Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moze Poradnik Do Pes5?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2
Levuss
Siemka!
ludzie strzelam duzo bramek z wolnych ale sa to proste strzały a jak sie podkręca strzały w PES5???
proszę napiscie jak sie podkręca wtedy zacznę sypać podkręcone piłki biggrin.gif
StraY
lewo/prawo
WE9 Fan
Dzięki wszystkim za porady dopiero zaczynam grać w PESA
Rand
Podobno jest możliwośc podbicia sobie piłki żeby strzelić z powietrza ktoś wie jak to zrobić??? Ktos mi mówił ze któryms analogiem ale problem w tym ze mam pada bez analoga. Wiec jak ktos wie jak to zrobić prosze o pomoc.
lala6000
QUOTE(Rand @ Mar 8 2006, 00:39:42) [snapback]55643[/snapback]

Podobno jest możliwośc podbicia sobie piłki żeby strzelić z powietrza ktoś wie jak to zrobić??? Ktos mi mówił ze któryms analogiem ale problem w tym ze mam pada bez analoga. Wiec jak ktos wie jak to zrobić prosze o pomoc.

bez analoga mozna tez zrobic ale musisz se klawisze odpowiednio poustawiac.....ale szczerze to BES SĘSU (sorry mam syndrom jasiaśmietany)
Rivaldinho
Na plejstacji piłke do góry podbijasz analogiem ,kolejno w góre i szybko w dół.Polecam szczególnie jak chce się strzelić ładną bramkę na zawołanie.Ostatnio opatentowałem Recobą`przyjęcie na klate i bezpośrednia rabona(krzyżak na brame).pozdro.
o-skar
Strzał po ziemi: mozna to zrobic dosyć łatwo, z tym ze jest to uderzenie dosc lekkie i niecelne, ale czasem potrafi ladnie wpasc do siatki (ostatnio strzelilem tak bramke Xavim z 20m, pieknie weszla od slupka smile.gif).
Zby wykonac taki strzal, trzeba podac do ktoregos zawodnika i zanim pilka doleci do jego nogi, nacisnac r2.gif i trzymajac go wcisnietego nacisnac square.gif . dochodzi oczywisce celowanie strzalkami. Wychodzi prawie zawsze, ale jest malo efektywny.
lala6000
pyatnie troche nie do tematu ale coz zrobie JA GO ZALOZYLEM WIEC MOGE(taki joke malo smieszny ale zawsze to joke)....czemu ludziska nie chca zmieniac mi sie wlosy jak podmieniam PLIKI....twarze dzialaja wlosy nie!! wie moze ktos ocb??
Rivaldinho
widocznie używasz złego programu albo podmieniasz nie te pliki. blink.gif
lala6000
QUOTE(Rivaldinho @ Mar 17 2006, 22:51:45) [snapback]57339[/snapback]

widocznie używasz złego programu albo podmieniasz nie te pliki. blink.gif

uzywam DKZ (downa nie mam wiec weim jaki program biggrin.gif) a podmieniam pliki zgodnie z nr na stronie http://www.pro-evo.pl/articles.php?id=32 WIec problem musi tkwic w czyms innym ....po prostu paleta specjalna nie chce mi sie podmieniac...zwykle twarze podmienia ...specjalnych nie !!
Grzegi
Mam pewien problem!! Właczam dziś Pesa 5 i pokazuje że chce stworzyć nowy folder z savami!! Wcześniej maiłem juz graczy porobionych i trofea nie chcę tego starcic!! Jak to odzyskać??
Bo0os
nierozumiem dry.gif
Grzegi
Włączam gre i tak jakby się ten główny save skasował jakbym zaczynał nową gre od początku! Ja chcę żeby było tak jak przedtem
tV2
prawdopodobnie folder z option file albo sam save poszedl sie je... smile.gif
Grzegi
No może tak!! Ale może ktoś wie jak to naprawić??
lala6000
QUOTE(Grzegi @ Mar 22 2006, 17:33:08) [snapback]58269[/snapback]

No może tak!! Ale może ktoś wie jak to naprawić??

Idz do jakiegos sklepu serwisu komputerowwego i popros o odzyskanie danych ....zabulisz troche ale jak chcesz zeby bylo jak dawniej to To jest warte kazdej ceny........a tak na powaznie to chyba nic nie zdzialasz jak zalozyc tylko nowy SAVE sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.