Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prośby o przedłużenie spotkań lub o WO.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 11 > Liga
Stron: 1, 2
woodi
Prosze o przedłużenie moich wszystkich meczy z powodu remontu w domu... postaram sie w przyszłym tygodniu nadrobic zaległości
zibii75
wnoszę o przedłużenie meczu 36 kolejka.
zibii75 (Braga) - cichy21 (Malaga)
Brak zgrania w czasie , dziś niestety już nie dam rady zagrać.
chelsonik
Proszę o przedłużenie meczy:

Chelsonik - Woodi 34 Kolejka
Chelsonik - Rybson 38 Kolejka

Powód: Miałem ostatnio mało czasu na grę. Wszystko oczywiście nadrobię.
Nalep
Woodi przedłużył wszystkie swoje mecze, ale ja jako gospodarz wolę tutaj napisać, że wnoszę o przedłużenie meczu właśnie z:

Woodim, w;
36. kolejce.
Powód jest znany.
Rybson
Proszę o przedłużenie :

38 kolejka Chelsonik - Rybson 38 Kolejka coś nie możemy się złapać....

35 kolejka Rybson - kksm coś nie możemy się złapać, ale zagramy na bank:)
kksm
Po pierwsze prosiłbym o przedłużenie meczu kksm vs woodi z 7 tygodnia - niby woodi miał być dzisiaj do gry, ale do teraz cisza.

Po drugie proszę o przedłużenie spotkań z tygodnia 8:

kolejka 34 kksm (Hannover) - cichy21 (Malaga),
kolejka 35 Rybson (Panathinaikos) - kksm (Hannover),
kolejka 38 kksm (Hannover) - siero94 (HSV),

Do tego BlueOle10 mógłby w końcu wpisać na forum wynik meczu z 37 kolejki BlueOle10 (Fenerbahce) - kksm (Hannover), który został rozegrany i zakończony równo o 20 w piątek na forum, bo proszenie się niektórych graczy (i nie tylko o Blue tutaj chodzi) o wstawienie wyniku jest już męczące i to im powinno na tym zależeć.
BlueOle10
kolejka 35 blueole - nicejoke
nie wiem co jest z nicejokiem, ale totalnie olal sprawe, ani razu nie odpisal.
Ferat
prosze o przedluzenie terminu spotkan:

33k cichy21 - ferat
37k siero94 - ferat

powod: brak czasu, nadrobie jak najszybciej bede mogl
WKS
CYTAT(WKS @ Jan 21 2013, 15:51) *
Woodiego w ogole nie widac na gg. Prosze o dalsze przedluzenie.

Dalej....

przemosekk
nr kolejki: 41 kolejka GooFy (Spartak) - Przemosek123 (Dynamo)
do kiedy: do końca 10 tygodnia (jak będzie na forum oczywiście)
powód: mijamy się na gg, raz się spotkaliśmy, ale nie mogliśmy zagrać meczu. Mam nadzieję, że rozegramy mecz w najbliższym czasie smile.gif

Ferat
Bardzo prosze opiekunow o przedluzenie wszystkich moich zaleglych spotkan z powodu wyjazdu w krotka delegacje, nie chcialbym rezygnowac z gry, od przyszlego poniedzialku zakasam rekawy i ponadrabiam.
sylwek12b
nr kolejki: 40 kolejka [sylwek12b (Rangers) - cichy21 (Malaga)] i 43 kolejka [BlueOle10 (Fenerbahce) - sylwek12b (Rangers)]
do kiedy: do końca terminu z 10 tygodnia
powód: Mijamy się na gg. Mam nadzieję, że rozegramy mecz w najbliższym czasie smile.gif

zibii75
CYTAT(zibii75 @ Jan 27 2013, 18:27) *
wnoszę o przedłużenie meczu 36 kolejka.
zibii75 (Braga) - cichy21 (Malaga)
Brak zgrania w czasie , dziś niestety już nie dam rady zagrać.

