Sam masz dziecko ADHD i próbujesz się wyżyć na normalnych ludziach. Ja do ciebie ze spokojem, a ty mi z takimi textami wylatujesz?? Spokojnie dziecko. Może potrzebny jest ci jakiś psycholog. Razem z innymi forumowiczami postaramy się coś ci załatwić

Owszem możesz wyrażać swoją opinię, ale nie z takim tonem i pretensją. Chyba masz również lekkie zaniki pamięci:
A ty kriss91 zrobiles 3 stroje i uwazasz sie za specjaliste ?
Nie próbuję się zachowywać jak admin, bo nim nie jestem. Gdybym nim był to pewnie dałbym ci w prezencie kilka %

PS. Jak na dziecko z ADHD masz nawet wysoki poziom IQ. Nieźle się maskujesz einar

Zarejestrowałeś się niedługo po moim poście. Ponadto, napisałeś posty tylko w moich tematach. Cóż za dziwny zbieg okoliczności nieprawdaż??

QUOTE(zetor5211 @ Aug 5 2006, 16:57:05) [snapback]82798[/snapback]
nie no jaki koleś z ciebie!! szef wszystkich szefów normalnie. a co w tym paincie rysowałes domek i drogę??chlopak stara sie jak moze,proboje a ty go zniechecasz. moze stroje GKS'u Katowice tez "pożyczył" od tego Sparka co ?? a mam jeszcze jedno pytanie ... ile ty masz lat?? bo sądząc po twojej wypowiedzi i nicku(kris91) to masz yyyy 15 lat??
Ja go nie zniechęcam. Nie zauważyłeś różnicy w jakości kitsów. Einar dostałby nagle tak wielkiego kopa i robiłby takie kitsy. Mi się wydawałoby to nieco podejrzane. A z tym Paintem to była alegoria (trudne słowo

) tego, że nie miałem wcześniej styczności z żadnym programem graficznym. Sądząc po twoim nicku, przybywasz z przyszłości na zetorze (terminatorzy są wśród nas

). I pamiętaj WIELKI CYBORGU: wiek nie jest adekwatny do tego jak jest się mądrym.