QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 14:19:47)
jak mnie zabija o miejsce na studia to bedzie morderstwo i tyle .. on mnie nie stworzyl i nie powinien decydowac o moim zyciu
[right][snapback]36612[/snapback][/right]
To twoja mama cie zabije, bo się słabo uczysz (albo chuj wie co, znudzisz się jej). W końcu ona cie stworzyła, prawda? (-;QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 14:19:47)
co do katolika widze ze jestes jednym z naiwnych ludzi bo nie wiesz co sie dzieje w "katolickich kościelnych" klimatach tyle co ja wiec nie bde Ci mowil bo sie rozczarujesz poza tym wierze w Boga ale wiekszosc ksiezy taka prawda jest zla(delikatnie mowiac) ..
Nie znasz mnie, a oceniasz jak przykładnego katolika? Jestem ateistą i akurat o kościele trochę wiem, bo mam kumpla, ktòry przez ròżne "akcje" zrezygnował z uczęszczania do ròżnych przykościelnych organizacji.QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 14:19:47)
hmm niewiele widzialem to powiedz co widziales Ty wiecej i to wcale nie przemawia za Toba jaki jestes fajny

( wiedzialem ze jakis cwaniak to powie "to niewiele widziales")
Dużo, poszukaj sobie po sieci, nie będę tutaj sypał linkami bo zaraz wszyscy płakać będą. Nie ta strona, nie ten temat, nie to forum.QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 14:32:36)
wiecie co to wezcie puknijcie jakas laske na imprezie i kurwa wezcie z nia slub zrezygnujcie ze skzoly by zapierdlalac na budowie na utrzymanie dziecka i obcej laski ktora pewnie sie puszczala z kazdym i ktora jest jebnieta
[right][snapback]36618[/snapback][/right]
Widzę, że jednak masz problemy z czytaniem, to po raz kolejny powtòrzę:
A wiesz misiu, że jest coś takiego jak NIE-ROBIENIE-TEGO-NA-KAŻDYM-KROKU?
Co ciekawe najpierw gadasz o tych normalnych, studiujących kobietach, a teraz podajesz przykład "laski do pukania na imprezie".
Przeszkadza ci to? Zostań gejem, nie będziesz miał problemòw z ciążami. (-;QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 24 2005, 15:32:40)
wlasnie o to chodzi, ze wypadki chodza po ludziach. jezeli chodzi o imprezy to moj kumpel raz "wpadl" i mialby teraz przesrane gdyby ta panienka nie usunela ciazy (plod mial 2-3 tygodnie), a tak studiuje, dobrze sie uczy i wszystko mu sie uklada. mialby zjebane zycie, gdyby mial dziecko z obca panna, musialby zapierdalac i zarabiac na siebie, na nia i na dziecko. a tak to teraz znalazl sobie dziewczyne, dobrze im sie uklada itd,itp. ja mialem podobny przypadek ale nie chce tego komentowac. jak podrosniecie to zrozumiecie, a na razie zapraszam na:
www.wpadka.pl, poczytajcie, naprawde polecam. Przemo ciebie to nie tyczy

[right][snapback]36626[/snapback][/right]
A ja powiem tak: Łatwo powiedzieć "wypadki chodzą po ludziach". Gołaś zginął w wypadku samochodwym, a mògł: a) zostać "wyskrobany"
polecieć samolotem c) pojechać pociągiem. Gadanie bez sensu.
Popatrz jak ŁATWO unikać ciąży! (-;QUOTE(snake @ Sep 24 2005, 15:55:38)
To jak jebiesz panienke to musisz wziąśc pod uwagę że może byc wpadka, nie ma bata, a jak nie chcesz mieć dzieci to nie ruchaj na imprezach przypadkowych panienek
[right][snapback]36631[/snapback][/right]
True, true.QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 16:12:20)
no i najprosciej powiedziec " to sienie rucha na imprezach obcych" a pojdziesz an impreze popijesz i kazda piekna....
prezesy tezmoga zawiesc..wiec to nei kwestia odpowiedzialnosci czasami..
[right][snapback]36635[/snapback][/right]
Czyli tak: Masz problem z piciem, masz problem z popędem seksualnym, z czymś jeszcze? O odpowiedzialności nie wspominam nawet...