Ponawiam prośbę, nie ma jak zagrać z przeciwnikiem. Jakoś nie ma czasu na gre, pisałem do Niego aby napisał o przedłużenie, jak widać nie napisał. kopete012.gif
BlueOle10
kolejka 39 i 41 - mecze rozegrane, wpisze w tym tygodniu, gdyz nie ma mnie w domu
WKS
41 kolejka

WKS - Ferat

Nie bylo kontaktu miedzy nami. Zagramy smile.gif

29 kolejka

Cichy - WKS

Wnosze o Walkower. 0 zainteresowania ze strony rywala meczem.
sylwek12b
nr kolejki: 37 kolejka [woodi (Sporting) - sylwek12b (Rangers)]
do kiedy: do końca terminu z 10 tygodnia
powód: Mijamy się na gg. Mam nadzieję, że rozegramy mecz w najbliższym czasie smile.gif

T-Mac
42 kol
Ferat (Udinese) - T-Mac (Bayer)

zero zainteresowania ze strony rywala
podobno mial grac od poniedzialku
wnosze o Walkower

30 kol
T-Mac (Bayer) - cichy21 (Malaga)

zagadywalem
kolega pisal ze ma pc w naprawie, mial grac i cisza
wnosze o walkower
chelsonik

nr kolejki 34 Chelsonik - Woodi
Wnoszę o wo, gdyż woodi w ogóle nie odpowiada, wiem że go nie było dość długo.
WKS
WKS - Ferat

wnoszę o Wo. Napisałem raz do ferata. Nie odpisał. Nie miałem czasu, lub sie mijalismy. W kazdym badz razie skoro Deadline wypada dzisiaj no to chyba nie mam wyjscia...
Jason Bourne
Bardzo proszę o wo w moim meczu z Blue. Koleżka ma w du** zasady, dość że robi przekręty, zachowuje się jak kobieta w czasie menstruacji po przegranym meczu i oskarża większość o lamerstwo ,a sam powinien być wyjeb*** z ligii po jego krętactwach. Jest świętą krową i wstawia wynik tradycyjnie po czasie. Widać, że jest z Łodzi, czyli krewny,pobratymiec mafii Ogryza. Deadline był do 10.02.13 r. do 23:59. User wstawił wynik dzień później, czyli 11.02.13r. o 00:06. Chyba zbędny komentarz. Jest to tydzień 9. Niestety, ale naszą gwiazdę obowiązują takie same zasady jak innych smile.gif Mam nadzieję, że Goofy, Nalep i WKS będziecie konsekwentni. Jest to mecz 41 kolejki.

PS Nie obrażam wszystkich Łodzian, ale tych zachowujących się jak w/w grupka Ogryza. Rada dla Was i myślę, że nie popełnicie tego błędu- nie dopuszczajcie tego "zawodnika" do następnego sezonu. Jak uda mi się odzyskać dane z dysku to na dnaich wrzucę piękne akcje Blue smile.gif Zobaczycyie, co to znaczy harować smile.gif PS A te dwa ładne gole Podolskeigo z dystansu to nic innego jak szukanie Lewej nogi w polu karnym smile.gif Ale jesteś żałosny, a masz ponad 20 lat. Współczuję.
Outqer
Jason Bourne
Mam nadzieję, że Opiekunowie podejmą właściwe kroki, a jestem o to spokojny, bo to ogarnięci ludzi. Niektórzy (maybe 1 person) psują atmosferę i jest ta osoba na pewno gorsza niż Sylwek i przemosek. Ten sam styl gry, a do tego agresywny i krętacz. Pozdrawiam i wiem, że takie rozwiązanie przyniosłoby ulgę dla wielu graczy. Bo rozumiem, jeśli są podstawy to można komuś zwrócić uwagę, ale nie powinna to robić osoba, która oszukiwałą Nas graczy i opiekunów w sposób bezczelny przez kilka sezonów, a do tego gra jak lama sama. Gracz pokroju Gapy, jak nie gorszy. Boże, Ty widizsz i nei grzmisz. Mam nadzieję, że moja prośba dotycząca wo zostanie pozytywnie rozpatrzona, bo ja nie złamałem regulaminu. Dopominam się o swoje. Wyrzucenie gracza, również wyszłoby na dobre. Liga zyskałaby i Ci, którzy być moze rezygnują z grania z podobnych powodów jak ja, zmieniliby zdanie. Bo PES to przyjemność, a nie udręka. Opiekunowie wyrzucili prawie wszystkie chwasty. Pozdrawiam smile.gif
U1203et
Czasami wydaje mi się, że niektórzy ludzie plotą na forach takie głupoty, tylko po to żeby coś gadać. Ludzie opanujcie się! Świat nie jest czarno-biały.

Ubot3030 - Coś dla Ciebie: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.ph...=852632#p852632
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.