Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Losowanie
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
Stron: 1, 2
halladin
Do redakcji IO

Zwracam się z uprzejmą prośbą o umożliwienie mi gry w rozgrywkach drużyną Walii. Obecnie jestem w posiadaniu drużyny Rumunia, ktòra w/g mnie odstaje negatywnie poziomem ( w ataku i ofensywnej pomocy) od innych drużyn (poza Bułgarią), co utrudni mi toczenie w miare ròwnych bojòw w lidze. Drużyna Walii nie wybrana do losowania, wydaje mi się byc zdecydowanie mniej odstająca poziomem od pozostalych druzyn.

Dla przypomnienia Rumunia to koszyk 4, Walia nalezy do 5.

Kusik
Jako czlonek redakcji tez moge cos powiedziec. Jesli chodzi o Twoja propozycje moja odpowiedz brzmi: NIE!. Oczywiście w tej kwestii moj glos ma male znaczenie, ale jestem przekonany ze reszta podzieli moje zdanie. Nie zauwazylem zeby ci, co wylosowali Rumunie narzekali. Jest tylko jeden wyjatek...

Pozdrawiam.
Cinek
ja jako gracz ligi z cala pewnosia jestem za tym by dac szanse hallowi.sprawdzilem ta rumunie i rzeczywiscie gra sie kiepsko.ciezko bedzie mu powalczyc o 1 miejsce.przeciez niechce brazylii tylko marna walie!! tongue.gif
Kamilo
jeśli Hall chce "wymienić" team na "słabszy" zespòł to myśle że powinno mu sie dać taką możliwość w drodze wyjątku oczywiscie zeby teraz kazdy nie zaczoł sobie wymieniac teamu smile.gif takie moje skromne zdanie.

p.s ja z Senegalu jestem zadowlony wink.gif
Bakel
Hipotetycznie załòżmy, że nie mamy nic przeciwko temu, by halladin zagrał Walią.
Co dalej? Bart0o0sh i Vietnam także zgłaszają się z pretensjami, że Peru i Bułgaria są za słabe i że to oni chcieliby grać Walią. Co wtedy?

Jeżeli hall uzyska zgodę pozostałych 19 graczy pierwszej ligi to nie widzę problemu.
mati
Pewnie moje zdanie i tak sie nie liczy, ale troche to bez sensu.Po to było losowanie by było sprawiedliwie.A teraz coś sie komuś nie podoba i chce zmienić zespòł.Mògł zaprotestować przed losowaniem, że Rumunia odstaje od innych zespołòw.

Pozdrawiam smile.gif
Cinek
niekazdy ma czas by przetestowac wszystkie druzyny.ja dopiero w dzien losowania dowiedzialem sie kim gramy tongue.gif Bakel czyli rozumiem ze jesli Bart0o0sh i Vietnam niechca Walii Halladin ja dostanie? wink.gif
snake
QUOTE(Bakel @ Oct 14 2005, 15:35:18)
Jeżeli hall uzyska zgodę pozostałych 19 graczy pierwszej ligi to nie widzę problemu.
[right][snapback]39137[/snapback][/right]

Bart0o0sh
QUOTE(Bakel @ Oct 14 2005, 15:35:18)
Hipotetycznie załòżmy, że nie mamy nic przeciwko temu, by halladin zagrał Walią.
Co dalej? Bart0o0sh i Vietnam także zgłaszają się z pretensjami, że Peru i Bułgaria są za słabe i że to oni chcieliby grać Walią. Co wtedy?

Bakelu drogi ja mam Danie i jestem zadowolony tongue.gif nie zglaszam zadnych pretensji wiec co mi tam o jakims peru nawijasz:>:P hehehei ze ja pretensje zglaszam ja wypowiedzialem sie na temat rumuni ze jest slaba i to wszystko ...

