Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa OFF-topic
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
Stron: 1, 2
JustMe1987

Wszystko co dotyczy rozgrywek.
JustMe1987
Losowanie dzis o godzinie 19. na stronie glownej.

Prosimy o zalogowanie sie na konto gracza stowrzone na potrzeby rozgrywek w tym miejscu => LOSUJ

Kazdy kto bedzie mial klopot z losowaniem powinien zwrocic sie do lukasz i na gg opisac na czym polega klopot.

Na czas losowania nie bedzie dziala panel dodwania wynikow w obu ligach MLO wiec prosimy o wstrzymanie sie z dodawniem rezultatow do zakonczenia losowania.

Jezeli do grupy drugiej dolaczy jeszcze minimum od 3. do 5. osob to utworzymy blizniacza nieco mniejsza lige i ta grupa rowniez bedzie losowac ale w pozniejszym terminie. Na ta chwile o godzinie 19. taka mozliwosc zyskuje jedynie grupa pierwsza.
chelsonik
Just. A jakby zostało tak jak teraz, czyli 8 osób. I dać do losowania osiem najlepszych ekip poprzedniego sezonu tzn. Śląsk, Ruch, Lech, Legia, Korona, Polonia, Wisła, Górnik. Możnaby wtedy zrobić 3 lub nawet 4 rundy. Bo szkoda zmarnować ośmiu chętnych do gry.
zibii75
ŁKS, Podbeskidzie smile.gif
Ciekawe co teraz ???
JustMe1987
Postaram sie nie zostawic was na lodzie. Sam bede administrowal pierwsza grupe i jesli tylko pojawi sie pomocna dlon ze strony chlopakow (piecia, goof etc.) to jakas formula powiedzmy 4. rundowa wejdzie w zycie.

zibii pora na Piasta tongue.gif Kto jak kto ale Ty masz juz doswiadczenie w ekstraklasowych wyzwaniach tongue.gif / pisze z kom
chelsonik
W drugiej grupie jest już 10 osób, więc może nie ma na co czekać smile.gif ?
Witu
Był Ruch, była Legia to teraz czas na ŁKS, mam nadzieje, na środek tabeli.
Stuart17
GKS Bełchatów - liczyłem na coś lepszego, ale i tą ekipą będzie trzeba powalczyć. Mam nadzieję, że zakończę sezon na wyższym miejscu niż oni w rzeczywistości. biggrin.gif
zibii75
No to ja Widzew
Jason Bourne
Beznadzieja znow na koncu ;/ Lechia
T-Mac
Podbeskidzie mad.gif
woodi
Zagłębie... Nigdy nimi nie grałem, nawet niewiem kto tam gra biggrin.gif no zobaczymy czy zdobęde choć punkcika biggrin.gif
WKS

Mam tak samo jak Ty...
Miasto moje a w nim !

Taktyka była prosta: Poczekać aż Piast, Podbeskidzie i Pogoń znajdą swoich trenerów i wtedy z czystym sumieniem mogę losować. Liczyłem na Crackse, Zagłębie, Śląsk, Jage. Jednak nie powiem, że Legia mi nie pasuje. Oczywiście, zawiodę bo nie umiem grać w "roli faworyta" ale to się nie liczy bo zabawa składem i jej bogactwo przedewszystkim smile.gif biggrin.gif

Wolrid
Pogoń ! Brazylijska finezja rozgromi Ekstraklasę...
T-Mac
CYTAT(woodi @ Jun 24 2012, 19:46) *
Zagłębie... Nigdy nimi nie grałem, nawet niewiem kto tam gra biggrin.gif no zobaczymy czy zdobęde choć punkcika biggrin.gif

jedna z mocniejszych ekip, wiec nie ma co plakac ;P
Domino
Górnik Zabrze smile.gif Nakoulma smile.gif
JustMe1987
Lech - hehe zona lizaku losowala. Ma dobra reke laugh.gif Nie ma napastnikow ale im blizej bramki tym lepiej smile.gif Szkoda bo z Jagielloni, Pogoni czy Lechii bylbym bardziej zadowolony. Rudniew sad.gif
lukasz44
Nie zdążyłem na 19, ale jak widać wyszło to na dobre.

Wylosowałem Śląsk a więc fajną ekipę, mam nadzieję że ustawienie szybko się znajdzie smile.gif
Szopa1910
KORONA KIELCE!!
woodi
ja nie płacze ze zespół zły tylko mówie że nigdy nie grałem nimi tongue.gif ale juz rozegrałem dzis sparingi 2 i nawet nawet nie jest źle biggrin.gif o pierwszą 10 bede walczył biggrin.gif
niCejOke
w drugiej grupie jest już 12 osób. Myślę że to wystarczy do utworzenie ligi. Proponuje też jako że jest 12 osób odpuścić sobie najlepsze zespoły typu lech, wisła, legia, śląsk,ruch, i może polonia?i utworzyć lige tymi najsłabszymi z naszego podwórka. co Wy na to?
przemosekk
nicejoke a nie lepiej jak polonia i ruch zostana a tylko wyrzucic legie wisle lech slask cracovie i lks.
JustMe1987
Losowanie dla grupy drugiej dzis o godzinie 19. na stronie glownej.

