Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 | 11.06 - 17.06 | kolejki 20-24
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 9 (II sezon MLO) > Sezon 9 - II liga
Stron: 1, 2
zibii75
CYTAT(JustMe1987 @ Jun 25 2012, 23:25) *
Tydzien 21.
JustMe1987zibii75

Składy:

Opis:

Niestety przez niedopatrzenie rywala wygrywam mecz przy zielonym stoliku...

Czy naprawde nie idzie pisac w jednej lini tych zawieszeni, przeczytałem jedynie tych na niebieskoprzed samym meczem, doś ze człowiek nie miał jak sie zgadać to jeszce takie coś, h.. z tym graniem, spieszysz sie aby rozegrac złapać kogoś i taki zjeb,, y klops. Ludzie piszcie to w jednej lini to chyba nie problem, bo mnie akurat wisi za co on pauzuje i tak aktualka jest co tydzień. 3 zaje..ne punkty poszły sie je...
Przez pośpich i chęć rozegrania meczu mam zdup..ną noc, odechciało sie grac w tego pesa
GooFy
CYTAT(Tobinho @ Jun 17 2012, 17:09) *
... kolejka
TobinhoGoofy

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Del Pierro
Helder Postiga

McGeady

Opis:
Ostatni mecz 5 kolejki uważam za udany:) Strzeliłem 2 bramki jednak mogłem strzelić ich dużo więcej. Natomiast Spartak miał groźne kontrataki. Dziekuje i powodzenia dalej.

Kartki:
czysto

Kontuzje:
czysto

Bohater spotkania:
Del Pierro:) nowy nabytek wchodzaca gwiazda:)

Przypadkowo przeglądając folder frapsa znalazłem screena:

Proszę o uwzględnienie go w następnych kontuzjach.

Aktualka
nachos
23 kolejka
nachoszibi75

Składy:

Screeny:

Strzelcy:
Berbatov
Berbatov
Park Chu Young

Amara Diane
Janko

Opis:
Mecz dał sporo emocji kibicom, którzy zasiedli na trybunach stadionu w Stambule. Pierwszą bramkę zdobyli goście, Amara Diane w 22 minucie otworzył wynik spotkania. Już minute później najlepszy zawodnik Besiktasu w tym sezonie Berbatov strzelił na 1-1. Do przerwy bramek już nie widzielismy. Jako pierwsi strzelanie w drugiej połowie rozpoczeli goście, prawie 2-metrowy Janko dał prowadzenie drużynie z Portugalii. 4 minuty później byliśmy świadkami pomyłki sędziego, który podyktował rzut karny dla Besiktasu, za faul którego nie było. Do piłki podszedł Berbatov i mieliśmy remis. Ostatni gol w tym meczu padł po kontrataku w wykonaniu Besiktasu, piękną bramkę po dośrdokowaniu po ziemi strzelił Park.

Kartki:
brak

Kontuzje:
brak

Bohater spotkania:
Dmitar Berbatov - serce tureckiej drużyny.

Aktualka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.