Ja mysle ze Hall moze dostac walie ale decyzja nalezy dowas ( chodz mysle ze inni tez beda chcieli zrobic podobnie wiec niewiem jak to wszystko rozwiazac... bo jak ja zamienic to zamienic w dwoch pozostalych ligach tez by wypadalo... troche to pokreci i beda jazdy pewnie )

3mcie sie Pa:)
Bart0o0sh
Cinek: czemu mnie kojarezysz z walia

CZY JA GDZIES PROTESTOWALEM ?? VIETNAM TEZ NIE PROTESTOWAL

A JA MAMMMMMM >>> DANIE <<< wiec o jakim Barto0o0shu mowiecie? o jakim protescie ? i o jakim peru ? tongue.gif

Ja nie protestuje mam danie mi sie wszystko podoba zeby bylo jasne tongue.gif wink.gif
StraY
QUOTE(halladin @ Oct 13 2005, 19:12:47)

celem mojego posta bylo wytkniecie bledu, że po raz nty teamy sa zbyt zroznicowane

[right][snapback]39022[/snapback][/right]

QUOTE(halladin @ Oct 14 2005, 12:32:01)
Do redakcji IO

Zwracam się z uprzejmą prośbą  o umożliwienie mi gry w rozgrywkach drużyną Walii.
[right][snapback]39099[/snapback][/right]

paragwaju brac nie chcial, zeby nie wyszlo, ze Bakel grac bedzie ciotami a on kims w miare porzadnym, ale wystarczylo, ze zobaczyl sklad walii to odrazu chetny na wymiane :]

Walia jest duzo silniejsza od Rumuni oraz wielu innych druzyn( 3 zawodnikow ze speedem 18 w ataku, dobra obrona i bramkarz, nienajgorsza pomoc ), ale skoro halladin chce nia grac ma moj glos - jeszcze 17 i ruszamy z liga tongue.gif
Azorek
ja tez sie zgadzam Rumunia rzeczywiscie jest słabsza, niech se wymieni. No to panowie zgadzac sie i gramy te lige bo mi forma ucieknie tongue.gif
Bakel
QUOTE(StraY @ Oct 14 2005, 17:59:29)
paragwaju brac nie chcial, zeby nie wyszlo, ze Bakel grac bedzie ciotami a on kims w miare porzadnym, ale wystarczylo, ze zobaczyl sklad walii to odrazu chetny na wymiane  :]

[right][snapback]39156[/snapback][/right]

Czyżby halladinowi zmienił się cel? Ja nadal podtrzymuje zainteresowanie Rumunami.
Cinek
Bartooshu ja cie z nikim nie kojaze a byla to tylko odpowiedz na wypowiedz Bakela tongue.gif przeczytaj uwaznie tongue.gif
halladin
BAkelu drogi..... zwalasz wine na graczy ze przeoczyli iz rumunia jest marna w porownaniu do innych druzyn. Oni mieli pomoc tylko wybrac wlasciwe druzyny.....ale skoro teraz ktos ma pretensje to lepiej zwalic wine na nich bo przeciez daliscie nam ligowcom wybor........ zaslanianie sie demokracją do wlasnych celòw, manipulacji?? a fee

p.s to zadziwiajace ze nie dostrzegasz ze rumunia posiada namiastke ofensywy

Czyżby halladinowi zmienił się cel? Ja nadal podtrzymuje zainteresowanie Rumunami.

