Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bootpacki By Lanek
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
crusader
Ja chciałbym sie zwròcić z prośbą o wydanie tutorialu "Jak robić bootpacka do PES 5"
Osobiscie robie(robilem) bootpacki do pes4 jednak teraz nie do konca wiem jak maja sie sprawy przy robieniu bootpackow w pes5.
Czy trzeba innych programow(innych wersji) i co jeszcze trzeba zmienic...
Z groy dzieki !
lukasz0
QUOTE(crusader @ Nov 3 2005, 19:24:56)
Ja chciałbym sie zwròcić z prośbą o wydanie tutorialu "Jak robić bootpacka do PES 5"
Osobiscie robie(robilem) bootpacki do pes4 jednak teraz nie do konca wiem jak maja sie sprawy przy robieniu bootpackow w pes5.
Czy trzeba innych programow(innych wersji) i co jeszcze trzeba zmienic...
Z groy dzieki !
[right][snapback]41870[/snapback][/right]

ja takze na to czekam... tez potrafie robic paczke do pes'a 4, a do 5 nawet nie probowalem <Lol>
Lanek
Bootpackòw nie zrobiłem ale postaram się na jutro coś wykonać.
A co do tutoriala to pomyślę być może takowy wydam, ale to nic pewnego smile.gif
Koziou
No wlasnie jakis TUTORIAL by sie przydal. Bo chyba sie Bootpaczka nie doczekam tongue.gif to zrobie sam. Zartuje sam bym i tak nie potrafil. Wystarczy ze robie dosyc niezle twarze.

PS. Czekam na BP (jest na 2 str biggrin.gif )
bayer9
Oj przydał by sie ten tutorial! smile.gif Moze sie doczekamy!
wnuczek1991
kiedy bedzie moj bootpack ??
Koziou
QUOTE(wnuczek1991 @ Nov 5 2005, 17:31:53)
kiedy bedzie moj bootpack ??
[right][snapback]42157[/snapback][/right]

A moj? (Lista jest na 2 stronie wink.gif )
Evil_Martins
ja chce zamowic taki bootpack:

1.Mercurial Vapor (granatowe,złote,białe,srebrne,czerwone)
2.Nike Total 90 (biało-czarne,wisniowe,srebrno-czerwone)
3.Nike Air Zoom Legends (biało-czerwone)

tu masz tekstory:http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=124807&page=1&pp=1&highlight=capela
kostek
a te nowe bootpacki co robicie to są do pes5? i czy można zamawiać juz do pes5?
saluch
saviola13 - super bootpack smile.gif dolaczam sie do prosby o jego wykonianie tongue.gif
warson
Ja Bym chcial ale nie wiem gdzie znalesc Tekstury Butòw i w ogole Buty :_D

Aha i Jak mozesz to wrzucaj czasami na Inne serwerki Te Bootpacki bo na rapidshare Trzeba CZekac co Godzine :-(
malarkey
QUOTE(warson @ Nov 6 2005, 16:03:01)
Ja Bym chcial ale nie wiem gdzie znalesc Tekstury Butòw i w ogole Buty :_D

Aha i Jak mozesz to wrzucaj czasami na Inne serwerki Te Bootpacki bo na rapidshare Trzeba CZekac co Godzine :-(
[right][snapback]42365[/snapback][/right]

http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=124807
MaGiK
instaluje bootpacka i moge wybrac tylko 8 par butòw a nie 12 :-/ . Gdzie sie podziały te 4 pary ? hlp ! ph34r.gif
krolyk271
jak moge z importowac plik w DkZ studio 0.90
pawka20
Kiedy mozna sie spodziewać waszej pracy?
norek
QUOTE(MaGiK @ Nov 6 2005, 21:36:26)
instaluje bootpacka i moge wybrac tylko 8 par butòw a nie 12 :-/  . Gdzie sie podziały te 4 pary ? hlp !  ph34r.gif
[right][snapback]42396[/snapback][/right]

wejdz w edit mode i tam masz edit boot czy cos takiego i tam wybierasz sposord 12...8 ktore CI najbardziej pasuje...adios
LYJO
Lanek mam prośbę o boot packa firmy JAKO.
Kilka fotek tych bucików znajdziesz tutaj.
Jełśi bys mógł robic to byłbym bardzo wdzięczny.

Striker SS, Vision SG, Wembley SS =>
http://www.redboxsoccer.com/index.php?id=jako_wkrety

Striker NO, Zero 6, Prisma FG, J-1 FG, Vasco FG =>
http://www.redboxsoccer.com/index.php?id=jako_lanki

Pozdro
andrianoo
Witam mam taki problem z dodawaniem bootpacków keidy wpisuje unnamed_4560 to pisze can't find cos tam ze nie znalazło ? i jak patrze w garphic studio w teh dacie to tam nei ma unnamend tylko unkown_4560?wiecie co zrobic zebym miał moje ulubione korczeki:D?
Lanek
Musisz wpisać unknow_04560 lub unnamed_4560
powinno grać biggrin.gif
Lanek
Jak ktoś chce bootpacka do pesa 5 to pisać
Postaram się wywiązać.
lukasso
QUOTE(ricko88 @ Dec 16 2005, 14:31:38)

zrób cos takiego
i wrzuć na forum

QUOTE(Lanek @ Dec 16 2005, 15:05:03)
Jak ktoś chce bootpacka do pesa 5 to pisać
Postaram się wywiązać.
[right][snapback]45595[/snapback][/right]

