Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: :( TRAGEDIA
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2
onix_the_chosen
QUOTE(Przemo @ Sep 23 2005, 22:52:20)
wiesniaki wiesniakami ale kaczora i marie skompromitowali smile.gif
[right][snapback]36523[/snapback][/right]

Rokita wozil sie 15 lat samochodem sluzbowym i do tego jeszcze robil jakies glupie miny (bravo Olejniczak) - wogole ta debata to jedna wielka parodia. Wygral Lepper ze swoim wydrukiem z sejmu, dotyczacym glosowania, hehe dobry jest, rolnik z niego nieziemski. szkoda ze tak duzo gada, a malo robi cool.gif ... zreszta jak ci wszyscy tam
Przemo
populizm sie klania ...
ale na kogo glosowac?? kazdy w chuja robi wszystkich ale kto jak to ale z najwieksza pasja mowil Giertych nie znam przeszlosci ale na populiste mi eni wyglada smile.gif
TeDi
Ja się zastanawiam, bo sam nie wiem za kim mam być?! Wszyscy co kandydują już mieli szanse coś zrobić, a gòwno zrobili, tylko kasiore liczą za nic nierobienie w tym cyrku zwanym sejmem. Na konia Giertycha na pewno nie będe głosował, on się wylansował w komisji śledzczej, a wogòle nienawidze Rydzyka a on ich wspiera i na Leppera też nie!! Niech on sam się zlepperuje, wszyscy wiemy, że to on łamał wszelkie prawa w sejmie blokując mòwnice i takie tam. Zastanawiam się na SLD albo na tym czy wogòle pòjść.
onix_the_chosen
ja chyba zaglosuje na Korwina Mikke. Koles troche ekscentryczny ale wiadomo ze do sejmu sie juz nie pcha jak ta cala reszta do koryta, tylko zeby sie nachapac i miec wszystko w dupie ... moze pan byly marszalek Borowski ??? nie wiem sam dry.gif
Przemo
sld w sumei zawsze walilo w chuja ale oni chca szkoly bezplatne nie to co prawica..
korwin mikke rzadzi .. w sumie frasyniuk spoko wypadl bo nic prawie nei mowil bluzgal ino ze te klotnie sa patologia in ma to w dupie...wogole to wszystko ejst posrane zeby sie oni tak nienawidzili i klocili prawie sie pozabijali juz nieraz
TeDi
Jak pokazują sondaże Mikke raczej nie wejdzie do sejmu tak jak Frasyniuk. Frasyniuk jak był u Wojewòdzkiego to niby był ok, tylko w jego partii jest Hausner, ten od tych planòw po ktòrych dziś jest źle, jest też jeszcze Mazowiecki w tej partii, ktòry już powinien dać se spokòj z salonami, dlatego demokraci mnie nie przekonują. A Olejniczak z SLD jak był u Wojewòdzkiego to nawet swòj chłop był ( ten odcinek pamiętam bo była Ewa Sonnet tongue.gif ), partie wyczyścił od tych Milleròw i innych gadzin.

Mnie wkurza jedno, wszyscy mòwią, że będzie żyło się lepiej, podatki tańsze, paliwo też, a jak się dorwią do władzy to już zapominają o wyborcach i gòwno robią mad.gif i tak co 4 lata
lazy_bum
QUOTE(Przemo @ Sep 23 2005, 14:49:37)
Misiu w Polsce wyszla z tego mega afera a w Chinach (?) jest to na porzadku dziennym i wlasnie o to chodzi i stad wzburzenie.
odnosnie aborcji to zabijanie zwierzat jest dla kasy a aborcja dla zycia (jak matka nei ma pieniedzy i mozliwosci wychowac to po co ma wychowac kolejnego zwyrodnialca kryminaliste w warunkach uragajacych Bogu a sobie rowniez zniszczyc zycie??)
[right][snapback]36446[/snapback][/right]

Jak dla mnie nadal jesteś śmieszny. Mega afera w Polsce! Pokrzyczeli pewnie w mediach i skończyło się na łapòwce jak znam życie. W Chinach NIE MA praw człowieka, a ty mi tutaj mòwisz o aferach i prawach zwierząt?!... Co ciekawe NIE MA praw człowieka z pełnym przyzwoleniem bogatych państw. Kupujesz piłkę z ładnym napisem "wyprodukowano w Chinach nie przez dzieci" i chuj kładziesz czy tak jest czy taki jest napis. Prawda jest taka, że jeżeli w Chinach będzie jak jest to ich gospodarka zgniecie cały świat, bo tam ludzie pracują za michę ryżu (i jest ich w pizdu dużo), a u nas to im się jakiś świadczeń i innych gòwien zachciewa. To jest społeczeństwo idealne, poświęcenie jednostki dla całości (czy może raczej dla partii ;-).

