QUOTE(halladin)
Bakelu Kròlu Złoty, czymże zasłużyłem sobie na twoja złośliwość??
Tym, że mam odmienne zdanie niż ty??
A może generalnie cie wkurwiam, a ty pròbując sobie ulżyć walisz we mnie tanimi docinkami w stylu
Bowiem sam sobie przeczysz. A ja nie walę w Ciebie tanimi docinkami(błąd cytowania). Raczej staram się przedstawiać rozsądne argumenty przemawiające na NIE. Oczywiście mògłym napisać NIE i CHUJ, ale jaki byłby w tym sens?
Chcesz zagrać mocniejszą drużyną? Powtarzam po raz n-ty, Paragwaj jest do wzięcia, Walia nie (chyba, że uda Ci się uzyskać zgodę pozostałych graczy, WSZYSTKICH z pierwszej ligi, bo każdy z nich mògłby pòźniej wystosować wniosek o zamianie zespołu, a ja osobiście takich precedensòw nie chcę stwarzać)
aaa ch zapomnialbym: gdzies napisales ze musi sie zgodzic cala 1 liga bo taka demokracja. Demokracja to 51% czyli 11.
Zauważ, że nie napisałem, iż musi się zgodzić cała 1 liga, bo taka demokracja, tylko bezwględnie cała pierwsza liga.
Chcę tylko uczciwej rywalizacji i znalazlem moim zdaniem nieinwazyjne wobec innych zawodnikow sensowne wyjscie
Uczepiłeś się tego zdania, a to po prostu niezauważony przeze mnie błąd w cytowaniu. Przepraszam.
propozycje jasna wystosowałem, podałem powòd, czekam na ostateczna odpowiedź
Wystosuj propozycję do graczy (do mnie na PW, proszę). Roześlę maila po uczestnikach ligi, w końcu po coś jest ta masowa korespondencja na forum :-p