..::SHADOW::..
Ja bym prosił o takiego bootpacka :
But nr 1
But nr 2
But nr 3
But nr 4
But nr 5
But nr 6
But nr 7
But nr 8
But nr 9
But nr 10
Z góry dzięki za zrobienie tego bootpacka
arm
to jeszcze raz ja. 4 pierwsze tekstury się nie wyswietlają wiec zapodaję je jeszcze raz:)
http://homepage.ntlworld.com/g.mercer1/boo...0Euro%20Sc6.png
http://homepage.ntlworld.com/g.mercer1/boo...p%20FG%2001.png
http://homepage.ntlworld.com/g.mercer1/boo...oot_(black).png
http://homepage.ntlworld.com/g.mercer1/boo...ng/ksl050vp.png

a jeśli nie działają to chodzi mi o buty :
*diadora euro- czarne z żóltymi znaczkami
*lotto stadio cup-czarne z zielonymi znkami
*puma king- czarne z białymi znakami
*umbro elite x- czarne z tym charakterystycznym "krzyzem" w kolorze żółtym bądź też złotym
calwin
ja bym prosił o taki zestaw butów tekstury są w jednym pliku tak chyba będzie szybciej i łatwiej dla ciebie Pozdro

Pobierz
szyma
Mam pyrtania jak pobrac te buty na rapidzie bo jakos nie moge moglby mi ktos to wytlumaczyc
Nelson
Hej.... Jeśli można, to ja prosze o takiego bootpacka. Prosze...

Teksturki...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

Dorzucie mi 4 teksturki bo nie mam pomysłu.

PS: zagroo skąd tak wybayrowane teksturki wziąłęś???

Z góry B.dziękuje i Czekam z niercpliwascia. Pozdro!!!! smile.gif
arm
A ja mam pytanie do Panów Johnes&Lanek. Czy wy nadal robicie te bootpacki czy to juz temat zamknięty???
zagroo
Moglbys mi zrobić takiego bootpacka ? Tekstury :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jak coś to mozesz tam dorzucić byle jakie teksturki zalezy mi tylko na tych 9 .
Z góry dzięki .
Lanek
Zamówienia postaram się zrealizować jak najszybciej. W wolnej chwili zrobiłem sobie pierwszy bootpack po dłuższej przerwie
bootpack
Pozdro wink.gif
Lanek
Zrobiłem kolejną paczkę teraz dla lukassronaldo.
TUTAJ ŚcIąGaJ
next=>shadow (dostarcz mi jeszcze 2 texturki)
lukasso
dziękuję
calwin
Lanek może pokusisz się o napisanie tutoriala do robienia butów myślę że nie tylko ja bym był z niego zadowolony Pozdro
>Kornel<
no ma nadzieje ze napiszesz tego tutoriala bo kazdy chyba sam chcialby porobic sobie buty wg wlasnego uznania biggrin.gif pzdr
Koziou
QUOTE(>Kornel< @ Jan 9 2006, 10:25:13)
no ma nadzieje ze napiszesz tego tutoriala bo kazdy chyba sam chcialby porobic sobie buty wg wlasnego uznania biggrin.gif pzdr
[right][snapback]48165[/snapback][/right]

Kornel masz racje! Juz probowalem to od Lanka wyprosic na gadu zeby napisal mi jakis tutorial. Ale jakos nie zabardzo =/ W sumie jest troche na stronkach ale wiekszosc po angielsku (w sumie nie mam problemow z "rozszyfrowaniem")...
Wiem ze jest tez na issonline ale dochodze do punktu tworzenia bitmap... no i wlasnie zaczynaja sie schody - nie wiem jak zrobic bitmape!! Wrzucam z bitmapa od jakis innych bootpackow jest zarys butow ale buty sa "toksyczne" =D Prosimy Lanek (bedziesz miec mniej roboty) Pozdro 4 all. Peace
Lanek
Mam tutorial ale nie był robiony przeze mnie więc nie wiem czy moge go tu zamieścic. wink.gif
Tomak
OMG, masz opory... Zamieść tu tut, napisz autora i źródło...
Lanek
Spokojnie chłopaki biggrin.gif , macie tutorial TuTaJ
Tutorial jest autorstwa bodajże Majkelinho z pro-evo.pl wink.gif
P.S. Czy realizować resztę zamówień czy sami sobie porobicie? Pisać!
Nelson
Hej,ja jestem zielony w tych sprawach,wiec prosze abys mi zrealizował...bardzo trudno sobie zrobic,a pozatym znajac moje łącze to za szybko mi sie nie sciagnie photoshop... i w ogule nie umiałbym....

Prosze.NA kiedy moge sie spodziewac? Z góry dzieki .Pozdro
Lanek
Na pewno zrobie ci bootpacka jako pierwszemu więc jutro do południa możesz sie go spodziewać. wink.gif
albin99
siemka ja mam prosbe jak morzesz to poprosze o takiego bootpacka jest spakowany i jest tam 11 tekstórek jedna morzesz sam dac od siebie aha i jak niebieskie predatory sa to morzesz dac inna tekstórke tych predatorów bo ta co dałem jest kijowa tekstórka mi sie nie podoba z góry wielkie dzięki oto link http://rapidshare.de/files/10720358/buty.rar.html
aha i zalezało by mi jak najszybciej bys mógł go zrobic ale jak nie bedziesz miał narazie czasu to poczekam jeszcze raz z góry wielkie dzieki jusz sie nie moge doczekac biggrin.gif
Lanek
Widze że jest jeszcze zapotrzebowanie na bootpacki postaram się dzisiaj chociaż jednego wykonać. Najpierw dla nelsona. smile.gif
Lanek
Nelson zrobiłem ci paczkę wink.gif
ŚcIąGaJ
next=>arm smile.gif
Pozdro
P.S. Umieszczam TU linka do tutoriala, bo z tamtym są podobno problemy tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.