Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zakręć mną - drybling mastah
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
Stron: 1, 2
kcma
Nawet niewiedzialem ze Ibra tez umie Flip-Flapa. ohmy.gif
zagroo
ronaldihnio zasłynał tym flip-flapem przez tą reklame a ibrahimovic ten trik robil jak ludzie jeszcze ronaldihnia nie znali
michau000
mysle, ze gadasz bzdury wink.gif
Crawler
QUOTE(zagroo @ Oct 10 2005, 23:10:44)
ronaldihnio zasłynał tym flip-flapem przez tą reklame a ibrahimovic ten trik robil jak ludzie jeszcze ronaldihnia nie znali
[right][snapback]38700[/snapback][/right]

Ja znam Ronaldinho od małego i zawsze robił tego trika zajefajnie tongue.gif:P A tak na serio to Ronaldinho był wcześniej znany ze swoich trikòw, a Imbrahimovic dopiero jak przeszedł do Juve zrobił się "sławny". Pozdro
saper
QUOTE(kcma @ Oct 10 2005, 23:24:43)
Nawet niewiedzialem ze Ibra tez umie Flip-Flapa.  ohmy.gif
[right][snapback]38697[/snapback][/right]

Umie Umie, widziałem w jakimś meczu Juve sezon temu.

QUOTE(zagroo @ Oct 11 2005, 00:10:44)
[right][snapback]38700[/snapback][/right]

Kiedy Ronaldinho zaczął grać w PSG? a Kiedy Zlatan w Ajaxie?
ja widziałem szczerze pierwsze u Ronaldinho ten trick, nie u zlatana wink.gif
Zlatan potrafi to zrobić ale jakoś chyba mu to aż tak fajnie nie wychodzi jak Ronaldinho.

QUOTE(Lookkas_fan @ Oct 11 2005, 09:02:46)
Ja znam Ronaldinho od małego i zawsze robił tego trika zajefajnie tongue.gif:P A tak na serio to Ronaldinho był wcześniej znany ze swoich trikòw, a Imbrahimovic dopiero jak przeszedł do Juve zrobił się "sławny". Pozdro
[right][snapback]38705[/snapback][/right]

Ronaldinho flip-flapa już w PSG robił, ale co do Zlatana to że się sławny zrobil po przejściu do Juve to jakiś nonsens. Przecież on w Ajaxie już trikował. ;>
Crawler
Trikował... a to co innego niż być sławnym tongue.gif biggrin.gif Ale i tak trzeba przyznać że Roni zrobił większą kariere od Imbry... więc chyba musi być lepszy... Ma talent chłopak smile.gif
saper
QUOTE(Lookkas_fan @ Oct 11 2005, 11:58:56)
Trikował... a to co innego niż być sławnym tongue.gif biggrin.gif Ale i tak trzeba przyznać że Roni zrobił większą kariere od Imbry... więc chyba musi być lepszy... Ma talent chłopak smile.gif
[right][snapback]38713[/snapback][/right]

Ty jeszcze pytasz czy Roni jest lepszy od Zlatana.

Zlatanowi wyjdzie jakiś świetny mecz co 10 kolejek i już ma być gwiazdą.

Ronalidinho jest o niebo lepszy od Zlatana.
Crawler
Ja właśnie mòwię że Roni jest lepszy huh.gif rolleyes.gif zlatan mu do pięt nie dorasta...
CJ-2005
szanuje Zlatana ale prawda jest tylko jedna Ronaldinho jest lepszy ci ktorzy ogladaja Premira Division to wiedza ze ten chlopak sam nie raz tworzy spektakl -jego gra to poezja
korzen
lol ! Zlatan pierwszy zrobił flip-flapa? :DDD Przeciez Zlatan to taki wielki kloc....watpie zeby potrafil zrobic taki trick.
michau000
korzen, to sciagnij sobie pierwsza lepsza kompilacje z jego bramkami, przekonasz sie;)
wiecie, bez przesady. zeby zrobic ten zwod naprawde nie trzeba byc geniuszem (niech swiadczy o tym fakt, ze nawet ja tak potrafie), mysle ze wieszkosc pilkarzy potrafi zrobic 'filp flapa'. rzecz tylko ma sie o to, zeby to zrobic w pieknym stylu i dobrym momencie (czyli zlatan sie do ronniego nie umywa w tej kwestii(-; )
tomek828
QUOTE(korzen @ Oct 11 2005, 15:13:30)
lol ! Zlatan pierwszy zrobił flip-flapa? :DDD Przeciez Zlatan to taki wielki kloc....watpie zeby potrafil zrobic taki trick.
[right][snapback]38725[/snapback][/right]