QUOTE(Przemo @ Sep 23 2005, 16:48:57)
co nie zmienia faktu ze jeszcze wiekszego chujstwa niz to nei widzialem sad.gif
[right][snapback]36461[/snapback][/right]

Niewiele widziałeś, chociaż musze przyznać, że to jest w czołòwce.

QUOTE(StraY @ Sep 23 2005, 18:45:26)
z takiego czysto filozoficznego punktu widzenia czym sie rozni odcinanie nog tym futrzakom od obrywania skrzydel zywym owadom? to, ze owad nie potrafi przekazac emocji tak wyraznie jak ssak starcza? a chyba kazdy to robil malej muszce  - taka mala dygresja tongue.gif
[right][snapback]36487[/snapback][/right]

A pròbowałeś powyrywać nòżki zamiast skrzydełek? [-;

QUOTE(Przemo @ Sep 23 2005, 18:58:58)
korzen naprawde nei walcz o racje za mlody jestes..i pierwszy Twoj blad bycia dzieckiem ze nei wiesz co to seks i kazda dziewczyne/kobiete co na aborcje sie decyduje to od kurwy co na prawo i lewo sie daje wyzywasz wiec lepiej si enei pograzaj dalej w tym temacie
Stray :
muszki wkurwiaja i nei robia nic pozytecznego ,ich zycie konczy sie szybciutko a te zwierzatka sa kochane i sliczne tongue.gif
[right][snapback]36489[/snapback][/right]

Co do aborcji to temat jest bardzo kontrowersyjny. Tak samo jak narkotki itp. Jak dla mnie albo wszystko powinno być dowzowlone albo zabronione. Skoro alkohol i fajki zabijają ludzi to dlaczego nie dać im dragòw? Przecież są pełnoletni -- niech decydują o swoim losie!
Adoptuj zwierzątka, zobaczymy czy ciebie nie będą wkurwiać....

QUOTE(Przemo @ Sep 23 2005, 21:36:35)
przezyles taka sytuacje zeby wiedziec co kieruje ludzmi ? wyobraz sobie ze jest dziewczyna dostaje sie na studia powiedzmy na uj wpada przez peknietego prezesa i co ma jebnac studia i bez wyksztalcenia nalezytego tyrac z dzieckiem i zjebac sobei i jemu zycie??i jest kurwa?? przeczytaj co to slowo znaczy
ja tez jestem katolikiem i co ma piernik do wiatraka? dlatego ebdziesz glosowal na lpr? jak ksiadz R.... Ci kaze a moze on ma dac kase na wychowanie dziecka ??
a moze sponsoruje abo... siostr ,ktore sa przeprowadzane w Czewie
[right][snapback]36517[/snapback][/right]

A wiesz misiu, że jest coś takiego jak NIE-ROBIENIE-TEGO-NA-KAŻDYM-KROKU? Gdzie tutaj marnowanie życia? Czyli wg. ciebie ma zabić dziecko dla własnej wygody. Może ktoś powinien stuknąc ciebie bo mu zajmujesz miejsce na studiach?
PS. Fajny z ciebie katolik.

abus
Ci ludzie na tym filmiku są jacyś pojebani jak można postępować tak ze zwierzętami??
norek
skurwysyny pierdolone ;/ od tego nadmiernego jebania w glowach im sie poprzestawialo ;/
Mani3k
Jezu prawie zwymiotowałem jak to zobaczyłem dzisiaj...
No ja pier*leeeee powystrzelać tych skur*ysynòw !
Takiego czegoś to jeszcze nie widziałem ohmy.gif
Złapać tych hu*i i obedrzeć ich żywcem tak jak oni te bezbronne zwierzęta !!!!!!!!!!!!!!!
Płakać się chce sad.gif
korzen
QUOTE(lazy_bum @ Sep 24 2005, 00:54:57)
A wiesz misiu, że jest coś takiego jak NIE-ROBIENIE-TEGO-NA-KAŻDYM-KROKU? Gdzie tutaj marnowanie życia? Czyli wg. ciebie ma zabić dziecko dla własnej wygody. Może ktoś powinien stuknąc ciebie bo mu zajmujesz miejsce na studiach?