Prosimy o zalogowanie sie na konto gracza stowrzone na potrzeby rozgrywek w tym miejscu => LOSUJ

Kazdy kto bedzie mial klopot z losowaniem powinien zwrocic sie do lukasz i na gg opisac na czym polega klopot.

Na czas losowania nie bedzie dziala panel dodwania wynikow w obu ligach MLO wiec prosimy o wstrzymanie sie z dodawniem rezultatow do zakonczenia losowania.

miniEkstraklasa zostaje okrojona z 5 ekip tj. Piasta, Pogoni, Łksu, Podbeskidzia i Cracovii.

Filips
Brawo dla Justa za odjęcie słabszych zespołów. Popieram granie lepszymi ekipami wink.gif
chelsonik
Najważniejsze, że wszyscy będą zadowoleni i każdy zagra.
JustMe1987
Rogrywki III sezonu Ekstraklasy uwazam za otwarte!

Terminarz dodany.

Grajcie ladnie i powodzenia!

Barthinio
Klikam uruchom maszyne losującą i mamy Polonie Warszawe szkoda ze nie Lecha ale jest lepiej niz w losowaniu na Euro 2012 smile.gif
chelsonik
Mi trafiła się Korona. Nie ma co narzekać.
adonim
adonim85 obejmuje Wisłę Kraków

Idziemy na mistrza cool.gif
Filips
GKS z Bełchatowa spróbuje powalczyć o najwyższe cele pod wodzą Filipsa
Ogryz
Lechia Gdańsk - Drużyna ma potencjał ligowy średniak. Atak ciekawy:) Powalczymy biggrin.gif biggrin.gif
niCejOke
Zagłebie ponownie wita jOk'a biggrin.gif
JustMe1987
Rogrywki mini Ekstraklasy uwazam za otwarte!

Terminarz dodany.

Grajcie ladnie i powodzenia!

Tobinho
Byłem w pracy i nie wiedziałem nawet o losowaniu. Wchodzę do domu. Patrze jest wiadomość od brata z informacją losowania:) No i tak zostałem trenerem jednej z silniejszych druzyn w Mini - Ekstraklasie:)

LEGIA LEGIA LEGIA oooooo:)smile.gifsmile.gif

- Autokar jadący po mistrzostwo!!!

- stadion na którym bedą piekne mecze:)
JustMe1987
To jest przegiecie wafla - powiedza Ci co przeczytaja nastepne pare slow. Wyobrazcie sobie ze ja z Lecha sie nie ciesze. Zazdroszcze ludziom ktorzy graja teoretycznie gorszymi zespolami. Nie czuje chemii z ta druzyna po 4 spotkaniach i kilku sparingach. Nie umiem strzelac nia goli. Dlatego niech nikogo nie dziwia kolejne becki ktore bede zbieral..

Lechio wroc sad.gif
Szymson
wyniki jakie ma do wpisania wstawie jutro,bo teraz wbiłem na chwilke na kompa i uciekam spaćwink.gif
JustMe1987
Panowie nie piszcie o przedluzenia bo zdaje sobie sprawe ze trwa okres wakacyjny. Dlatego tez tygodnie dalem wczesniej i bede tak robil z kolejnymi. Zasady sa proste i nieskomplikowane. Staramy sie zagrac 4 mecze tygodniowo. Jesli sie nie uda to pozostaje nam jeszcze tydzien. Nie przedluzam spotkan. Jesli po dwoch tygodniach od wstawienia kolejek nie bedzie ani meczu ani wniosku o wo to wpisze wo dla goscia. Taka zasada obowiazuje dla kazdego tygodnia rozgrywek. Po 14 dniach tematy beda zamykane.

Wazna rzecz - informujcie na forum o swoich planach na wyjazd. Kazdy wtedy bedzie wiedzial co jest grane i unikniemy spamowania na gg.

Jak do tej pory rozegrano 49 spotkan z 72. W pierwszym tygodniu na 36 mozliwych zagrano 25.

cool.gif
Szopa1910
Jutro wyjezdzam. Nie bedzie mnie mniej wiecej do konca tygodnia. Postaram sie wszystko nadrobic jak wroce.
Filips
Wciąż zastanawia mnie, czemu Kosowski w Bełchatowie jest prawonożny biggrin.gif
JustMe1987
Gracza nachos zastapi lizaku. Nikt nikogo nie bedzie zmuszal do gry. Nie rozegral zadnego spotkania od kilku dni i nie ma z nim kontaktu. Nie podal powodu typu wyjazd itd. Nikt nie bedzie nam dezorganizowal zabawy. Goof wzial sie za nadrabianie wiec wszystko powoli wroci do normy w kwestii rownowagi w tabeli.

Wszystkie spotkania nachosa zostaja anulowane i nowy trener z czystym kontem poprowadzi Polonie.