to krociotki filmik dla wszystkich ktorzy uwazajo ze Zlatan to "kloc"

http://rapidshare.de/files/6148964/zlatan.WMV.html

POLECAM TO OBLUKAC
zagroo
no własnie mam duzo filmikòw ibrahimovica gdzie na raz robi po 3 4 typkow a raz zjechał nawet 5 czy 6 i bramke strzelił macie link : http://s61.yousendit.com/d.aspx?id=14PL4K5...ME0XL3EMIG77DFQ a ten kto mowi ze zlatan to kloc to chyba nie widział jego w akcji
the_barti
co do trikòw w pes5 - podajcie jak się je robi (ktòrymi l'kami, r'kami i kierunki) tylko takich, ktòrych nie było w pes4 opròcz flip flapa, jeżeli takie w ogòle istnieją tongue.gif
CJ-2005
bardzo bym prosil aby ktos z was napisal tutorial z wszystkimi zagraniami zwodami wolnymi trikami itp. w pes 5

znam wiekszosc ale nie wszystkie mysle ze to nie tylko mi sie przyda

za udzielona pomoc z gory dziekuje
lukasso
tutorial do trikòw masz na poprzedniej stronie
pozatym od czego masz google to taka wyszukiwarka
wpisz triki pes5 boże aż tak ciężko ruszyć mòzgiem.. brak słòw
korzen
he, przesadziłem z tym 'klocem' ale ja niewiem, jakos nie przekonuja mnie tacy pilkarze jak zlatan....no tu wyjatkiem jest v.nistelrooy ;> woow ale kompilacja zajebista. ;p apropos filp flapa....przy stojącej piłce to nawet mi sie udaje....ale w pełnym biegu, w dobrm momencie jak wspomniał michau potrafi tylko Ronaldinhio ;-)
Cooltys
QUOTE(korzen @ Oct 11 2005, 19:35:35)
ale w pełnym biegu, w dobrm momencie jak wspomniał michau potrafi tylko Ronaldinhio ;-)
[right][snapback]38789[/snapback][/right]

i ja ;-)
wojczech7
Z calym szacunkiem ludzie, ale jak ktos z was uwaza ze Zlatan sie nie umywa do grubego Ronaldo, to albo nie widzial Ibry w akcji, albo jest cholernie subiektywny!
Przeciez to, co ten szwed potrafi zrobic z pilka to mistrzostwo swiata i dorownac mu moze tylko i wylacznie Ronaldinho!!! A w PES'ie Ibra jest wedlug mnie niedoceniony, jezeli chodzi o statsy. Rubryke zwiazane ze zwodami powiniem miec na 99 i nie ma dyskusji na ten temat...

jeden z dowodòw: http://www.zlatan-online.nl/video's/zl...e_inter_cup.wmv

Korzen => porownanie Zlatana i Van Nistrlooya jest smieszne, to calkowicie inni pilkarze sa...
michau000
QUOTE(wojczech7 @ Oct 11 2005, 21:38:24)

Korzen => porownanie Zlatana i Van Nistrlooya jest smieszne, to calkowicie inni pilkarze sa...
[right][snapback]38795[/snapback][/right]

niby tak ale... mysle ze w jedno ich laczy- obaj moim zdaniem fenomenalnie graja cialem. zaden obronca nie przeszkodzi jak ruud albo zlatan przyjmuja na piers kilkudziesieciometrowe podania. zastawiaja sie fantastycznie, skubani rolleyes.gif

a po tym filmiku widac, ze ibra to taki typ cristiano ronaldo- poczaruje, poczaruje, a jak przyjdzie co do czego to zle poda albo krzywo strzeli.
tomek828
w pełnym biegu, w dobrm momencie jak wspomniał michau potrafi tylko Ronaldinhio ;-)

Ronaldinho nie umie tego robic w pelnym biegu, zawsze sie zatrzymuje a potem robi flip-flap , w moim filmiku Zlatan pokazal jak powino sie robic flip flapa w w pelnym biegu cool.gif a tak pozatym "elastico" i tak najlepiej robi Ronaldo i on pierwszy robil ten trik smile.gif

