bobex77
Dec 30 2005, 19:13
swietny makelele!! popraw czolo a bedzie 10/10
lookass
Dec 30 2005, 19:20
Mimo tego co o mnie pisałeś w komentarzach pogratuluje ci i powiem ze wykonałeś niezłą twarz. Brawo dobra robota
Makelele w miarę dobry 7,5/10
Riki101
Dec 30 2005, 20:03
Makalele dobry 8/10
kostek
Dec 30 2005, 21:37
jeśli chodzi o adriano to gratulacje

jak na tą fotkę to gitarka =]
Raffels
Dec 30 2005, 22:09
QUOTE(jano @ Dec 28 2005, 20:31:12)
Najlepszy Adriano jakiego widziałem!!

P
Riki101
Dec 31 2005, 00:02
Lepsze normalne bmp bo to nie wyglada estetycznie
Mortin
Dec 31 2005, 10:16
QUOTE(jano @ Dec 31 2005, 00:49:28)
wszystko byloby dobrze gdyby kolor twarzy pokrywal sie z kolorem szyi

, bo chyba jest za zielony? szary?
Dzia za komenty !! Oby ich więcej
Sneijder (final version preview)
Jeszcze jedną twarz skończe i lepie PACKA tya
2/10 za dobre chęci

Żadna morda nie przypadła mi do gustu. Jano, i tak jesteś czołowym pacz i fejs-mejkerem, takie opinie jak moja Ci wiszą poprostu.
saviolka
Jan 2 2006, 17:13
nie no twarzyczki srednie 2/10 za dobre chęci
Boże, lepszej czcionki nie miałeś do podpisywania twarzy? Co to za włosu u Dudka ... Średnia ocena - 2/10 ...
nie rozumiem opinii powyzej...oceniacie tak bo chlopak ma ksywe JANO? dajcie se wkoncu "siana" (nie ma to powiazania z kolega z redakcji) i przestancie lizac dupska kazdemu...popatrzcie ogolnie po mordach w pokemon arena....wiele z tych twarzy to poprostu masakra ( w negatywnym tego slowa znaczeniu) a wy dajecie oceny 8/10, 9/10.....te oceny to oceny przeznaczopne na twarze swietne pod kazdym calem....jakosc podobienstwo szczegolowosc....naprawde szkoda mi was...bo wiem ze gdyby ten pack znalazle sie w temacie moim, Manka ,czy tez T-Maca badz byl podpisany faces by cigman...byscie odrazu wystawili noty bliskie idealom....brak slow....chlopaki wezcie sie wgarsc i zacznijcie oceniac normalnie....cya
rav16...dostajesz 10 % ostrzezenia....zastanow sie co piszesz nastepnym razem...temat sie nazywa faces by jano a ty cos sie przywalasz do czcionki na okladce packa...chlopie...rownie dobrze moglbyc bez napisu...
bobex77
Jan 2 2006, 19:01
wszystkie twarze ok Adriano mimo miny calkiem dobry reszta jak dla mnie 7/10
snejder fajny tylko jakis dziwny kolor twarzy a dudek wyglada jak po nieudanej nocy:)
Ja podobnie jak norek bardzo sie dziwie komentarzy powyzszych uzytkownikow
rav16 najbardziej zaszalal
takze jano nie przejmuj sie nimi bo dobrze ci idzie:)
Aha Makelele mi sie bardzo podoba 9/10!
Co do ksywki - nic nie mówię, nie jestem w temacie, nie mam pojęcia o co Ci chodzi norek (to chyba nie do mnie).
Ocena może i jest zbyt niska. Powinienem dać 3/10, ale więcej za żadne skarby bym nie mógł dać. Nigdzie nie piszę, że ja robię lepsze twarze, ale ocenić coś tam potrafię.
Adriano - bardzo podobny do tego w grze, tyle że wąsiska dodane (imo).
Frankowski - bardzo rozmazany, ogólnie kiepsko się prezentuje, małe podobieństwo, jakiś taki zbyt szczupły na twarzy.
Youla - nie oceniam.
Seedorf - najgorsza z tych fejsów. Podobieństwo zerowe (no, może kolor skóry). Bardzo rozmazane.
Makelele - o ile się nie myle to on ma krótszą łepetynę, nie ma takiego jajka. Podobny do tego w grze.
Dudek - o włosach już pisałem. Reszta przejdzie, ale nie kumam po co ten plasterek ...
Hit programu, Snei?der - w miejsce znaku zapytania co mam wstawić? Wspaniała czcionka, prawda ... Co to niby jest.
Dziękuję za ostrzeżenie, przywalam się do fontów, bo nie wiem dla kogo są te ryje, ech. Chciał żeby ocenić, to oceniłem. Oceniam wg własnego uznania, ale chcę wiedzieć, co oceniam - chyba logiczne?
Jano dobra robota mnie sie twoje prace podobaja,napewno sam widzisz niedaciagniecia i z czasem bedziesz je likwidowal. tak trzymaj
Xavi (final version)
Download BINOceniamy
co on taki bez kolorow przeciez robimy mordy do pes5 nie do pes3 !!!
daniel1990
Jan 5 2006, 17:06
Bardzo dobry facepack tylko Dudek mi sie nie podoba 8/10. Xavi średni popraw kolor skóry bo nie pasuje do szyi.
A więc tak jak w w sygnaturce pisze !!
Dziekuje za współprace. Prosze adminów lub modów o zamknięcie tematu w Piątek(jutro) o 20:00 !! Do usłyszenia !
>Kornel<
Jan 5 2006, 22:36
no jano szkoda ze zmywasz sie ze sceny IO ! naprawde swietnie sie wprowadziles ale na kazdego przychodzi pora ... niestety jestes kolejny ... szkoda i zycze wszytskiego najlepszego we Wlochach

Wloszech of kors

pzdr i dzieki za wszystko
Xavi ma tzw. syndrom perszinga (wiem, nie wiecie o co chodzi), ale tak poza tym, to jest niezły. Kilka szczegółów do poprawy i byłby na prawdę dobry.
6+/10
No jano 3maj sie !! Niech Ci się dobrze wiedzie w Italii
P.S. Xavi bdb 8,5/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.