Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits by Einar
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Stron: 1, 2
Kriss91
No nieładnie, nieładnie... Rozumiem, powoli dochodzić do perfekcji. Ale ty chyba chciałeś się wybić, i niestety zachaczyłeś głową o sufit tongue.gif (ale mi porównań się walnęło, ale do rzeczy). Te kitsy są kradzione!! Dlaczego tak myślę?? Otóż te stroje to tylko zlepek strojów Spark'a. Dla przykładu dam strój Nigerii na podstawie, którego został wykonany kits alternatywny:
http://img457.imageshack.us/img457/9484/pe...507sparkpw5.png
Nie trzeba się znać na kitsach, żeby zauważyć, że choćby logo adidasa jest identyczne. Wszelkie części templatu zgadzają się w 100%. Jedynie spodenki są inne (z tego co pamiętam jest to stara kolekcja strojów adidasa). Nie wierzycie mi?? Zapytajcie chociażby Torina.

PS. Loga, które zostały dodane przez einar'a zbyt wyróżniają się na tle innych części kitsu. Są zbyt poszarpane. PAPA tongue.gif
Kamerun
Mi one nie wygladaja na kradzione. Przecierz sa tu rozne kolory np. skad mial sciagnac te biale i czerwone.
Kitsy wypas.

A ty kriss91 zrobiles 3 stroje i uwazasz sie za specjaliste ?
Kriss91
Dzieciaku to są kradzione kitsy. Przyjrzyj się choćby logosowi adidasa. Identyko. Od razu widać, że to styl Spark'a. A jeśli chodzi o resztę kitsów-Spark zrobił wiele kitsów. Poza tym einar mógłby wziąć kits Nigerii away użyć opcji destauryzacji, a potem odpowiednio poprawić kontrast i jasność. Inne wersje kolorystyczne mógł wziąć z innych strojów Spark'a. Zrobił ich tyle, że nietrudno sobie znaleźć odpowiednią wersję kolorystyczną. Pomyśl swoją małą główką, to nie boli...

Dziecko drogie. Czy ty myślisz, że doszedłbym to takiego poziomu poziomu po zrobieniu kilku kitsów?? To, że w moim temacie jest kilka kitsów, to nie znaczy, że jestem totalnym amatorem. Ja musiałem się trudzić z Gimpem sam. Nie miałem jeszcze wtedy neta co równa się z brakiem jakichkolwiek tutoriali. Musiałem się od podstaw uczyć programu (powiem na dodatek, że jedynym programem graficznym z jakim miałem wcześniej styczność był jedynie Paint). I jestem z siebie dumny, że doszedłem do takiego poziomu sam, w takim programie graficznym. Jakbyś zauważył siedzę w świecie PESa już dość długo, więc chyba raczej znam się na kitsach. Nie będzie mi tu jakieś dziecko wywalało z wątami. Na twoim miejscu nie cwaniaczyłbym się tak. Jesteś tu od 3 godz., a zachowujesz się jakbyś był conajmniej adminem.
coley
niestety ale kriss ma racje :/
widac wyraznie że einar tylko podoklejał znaczki do kitsów spark'a
te stroje prezentują o klase wyższy poziom od poprzednich i jak je zobaczylem to sie mocno zdziwilem
ze ktos nie łudźmy sie dosyc początkujący zrobil takie kitsy no ale odpowiedz juz znam
kamerun oczy w ręke
Kamerun
QUOTE(Kriss91 @ Aug 5 2006, 16:39:24) [snapback]82794[/snapback]

Dzieciaku to są kradzione kitsy. Przyjrzyj się choćby logosowi adidasa. Identyko. Od razu widać, że to styl Spark'a. A jeśli chodzi o resztę kitsów-Spark zrobił wiele kitsów. Poza tym einar mógłby wziąć kits Nigerii away użyć opcji destauryzacji, a potem odpowiednio poprawić kontrast i jasność. Inne wersje kolorystyczne mógł wziąć z innych strojów Spark'a. Zrobił ich tyle, że nietrudno sobie znaleźć odpowiednią wersję kolorystyczną. Pomyśl swoją małą główką, to nie boli...

Dziecko drogie. Czy ty myślisz, że doszedłbym to takiego poziomu poziomu po zrobieniu kilku kitsów?? To, że w moim temacie jest kilka kitsów, to nie znaczy, że jestem totalnym amatorem. Ja musiałem się trudzić z Gimpem sam. Nie miałem jeszcze wtedy neta co równa się z brakiem jakichkolwiek tutoriali. Musiałem się od podstaw uczyć programu (powiem na dodatek, że jedynym programem graficznym z jakim miałem wcześniej styczność był jedynie Paint). I jestem z siebie dumny, że doszedłem do takiego poziomu sam, w takim programie graficznym. Jakbyś zauważył siedzę w świecie PESa już dość długo, więc chyba raczej znam się na kitsach. Nie będzie mi tu jakieś dziecko wywalało z wątami. Na twoim miejscu nie cwaniaczyłbym się tak. Jesteś tu od 3 godz., a zachowujesz się jakbyś był conajmniej adminem.