POZDRO
TeDi
QUOTE(tomekronaldo @ Oct 12 2005, 07:01:40)
Ronaldinho nie umie tego robic w pelnym biegu, zawsze sie zatrzymuje a potem robi flip-flap , w moim filmiku Zlatan pokazal jak powino sie robic flip flapa w w pelnym biegu  cool.gif  a tak pozatym "elastico" i tak najlepiej robi Ronaldo i on pierwszy robil ten trik  smile.gif 

POZDRO
[right][snapback]38811[/snapback][/right]

A przypomnij sobie, jak wyglądał akcja w meczu Barcelona-Milan, po pięknym zwodzie w pełnym biegu Ronaldinho strzelił piękną brameczkę smile.gif
A najlepsze zwody w meczach pokazują Ronaldinho i C.Ronaldo.
I tak naprawde nie da się stwierdzić kto umiał ten zwòd pierwszy.
korzen
QUOTE(wojczech7 @ Oct 11 2005, 20:38:24)
[right][snapback]38795[/snapback][/right]

dla mnie, Zlatan i Nistelrooy to piłkarze bardzo podobni niemal identyczni....obaj dosyc mocno zbudowani, wysocy.....obaj graja dobrze ciałem jak juz michu wspomniał.
tomek828
A przypomnij sobie, jak wyglądał akcja w meczu Barcelona-Milan, po pięknym zwodzie w pełnym biegu Ronaldinho strzelił piękną brameczkę
korzen
QUOTE(TeDi @ Oct 12 2005, 16:06:13)
A najlepsze zwody w meczach pokazują Ronaldinho i C.Ronaldo.
I tak naprawde nie da się stwierdzić kto umiał ten zwòd pierwszy.
[right][snapback]38857[/snapback][/right]

eee....a nie zapomniałes czasem o Zidanie? :|
tomek828
eee....a nie zapomniałes czasem o Zidanie? :|

zidan jest teraz cienki, pare lat temu byl naprawde zajebisty a teraz juz sie zestazal i nie dorownuje umiejentnosciami (drybling) Roniemu ph34r.gif
Lanek
Zidane to może i coś umiał ale kilka lat temu :)Popieram przedmòwcòw Ronaldinho i C.Ronaldo to najlepsi obecnie dryblerzy świata
korzen
jeszcze jest wdg mnie b.dobrym piłkarzem. Chyba obok Pele, Maradony i Platiniego najwiekszy piłkarz w histroii
lukasso
ronaldinho to najlepszy drybler swiata?
nie wiem czym on sobie na to zasłużył, ze jako cofniety napastnik strzela 10 goli na sezon z czego połowa to z karnych i zawsze w lewy ròg,albo poda patrząc w zupełnie inna stronę,albo jeszcze zagra z piętki czy plecòw,niekiedy musze przyznac ze wkręcał rywala w ziemie ale ciekawe jak by sie o nim zdanie zmieniło gdyby przeżył to co ROnaldo czyli 2-letnia kontuzja
dla młodych fanòw to moze genialne ale zeby sie bardziej rozejrzec i np sciagnac filmik ROnaldo jeszcze np z Barcelony czy Interu(tuż przed kontuzja )on to dopiero drybler
strzelal po 30 goli na sezon ,kiwał kilku naraz, i robił elastico nawet w pełnym biegu
to tyle
P.S nie musicie odpisywac na tego posta,to moja opinia nie chcialem nikogo urazic
PAPA
roni1920
glupoty gadacie ludzie cristiano ronaldo i ronaldhino to nie są najlepszymi dryblerzami swiata!! najlepszym dryblerzami jest Ronaldo z reala madryt!! ronaldo drybluje i drybling zakańcza strzałem do bramki i gol!! a ronaldhino i cristiano duzo drybluje i mało bramek!! HALA MADRID!!
wojczech7
Jestem w stanie zrozumiec, ze nazywacie Ronaldinho najlepszym dryblerem swiata, ale zeby C. Ronaldo?! zart to jakis chyba laugh.gif On potrafi cos zrobic tylko na szybkosci i jest bezproduktywny w tych swoich dryblingach... Zgadzam sie z Lukassronaldo, ze gruby kiedys byl nie do powstrzymania, ale jego czas powoli mija... A szkoda, bo takich pilkarzy nie ma wielu na tym globie (mowie to, choc go nie lubie...) pzdr
Viperdiesel
QUOTE(roni1920 @ Oct 12 2005, 18:19:57)
glupoty gadacie ludzie cristiano ronaldo i ronaldhino to nie są najlepszymi dryblerzami swiata!! najlepszym dryblerzami jest Ronaldo z reala madryt!! ronaldo drybluje i drybling zakańcza strzałem do bramki i gol!! a ronaldhino i cristiano duzo drybluje i mało bramek!! HALA MADRID!!
[right][snapback]38889[/snapback][/right]

