Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ekstraklasa OFF-topic
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > T Mobile Polska Ekstraklasa - Sezon 3
Stron: 1, 2
zibii75
CYTAT(JustMe1987 @ Aug 31 2012, 11:21) *
Widze ze ekstraklasa sie wam znudzila kiedy start ml jest tuz tuz. Czas na zagranie meczy jest do niedzieli wieczor. W poniedzialek konczymy rozgrywki.

Nie znudziła się, bynajmniej nie mi. Rozgrywam mecze i tyle smile.gif
lizaku
Witam, wnosze o walkowera w 2 meczach z gofym, gracz wogóle nie odpisywał na moje wiadomości z gadu, a jak wkońcu odpisał to stwierdził że nie ma czasu bo pracuje nad roosterem do ml. Rooster został wydany a gofy dalej ma zlewkę, jak dla mnie to gracz powinien dostać bana turniejowego, o ile nie ligowego za kompletne olanie rozgrywek, ale pewnie się tak nie stanie bo to przecież opiekun jest ... Także wnosze o walkower na moja korzyść w obu meczach ze stuartem. Podobna sytuacja jak wyżej. Pojechał na wakacje, miał się odezwać jak wróci i się nie odezwał, mimo że pisałem do niego. Też powinien być ban. Pewnie będzie tak że gofy nie dostanie bo opiekun, to stuart też nie dostanie ... Mecze z Łukaszem i Tomkiem to obustronne walkowery bo kontakt był ale nie mogliśmy się złapać. Jutro mnie napewno nie będzie więc już nie rozegramy. W razie jakiś wątpliwości mogę załączy historię z gadu, ale dopiero we wtorek, środę bo wtedy będę miał styczność z netem, teraz pisze z komórki. To by było na tyle.
lukasz44
Śląsk Wrocław (Polska Liga)
26\230. justme (Lech) - lukasz44 (Slask) - tutaj chyba wo dla Lecha, rywal pisał a to ja nie mogłem dwa razy grać
22\194. Szopa (Korona) - lukasz44 (Slask) - kiedyś pisałem że oddaję ten mecz walkowerem i tego się trzymam, nie gram z takimi ludźmi.

24\212. Don (Piast) - lukasz44 (Slask) - dona nie ma, pisałem więc chyba wo dla Slaska.
30\266. lukasz44 (Slask) - Stuart (BOT) - pisałem do stuarta, ale on jest chyba w szpitalu więc nie da rady zagrac
32\280. lukasz44 (Slask) - GooFy (Craxa) - walkowery dla Slaska. Rywal sam powiedział że nie da rady nadrobić meczy Cracovia.

29\257. lukasz44 (Slask) - lizaku (Polonia) - obustronne WO jeżeli nie da się przedłużyć
18\156. Tomek93 (Ruch) - lukasz44 (Slask) - obustronne WO jeżeli nie da się przedłużyć
23\203. lukasz44 (Slask) - Domino (Zabrze) - obustronne WO jeżeli nie da się przedłużyć
33\290. woodi (Zaglebie) - lukasz44 (Slask) - obustronne WO jeżeli nie da się przedłużyć

Jeżeli dałbyś just jeszcze trochę czasu, to pewnie pare osób nadrobiłoby jeszcze coś, ale jeżeli nie to tak wyglądają moje wnioski.
Jason Bourne
Moje nierozegrane mecze:
Piecia- Goofy walkower dla Lechii. Rywal sam powiedział że nie da rady nadrobić meczy Cracovia.
Stuart-Piecia Jest w szpitalu więc nie da rady zagrac.
DonKryst- Piecia zero kontaktu z kolegą. To on jest gospodarzem, ale nie kontaktował się ani razu ze mną.
Domino
Moje nierozegrane mecze:
Domino-Goofy - walkower dla Górnika.Goofi mowil ze nie da rady zagrac.
Domino-Stuart - Stuart jest w szpitalu wiec nie da rady rozegrac meczu
Domino-Lukasz44 obustronny wo
WKS
WKS - Stuart : Pisałem pare razy ale albo Stuart był na wakacjach albo szpital albo nie miał pesa na dysku.
Szymson
Szymson-Goffy do czasu kiedy miałem neta pisałem do goffiego chyba z 10 razy i do tej pory nie rozegraliśmy meczu,ja dopiero neta będe od środy,ale jak muszę to dzisaj proszę o wo na korzyść Wisły,screeny z gg dostarcze po tym jak będe niał neta na swoim kompie.....
Witu
Witu - Goofy także wnoszę o wo, pisałem kilka razy do rywala na gg i albo nie mógł grać, albo nie odpowiadał.
donkryst
niestety jestem zmuszony zrezygnować z gry na jakiś czas, zostałem totalnie odcięty od kompa i pesa, nie wiem kiedy nastąpi mój powrót do gry.
chelsonik
Stuart dalej przebywa w szpitalu, jak wróci to przystąpi do rozgrywek MLO.
JustMe1987
Odwlekam aktualizacje tabeli i zakonczenie rozgrywek bo licze ze jeszcze ktos sie pokwapi o zagranie i wpisanie meczy bo tak to strasznie duzo przyjdzie mi tych wo wpisywac..
WKS
Myśle, że to nie ma sensu xD to jakby czekać aż Tusk przestanie okradać kraj tongue.gif
T-Mac
mi zostaly 4 mecze jako gosc
niestety zero checi ze strony gospodarzy
Tomek93
Ja bym chętnie dograł to wszystko, tylko jak już nikomu się nie chce sad.gif
lizaku
Ja bardzo chętnie z Tobą Tomek zagram. Wszystkie mecze bym dograł, ale nikt niechce, gofy i stuart to wiadomo, a łukasz napisał że nie chce grać, tylko Ty mi zostałes. To może masz czas dziś między 19, a 21? Pisze z kom z pracy.

EDIT by lukasz44

Tak, przyznaje że już nie mam motywacji do dogrania tego. Więc nie obustronne wo a walkower dla lizaku, bo w sumie to częściej ja nie chce grać, mimo jego pisania o mecz.
JustMe1987
Ok to zagrajcie co jestescie w stanie i z kim a ja jutro zrobie aktualke koncowa.
Tomek93
Po 21 pewnie będę na gadu
JustMe1987

Gratulacje dla mistrza. Dzieki za udzial. Na pochybel tym co olali rozegranie wszystkiego xD
zibii75
DZIĘKI ZA FAJNE MECZE, MAM NADZIEJE IŻ NASTEPNY SEZON SIE ODBĘDZIE.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.