.....moim celem jest jedynie wymiana druzyny, ktora odstaje poziomem od innych na taką ktora da mi szanse normalnej rywalizacji........zaznaczam poraz kolejny ze rumunia to gr 4 a walia 5. Czy ta propozycja robie komus krzywde? Chcę tylko uczciwej rywalizacji i znalazlem moim zdaniem nieinwazyjne wobec innych zawodnikow sensowne wyjscie.

paragwaju brac nie chcial, zeby nie wyszlo, ze Bakel grac bedzie ciotami a on kims w miare porzadnym, ale wystarczylo, ze zobaczyl sklad walii to odrazu chetny na wymiane :]

Walia jest duzo silniejsza od Rumuni oraz wielu innych druzyn( 3 zawodnikow ze speedem 18 w ataku, dobra obrona i bramkarz, nienajgorsza pomoc ), ale skoro halladin chce nia grac ma moj glos - jeszcze 17 i ruszamy z liga

chętny, ale nie na wymiane z innym graczem . Po prostu nieuwzglednioną w losowaniu walią z grupy 5 będe mogł toczyc mniej nierowne boje z twoją 'wypieszczoną' Irlandia......wiec nie doszukuj sie rewelacji w stylu super walia z grupy 5....ale dzieki za glos

p.s strayu mogles dwie edycje temu zrezygnowac z realu, jedynej druzyny ktora psuła rywalizacje, zamiast wielkich czynow wolisz 'cwaniakowac' chyba..
snake
Ja pierdole Hall zachowujesz sie jakbyś miał okres, podobno co sezon tak sie zachowujesz, ja grałem Rumunią przeciw silniejszym drużynom i tak nie narzekałem, jak jesteś dobry to będziesz dobrze grał każdą drużyną.
peace.
halladin
Ale nie interesuje mnie to czy jestem dobry,,,,,,,zaproponowalem alternatywe<nieszkodliwą dla innych> na sytuacje ktora, uwazam ze krzywdzi mnie.
a co do cioty to poszukaj jej w swoich pantalonkach
peace
Czarny
QUOTE(Kamilo @ Oct 14 2005, 14:21:43)
jeśli Hall
StraY
QUOTE(halladin @ Oct 14 2005, 21:16:46)
chętny, ale nie na wymiane  z innym graczem . Po prostu  nieuwzglednioną w losowaniu walią z grupy 5 będe mogł toczyc  mniej nierowne boje z twoją 'wypieszczoną'  Irlandia......wiec nie doszukuj sie  rewelacji w stylu super walia z grupy 5....ale dzieki za glos

p.s strayu mogles dwie edycje temu zrezygnowac z realu, jedynej druzyny ktora psuła rywalizacje, zamiast wielkich czynow wolisz 'cwaniakowac' chyba..
[right][snapback]39183[/snapback][/right]

wypieszczona? biggrin.gif jest srednia w gronie tych teamow... najlepszy strzelec jest obronca, a najlepszy napastnik pomocnikiem...
p.s.
zawsze byles lolek i to pokazujesz coraz bardziej... dla mnie jestes bogiem teorii spiskowych biggrin.gif zawsze wszystko jest przeciwko tobie i robione tak zeby to wlasnie ciebie pokrzywdzic biedaku ;( a z realu moglem zrezygnowac, ale po co? i co mialbym zabrac? wisle? pomysl czlowieku...
halladin
Wiesz, czy jestem lolkiem dla ciebie to nie obchodzi nie tylko mnie, ale całą czołòwkę pierwszej ligi: bartoosha pioga kjacka i pewnie paru innych:).

Przy okazji podałem ci podpowiedz, ze moze ktoś ciebie uważa za bolka i tosie.

p.s nie sądzilem, że moja pròba zamiany fatalnej rumunii na 'zwykła' walie <z tych trzech bardzo szybkich zawodnikow dwoch moze jedynie sie popisac szybkoscia w pozostalych statach prezentujac 'ligową' normę> spotkają sie z tak tworczo-abstrakcyjnymi czynami jak nadanie mi tytulu b.t.s

p.s2 a pamietasz akcje z henrym??? na twoim miejscu wypisalbym si e zforum:)