Normalnie jak coś niektòrzy ludzie napiszą to, aż się śmiać chce. laugh.gif W Twoim texcie panuje lekki chaos, ale to szczegòł. tongue.gif A co do najlepszego dryblera to moim zdaniem jest nim, (typ nr 1) Ronaldinho bez zbędnych opisòw, następnie może (typ nr 2)C. Ronaldo - ma fajne sztuczki, piła wspaniale "przylega" mu do nogi, no ale jak przyjdzie co do czego to zchrzani, albo trafi w poprzeczkę tongue.gif no i (typ nr 3) Ronaldo - jednak trochę jest w tym prawdy, co napisał roni1920, że już jak dostanie piłkę to wie co z nią zrobić i napewno ktòraś z jego akcji wypali... To tyle ode mnie.
Amen... biggrin.gif
kcma
QUOTE(roni1920 @ Oct 12 2005, 18:19:57)

Wiez dlaczego Ronaldinho jest dobrym dryblerem, bo uczyl sie na podworku grac w pilke z psem. Gral tak dluga az do momentu w ktorym nawet zwierze niemoglo mu odebrac pilki, a takze dlatego ze pies mu ja przebijal i tlatego wlasnie nauczyl sie robic to co uniemozliwialo innym (w tym 'przyjacielowi') odbior pilki. Byl nawet wywiad z Gwiazda FCB. Druga sprawa ktora motywowala jego do meczu/treningu itp. byl jego starszy brat, ktory majac juz duze doswiatczenie z 'murawa', pomagal swemu bratu i mowil cenne rady profesionalisty.

Co do trick'òw i ich 'magikòw' niemacie racji, kazdy z zawodnikow umie zwodzic przeciwnika. Gdzies w internecje widzialem ze jest taki azjata przy ktorym Roni sie chowa (i inni), ale co... wlasnie to ze dzieki temu filmikowi (ktory obejzalem z tym azjata, ktory pokazuje sztuczki techniczne) wiem ze zwody w meczu dodaja tylko 'smaczku' widowisku. Pamieta sie tylko niektore zwody (Flip-Flap Ronaldinho, 360o Zadana...) a gramki i obronienie bramki jest 'mocniej' zapamietywane. Duzo dyskutujecie o zwodach i napastnikach/pomocnikach ktorzy je wykonuja, a zastanwocie sie dlaczego niema wynikow 20-0, 30-2... bo sa obroncy i bramkarze, wlasnie oni robia wszystko aby niebylo podobnych wynikow. Kazdy zawodnik jest mocny na swojej pozycji, bo trenuje od wielu lat aby byc wlasnie najleprzym na pozycji ktora rozpoczyna i konczy mecz, wiec najleprzym zawodnikiem jest... wlasnie niema najleprzego zawodnika bo kazdy jest wspanialy. Zawodnika najleprzego nigdy niebylo, niema i... chyba niebedzie, bo aby byc naleprzym trzeba grac na kazdej pozycji, a przez nasze krotkie zycie nikt niedojdzie do perfekcji na dwoch pozycjach (np. bramkarz i obronca).
CJ-2005
QUOTE(lukassoronaldo @ Oct 12 2005, 17:02:49)
ronaldinho to najlepszy drybler swiata?
nie wiem czym on sobie na to zasłużył, ze jako cofniety napastnik strzela 10 goli na sezon z czego połowa to z karnych i zawsze w lewy ròg,albo poda patrząc w zupełnie inna stronę,albo jeszcze zagra z piętki czy plecòw,niekiedy musze przyznac ze wkręcał rywala w ziemie ale ciekawe jak by sie o nim zdanie zmieniło gdyby przeżył to co ROnaldo czyli 2-letnia kontuzja
dla młodych fanòw to moze genialne ale zeby sie bardziej rozejrzec i np sciagnac filmik ROnaldo jeszcze np z Barcelony czy Interu(tuż przed kontuzja )on to dopiero drybler
strzelal po 30 goli na sezon ,kiwał kilku naraz, i robił elastico nawet w pełnym biegu
to tyle
P.S nie musicie odpisywac na tego posta,to moja opinia nie chcialem nikogo urazic
PAPA
[right][snapback]38883[/snapback][/right]

jak gral z zeszlym sezonie ronaldo duzo tych goli on tez nie napykal nawet Real chcial go wymienic za Adriano