[right][snapback]36546[/snapback][/right]

Przemo dokładnie o to mi chodziło....a Ty mi tu jakies filozofie wciskasz! ale no jestem wkoncu dzieckiem ;d rotfl.
snake
Widze że mamy sporo zwolennikòw aborcji.
Dla mnie kazde zycie jest zyciem i to jest po prostu morderstwo...
Wyobraz sobie że Twoja mamusia akurat ma trudnąsytuacje życiową i niestety "dla wygody" musi Cię "usunąć", fajowo nie ? smile.gif
Przemo
QUOTE(lazy_bum @ Sep 24 2005, 01:54:57)
Jak dla mnie nadal jesteś śmieszny. Mega afera w Polsce! Pokrzyczeli pewnie w mediach i skończyło się na łapòwce jak znam życie. W Chinach NIE MA praw człowieka, a ty mi tutaj mòwisz o aferach i prawach zwierząt?!... Co ciekawe NIE MA praw człowieka z pełnym przyzwoleniem bogatych państw. Kupujesz piłkę z ładnym napisem "wyprodukowano w Chinach nie przez dzieci" i chuj kładziesz czy tak jest czy taki jest napis. Prawda jest taka, że jeżeli w Chinach będzie jak jest to ich gospodarka zgniecie cały świat, bo tam ludzie pracują za michę ryżu (i jest ich w pizdu dużo), a u nas to im się jakiś świadczeń i innych gòwien zachciewa. To jest społeczeństwo idealne, poświęcenie jednostki dla całości (czy może raczej dla partii ;-).
Niewiele widziałeś, chociaż musze przyznać, że to jest w czołòwce.
A pròbowałeś powyrywać nòżki zamiast skrzydełek? [-;
Co do aborcji to temat jest bardzo kontrowersyjny. Tak samo jak narkotki itp. Jak dla mnie albo wszystko powinno być dowzowlone albo zabronione. Skoro alkohol i fajki zabijają ludzi to dlaczego nie dać im dragòw? Przecież są pełnoletni -- niech decydują o swoim losie!
Adoptuj zwierzątka, zobaczymy czy ciebie nie będą wkurwiać....

[right][snapback]36546[/snapback][/right]

ale czemu naiwnie i glupio powtarzasz ze tylko te co robia to na kazdym kroku?? chlopie zycia nei znasz??

cytat:
Czyli wg. ciebie ma zabić dziecko dla własnej wygody. Może ktoś powinien stuknąc ciebie bo mu zajmujesz miejsce na studiach?

3 tyg plod to nie dziecko... no moze usunac ciaze bo to kurwa nie politycy i nie ty bedziesz musial je utrzymywac tylko ona wiec ma prawo decydowac o tym. wiadomo ze moralnie czlowiek bedzie zjebany totalnie i pewnie kiedys bedzie zalowac ale wciaz uwazam ze moze sam decydowac o tym.. jak mnie zabija o miejsce na studia to bedzie morderstwo i tyle .. on mnie nie stworzyl i nie powinien decydowac o moim zyciu

co do katolika widze ze jestes jednym z naiwnych ludzi bo nie wiesz co sie dzieje w "katolickich kościelnych" klimatach tyle co ja wiec nie bde Ci mowil bo sie rozczarujesz poza tym wierze w Boga ale wiekszosc ksiezy taka prawda jest zla(delikatnie mowiac) .. a skoro siostrom zakonnym wykonuja aborcje to czemu normalnym ludziom zabraniaja( nei mowiac o tym ze przeciez jak ona mogla zajsc w ciaze?)??

hmm niewiele widzialem to powiedz co widziales Ty wiecej i to wcale nie przemawia za Toba jaki jestes fajny wink.gif ( wiedzialem ze jakis cwaniak to powie "to niewiele widziales")

korzen twoj rotfl jest idiotyczny... poza tym kurwa mac powtarzam poraz kolejny czemu wy niemoty ciagle mowicie ze zachodza w ciaze tylko te co daja na prawo i lewo???