p.s Czarny..ty zaproponowales pomysl, ale niezaleznie od ciebie to ja sprawdzilem wszystkie druzyny z gr 4 i 5 i uznalem ze walia jako najlepsza z wolnych druzyn spelniających powyzsze kryterium. Tak wiec dalej uwazam ze propozycja jest nieszkodliwa a jedynie da mi szanse normalnej rywalizacji z druzynami typu polska ukraina czy nigeria.
StraY
akcja z henrym byla dawno i od tego czasu duzo zmienilo sie w mojej grze, a przytoczenie tego pokazuje twoja wielkosc lolku :]
dla osob nie bedacych w temacie:
rok, moze 2 lata temu gralem w wel z Pio G( pierwszy raz w zyciu z nim gralem tongue.gif ), byl on wtedy niekwestionowanie najlepszym graczem na polskiej scenie online, w meczu sterowalem francja i prowadzac 2-0 kolo 80' stracilem gola... to po wznowieniu ze srodka podalem do henry'ego i biegalem lamersko po swojej polowie nie tracac pilki do konca meczu, a ze byly to moje pierwsze tygodnie gry online to czulem, ze z wielkim mistrzem wygrac musze za wszelka cene tongue.gif cena jest taka, ze Pio mnie nie lubi tongue.gif od tego czasu jedno w mojej grze sie nie zmienilo - nadal gram dla przyjemnosci, chociaz teraz przyjemnosc znaczy dla mnie cos innego niz zwyciestwo tongue.gif

ps kiedy ruszamy z liga? tongue.gif
Bakel
QUOTE(halladin)
zaslanianie sie demokracją do wlasnych celòw, manipulacji?? a fee

Człowieku złoty, jakich własnych celòw, jakiej manipulacji? Mniej okrągłej gadki, więcej konkretòw proszę
p.s to zadziwiajace ze nie dostrzegasz ze rumunia posiada namiastke ofensywy

Zaiste, nie dostrzegam.
.....moim celem jest jedynie wymiana druzyny, ktora odstaje poziomem od  innych na  taką ktora da mi szanse normalnej rywalizacji........

A Paragwaj nie pasi?
zaznaczam poraz kolejny ze rumunia to gr 4 a walia 5.
Czy ta propozycja robie komus krzywde?

Nie wiem, ich zapytaj czy nie czują się pokrzywdzeni. Moja propozycja zamiany nikogo nie krzywdziła. Z pewnością.
Chcę tylko uczciwej rywalizacji i znalazlem moim zdaniem nieinwazyjne wobec innych zawodnikow sensowne wyjscie.
chętny, ale nie na wymiane  z innym graczem .

Patrz wyżej.

halladin
Bakelu Kròlu Złoty, czymże zasłużyłem sobie na twoja złośliwość??

Tym, że mam odmienne zdanie niż ty??

A może generalnie cie wkurwiam, a ty pròbując sobie ulżyć walisz we mnie tanimi docinkami w stylu

napisalem
Chcę tylko uczciwej rywalizacji i znalazlem moim zdaniem nieinwazyjne wobec innych zawodnikow sensowne wyjscie.

a to ty, ale kilka postòw niżej

wstydziłbys się, proponuję poziom wyżej haha

aaa ch zapomnialbym: gdzies napisales ze musi sie zgodzic cala 1 liga bo taka demokracja. Demokracja to 51% czyli 11.

p.s tosiu kończ waść wstydu oszczędź : )

generalnie meczą mnie 'peryferyjne' dyskusje wiec basta, propozycje jasna wystosowałem, podałem powòd, czekam na ostateczna odpowiedź, mistrzom w stylu stray i snake dziekujęęęęę, a wy chłopaki tam na ircu nie znieście jajca : )
Kusik
QUOTE(Bakel)

Wiec nie mow o demokracji skoro jasno Bakel napisał, że musi być zgoda wszystkich.