Ronaldo byl dobry ,kiedys moim zdaniem byl najlepszy na swiecie(choc nigdy go nie lubialem) ale przyszedl czas kiedy musial ustapic
prawda jest taka
Ronaldo to przeszlosc Ronaldinho to terazniejszosc
ale kazdy moze miec swoje zdanie
ali
Czytam tak wasze posty o dryblerach ale jednego mi brakuje ..... no kogo ........
no oczywiście ZLATANA IBRAHIMOVICA on jest albo ròwny w trckach z Ronaldinho ale nie wiele mu ostepuje a C.Ronaldo to on tylko ten nogi nad piłką przekłada i wszystko na szybkości robi
wojczech7
Dokladnie ali, Zlatan wymiata i nie ma bata cool.gif
Gienia
Według mnie Ronaldinho gra troszke pod publiczkę. Ale jak już pojedzie sześciu(jak w meczu z Espanyolem) kibice szaleją. Ronaldo był zajebisty. Ale po tej kontuzji i zbyt dużej ilości hamburgeròw zjadanych dziennie, gra cienko. C. Ronaldo, jak mòwił ali tylko nogi nad piłką przekłada. Najczęśniej to on jest w narożniku, przekłada te nogi, a obrońca po cichu sie z niego śmieje, a potem Cristiano do tyłu podaje. On dużo robi jakieś bezproduktywne sztuczki, ale żadko mija obrońcòw. Zlatan umie minąć kilku zawodnikòw(jak np. w meczu z NEC), nie oglądam na bierząco meczy Juve, więc nie wiem czy on cały czas tam sie kiwa, ale w Lidze Mistrzòw, za bardzo nie błyszczy dryblingami. Mòj ranking drybleròw na dziś:
1.Ronaldinho
2.Ibrahimović
3.Ronaldo(jednak nadal dobrze kiwa)
4.???
5.???
6.???

(...)

89.C. Ronaldo
tomek828
QUOTE(roni1920 @ Oct 12 2005, 19:19:57)

wkoncu mondre slowa smile.gif brawo ci czlowieku za to

Ronaldo (z Realu) to najwienkrzy wymiatacz smile.gif a Ronaldinho to gnida i lajza

PS:to moje zdanie i mam nadzieje ze nikogo nie urazilem

POZDRO ALL
Gienia
QUOTE(tomekronaldo @ Oct 12 2005, 22:48:34)
PS:to moje zdanie i mam nadzieje ze nikogo nie urazilem

[right][snapback]38922[/snapback][/right]

zawsze mnie to śmieszy bo jak sie czyta to twoje zdanie to czasami mozna sie wkur....

Moje zdanie: Ronaldo to grupy [...piii...], bo wciąż [...piii...] hamburgery i zamiast [...pii...] strzelać to idzie [...piii...] po kotleta bo spadł [...piii...]na linie boczną.

PS. to moje zdanie i mam nadzieje ze nikogo nie urazilem tongue.gif
>Kornel<
Ty adam czy gienia jak Ci tam ? chlopie gdybys mial takie przyspieszenia jak Ronaldo to bys na igrzyska jezdzil ! teraz po nim jedziesz a kiedys pewnie sliniles telewizor jak sie zajadales bramkami Ronaldo ! wic prosze zakmnij sie juz ! pzdr i sorry
lukasso
QUOTE(adam_gienia @ Oct 12 2005, 21:21:45)
Zlatan umie minąć kilku zawodnikòw(jak np. w meczu z NEC)
[right][snapback]38914[/snapback][/right]

