moje zdanie jest takie:
-najlepszą technikę bezapelacyjnie ma ronaldinho. Jego elastico(pol.gumka lub jak kto woli flip-flap) jest na pewno najlepsza. Ibrahimović z tego co widziałem robi duuużo słabsze (może nie widziałem tego co wy;p) ale za to ma lepsze wkrętki na tzw. haczyk i lepiej gra ciałem. śmieszą mnie wypowiedzi typu
no własnie mam duzo filmikòw ibrahimovica gdzie na raz robi po 3 4 typkow a raz zjechał nawet 5 czy 6 i bramke strzelił
no bo czy wkręcenie kilku 'typków' to jest jakiś trick który mógłby się równać z elastico? Wogóle nie rozumiem porównań Ronaldinho-Ibrahimović...
nie wiem czym on sobie na to zasłużył, ze jako cofniety napastnik strzela 10 goli na sezon z czego połowa to z karnych i zawsze w lewy ròg
a widziałeś mecz z Realem

chłopaki z madrytu tylko patrzyli co Roni wyprawia i chyba powoli myśleli o przejścu na emeryture...
wkoncu mondre slowa brawo ci czlowieku za to
Ronaldo (z Realu) to najwienkrzy wymiatacz a Ronaldinho to gnida i lajza
normalnie lałem ze śmiechu jak to przeczytałem! człowieku jeżeli jesteś fanem realu a nienawidzisz barcy to nie znaczy odrazu że ronaldinho jest słaby!
ps. mondre? co to za słowo?
-cristiano ronaldo. Może nie robi jakiś super tricków ale ma chyba najszybsze nogi świata

cięzko zajarzyć gdzie kopnie i co zrobi

Ale np. Ronaldo czy Zidane w czasach swojej świetności mogli się z nim napewno równać. Ale nic nie ujmując obu panom to teraz już nie prezentują chociażby 60% z tego co kiedyś (a Ronaldo napewno!)
-okocha. całkiem innym styl niż ww. on patrafi świetnie dryblować ale i mocno uderzyć.
mój ranking:
1. Ronaldinho
2. C. Ronaldo
3. Okocha, Ibrahimović, (byc moze o kim zapomniałem

)
a jeszcze pare lat temu w tej klasyfikacji znaleźli by się:
zidane i ronaldo.