QUOTE(halladin)
mistrzom w stylu stray i snake dziekujęęęęę, a wy chłopaki tam na ircu nie znieście jajca : )

Powedz mi hall za kogo Ty sie uwazasz? (Nie ublizajac Tobie) Wyzej srasz niz dupe masz... Traktujesz co poniektorych jakbys w jakims stopniu byl "lepszy" od nich. Czyzby wysokie pozycje w lidze uderzyły do głowy? laugh.gif
snake
Ja już nie będe komentował wypowiedzi kolegi. dry.gif
Czarny
QUOTE(halladin @ Oct 14 2005, 22:31:21)
Czarny..ty zaproponowales pomysl, ale niezaleznie od ciebie to ja sprawdzilem wszystkie druzyny z gr 4 i 5 i uznalem ze walia jako najlepsza z wolnych druzyn spelniających powyzsze kryterium. Tak wiec dalej uwazam ze propozycja jest nieszkodliwa a jedynie da mi szanse normalnej rywalizacji z druzynami typu polska ukraina czy nigeria.
[right][snapback]39207[/snapback][/right]

Ja też to zrobiłem halladin wink.gif dlatego podałem walie z ekwadorem bo uznałem że to najlepsze teamy z tych ktore nie brały udziału w losowaniu... Moim zdaniem nic z tego nie będzie także temat do zamknięcia smile.gif Najpierw Borinho teraz halladin, ciekawe kto będzie następny... rolleyes.gif
może teraz ja zaprotestuje że chce senegal bo nie podoba mi sie nazwa WKS tongue.gif
PS. halladin pisanie do kogoś "ty,ciebie" z małej litery oznacza brak szacunku do tej osoby... zauważyłem że piszesz tak do każdego więc apeluje o troche kultury unsure.gif
Bakel
QUOTE(halladin)
Bakelu Kròlu Złoty, czymże zasłużyłem sobie na twoja złośliwość??

Tym, że mam odmienne zdanie niż ty??

A może generalnie cie wkurwiam, a ty pròbując sobie ulżyć walisz we mnie  tanimi docinkami w stylu

Bowiem sam sobie przeczysz. A ja nie walę w Ciebie tanimi docinkami(błąd cytowania). Raczej staram się przedstawiać rozsądne argumenty przemawiające na NIE. Oczywiście mògłym napisać NIE i CHUJ, ale jaki byłby w tym sens?

Chcesz zagrać mocniejszą drużyną? Powtarzam po raz n-ty, Paragwaj jest do wzięcia, Walia nie (chyba, że uda Ci się uzyskać zgodę pozostałych graczy, WSZYSTKICH z pierwszej ligi, bo każdy z nich mògłby pòźniej wystosować wniosek o zamianie zespołu, a ja osobiście takich precedensòw nie chcę stwarzać)

aaa ch zapomnialbym: gdzies napisales ze  musi sie zgodzic cala 1 liga bo taka demokracja. Demokracja to 51% czyli 11.

Zauważ, że nie napisałem, iż musi się zgodzić cała 1 liga, bo taka demokracja, tylko bezwględnie cała pierwsza liga.

Chcę tylko uczciwej rywalizacji i znalazlem moim zdaniem nieinwazyjne wobec innych zawodnikow sensowne wyjscie

Uczepiłeś się tego zdania, a to po prostu niezauważony przeze mnie błąd w cytowaniu. Przepraszam.

propozycje jasna wystosowałem, podałem powòd, czekam na ostateczna odpowiedź

Wystosuj propozycję do graczy (do mnie na PW, proszę). Roześlę maila po uczestnikach ligi, w końcu po coś jest ta masowa korespondencja na forum :-p
Cinek
Czarny cwaniaczku mam dla ciebie cos do poczytania.i przestan znow palic glupa

QUOTE(Cinek @ May 21 2005, 19:45:12)

Witam.Jak wiadomo prawdopodobnie kolejna edycje ligi bedziemy grac na patchu ligi polskiej.Niestety :/ .Moim zdaniem wybor rownych druzyn europejskich bedzie latwiejszy i bardziej wiarygodny jesli chodzi o umiejetnosci.Prosilbym o udzielanie opinii na czym lepiej grac bo wg mnie liga polska to porazka wink.gif
[right][snapback]27213[/snapback][/right]

