Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak To Było?
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
qwerte
Koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu piosenki:
Tytuł Heartbreak
Wykonawcy nie pamięta
W teledysku była czarnoskóra dziewczyna
coś między rapem a techno

Pomóżcie koledzy zależy mi żeby jej pomóc. rolleyes.gif
Mateusz13
Kendi- Heartbreak of the city??
http://www.youtube.com/watch?v=Z3WSZOo-8X4
tomaj
Ja mam następujące pytanie. Szukam utworu, który całkiem niedawno leciał dość często na poznańskiej Planecie FM. Leciało to tak:
"Work hard/hot baybe" - refren.
Pomoże ktoś?
Stuart17
CYTAT(qwerte @ Mar 26 2010, 19:03) *
Koleżanka poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu piosenki:
Tytuł Heartbreak
Wykonawcy nie pamięta
W teledysku była czarnoskóra dziewczyna
coś między rapem a techno

Pomóżcie koledzy zależy mi żeby jej pomóc. rolleyes.gif

Will.i.am - Heartbreaker ft. Cheryl Cole

http://www.youtube.com/watch?v=zUJqYx4Z9js
keraj27
sorry że odświeżam ale poszukuje piosenki z reklamy "N-gine" jakiegoś tam napoju energetycznego co jedzie sobie wyścigówka F1 i poleca ten napój Robert Kubica xD

jak ktoś wie co to za utwór proszę o wrzuceniu tu autora i tytuł ;D z góry dzięki
Jamnik
CYTAT(keraj27 @ Jun 28 2010, 17:04) *
sorry że odświeżam ale poszukuje piosenki z reklamy "N-gine" jakiegoś tam napoju energetycznego co jedzie sobie wyścigówka F1 i poleca ten napój Robert Kubica xD

jak ktoś wie co to za utwór proszę o wrzuceniu tu autora i tytuł ;D z góry dzięki

The Cardigans - My Favourite Game chyba happy.gif
keraj27
CYTAT(Muk @ Jun 28 2010, 17:10) *
The Cardigans - My Favourite Game chyba happy.gif

to jest to ^^ wielkie dzięki
KSG1946
oglądacie teledyski??;P dwóch kolesi - czarny i biały, z "dużymi" głowami, jakby doklejanymi, wiecie o co chodzi;) taki dość pozytywny kawałek, ostatnio dość często go słychać... i nie wiem co to;/ z tekstu to pamiętam tylko w refrenie chyba "money" i "problems" ale mogę się mylić
craxa93
CYTAT(KSG1946 @ Sep 13 2010, 00:28) *
oglądacie teledyski??;P dwóch kolesi - czarny i biały, z "dużymi" głowami, jakby doklejanymi, wiecie o co chodzi;) taki dość pozytywny kawałek, ostatnio dość często go słychać... i nie wiem co to;/ z tekstu to pamiętam tylko w refrenie chyba "money" i "problems" ale mogę się mylić

Możliwe że chodzi Ci o ten kawałek wink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=uavNUg0tRgw...feature=related
KSG1946
tak właśnie;) dzięki
Jamnik
Drodzy forumowicze, mam pewien problem. Otóż poszukuję piosenki z lat 80' o polskim tytule Młody Rosjanin (?). Nie mogę ogarnać tego jako "young russian" i tego typu podobne frazy. Podobno popularna piosenka, niestety to nie dla mnie więc więcej danych nie mogę podać...

Pozdrawiam
craxa93
CYTAT(Jamnik @ Sep 23 2010, 12:04) *
Drodzy forumowicze, mam pewien problem. Otóż poszukuję piosenki z lat 80' o polskim tytule Młody Rosjanin (?). Nie mogę ogarnać tego jako "young russian" i tego typu podobne frazy. Podobno popularna piosenka, niestety to nie dla mnie więc więcej danych nie mogę podać...

Pozdrawiam

Może Little Russian wink.gif
http://www.youtube.com/watch?v=SNHQW5P3l4A
Patysia :*
mam pytanie znacie to "przyznaje to bula piekna noc lecz to tylko jedna noc prosze cie nie dzwon..." z tym ze nie tylko o tytul i wykonawce mi chodzi ale tez gdzie to moge znalesc bo juz dosyc dlugo tego szukam i nie moge znalesc sad.gif z gory dzieki za jakąkolwiek pomoc smile.gif
keraj27
siema potrzeba mi piosenki która leci zazwyczaj na koniec programu LIGA+ EXTRA ten program jest na Cyfrze + Sport i prowadzi to Smokowski i Twarowski . Jakiś koleś śpiewa taką smętną piosenkę i nie wiem co to, może ktoś to kojarzy i zna tytuł. pozdrawiam
Jamnik
Panowie potrzebne informacje, na temat jednego kawałka. To kawałek gdzieś sprzed 3-4 lat, popularny był na programie VIVA. Klip wyglądał tak, iż był to jakiś wypad, ognisko te sprawy. W teledysku chodziło o to, ze najbrzydszy chłopak był odtrącany, na jego końcu pokazują go tak z profila, on żuje gumę, po czym dzieli się nią z ładną dziewczyną, oni zostają parą, całują się. Pamiętam też motyw, ze w pewnym momencie na bramie (drewnianej) wjazdowej ze tak powiem, pojawia się nazwa zespołu.

Z góry dzieki za pomoc wink.gif
KSG1946
Hellogoodbye - Here, czy jakoś tak
??
Jamnik
Tak o to chodziło, wielkie dzięki. A pomógłby ktoś z jeszcze jednym numerem? Chodzi o numer gdzie w refrenie bylo Ma- Ma- Ma- Majorca takie wiecie powtarzanie pierwszej sylaby. Od razu mówię że nie chodzi mi o kawałek Loft - Majorca. Męski wokal.
Jamnik
Ludziska, z pewnością wielu z Was ogląda Dr. House, była tam piosenka, która mi się strasznie wkręciła, tak sprzed 5 lat mniej więcej. Chodzi mi o piosenkę która w dzisiejszym odcinku leciała, gdy jakiś dwoch bohaterów było w barze ze striptizem (nie powiem kto, gdyż nie oglądam Dr. House'a)

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.