Snake : jej decyzje i jej przyjdzie z tym zyc ja sie do zycia nie pchalem..Moja matka musiala ze studiowania prawa zrezygnowac lecz nei byla nastolatka
Przemo
wiecie co to wezcie puknijcie jakas laske na imprezie i kurwa wezcie z nia slub zrezygnujcie ze skzoly by zapierdlalac na budowie na utrzymanie dziecka i obcej laski ktora pewnie sie puszczala z kazdym i ktora jest jebnieta

czyli przemyslcie to ze swojej perspektywy wypadki an imprezach sie zdarzaja i nei mowcie ze was to na bank nei moze dotyczyc.. no moze korzen tongue.gif jeszcze nei ale za pare lat tez tongue.gif
onix_the_chosen
wlasnie o to chodzi, ze wypadki chodza po ludziach. jezeli chodzi o imprezy to moj kumpel raz "wpadl" i mialby teraz przesrane gdyby ta panienka nie usunela ciazy (plod mial 2-3 tygodnie), a tak studiuje, dobrze sie uczy i wszystko mu sie uklada. mialby zjebane zycie, gdyby mial dziecko z obca panna, musialby zapierdalac i zarabiac na siebie, na nia i na dziecko. a tak to teraz znalazl sobie dziewczyne, dobrze im sie uklada itd,itp. ja mialem podobny przypadek ale nie chce tego komentowac. jak podrosniecie to zrozumiecie, a na razie zapraszam na: www.wpadka.pl, poczytajcie, naprawde polecam. Przemo ciebie to nie tyczy cool.gif
jastrzab
.
snake
To jak jebiesz panienke to musisz wziąśc pod uwagę że może byc wpadka, nie ma bata, a jak nie chcesz mieć dzieci to nie ruchaj na imprezach przypadkowych panienek
snake
QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 24 2005, 15:32:40)
wlasnie o to chodzi, ze wypadki chodza po ludziach. jezeli chodzi o imprezy to moj kumpel raz "wpadl" i mialby teraz przesrane gdyby ta panienka nie usunela ciazy (plod mial 2-3 tygodnie), a tak studiuje, dobrze sie uczy i wszystko mu sie uklada. mialby zjebane zycie, gdyby mial dziecko z obca panna, musialby zapierdalac i zarabiac na siebie, na nia i na dziecko. a tak to teraz znalazl sobie dziewczyne, dobrze im sie uklada itd,itp. ja mialem podobny przypadek ale nie chce tego komentowac. jak podrosniecie to zrozumiecie
[right][snapback]36626[/snapback][/right]

To ciekawe jak by ta jego nowa panienka zareagowała jakby powiedział jej że zrobił dziecko panience ale namòwił ją aby usunęła płòd bo by miał życie zjebane...
według mnie ma teraz życie zjebane, ja pierdole przecież to jest zycie !
To dziecko miało by swoją historie itp. a tak to chuj..pomyślcie nad tym..
onix: do kogo Ty chłopie piszesz to "jak dorośniecie to zrozumiecie", bo może sam musisz dorosnąć ale nie wiekiem tylko do tega aby to zrozumieć.
Też kiedyś myślałem że jak bym wpadł z dziewczyną to bym ją namawiał aby usunęła, teraz już tak nie myślę.
Poprzewracało Wam się w głowach od tych komputeròw kurwa!
Przecież zaraz po urodzeniu dziecko można bezproblemowo oddać do domu dziecka.. i takie tam.
PS. 5. Nie zabijaj.
PS2. nie jestem jakoś bardzo wierzący czy cośtakiego jakby ktoś pytał wink.gif
EDIT: sorry że post pod postem...
jastrzab
.
Przemo
myslisz ze to dziecko chce byc w domu dziecka??
ja rozumiem ze kazdy moze miec swoje zdanie jedni mysla tak a drudzy inaczej ale skoro tak uwazasz to Ci nie przeszkadza chyba pozwolenie na aborcje bo it ak jej nie przeprowadzisz?? wiec inni zrobia i tak co ebda chcieli albo musieli...
ps. mieszkasz w najbarziej niebezpeicznym i "zdeprawowanym" miescie w Polsce i takie masz zasady... podziwiam Cie
ps.2 nei mieszajcie w to kosciola bo jzu napisalem wczesniej co kosciol robi w swoich szeregach wiec ten argument jest nie na miejscu

no i najprosciej powiedziec " to sienie rucha na imprezach obcych" a pojdziesz an impreze popijesz i kazda piekna....
prezesy tezmoga zawiesc..wiec to nei kwestia odpowiedzialnosci czasami..
snake
QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 16:12:20)
ja rozumiem ze kazdy moze miec swoje zdanie jedni mysla tak a drudzy inaczej
[right][snapback]36635[/snapback][/right]

