Prosze o przedłużenie moich wszystkich meczy z powodu remontu w domu... postaram sie w przyszłym tygodniu nadrobic zaległości
zibii75
Jan 27 2013, 18:27
wnoszę o przedłużenie meczu 36 kolejka.
zibii75 (Braga) - cichy21 (Malaga)
Brak zgrania w czasie , dziś niestety już nie dam rady zagrać.
chelsonik
Jan 27 2013, 18:38
Proszę o przedłużenie meczy:
Chelsonik - Woodi 34 Kolejka
Chelsonik - Rybson 38 Kolejka
Powód: Miałem ostatnio mało czasu na grę. Wszystko oczywiście nadrobię.
Woodi przedłużył wszystkie swoje mecze, ale ja jako gospodarz wolę tutaj napisać, że wnoszę o przedłużenie meczu właśnie z:
Woodim, w;
36. kolejce.
Powód jest znany.
Rybson
Jan 27 2013, 20:03
Proszę o przedłużenie :
38 kolejka Chelsonik - Rybson 38 Kolejka coś nie możemy się złapać....
35 kolejka Rybson - kksm coś nie możemy się złapać, ale zagramy na bank:)
Po pierwsze prosiłbym o przedłużenie meczu kksm vs woodi z 7 tygodnia - niby woodi miał być dzisiaj do gry, ale do teraz cisza.
Po drugie proszę o przedłużenie spotkań z tygodnia 8:
kolejka 34 kksm (Hannover) - cichy21 (Malaga),
kolejka 35 Rybson (Panathinaikos) - kksm (Hannover),
kolejka 38 kksm (Hannover) - siero94 (HSV),
Do tego BlueOle10 mógłby w końcu wpisać na forum wynik meczu z 37 kolejki BlueOle10 (Fenerbahce) - kksm (Hannover), który został rozegrany i zakończony równo o 20 w piątek na forum, bo proszenie się niektórych graczy (i nie tylko o Blue tutaj chodzi) o wstawienie wyniku jest już męczące i to im powinno na tym zależeć.
BlueOle10
Jan 27 2013, 22:17
kolejka 35 blueole - nicejoke
nie wiem co jest z nicejokiem, ale totalnie olal sprawe, ani razu nie odpisal.
prosze o przedluzenie terminu spotkan:
33k cichy21 - ferat
37k siero94 - ferat
powod: brak czasu, nadrobie jak najszybciej bede mogl
CYTAT(WKS @ Jan 21 2013, 15:51)

Woodiego w ogole nie widac na gg. Prosze o dalsze przedluzenie.
Dalej....
przemosekk
Jan 30 2013, 21:24
nr kolejki: 41 kolejka GooFy (Spartak) - Przemosek123 (Dynamo)
do kiedy: do końca 10 tygodnia (jak będzie na forum oczywiście)
powód: mijamy się na gg, raz się spotkaliśmy, ale nie mogliśmy zagrać meczu. Mam nadzieję, że rozegramy mecz w najbliższym czasie
Bardzo prosze opiekunow o przedluzenie wszystkich moich zaleglych spotkan z powodu wyjazdu w krotka delegacje, nie chcialbym rezygnowac z gry, od przyszlego poniedzialku zakasam rekawy i ponadrabiam.
sylwek12b
Feb 2 2013, 22:12
nr kolejki: 40 kolejka [
sylwek12b (Rangers) - cichy21 (Malaga)] i 43 kolejka [
BlueOle10 (Fenerbahce) - sylwek12b (Rangers)]
do kiedy: do końca terminu z 10 tygodnia
powód: Mijamy się na gg. Mam nadzieję, że rozegramy mecz w najbliższym czasie
zibii75
Feb 3 2013, 21:56
CYTAT(zibii75 @ Jan 27 2013, 18:27)

