Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 11 | Master League Mini Cup | 28 sierpnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
lukasz44

lukasz44WKSRKS

nie mam mój błąd bo rozłąćzyło mi neta gdy kopnąłem w modem ; d

Nie było szans, rywal miał świetnie dysponowane trio Munian-Makukula-Mutu i wygrał zdecydowanie. Zenit musi popracować nad grą w powietrzu.
Ogryz

OgryzPiecia1990

Mecz w miare wyrównany i 1-1 jednak rywal nie ustawił dogrywki i karnych więc postanowiliśmy dogrywać 30 minut na moim hoście po 12 minutach było 3-1 dla Stoke i rywal zadecydował, że nie ma już sensu, a więc wynik 3-1. Bramki w 2 meczu Gignac i Fuller.

PS Teraz coś ode mnie- Na początku dzięki ogryz za wrzucenie meczu. Kolega w dogrywce byl lepszy to przyznam. W meczu niekoniecznie, co pokazuje mój ss. Powinienem zakończyć ten mecz wcześniej, ale pech i tyle smile.gif. Gratulacje dla przeciwnika za walkę i to że przeczekał 90 minut moich ataków. A i zapomniałbym- nasz mecz oglądał specjalny wysłannik- mam nadzieję, że zanotował pozytywy jakie zobaczył i wdrąży je w swój system smile.gif

lukasz44

POWODZENIA
WKS

WKSRKSOgryz

Sen dalej trwa. Nie ma mocnych na Szachtar. Wszystko świetnie i bajkowo do czasu pierwszej kolejki w lidze i raz za razem sromotnych porażek. Jednak narazie w myśl "Chwilo trwaj" trzeba się cieszyc bo na wylew żalu przyjdzie jeszcze czas biggrin.gif. Co do meczu to zdominował go Seydou Doumbia. Pokazuje, że majątek wydany na niego był dobrze rozporządzony. Dzieki za mecz.

Tomek93
Woooow, graty biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.