Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 12 | Master League Mini Cup | 30 sierpnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
Grigorian

GrigorianWitu

Dwie różne połowy. W pierwszej świetnie funkcjonowała moja obrona. W drugiej totalna odmiana. kompromitacja tej formacji, która przepuszczała wszystko co tylko mogła. Gratulacje i powodzenia dalej.

Edi092

EdiOgryz

Brak mi słów po tym meczu, chetnie bym go nagrał.Słupki,poprzeczki obroniony karny przez Kameniego w 88' później karny dla mnie w 115 i na koniec odpowiedź po strzale w okienko. Karne to juz loteria ja nie miałem szczęścia i w rezultacie trzy niewykorzystane jedenastki,dzieki za świetny pojedynek i powodzenia w finale !

Jason Bourne

Witu

WituWKS

Ten mecz to jeden wielki cyrk ;D WKS grał a ja strzelałem ;d Zieler bronił każdą piłkę ;p i tym meczem dał mi powód do namysłu czy aby on nie przejmie miana gk nr 1 skoro na zielonej formie takie piłki wyciągał... wynik zdecydowanie nie zasłużony. Dzięki za mecz.

Ogryz

OgryzTimak

Bardzo wyrównane spotkanie o wygranej zadecydował gol w 112 minucie dogrywki. Dzięki za mecz.
Jason Bourne

Ogryz

OgryzWitu

Szczęśliwe zwycięstwo ekipy z Niemiec. 2 samobóje mówią same za siebie. Nudne było trochę granie krosowych piłek do Babela i Gervinho i schodzenie do środka nimi, ale to podobno ja gram schemat i na lame biggrin.gif . Mecz na remis, ale ktoś musiał wygrać. Gratulacje. Dzięki i powo w lidze.

Jason Bourne
Danke za mój pierwszy organizowany Tur smile.gif Gratulację dla zwycięzcy.

niCejOke
graty witu smile.gif)))))
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.