QUOTE(Czarny @ May 21 2005, 20:23:42)
ej byl juz ten temat walkowany... :evil:  :arrow:  http://board.issonline.pl/viewtopic.php?t=1613
wiec po ch.. zakladasz nowy taki sam... :twisted:
koles  to chyba ty jestes jakis nawiedzony...
wszystkie decyzje juz zapadly, czy z twoim przeciw czy nie laugh.gif
elo
[right][snapback]27225[/snapback][/right]
Czarny
Cinek w innym temacie mnie atakowałeś i okazywałeś brak kultury więc odpowiedziałem też brakiem kultury więc nie rzucaj tu wycinkami bo całokształt naszych zgrzytòw jest inny, więc sam nie pal głupa
EOT
snake
QUOTE(Czarny @ Oct 15 2005, 09:57:27)
Cinek w innym temacie mnie atakowałeś i okazywałeś brak kultury więc odpowiedziałem też brakiem kultury
[right][snapback]39247[/snapback][/right]

Jeśli nawet Cinek nie zachował kultury to nie znaczy że Ty nie masz jej mieć.
Cinek
niewiem czy zauwazyles to wogole ale na samym poczatku tez cie bronilem pozniej stwierdzilem ze to nie ma sensu wrecz przeciwnie bo przesadzales w wielu tematach.a tym co zacytowalem chcialem ci pokazac jak glupi byl twoj komentarz na tamtego posta ktorego napisalem bo jak sie okazuje gramy na patchu o ktorym wspomnialem wtedy.dobra koniec tematu niemam zamiaru sie z toba klocic
Bart0o0sh
Hall : Spokojniej troche juz wink.gif

Bakel: Jak juz zamieniac mu ta Rumunie to trzeba by bylo zamienic takze w 2 i 3 lidze i zeby wszyscy sie zgodzili bo bedzie kaszana smile.gif

Ja osobiscie niemam nic przeciwko zeby se zmienil ta druzyne jak tak bardzo chce ... tylko ze potem bedzie rozne gadanie na ten temat smile.gif No bo po to bylo te losowanie i wiekszasc tak chciala... a teraz ktos cos wylosowal i zamienia ( bedzia jazda ). Ja bylem innego zdania na temat losowania ale to juz temat zamkniety... wink.gif Jest jak jest i sa tego rezultaty na forum ...

Czarny : Wypowiadac sie na temat zmiany druzyny dla Halla mieli zawodnicy z 1 ligi ... wink.gif

Zegnam wink.gif do zobaczenia na boisku wink.gif
Pio G
eh nie wiem co tu by napisac...wiem jedno ze nie jest jeszcze tak jak byc powinno jezeli chodzi o rownosc teamow..ale i tak jest lepiej niz ostatnio...ale niedociagniecia zostaly...jezeli hall chce zmienic team to okey ja sie zgadzam..(nie wazne czy na walie czy tez na ten paragwaj...) nie ma co tu robic wiecej fermentu smile.gif
halladin
Zaznaczyłem, że drużyny z grupy piątej są wyròwnane. Doszły mnie głosy od Was, tak, tak, od Was - ligowiczòw, iż nie chcecie grać takimi przeciętniakami. Zatem stworzyłem sondę, w ktòrej każdy z uczestnikòw ligi mògł oddać głos. Zwyciężyła opcja druga.
Podkreślam, to był Wasz wybòr.

Bakelu,,,, zaznaczyłeś, że drużyny z gr 5 sa wyròwnane. Walia jest drużyną z gr5. Probująć zamienić Rumunię na Walie napotykam twòj i kilku innych graczy opòr- że walia jest taka super (nie będe cytował, wystarczy, że pogrzebiecie sobie wtym temacie). W takim razie gdyby gracze wybrali opcje z druzynami z gr5 to ròwnież walie. To chyba jasne, że walii jest troche bliżej do druzyn typu Polska, Ukraina, irlandia, Nigeria itp niż do teamòw z grupy 5. Dalej uważasz, że byloby sprawiedliwiej? A moze walia nie jest jednak taka super...

