Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 10 | Master League Mini Cup | 27 sierpnia
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Master League Mini-Cup
Stron: 1, 2
Ogryz

OgryzKuba12-15

Screeny:

Krótki opis:
Koncertowa gra piłkarzy Stoke City. Rywal próbował, ale był w stanie strzelić tylko 1 bramkę. Zasłużone zwycięstwo Stoke. Ozdobą meczu przepiękny gol Diego. Dzięki

Coś dla osób które twierdzą jak ja gram lamersko i nie ładnie.
DIEGO
nachos

NACHOSSZOPA

Screeny:

Krótki opis:
dzieki za fajna gre ;p
Sieron94

siero94Outqer

Screeny:
Mecz dogrywany z mojej winy.

Krótki opis:
Solidna gra w defensywie i skuteczny Mladen Petric recepta na zdobycie 3 pkt.
zibii75

zibii75Czubinho

Screeny:

Krótki opis:
Mecz na remis , zdecydował 1 gole. Dzieki za meczyk
chelsonik

chelsonikedi

Screeny:

Krótki opis:
Żenująca gra BVB.

chelsonikkks

Screeny:

Krótki opis:
Czasami równa gra, potem kks włączył drugi bieg.

Grigorian

GrigorianTomek93

Screeny:

Krótki opis:

Mecz bardziej wyrównany niż wskazywałby na to wynik. Zawodnicy Rovers popisali się po prostu zabójczą skutecznością i praktycznie każdy strzał wpadał do siatki.
Tomek93

Tomek93Goofy

Screeny:

Krótki opis:
Liczyłem na pierwsze zwycięstwo, ale troszkę się rozczarowałem, byłeś lepszy smile.gif Dzięki i powodzenia dalej.
GooFy

GooFyOgryz

Screeny:

Krótki opis:
Obie drużyny marnowały dogodne sytuacje a bramki strzelały po błędach rywala.

WKS

WKSRKSnachos

Screeny:

Krótki opis:
Koncertowa gra Ukraińców w I połowie i 4:0. W drugiej lekka dekoncentracja ale w bramce niezawodny Fabio.
Jason Bourne

piecia (piz**edi

Screeny:

Krótki opis:
Brak słow Dwie zjeban** porazki po 1-0 i po tuenieju.
Domino

DominoTobinho

Screeny:

Krótki opis:
Ladny mecz

Witu

DominoWitu

Screeny:

Krótki opis:
Cóż nikt nie mógł trafić do bramki
Domino

DominoSiero94

Screeny:

Krótki opis:
Trudny mecz

lukasz44Chelsonik

Screeny:

Krótki opis:
No co tu mówić dużo. To Zenit był w tym meczu lepszy, dziwne że padła tylko jedna bramka, bo szans było na minimum 4-0 ale brak wyrachowania znowu mnie zastopował. Może trzeba się przestawić ? Dzięki.

lukasz44

Witu

WituKuba

Screeny:

Krótki opis:
Ładny mecz dla oka wink.gif
Ogryz

OgryzCzubinho

Screeny:

Krótki opis:
Wspaniałe rozpoczęcie spotkania przez Stoke City już w 2 minucie Etherington po strzale z dystansu wyprowadza Stoke na prowadzenie. W końcówce rywal postawił wszystko na jedną kartę Stoke skontrowało i w 90 minucie ustaliło wynik spotkania na 2-0. Bramkarz Toulouse przy 2 bramce się nie popisał. Dzięki.
Domino

kksmDomino

Screeny:

Krótki opis:
Ciezki mecz

WKS

WKSRKSEdi

Screeny:

Krótki opis:
Wyczułem Ediego ( i on mnie pewnie też). Liczyło się, kto pierwszy odkryje swoją talie w rzutach karnych i naszczescie nie byłem tym pierwszym . MImo wszsystko dzieki za fajny mecz. Ty tez zasłuzyłes na półfinał.

Rzuty Karne

WKSRKSEdi

lukasz44

WKS

WKSRKSOgryz

Screeny:

Krótki opis:
Adrian Mutu Show. Po to został sprowadzony do Doniecka. Spłaca się aż miło. Dzieki za mecz.

Witu

WituDomino

Screeny:

Krótki opis:
Rywal oddał 1 strzał i strzelił 1 gola nic dodać nic ująć, ale udało się wygrać i awansować do finalu.
lukasz44

WKS

WituWKSRKS

Screeny:

Krótki opis:
Wyrównany mecz. Gola otwierającego i w pewnym sensie ustawiającego mecz dał Makukula (witu da jutro nagranie) który fantastycznym strzałem przelobował Carizzo który najzwyczajniej sie zagapił. Witu musiał się odkryć jednak nic to nie dawało. Dopiero w poźniejszej fazie meczu Wieśniaki strzelili bramkę dającą wyrównanie i jeszcze jakieś szanse. Adrian Mutu tym podaniem i fantastycznym znalezieniem Gundogana zapewnił sobie miejsce w pierwszej jedenastce a Gundogan strzelił zwycięską bramke. Dzieki za mecz, dzieki za turniej. Pozdrawiam.
Witu
O to bramka która ustawiła finałowe spotkanie tongue.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.