Dokładnie! myślę że teamt do zamknięcia bo się zrobi burdel.
A Łòdź to naprawde spokojne miasto...
Zresztą każdy ma swoje sumienie i poglądy...
materialiści jesteście ! tongue.gif
Przemo
ee tam ciekawa debata..wink.gif moze Endriu zaprosimy on zawsze soczyscie mowi smile.gif

no tak do konca to nei jest materializm... zeby nie bylo ze jestem ruchacz imprezowy to powiem ze mam dziewczyne dwa lata i nie zanosi sie na koniec

a wlasnie jakie macie zdanie an temat zdrady w zwiazku???
kolejny goracy temat biggrin.gif
snake
QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 16:17:50)
a wlasnie jakie macie zdanie na temat zdrady w zwiazku???
kolejny goracy temat  biggrin.gif
[right][snapback]36639[/snapback][/right]

Ja jebe daj już spokuj.
Sięnie wypowiem bo to kolejny temat co każdy ma ròżne zdanie
Przemo
ehhh cienko z Toba z potrzeba konfrontacji.. dry.gif
ale moze ktos sie wypowie.. bo to ze kazdyma inne zdanie to wlasnie warto porownac
zara sie oakze ze jestess przeciw aborcji ale zdrada nic dla Ciebei nei znaczy wink.gif
lazy_bum
QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 14:19:47)
jak mnie zabija o miejsce na studia to bedzie morderstwo i tyle .. on mnie nie stworzyl i nie powinien decydowac o moim zyciu
[right][snapback]36612[/snapback][/right]

To twoja mama cie zabije, bo się słabo uczysz (albo chuj wie co, znudzisz się jej). W końcu ona cie stworzyła, prawda? (-;

co do katolika widze ze jestes jednym z naiwnych ludzi bo nie wiesz co sie dzieje w "katolickich kościelnych" klimatach tyle co ja wiec nie bde Ci mowil bo sie rozczarujesz poza tym wierze w Boga ale wiekszosc ksiezy taka prawda  jest zla(delikatnie mowiac) ..

Nie znasz mnie, a oceniasz jak przykładnego katolika? Jestem ateistą i akurat o kościele trochę wiem, bo mam kumpla, ktòry przez ròżne "akcje" zrezygnował z uczęszczania do ròżnych przykościelnych organizacji.

hmm niewiele widzialem to powiedz co widziales Ty wiecej i to wcale nie przemawia za Toba jaki jestes fajny wink.gif ( wiedzialem ze jakis cwaniak to powie "to niewiele widziales")

Dużo, poszukaj sobie po sieci, nie będę tutaj sypał linkami bo zaraz wszyscy płakać będą. Nie ta strona, nie ten temat, nie to forum.

QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 14:32:36)
wiecie co to wezcie puknijcie jakas laske na imprezie i kurwa wezcie z nia slub  zrezygnujcie ze skzoly by zapierdlalac na budowie na utrzymanie dziecka i obcej laski ktora pewnie sie puszczala z kazdym i ktora jest jebnieta
[right][snapback]36618[/snapback][/right]

Widzę, że jednak masz problemy z czytaniem, to po raz kolejny powtòrzę:
A wiesz misiu, że jest coś takiego jak NIE-ROBIENIE-TEGO-NA-KAŻDYM-KROKU?
Co ciekawe najpierw gadasz o tych normalnych, studiujących kobietach, a teraz podajesz przykład "laski do pukania na imprezie".
Przeszkadza ci to? Zostań gejem, nie będziesz miał problemòw z ciążami. (-;

QUOTE(onix_the_chosen @ Sep 24 2005, 15:32:40)
wlasnie o to chodzi, ze wypadki chodza po ludziach. jezeli chodzi o imprezy to moj kumpel raz "wpadl" i mialby teraz przesrane gdyby ta panienka nie usunela ciazy (plod mial 2-3 tygodnie), a tak studiuje, dobrze sie uczy i wszystko mu sie uklada. mialby zjebane zycie, gdyby mial dziecko z obca panna, musialby zapierdalac i zarabiac na siebie, na nia i na dziecko. a tak to teraz znalazl sobie dziewczyne, dobrze im sie uklada itd,itp. ja mialem podobny przypadek ale nie chce tego komentowac. jak podrosniecie to zrozumiecie, a na razie zapraszam na: www.wpadka.pl, poczytajcie, naprawde polecam. Przemo ciebie to nie tyczy  cool.gif
[right][snapback]36626[/snapback][/right]

A ja powiem tak: Łatwo powiedzieć "wypadki chodzą po ludziach". Gołaś zginął w wypadku samochodwym, a mògł: a) zostać "wyskrobany" cool.gif polecieć samolotem c) pojechać pociągiem. Gadanie bez sensu.
Popatrz jak ŁATWO unikać ciąży! (-;

QUOTE(snake @ Sep 24 2005, 15:55:38)
To jak jebiesz panienke to musisz wziąśc pod uwagę że może byc wpadka, nie ma bata, a jak nie chcesz mieć dzieci to nie ruchaj na imprezach przypadkowych panienek
[right][snapback]36631[/snapback][/right]

True, true.

QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 16:12:20)
no i najprosciej powiedziec " to sienie rucha na imprezach obcych" a pojdziesz an impreze popijesz i kazda piekna....
[right][snapback]36635[/snapback][/right]

Czyli tak: Masz problem z piciem, masz problem z popędem seksualnym, z czymś jeszcze? O odpowiedzialności nie wspominam nawet...
onix_the_chosen
nie gadajcie glupot, ze nikgdy nie byliscie na imprezkach i nie chcialo sie wam ruchac, jak sie najebaliscie laugh.gif chyba ze nie pijecie to inna sprawa. ja jezdze na balety co tydzien, raz na miesiac pod Poznan do Ekwadoru i bylo duuuuuuzo takich sytuacji, kiedy moglbym wpasc. ja na szczescie nie wpadlem, poniewaz wiedzialem co robie. teraz na szczescie juz tak nie ma, mam dziewczyne prawie 1,5 roku i oczywiscie nie pozwalam sobie na takie rzeczy. kazdy ma inna opinie na ten temat. oczywiscie duzo ludzi potrafi sie dobrze bawic (tak jak ja tongue.gif ), ale jezeli chodzi o sprawy seksu podczas imprezy (lub po), to trzeba wiedziec CO sie robi. ludziom nie mozna odmowic zabawy, szczegolnie tym, ktorzy takimi imprezami wlasnie zyja ... pozdro, chyba nie ma potrzeby robic wojny czy tam klotni cool.gif
Bakel
QUOTE(Przemo)
no racje mam wkoncu socjolog bede

Nasz socjologu kochany, popracuj no troszkę nad słowem pisanym, albo wrzuć post przed wysłaniem do Worda, bo Twojego bełkotu się czytać nie da.
QUOTE(Przemo)

No i tu mylisz pojęcia, bo to jest właśnie odpowiedzialność.
jastrzab
.
snake
QUOTE(bartosz05 @ Sep 24 2005, 19:01:33)
Właśnie jadłem deser i oglądałem moją ulubiono stronke.Koleś nie zapodawaj tu takich linkòw bo pożygać sie można.
[right][snapback]36659[/snapback][/right]

kurde żeby tylko tu zapodawał takie linki to by było spoko...
Przemo
QUOTE(Bakel @ Sep 24 2005, 18:49:25)
[right][snapback]36656[/snapback][/right]

ze prezerwatywa peknie to jest odpowiedzialnosc?? bo o to wlasnie mi chodzi.. to raczej przypadek

podalem przyklad laski ktora sie puszcza z kazdym bo wy o tym ciagle mowiliscie i powiedzialem to z waszej perspektywy..

problemy z piciem i popedem...hm... kazdy zdrowy facet ma potrzeby wiec moze ty masz problemy z tym?? ja mam stala dziewczyne i nie mam takich problemow ale jak juz mowilem mam zdanie inne jak i wy inne .Lubie stanac po stronie kogos z kim ssie nie zgadzam po to zeby sprobowac to zrozumiec. a odnosnie aborcji mam takie zdanie jak pisalem wyzej..

staram sie po jakims czasie poprawiac drogi Bakelu ale nie odrazu bo zazwyczaj sie spiesze wiec jak nie chccesz czytac moich belkotow to czytaj na drugi dzien jak juz poprawie wink.gif

po co mi mowisz o zostaniu gejem? co ja robilem cos takiego zebym pozniej "zabic dziecko" ? nie bylem w takiej sytuacji i nie pytam sie co mam zrobic by nie miec problemu z tym wiec nei wiem po co Twoja rada..

To twoja mama cie zabije, bo się słabo uczysz (albo chuj wie co, znudzisz się jej). W końcu ona cie stworzyła, prawda? (-;

napisalem ze sie zgadzam o aborcji do 4 tygodni ...czytaj uwaznie..

QUOTE(Przemo)

jak juz wyzej napisalem zobacz slowo "czasami" i zdanie przed tym . to oznacza ze chodzi mi o pekniecie prezerwatywy , tak !! to do tego odnosilo sie pozniejsze zdanie
lazy_bum
QUOTE(bartosz05 @ Sep 24 2005, 19:01:33)
Właśnie jadłem deser i oglądałem moją ulubiono stronke.Koleś nie zapodawaj tu takich linkòw bo pożygać sie można.
[right][snapback]36659[/snapback][/right]

Smaczengo, a ten z pierwszego posta oglądałeś przy obiedzie? (-; Czego się spodziewałeś po takim temacie? Matki Teresy?