Co ty sie tak burzysz ADHD masz czy co ? No i co z tego ze jestem od 3 godzin ? To znaczy ze juz nie moge wyrazic swojego zdania ? Moze i ukradl te stroje ale to jego sprawa ze z siebie posmiewisko robi. Ja powiedzialem ze mi sie podobaja bo mi sie podobaja i wrzucilem je sobie do gry. I to ty probujesz sie jak admin zachowywac
zetor5211
QUOTE(Kriss91 @ Aug 5 2006, 16:39:24) [snapback]82794[/snapback]

nie no jaki koleś z ciebie!! szef wszystkich szefów normalnie. a co w tym paincie rysowałes domek i drogę??chlopak stara sie jak moze,proboje a ty go zniechecasz. moze stroje GKS'u Katowice tez "pożyczył" od tego Sparka co ?? a mam jeszcze jedno pytanie ... ile ty masz lat?? bo sądząc po twojej wypowiedzi i nicku(kris91) to masz yyyy 15 lat??
Kriss91
Sam masz dziecko ADHD i próbujesz się wyżyć na normalnych ludziach. Ja do ciebie ze spokojem, a ty mi z takimi textami wylatujesz?? Spokojnie dziecko. Może potrzebny jest ci jakiś psycholog. Razem z innymi forumowiczami postaramy się coś ci załatwić biggrin.gif Owszem możesz wyrażać swoją opinię, ale nie z takim tonem i pretensją. Chyba masz również lekkie zaniki pamięci:
A ty kriss91 zrobiles 3 stroje i uwazasz sie za specjaliste ?

Nie próbuję się zachowywać jak admin, bo nim nie jestem. Gdybym nim był to pewnie dałbym ci w prezencie kilka % biggrin.gif

PS. Jak na dziecko z ADHD masz nawet wysoki poziom IQ. Nieźle się maskujesz einar biggrin.gif Zarejestrowałeś się niedługo po moim poście. Ponadto, napisałeś posty tylko w moich tematach. Cóż za dziwny zbieg okoliczności nieprawdaż?? biggrin.gif

QUOTE(zetor5211 @ Aug 5 2006, 16:57:05) [snapback]82798[/snapback]

nie no jaki koleś z ciebie!! szef wszystkich szefów normalnie. a co w tym paincie rysowałes domek i drogę??chlopak stara sie jak moze,proboje a ty go zniechecasz. moze stroje GKS'u Katowice tez "pożyczył" od tego Sparka co ?? a mam jeszcze jedno pytanie ... ile ty masz lat?? bo sądząc po twojej wypowiedzi i nicku(kris91) to masz yyyy 15 lat??

Ja go nie zniechęcam. Nie zauważyłeś różnicy w jakości kitsów. Einar dostałby nagle tak wielkiego kopa i robiłby takie kitsy. Mi się wydawałoby to nieco podejrzane. A z tym Paintem to była alegoria (trudne słowo biggrin.gif ) tego, że nie miałem wcześniej styczności z żadnym programem graficznym. Sądząc po twoim nicku, przybywasz z przyszłości na zetorze (terminatorzy są wśród nas cool.gif ). I pamiętaj WIELKI CYBORGU: wiek nie jest adekwatny do tego jak jest się mądrym.
Kamerun
QUOTE(Kriss91 @ Aug 5 2006, 17:13:00) [snapback]82801[/snapback]

Sam masz dziecko ADHD i próbujesz się wyżyć na normalnych ludziach. Ja do ciebie ze spokojem, a ty mi z takimi textami wylatujesz?? Spokojnie dziecko. Może potrzebny jest ci jakiś psycholog. Razem z innymi forumowiczami postaramy się coś ci załatwić biggrin.gif Owszem możesz wyrażać swoją opinię, ale nie z takim tonem i pretensją. Chyba masz również lekkie zaniki pamięci:

