nie mam mój błąd bo rozłąćzyło mi neta gdy kopnąłem w modem ; d
Nie było szans, rywal miał świetnie dysponowane trio Munian-Makukula-Mutu i wygrał zdecydowanie. Zenit musi popracować nad grą w powietrzu.
Ogryz
Aug 28 2012, 23:25
OgryzPiecia1990
Mecz w miare wyrównany i 1-1 jednak rywal nie ustawił dogrywki i karnych więc postanowiliśmy dogrywać 30 minut na moim hoście po 12 minutach było 3-1 dla Stoke i rywal zadecydował, że nie ma już sensu, a więc wynik 3-1. Bramki w 2 meczu Gignac i Fuller.
PS Teraz coś ode mnie- Na początku dzięki ogryz za wrzucenie meczu. Kolega w dogrywce byl lepszy to przyznam. W meczu niekoniecznie, co pokazuje mój ss. Powinienem zakończyć ten mecz wcześniej, ale pech i tyle . Gratulacje dla przeciwnika za walkę i to że przeczekał 90 minut moich ataków. A i zapomniałbym- nasz mecz oglądał specjalny wysłannik- mam nadzieję, że zanotował pozytywy jakie zobaczył i wdrąży je w swój system
lukasz44
Aug 28 2012, 23:26
POWODZENIA
WKS
Aug 29 2012, 00:01
WKSRKSOgryz
Sen dalej trwa. Nie ma mocnych na Szachtar. Wszystko świetnie i bajkowo do czasu pierwszej kolejki w lidze i raz za razem sromotnych porażek. Jednak narazie w myśl "Chwilo trwaj" trzeba się cieszyc bo na wylew żalu przyjdzie jeszcze czas . Co do meczu to zdominował go Seydou Doumbia. Pokazuje, że majątek wydany na niego był dobrze rozporządzony. Dzieki za mecz.
Tomek93
Aug 29 2012, 10:13
Woooow, graty
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.