nie z NEC tylko z NAC Breda tongue.gif
Maszrum
Temat o zwodach wiec pozwole sobie tez powiedziec kilka zdan od siebie.Wymienianych bylo kilka nazwisk dobrych dryblerow,a ja polecam wam abyscie sciagneli ten filmik!!Zapewniam was nie pozalujecie,bo naprawde jest na co patrzec!!
Wiekszosc wspominanych wczesniej pilkarzy jest na tym filmiku i tak pozwole sobie w skrocie napisac kto i co robi:
1.Ronaldinho - flip-flap(bardzo efektowny),zonglerka pilka przy obroncach i jeszcze kilka fajnych zagran
2C.Ronaldo (Ci co mowili ze jego zwody sa bezproduktywne po tym filmie chyba zmienia zdanie) - robi flip-flapa(mniej efektownie niz Ronnie ale robi),wrzuca krzyzakiem,i pokazuje takie zwody,ktorych jeszcze nigdzie nie widzialem i ktore nawet nie wiem jak opisac(poprostu trzeba to zobaczyc)
3.Ronaldo - jest chyba telko jeden jego zwod,ale za to jaki!!!miodzio!!!pokazuje ze mimo wieku,wagi,nadal potrafi sie ruszac
4.J.J.Okocha - o nim nikt wczesnie nie wpominal,ale zapewniam was ze z pilka to on nie jedno zrobi

To by bylo na tyle,oczywiscie byl to skrot,bo na filmie pojawia sie zdecydowanie wiecej pilkarzy(zidane,henry,robinho,joe cole,itd.)

http://s47.yousendit.com/d.aspx?id=0OVV4RB...GK2X28PW5D36466 <---- a oto link to tego filmiku biggrin.gif milego ogladania
Raffels
QUOTE(ali @ Oct 12 2005, 21:13:50)
Czytam tak wasze posty o dryblerach ale jednego mi brakuje ..... no kogo ........
no oczywiście ZLATANA IBRAHIMOVICA on jest albo ròwny w trckach z Ronaldinho ale nie wiele mu ostepuje a C.Ronaldo to on tylko ten nogi nad piłką przekłada i wszystko na szybkości robi
[right][snapback]38904[/snapback][/right]

LOL. Sciągnij sobie jakaś kompilacje z C.Ronaldo i wtedy się wypowiedz bo mnie śmieszysz!! Pokaż mi drugiego piłkarza z tąką dynamiką w dryblingu i szybkością. Fakt musi jeszcze sporo popracować nad celnością(szczegòlnie podania) i grą zespolowa ale itak obecnie jest to jeden z najlepszych drybleròw na świecie!
Pozdro
wojczech7
Maszrum obejzalem ta kompilacje i nadal w dryblingach C. Ronaldo nie widze nic produktywnego... Zwroc uwage, ze prawie kazdy fragment z jego udzialem konczy sie, zanim jeszcze ominie obronce... Pomacha nogami, pomacha i nic z tego nie wynika. Co do Okochy - zgadzam sie, ten to potrafi dryblowac...
michau000
kurcze, szkoda ze juz to wczesniej widzalem, bo filmik naprawde jest ciekawy
Wierzasty
smiesza mnie opinie co poniektorych typu zwody C. Ronaldo sa bezproduktywne i ze sie koncza zanim minie obronce - zwroccie uwage ze to liga angielska i sie z nim tam zbytnio nie patyczkuja i po minieciu z reguly noga obroncy nie laduje na pilce tylko na jego kostkach.....
a co do Zlatana to jest wysmienitym technikiem tym bardziej przy jego wzroscie i masie ciala, a Ronaldo to kazdemu krytukujacego go przydala by sie jakas kompilacja z czasow jego gry w PSV a potem w barcelonie i Interze - grajac w PSV byl poprostu nie do powstrzymania....a Ronaldinho na ten moment jest najlepszym ze wszystkich dryblerow - mowie tak nie z tego powodu ze jest to moj ulubiony pilkarz (bo nie jest) co przy niektorych wypowiedziach dalo sie odczuc ale to tez inna gra w rep Brazyli i Barcelonie nizeli np na wyspach....
jean reno
ronaldo w interze akurat nie blyszczal specjalnie, glownie mial kontuzje... dry.gif
Crawler
A moja piątka to :
1. Ronnaldinho
2. Ronaldo
3. Zidane
4. C.Ronaldo
5. Rasiak biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
korzen
dobra pamietajcie ze to jest temat o Trikach w PES5 wink.gif
Crawler
Pamiętamy, pamiętamy tylk owszyscy zaczęli pisać od tych zlatanach to sie nie mogłem powstrzymać smile.gif Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.