Dlatego ywracam sie do Redakcji, aby umoliwic graczom posiadajcym rumunie i bulgarie wymiane tych druzyn na cokolwiek innego z grupy 5.

Moje propozycje to walia i norwegia.................podkreslam, ze moim celem jest jedynie proba wyeliminowania bledow zwiazanych z doborem druzyn.
Bakel
QUOTE(halladin)
Bakelu,,,, zaznaczyłeś, że drużyny z gr 5 sa wyròwnane. Walia jest drużyną z gr5.

W 5 grupie są 22 drużyny. Pod skalpel braliśmy zespoły z 5 grupy z wyłączeniem Walii i Wisły Krakòw.
Zespoły do ligi zostały ustalone wcześniej, a podział do rankingu powstał nieco pòźniej. Zresztą ten podział jest wstępny, do modyfikacji. Jak z pewnością zauważyłeś to Walia odstaje na plus od innych drużyn z tej grupy.
Probująć zamienić Rumunię na Walie napotykam twòj i kilku innych graczy opòr- że walia jest taka super

Bart0o0sh
QUOTE(Bakel @ Oct 16 2005, 22:32:39)

A powiesz mi jak Ty to widzisz? Kto ma pierwszeństwo do wyboru drużyny z "wstępnego" rankingu - Bułgar czy Rumun? A może jakiś malkontent z 1,2 czy 3 ligi nie będzie chciał grać WKSem lub Chorwacją i także zażada wymiany zespołu. Będziecie ciągnąć zapałki?
Sorry, ale szczerze powiedziawszy, ja tego nie widzę w zbyt jasnych barwach.
[right][snapback]39453[/snapback][/right]

No z tym sie zgadzam bo moze byc spore zamieszanie smile.gif Tez tego jasno nie widze hehehe ... musicie cos wykombinowac tongue.gif

ps. Kiedy ranking sie zacznie ? wink.gif
Rivaldinho
Rumunia jest osłabiona w patchu polevo , cos chyba zostalo pominieta\
szkoda halladina no bo dobry gracz.
ale np. włosi w swoim oficjalnym patchu dali rumunie calkiem niezla
contra jest szybki
chivu jest nijaki
mutu jest bramkostrzelny
ilie tez bramkostrzelny
munteanu,moldovan,pancu
chopie same gwiazdy
p.s sam bym sobie pogral nimi
dziekuje za uwagę
bartooosh wiem ze mialem sie nie wypowiadac bo nie jestem z 1 ligi ale nie wytrzymalem
kusik
Zes sie obudzil... biggrin.gif Patch weleague to patch weleague a nie polevo. Zreszta piszesz "Rumunia jest niezla - Chivu nijaki". :DDDDD

PS. Bosmaaaaaan Polarnyyyyyyyyy biggrin.gif
snake
QUOTE(Rivaldinho @ Oct 30 2005, 15:04:17)
Rumunia jest osłabiona w patchu polevo , cos chyba zostalo pominieta\
szkoda halladina no bo dobry gracz.
ale np. włosi w swoim oficjalnym patchu dali rumunie calkiem niezla
contra jest szybki
chivu jest nijaki
mutu jest bramkostrzelny
ilie tez bramkostrzelny
munteanu,moldovan,pancu
chopie same gwiazdy
p.s  sam bym sobie pogral nimi
dziekuje za uwagę
bartooosh wiem ze mialem sie nie wypowiadac bo nie jestem z 1 ligi ale nie wytrzymalem
[right][snapback]41139[/snapback][/right]

gratuluje reflexu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.