Prosze o bezproblemowe rozgrywanie meczow z nowym opiekunem Polnii cool.gif
Witu
CYTAT(JustMe1987 @ Jul 16 2012, 23:09) *
Gracza nachos zastapi lizaku. Nikt nikogo nie bedzie zmuszal do gry. Nie rozegral zadnego spotkania od kilku dni i nie ma z nim kontaktu. Nie podal powodu typu wyjazd itd. Nikt nie bedzie nam dezorganizowal zabawy. Goof wzial sie za nadrabianie wiec wszystko powoli wroci do normy w kwestii rownowagi w tabeli.

Wszystkie spotkania nachosa zostaja anulowane i nowy trener z czystym kontem poprowadzi Polonie.

Prosze o bezproblemowe rozgrywanie meczow z nowym opiekunem Polnii cool.gif

Przepraszam, jakie zmuszanie do gry ? biggrin.gif Przecież Polonii Warszawa nie ma już w Ekstraklasie biggrin.gif biggrin.gif
WKS
Dobrze Wiciu Twoja Amica Poznań istnieje bo wszyscy byśmy płakali jakby tak mocarny klub upadł smile.gif laugh.gif
Witu
CYTAT(WKSRKS @ Jul 17 2012, 18:03) *
Dobrze Wiciu Twoja Amica Poznań istnieje bo wszyscy byśmy płakali jakby tak mocarny klub upadł smile.gif laugh.gif

Po pierwsze jaka moja xD? Po drugie, Lech czy jak to nazwałeś "Amica" ma w jednym mieście siedzibę i stadion, a KS Katowice hmm, nie dość, że licencja Polonii to siedziba w Katowicach, grać będą w Krakowie, a po trzecie jeżeli miasto nie sprzeda nazwy "GieKSa" do nowo powstałego KP Katowice to życzę powodzenia z kibicami, którzy z tego co wiem hucznie dzisiaj protestowali, właśnie z tego powodu, że nie będą mogli już kibicować ich ukochanej "GieKSie" tylko jakiemuś nowo powstałemu KP Katowice, a w zasadzie Groclino-Polonii-Katowice. wink.gif
Filips
Licencja Polonii ? Panowie, ta licencja jest Groklinu biggrin.gif
Szopa1910
CYTAT(lukasz44 @ Aug 5 2012, 23:14) *
Mówiłem to już od tygodnia albo dwóch że oddaję ten mecz walkowerem i tego też się trzymam. Nie mam zamiaru patrzeć na tą żenadę w walce o punkty po raz kolejny, a skoro już pokazujesz skany z gg też pokażę:

A więc graty i powo dalej.

W meczach:
18\156. Tomek93 (Ruch) - lukasz44 (Slask)
19\166. lukasz44 (Slask) - T-Mac (Podbeskidzie)
21\185. lukasz44 (Slask) - piecia1990 (Lechia)
23\203. lukasz44 (Slask) - Domino (Zabrze)
24\212. Don (Piast) - lukasz44 (Slask)

Proszę o przedłużenia, postaram się nadrobić.

Wrzuc cala rozmowe, a nie kawalek laugh.gif bo widze ciezko u Ciebie z rozumowaniem wink.gif Ironia "poczytaj w googlach". Nie odpisuje juz nic bo zarz przerodzi sie w to w bezsensowna "spinke" z "lmo"

No właśnie, wrzuciłeś rozmowę i co z tego ? Jedyne co z niej widać to właśnie powyższy tekst i nie wiem czy jest on "ironią", zresztą każdy widzi jak walczysz o punkty... smile.gif

l44
Edi092
NIESTETY JESTEM ZMUSZONY ZAKOŃCZYĆ ROZGRYWKI OE, ZMIENIAM OTOCZENIE I PRZEZ CO NAJMNIEJ 3 TYGODNIE NIE BĘDE MIAŁ DOSTĘPU DO INTERNETU.WŁAŚCIWIE TO JUŻ NIE MAM. MAM NADZIEJE ŻE TO NIE BĘDZIE AŻ TAKI DUŻY PROBLEM I ŻE ADMINI ZROZUMIEJĄ GDYŻ WIEDZĄ JAKIM BYŁEM GRACZEM I ZAWSZE ROZGRYWAŁEM SUMIENNIE MECZE,I ŻE POWODEM NAPEWNO NIE JEST SŁABA DYSPOZYCJA W LIDZE. POWODZENIA WSZYSTKIM !
Szymson
Aj zapomniałem wpisać mecz ze stuartem ,jutro to zrobie jak cośwink.gif
Wolrid
We wtorek bede juz w domu, tylko nie wiem o której godzinie, tak wiec o mecze mozna do mnie pisac od srody .
JustMe1987
Milo by bylo jakbyscie podogrywali swoje mecze bo nie mam po co robic aktualizacji tabeli na ta chwile..
JustMe1987
Widze ze ekstraklasa sie wam znudzila kiedy start ml jest tuz tuz. Czas na zagranie meczy jest do niedzieli wieczor. W poniedzialek konczymy rozgrywki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.