wnoszę o przedłużenie meczu 36 kolejka.
zibii75 (Braga) - cichy21 (Malaga)
Brak zgrania w czasie , dziś niestety już nie dam rady zagrać.
Ponawiam prośbę, nie ma jak zagrać z przeciwnikiem. Jakoś nie ma czasu na gre, pisałem do Niego aby napisał o przedłużenie, jak widać nie napisał.
BlueOle10
Feb 3 2013, 23:08
kolejka 39 i 41 - mecze rozegrane, wpisze w tym tygodniu, gdyz nie ma mnie w domu
41 kolejka
WKS - Ferat
Nie bylo kontaktu miedzy nami. Zagramy
29 kolejka
Cichy - WKS
Wnosze o Walkower. 0 zainteresowania ze strony rywala meczem.
sylwek12b
Feb 4 2013, 11:52
nr kolejki: 37 kolejka [
woodi (Sporting) - sylwek12b (Rangers)]
do kiedy: do końca terminu z 10 tygodnia
powód: Mijamy się na gg. Mam nadzieję, że rozegramy mecz w najbliższym czasie
42 kol
Ferat (Udinese) - T-Mac (Bayer)
zero zainteresowania ze strony rywala
podobno mial grac od poniedzialku
wnosze o Walkower
30 kol
T-Mac (Bayer) - cichy21 (Malaga)
zagadywalem
kolega pisal ze ma pc w naprawie, mial grac i cisza
wnosze o walkower
chelsonik
Feb 10 2013, 23:40
nr kolejki 34 Chelsonik - Woodi
Wnoszę o wo, gdyż woodi w ogóle nie odpowiada, wiem że go nie było dość długo.
WKS - Ferat
wnoszę o Wo. Napisałem raz do ferata. Nie odpisał. Nie miałem czasu, lub sie mijalismy. W kazdym badz razie skoro Deadline wypada dzisiaj no to chyba nie mam wyjscia...
Jason Bourne
Feb 11 2013, 23:38
Bardzo proszę o wo w moim meczu z Blue. Koleżka ma w du** zasady, dość że robi przekręty, zachowuje się jak kobieta w czasie menstruacji po przegranym meczu i oskarża większość o lamerstwo ,a sam powinien być wyjeb*** z ligii po jego krętactwach. Jest świętą krową i wstawia wynik tradycyjnie po czasie. Widać, że jest z Łodzi, czyli krewny,pobratymiec mafii Ogryza. Deadline był do 10.02.13 r. do 23:59. User wstawił wynik dzień później, czyli 11.02.13r. o 00:06. Chyba zbędny komentarz. Jest to tydzień 9. Niestety, ale naszą gwiazdę obowiązują takie same zasady jak innych

Mam nadzieję, że
Goofy, Nalep i WKS będziecie konsekwentni. Jest to mecz 41 kolejki.
PS Nie obrażam wszystkich Łodzian, ale tych zachowujących się jak w/w grupka Ogryza. Rada dla Was i myślę, że nie popełnicie tego błędu- nie dopuszczajcie tego "zawodnika" do następnego sezonu. Jak uda mi się odzyskać dane z dysku to na dnaich wrzucę piękne akcje Blue

Zobaczycyie, co to znaczy harować

PS A te dwa ładne gole Podolskeigo z dystansu to nic innego jak szukanie Lewej nogi w polu karnym

Ale jesteś żałosny, a masz ponad 20 lat. Współczuję.
Outqer
Feb 11 2013, 23:45
Jason Bourne
Feb 12 2013, 00:09
Mam nadzieję, że Opiekunowie podejmą właściwe kroki, a jestem o to spokojny, bo to ogarnięci ludzi. Niektórzy (maybe 1 person) psują atmosferę i jest ta osoba na pewno gorsza niż Sylwek i przemosek. Ten sam styl gry, a do tego agresywny i krętacz. Pozdrawiam i wiem, że takie rozwiązanie przyniosłoby ulgę dla wielu graczy. Bo rozumiem, jeśli są podstawy to można komuś zwrócić uwagę, ale nie powinna to robić osoba, która oszukiwałą Nas graczy i opiekunów w sposób bezczelny przez kilka sezonów, a do tego gra jak lama sama. Gracz pokroju Gapy, jak nie gorszy. Boże, Ty widizsz i nei grzmisz. Mam nadzieję, że moja prośba dotycząca wo zostanie pozytywnie rozpatrzona, bo ja nie złamałem regulaminu. Dopominam się o swoje. Wyrzucenie gracza, również wyszłoby na dobre. Liga zyskałaby i Ci, którzy być moze rezygnują z grania z podobnych powodów jak ja, zmieniliby zdanie. Bo PES to przyjemność, a nie udręka. Opiekunowie wyrzucili prawie wszystkie chwasty. Pozdrawiam
U1203et
Apr 11 2016, 12:51
Czasami wydaje mi się, że niektórzy ludzie plotą na forach takie głupoty, tylko po to żeby coś gadać. Ludzie opanujcie się! Świat nie jest czarno-biały.
Ubot3030 - Coś dla Ciebie:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.ph...=852632#p852632
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.