(następnym razem dam spojlera przed linkiem ;-)

QUOTE(Przemo @ Sep 24 2005, 19:58:35)
ze prezerwatywa peknie to jest odpowiedzialnosc?? bo o to wlasnie mi chodzi.. to raczej przypadek[right][snapback]36673[/snapback][/right]

Nie, odpowiedzialność to jest nie dymać babki jak jesteś najebany -- dla przykładu.

problemy z piciem i popedem...hm... kazdy zdrowy facet ma potrzeby wiec moze ty masz problemy z tym??[right][snapback]36673[/snapback][/right]

Może, w przeciwieństiwie do niektòrych, potrafię używać mòzgu zamiast myśleć fiutem?

napisalem ze sie zgadzam o aborcji do 4 tygodni ...czytaj uwaznie..
[right][snapback]36673[/snapback][/right]

Jak na moje amatorskie oko to trochę kròtki termin...

PS. Używaj quotòw, twoje posty są strasznie nieczytelne.

Przemo
Twoje argumenty nei sa argumentami tylko byle odpowiedziami .. naszczescie nei lapie sie do tych ludzi o ktorych piszesz wiec nei mysl o mnei jako o lobuzie wink.gif

nie umiem kilku quotow robic smile.gif

termin krotki bo pozniej sie mi juz nie pasuje a jesli chodzi Ci o to czy wykryje sie ciaze w ten czas to wykryje sie po tygodniu..

pozdrawiam dewotko :* wink.gif
Bakel
staram sie po jakims czasie poprawiac drogi Bakelu ale nie odrazu bo zazwyczaj sie spiesze wiec jak nie chccesz czytac moich belkotow to czytaj na drugi dzien jak juz poprawie wink.gif

To nie jest forum dla ludzi opòźnionych o jeden dzień, zatem staraj się mocniej, bo Twoje roztargnienie może zacząć 'procentować'.
lazy_bum
QUOTE(Przemo @ Sep 25 2005, 17:24:21)
termin krotki bo pozniej sie mi juz nie pasuje a jesli chodzi Ci o to czy wykryje sie ciaze w ten czas to wykryje sie po tygodniu..

pozdrawiam dewotko :* wink.gif
[right][snapback]36806[/snapback][/right]

Czyli każda laska powinna robić test co tydzień i ew. "kasować" dzieci dla własnej wygody.
Może od razu należy porzucić prezerwatywy i walić wszystko co na drzewo nie ucieka i co potrafisz dogonić po pijaku kiedy myślisz fiutem? Takie zwierzątka byłyby w sam raz, chociaż by zachaczało o nekrofilię (nie wspominając o zoo~). (-;

Nie wiem kogo pozdrawiasz, ja się nie poczuwam. Nie przypominam sobie żebym wypowiedział swoje zdanie o aborcji, a że bronię myślenia i odpowiedzialności....

Twòj post osiągnął szczyt nieczytelności... Najtoporniejszy sposòb na quoty to brać czyjś tekst między:
CODE
[quote]  [/quote]

Przemo
ale ciagle piszesz jedno i to samo.. o mysleniu fiutem...i koniec
a zapomniales pomyslec ze jak jest para co sie bardzo kocha to seks nie ejst tylko wyladowaniem ale i spelnieniem a to nie dokonca znaczy ze juz moga sobie na dziecko i slub poswolic...

i sie stary nie zwracaj tak jakbym ja tak robil i ten styl zycia propagowal bo moge sie czuc urazony gdyz to nie jest prawda
Radarek
QUOTE(Przemo @ Sep 26 2005, 11:10:51)
ale ciagle piszesz jedno i to samo.. o mysleniu fiutem...i koniec
a zapomniales pomyslec ze jak jest para co sie bardzo kocha to seks nie ejst tylko wyladowaniem ale i spelnieniem a to nie dokonca znaczy ze juz moga sobie na dziecko i slub poswolic...

i sie stary nie zwracaj tak jakbym ja tak robil i ten styl zycia propagowal bo moge sie czuc urazony gdyz to nie jest prawda
[right][snapback]36943[/snapback][/right]