Nie próbuję się zachowywać jak admin, bo nim nie jestem. Gdybym nim był to pewnie dałbym ci w prezencie kilka % biggrin.gif
PS. Jak na dziecko z ADHD masz nawet wysoki poziom IQ. Nieźle się maskujesz einar biggrin.gif Zarejestrowałeś się niedługo po moim poście. Ponadto, napisałeś posty tylko w moich tematach. Cóż za dziwny zbieg okoliczności nieprawdaż?? biggrin.gif
Ja go nie zniechęcam. Nie zauważyłeś różnicy w jakości kitsów. Einar dostałby nagle tak wielkiego kopa i robiłby takie kitsy. Mi się wydawałoby to nieco podejrzane. A z tym Paintem to była alegoria (trudne słowo biggrin.gif ) tego, że nie miałem wcześniej styczności z żadnym programem graficznym. Sądząc po twoim nicku, przybywasz z przyszłości na zetorze (terminatorzy są wśród nas cool.gif ). I pamiętaj WIELKI CYBORGU: wiek nie jest adekwatny do tego jak jest się mądrym.

Hehe chyba cie ze tak powiem pojebalo smile.gif. W twoim nicku 91 to rok urodzenia ? To mam prosbe nie mow do mnie dziecko. No zajebiscie sie maskuje ;p to ze napisalem w twoim temacie to nieznaczy ze jestem einar. Napisalem tam bo to byl temat aktualny i wyrazilem swoje zdanie i nie pisalem tylko w twoich tematach.

Nawet juz nie odp nie bede gadal z ludzmi na takim poziomie smile.gif. Pamietaj troche terapii i ci ADHD przejdzie.
Adios
einar
Jest to styl Sparka to prawda. Bo to on mnie nauczyl jak wykanczac stroje. Jak nie wierzysz to go sobie zapytaj. A te stroje sa moje moge ci nawet wyslac plik z PSP w ktorym sa zamiesczone wszystkie layery wiec zobaczysz ze kazdy jest stroj zrobiony od zera.

Pozdrawiam i skonczcie ten OT:)
Kriss91
Kamerun-wiek nie jest adekwatny do tego jak jest się mądrym-to samo co do naszego cyborga. Hmm no więc jest to wyjątkowo dziwny zbieg okolicznośći einar...tzn. kamerun biggrin.gif
Nawet juz nie odp nie bede gadal z ludzmi na takim poziomie

To, że jedziesz autostradą i wg ciebie wszyscy jadą pod prąd, może oznaczać, że to właśnie ty jedziesz w złym kierunku. smile.gif

PS. Dobry sposób na uporanie się z ADHD. Ale naprawdę nie musisz mówić do siebie i na dodatek na forum.
PS2. Z wielką ochotą einar czekam na PSD. biggrin.gif
calwin
sorry ale się zgadzam z Kriss91 różnica jest ewidentna pomiędzy logami a do tego jeszcze ta opaska kapitana niemiec a tak pozatym to wystarczy jak pokażesz samą teksturę od stroju z wszystkimi "zszyciami"

ps. wiek niema znaczenia liczy się mózg ;-0

Pozdro
Kriss91
Dzięki Bogu są na tym świecie jeszcze normalni ludzie biggrin.gif (nie ubliżając innym oczywiście). Einar powiedz mi pod jaką xywą "brałeś lekcje" u Spark'a. Z wielką ochotą spytam się go osobiście.

PS. Nadal czekam na PSD.
Nelson
Hehehe, ale cyrk...

Po co kraść komuś stroje i mieć z tego satysfakcję ? huh.gif

Co do ADHD, To nie ma nic wspólnego z pisaniem postów.
BiG
Ale yaya normalnie!Ewidentnie widać że to są stroje z ,,kradziejstwa" (pzdr szYMsz).
Porównajcie sobie logo adidasa i herb Legii. Ni Einar jeżeli cię Spark anuczył tak obrabiać ładnie loga to czemu nie obrobiłes Herbu Legii?
Laska_1986
Hey Einar czy mógłby wykonać dla mnie te: http://rapidshare.de/files/28876329/stroje.rar.html stroje? Nie są to stroje profesjonalnego klubu lecz amatorskiej drużyny:D Jeśli je wykonasz prosiłbym aby je umieścić na rapidshare lub innym serwerze.
ps. praca nie powinna być czasochłonna, sam też nie mam wielkich wymagań.

Z góry dziękuje
micu0890
mam prosbe wykonasz stroje KKS Lech Poznan. Prose zalezy mi na nich.PPPZZZDDDRRR
prutek
Popieram krissa, takze, tez kradlem stroje ale nie oszukiwalem tylko powiedzialem wprost i nie bylo jakies wielkiej afery tylko skonczylo sie polubownie.

@ einar
Popraw logo Królewskie bo Legia ma już inną czcionke, tzn. Królewskie ma inną czcionke i nad logiem Legii jest złota gwiazdka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.