsenal wciąż pozostaje drużyną niepokonaną w tym sezonie w lidze. W szóstym meczu odniósł piątą wygraną i pewnie prowadzi w tabeli.
onet.pl
MYSZa7
Cytat(bilak @ Sep 21 2007, 21:04:42) [snapback]185558[/snapback]
po ostatnich meczach w Premier League i LM dodał bym Arsenal Londyn

pewnie dlatego ze w tamtym sezonie zdobyl majstra ...

Z Arsenalem się zgodzę biggrin.gif

No może w pewnym sensie tak,ale przedewszytkim jak grają obecnie...4 wycięstwa i to w jakim stylu z rzędu chyba robią jakieś wrażenie biggrin.gif
OskaR
Zobaczymy w maju czy Arsenal bedzie tak gral przez wieksza czesc sezonu. Narazie ida jak burza ale trafi sie jakis kryzus lub plaga konuxzji i juz moze byc nieciekawie. Obecnie sa jedna z najsilniejszych druzyn na starym kontynencie ale czy w parze z dobrymi wystepami w premiership pojdzie dobra dyspozycja w LM tego pewien nie jestem, poniewaz o to Arsenalowi jest przez ostatnie lata bardzo trudno.
.:CR7:.
Oglądałem wszystkie mecze Arsenalu w tym sezonie i uwierzcie mi... że gdyby nie forma Fabregasa nie byliby tak wysoko.

Najmocniejsza jest Barcelona jak narazie ale ManU znajdzie właściwy rytm biggrin.gif
Glory ManUtd
OskaR
Co do Barcelony to ja nie bylbym taki przekonany. Z Lyonem mimo wyniku specjalnie tego meczu swietnie nie zagrali, mozna powiedziec ze to bardziej Lyon ten mecz przegral niz Barca wygrala.Dawno nie widzialem tak slabego Lyonu. Wedlug mnie mocny w tym sezonie wrescie moze byc Real i mam nadzieje Man Utd ( jezeli sie zespol sie zgra ofc a Roo i Ronaldo beda grac na swoim normalnym wysokim poziomie. Po cichu licze ze Saha bedzie takim nowym Solksjaerem(ach szkoda, szkoda no ale trenerem jest).
batman
Cytat(Oskar @ Sep 23 2007, 00:32:01) [snapback]185912[/snapback]
Co do Barcelony to ja nie bylbym taki przekonany. Z Lyonem mimo wyniku specjalnie tego meczu swietnie nie zagrali, mozna powiedziec ze to bardziej Lyon ten mecz przegral niz Barca wygrala.Dawno nie widzialem tak slabego Lyonu. Wedlug mnie mocny w tym sezonie wrescie moze byc Real i mam nadzieje Man Utd ( jezeli sie zespol sie zgra ofc a Roo i Ronaldo beda grac na swoim normalnym wysokim poziomie. Po cichu licze ze Saha bedzie takim nowym Solksjaerem(ach szkoda, szkoda no ale trenerem jest).

Z Realem się zgodze bo na poczatku sezony graja bardzo dobrze w Lidze i w LM wiec moga tez namieszac! ph34r.gif
chatek
IMO teraz najlepiej grają Barca, Real i Arsenal. A dziś się okaże kto jest lepszy Manchester czy Chelsea zapowiada się świetny meczyk jak coś tom canal + o 16:55 rolleyes.gif
OskaR
Jednak mnie Barca nie przekonuje. Wygrywaja te mecze ale to nie jest to co 2 sezony temu, nie ma tego blysku duzo bardziej mi sie Real podoba. Musze zgodzic sie z przedmowcami ze gdyby nie Cesc to Arsenal by "nie istnial". Jak ktos go wylaczy z gry to jest im ciezko no ae narzie nikom to sie nie udalo.
Damian.
A mnie przekonuje , ale każdy ma swoje zdanie.Zauważyłem że atak drużyn , które grają przeciwko Barcelonie jest b.słaby. Jest to wina przedewszystkim świetnie grającej obrony. Jeśli Barcelona będzie grała tak jak wczoraj to myślę ze Trofea będą nasze(1 gol messiego cudo:D)
Dobrze gra też Arsenal no i Real.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.