Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: FIFA 06 PC
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
miches82
QUOTE(RuDi @ Oct 28 2005, 15:20:07)
TeDi nie zrozumiales chyba. Nie mam nic przeciwko temu ze ktos chce zobaczyc jak wyglada nowa czesc serii. Ale zalewa mnie jak widze ze kolesie pisza ze fifa to dno pes radzi a tak naprawde namietnie gra w fife. Skoro pisza ze fifa jest slaba to po co w to graja ? Jak podoba sie tak fifa to szczerze tak napisz. Nikt cie nie bedzie obrazal za to. Sam nie mam nic do ludzi grajacych w fife i nie wypierajacych sie tego. Ich sprawa w co chca grac.
[right][snapback]40726[/snapback][/right]

spokojnie zapalencem fify nie jestem , nie gram jak to ujales ' namietnie' w fife , poprostu spytalem czy ktos nie ma konfiguracji pada od ps2 do fify nic wiecej , nie napisalem niczego takiego ze fifa to syf itd itp
a poza tym jesli dla ciebie fifa to syf , to nie znaczy ze dla kazdego to syf
Bo0os
QUOTE(RuDi @ Oct 28 2005, 13:11:13)
a z tym sie nie zgodze noc jest ladna a blondynki nie wszystkie glupie wink.gif
[right][snapback]40741[/snapback][/right]

Tak sie mòwi brzydka jak noc, a te blondynke to se sam wymyśliłem a co.. wink.gif

A z kawałòw wiadomo jakie te blondynki są...
zborek
W fife06 grałem przez pewien okres,ale jak wyszedł PES5 to po uruchomieniu Pes'a fife poprostu od razu usunąłem.Chociaż fifka też jest gierką bardzo fajną,ale niedorównuje dla PES.
Lanek
FIFA nie umywa się do Pesa pod żadnym względem smile.gif
Morte
Nie jestem fanem Fify wręcz odwrotnie kocham PES i WE ale nie prawda że Fifa nie przewyższa PES-a pod żadnym względem. Aktualne składy to co? Według mnie bardzo ważny element.
Bo0os
Każdy fan PES'a wyróżnia przynajmniej jedną zalete FIFy górójącą na PES'em.

Oczywiście są to licencje, niestety to niepodlega dyskusji bo porównując licencje z fify i z pesa odnosi sie wrażenie że KONAMI niedba o to- i dobrze wink.gif od tego są patche biggrin.gif

PES de best, tęsknie bo narazie mam duże problemy techiczne
Damian
Fifa najwiekszy sit:P
korzen
Niema co, duzo wniosles do tematu...
lookass
QUOTE(Damian13 @ Mar 17 2006, 19:42:30) [snapback]57272[/snapback]

Fifa najwiekszy sit:P

Hahaha jesteś genialny szkoda że ostatnia odpowiedź była w styczniu laugh.gif
_DEVIL_
Hahaha jesteś genialny szkoda że ostatnia odpowiedź była w styczniu

A teraz jest marzec
snake
Zamykam bo widze ze sie robi burdel.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.