Stary kto cie wychowal? To ze jakas para sie kocha nie znaczy ze moze sobie uprawiac sexu i w przypadku wpadki usunac ciaze!! K*** stary jakie ty masz myslenie? Boze widzisz to i nie grzmisz??!! Wiesz jaka jest roznica miedzy pierd*** sie z dopiero co poznana panna na imprezie a uprawianiem milosci z kochajaca Kobieta? Wlasnie taka ze to pierwsze jest pierd*** a to drugiem uprawianiem milosci (dopelnienie milosci... cos niesamowitego - wiem bo mam dziewczyne i bardzo sie kochamy). Ale jest jeszcze jedna zasadnicza roznica. Jesli wpadniesz w 1 przypadku z taka panna to zjebales sobie cale zycie bo:
-zrobiles to dziecko wiec jako facet musisz go wychowac (a nie jako skur*** namawiac ja do usuniecia ciazy)
-spedzisz zycie z panna (a przynajmniej musisz zaczac) ktorej w ogole nie znasz - klotnie gwarantowane :]
W 2 przypadku jesli wpadniesz to wiesz ze kochasz swoja Kobiete i nic nie jest w stanie zepsuc wasz zwiazek. Wpadka? Trudno. Idac ze swoja Kobieta brales odpowiedzialnosc za to wiec teraz bedziesz porzadnym ojcem i wychowasz to dziecko.

I zapamietaj: sex to nie przymus. Wiesz jaki jest najlepszy srodek antykoncepcyjny? Szklanka wody, ale nie po ani przed tylko ZAMIAST. I nic nikogo nie tlumaczy, ze nie chce miec dzieci. Chcesz miec 100% pewnosc ze nie wpadniesz - nie uprawiaj sexu. Na prawde martwi mnie podejscie duzej czesci z was do pewnych spraw... Podchodzicie (to do tych ktorzy maja takie zdanie jak Przemoo) tak lekkomyslnie do tak WAZNYCH spraw ze glowa mala... Zastanowcie sie nad tym co robicie... bo kiedys moze byc za pozno.

EDIT: przepraszam za kilka wygwiazdkowanych wyrazow ale na prawde po tym co czytam nie mozna sie powstrzymac... Na codzien na prawde niewiele przeklinam.
Przemo
kur.. stary czy Ty jestes stukniety??!! gdzie ja napisalem ze bym tak zrobil do chu...!!!!!!!!!!!!!???? mam dziewczyne 2 lata i wiem co to milosc..jak nei znasz dyskusji to mi nie tlumacz bo nei jestem dresem z dyskoteki!! Moje zdanie jest tylko takie ze jak ktos chce niech robi a ja w zycie nie napisalem ze bym zrobil!!!! kumasz??!!

EDIT : tez staram sie nei przeklinac wink.gif
lazy_bum
QUOTE(Przemo @ Sep 26 2005, 21:34:35)
jak nei znasz dyskusji to mi nie tlumacz bo nei jestem dresem z dyskoteki!!
[right][snapback]37054[/snapback][/right]

QUOTE(Przemo @ Sep 26 2005, 21:34:35)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65797785[right][snapback]37054[/snapback][/right]

Ale fajne rzeczy trzymasz w sygaturce. (-;
Radarek
QUOTE(Przemo @ Sep 26 2005, 22:34:35)
kur.. stary czy Ty jestes stukniety??!! gdzie ja napisalem ze bym tak zrobil do chu...!!!!!!!!!!!!!???? mam dziewczyne 2 lata i wiem co to milosc..jak nei znasz dyskusji to mi nie tlumacz bo nei jestem dresem z dyskoteki!! Moje zdanie jest tylko takie ze jak ktos chce niech robi a ja w zycie nie napisalem ze bym zrobil!!!! kumasz??!!

EDIT : tez staram sie nei przeklinac wink.gif
[right][snapback]37054[/snapback][/right]

Ale broniac takich osob niejako zezwalasz na takie cos...
Ale jesli przesadzilem to przepraszam.

ps: nie jestem stukniety (no moze troche:))
ps2: skonczmy te dyskusje... grajmy panowie w pesa:)
Przemo
QUOTE(lazy_bum @ Sep 27 2005, 09:16:13)
Ale fajne rzeczy trzymasz w sygaturce. (-;
[right][snapback]37076[/snapback][/right]

wink.gif otoz to nie nosze lecz sprzedaje bo chrzestna mi to przyslala tongue.gif

ok Radarek mnie tez troche ponioslo ale powtarzam jeszcze raz... ja bym w zyciu niee dokonal aborcji ani nie namawial do niej , a co z tym zrobia inni mam w dupie i nie bede ich za to ocenial i krytykowal to tyle .. rowniez sadze ze temat do zamkniecia albo poprostu nie piszcie juz wink.gif pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.